The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól még beszélhetnek hülyeségeket. Mint jelen esetben. Egy hete jött ki de már el is dõlt, hogy a witcher 3 nem is jön PCre? Hát hogyne...

Why so serious?

Amennyire én tudom, bár sose vettem konzolt, nem nagyon lehet másolgatni a dolgokat. Szóval úgy nézem ez egy lehetséges út lehet. Megcsinálják konzolra és legfeljebb a kódot pcre is lefordítják,ez szerintem megoldható, bár nem vagyok programozó, de így valószínû nem sok munkát kell a pc-s verzióra fordítani. Lásd Dragon Age 2. A gond az, minõségi dolgok mindig is pc-re jöttek ki. Legalábbis én így látom. Tehát nekünk pc-nek ez nagyon nem lesz jó.

Az a lényeg hogy az eladás elérje a 2 millós példényszámot világszerte. Az elõzõ rész kb 1.7M példányban fogyott és az volt a célkitûzés hogy ezt felülmúlják. Gondolom igy bõségesen nyereséges lesz és nem lesz gond a warez.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

BoneDragon
Nagyon be van rágva? Miért mit vártak? Ha kiadnak egy PE változatot tele extrákkal, akkor nem lesz warez? Nem értem...

Nem érdekes😊 Egyik kereskedelemben dolgozik, a másik egy programozó aki egy nagy külföldi cégnél dolgozik 😊 De ha olvastál pár nemzetközi oldalt akkor tudod a lengyel csapat nagyon be van rágva a warez témára. Ami érthetõ ha valaki ennyi munkát öl valamibe, az joggal mérges.
-egyébként ez azt jelenti közvetlenül a végkifejlet elõtt alakulna így? Mert én úgy tudom a döntéseid a sztori folyamán eredményeznek több végkifejletet.

BoneDragon
Ezen jót nevettem. 😊

Ilyen marhaságokat honnan veszel amúgy?

Why so serious?

16 féle befejezés van, ami azért eléggé nem ugyanaz mint a 16 szálon alakuló sztori...

Why so serious?

grebber
Szerintem ez hülyeség.
Állítom hogy már most több fogyott belõle mint az 1-bõl!
Kíváncsian várom is mikor mondanak valami eladási számot már!

Next PC upgrade: 2022

annak meg mélysége nincs 😊 Csak felszínes világa 😊

BoneDragon
Van olyan játék, csak nem rpg. 😊

Hát akkor neked még várni kell. 😊 Olyan játék mint amire te gondolsz még nincs 😊 Fõleg olyan ami olyan mélységeket tartalmaz mint a Witcher 2. Ha jól hallottam 16 féle szálon alakulhat a történet 😊

Amit hallottam pár bennfentestõl a witcher 3-ik része már nem jön ki pc-re a warez miatt állítólag. De egyre több dologgal, több céggel kapcsolatban ezt lehet hallani. És úgy néz ki a Bioware is átállt konzolra, és csak a kódot fordítják át pc-re.
Mindenesetre leeset az állam amikor kézhez vettem a witcher 2 dobozt. Ez egy nagyon igényes anyag, kézikönyvvel, térképpel, útmutatóval,stb egyszerûen leeset az állam 😊 Ha ezek igazak lesznek, örök hálám a kalózkodóknak!

tegnap bele vettettem magam a Witcher 2 világba fantasztikus még a prológust sem csináltam meg, nagyon jól elleszek. Azt le nem írom mennyi az fps mert borzasztó de nem zavar. a lényeg hogy mûködik.

BoneDragon
Számomra a "lélegzõ világ" összképet az rontja el, hogy nincsenek a karakterekbe érzelmek. Beszélnek, vagy ordibálnak akkor se történik semmi mozgás, csak a szájuk mozog... Ha már ennyire figyeltek a grafikára meg a környezetre, pont ezt b*szták el a legjobban, ami miatt nem tudom beleélni magam a játékba...

Nekem ez a mutagén dolog nem kerek, hihetetlen mennyiségben találok belõle és eddig 1 olyan képességet találtam amire tenni lehetett. Nálatok is igy van? Vagy lehet másra is használni?

Talán az egyetlen dolog amit találtam, amit nagyon elszúrtak az a billentyûzet beállítás módosítása. Egyszerûen nem lehet átállítani a nyilakra. És ez egy balkezesnek a halál. Meg kellett tanulni használni a A,W,S,D kombinációt. Ez iszonyatos baki azért. Gondolom használja valamire, de a legegyszerûbb játékokban is lehet jól konfigurálni itt egy rakás gomb le van tiltva. Legalábbis nekem nem mûködött. Az se volt rossz kitalálni hogy lehet a beállítást módosítani 😊

Részemrõl 10/10+
Szóval megvettem és egy kicsit haladtam vele.
1. Normálon is jó kihívás. Nyilván az újszerû harcrendszer miatt. Ami felettébb érdekes.
2. Elképesztõen szép még minimumon is.
3. Nem lehet érezni hogy ez azért nem teljesen lélegzõ, élõ világ mint a Bethesdáé, mert egyszerûen nagyon nagy világot építettek és könnyû belefeledkezni, még a DA😮 hoz képest is nagy talán. 😊
4. Érdekes, többféleképpen megoldható feladatok is vannak, mármint eszközzel.
5. Nagyon jól optimalizált még magas beállításon is elfut a kétmagos gépemen! ATI egy kicsit problémás még, ez látható például a képfrissítés szemmel követhetõ med beállításon, ami kicsit zavar mert szerintem a gépemre az lenne a legjobb egyenlõre.
Talán csak a háttéranyagok, könyvek az ami gyengébb mint a DA😮-ban volt. De elégséges a sztorihoz.
Egyszerûen nem találok szavakat, nem hiszem hogy a Skyrim meg tudná verni. A Bethesda soha nem csinál ennyire "rpg"-t õk inkább univerzumokat építenek. De azokban a karakterek nem élnek ennyire még a FNV-be sem.
Szóval szép lassan haladok mert egyszerûen annyira szép hogy muszáj megállni nézelõdni 😄 (Jelenleg Prolog I elsõ városában)Ezek az elsõ benyomások 😊
A Dragon Age: Origins óta nem láttam ilyet, pedig a Fallout new vegas se rossz, de ezzel nem lehet összevetni 😊

Sir Quno Jedi
Lerakod a csapdákat, utána rögtön nyomsz védõvarázst (quens), hogy abból püfölje le a HP-t és ezt az egész csata alatt betartod (csak késõbb nyilván nem kell csapda). Lényegében a végén a legerõsebb ellenfelet is elsõre le lehet verni azzal, hogy mindig pajzsot nyomsz, püfölöd, ha gyengül a pajzs, vagy nagy támadás jöhet, akkor megint pajzsot nyomsz és püfölöd tovább. Persze nem árt fejleszteni is a pajzsot max.-ra, meg hogy a sebzést is adja vissza az összes ellenfélnek fullra. Ezzel kb. bárhol ki lehet húzni, ha jól mozog az ember. Ha emellé még a hátbatámadás bónuszt is lecsökkented 0-ra skill-bõl, akkor hiába kerülnek a genyák a hátadba, nem érnek vele sokat, így a kicsik ellen is jobban lehet harcolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frank99
nézd meg a túbon, aztán könnyebb lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=NopjUToG_8Q

így 20x ra sikerült nekem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Neked milyen betûtípuson van?Told már fel valahova hogy fel tudjam telepíteni,meglátjuk mit ad ki.
Lucifair
Megvettem a 2 fejezetben a sárkánybõr kabátot 3400oren ért.Megérte ennyit áldozni rá?

Egyébként ha nem a törpök városába kerülök akkor mi a másik lehetõség?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Csak neked, hogy szépeket álmodjál! <#idiota>

Szeretik a zergrusht a rohadékok.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hát ez fasza....az elején ezt a Kayrant sem tudom legyõzni...még easybe sem...2 csápját még levágom amikor csapdába esik de urána kivégez😞(((
basszus és ez még csak az eleje, mi lesz késõbb? 😞((((
Mint ahogy a Witcher 1 ben lehetett 2 nõ között választani a végére ( Triss és Shani ) úgy valami hasonló itt is lesz?
Nekem Dethmold és Roche a kedvenc karaktereim, Roche útja jobban tetszett 😊
Victor1103
Valaki tudna nekem segíteni:

olyan gondom van hogy van egy pc konfigom, de a monitornak a HD Tv-m használom. Magával a játékkal nincs baj, viszont a feliratok és a kiírások olyan picik hogy olvashatatlanok. A felbontás már a számítógépemen megvan úgy csinálnva hogy gond nélkül tudom használni az internetet meg egyéb dolgokat, azonban a játék nem igazodik ehhez. Van valami mód hogy úgy állítsam be a játékot hogy olvashatóak legyenek a szövegek?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Páncél fegyver fejlesztéseket csak olyan páncélba vagy fegybe tudod beszerelni ami fejleszthetõ. szal van slotja hozzá

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

BEAST
Hardon az embereket/elfeket jobban utáltam, mert folyamatosan kivédték a támadásaimat. Tömegben meg nehéz trükközgetni egyre koncentrálva. A nekkerek legalább buták és ki lehet játszani õket. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kongy
Hú, a nekkerek milyen irritáló kis gyökerek. Utáltam õket.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Afe
Köszönöm. Ma kezdtem a játékot és eddig tetszik, csak még sok dolog homály. Van egy rakat mutagén meg páncélfejlesztsztõ cucc, amiket még sehol nem tudtam felhasználni. Gondolom majd ha kifejlesztem a hozzávaló képességet, akkor már hasznosabbak lesznek.

Talán Darázs bomba a neve magyarul (ha elolvasod a Neckerek vagy miknek a jellemzését akkor ott írja valahol hogy a legjobb ellenük a ... bomba)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Afe
Mivel tudom berobbantani azt a 4 gödröt, amibõl elõmásznak azok az emberszabású lények, mert vettem ilyen tûzre robbanó petárdát, de attól csak kigyulladt?

kösz nem kioktatást kértem XD
DA 2 csapatos rpg (éppen ezért kategóriájában kihívó nélkül az elsõ jelenleg még, talán a Dungeon Siege 3 verheti el más nem is jön idén ilyen stílusban!), míg witcher 2 nem! Azon kívül, hogy mindkettõ RPG minden másban különböznek, szóval nincs értelme összehasonlítani!

Viszont a Witcher-t a Skyrimmel jobban össze lehet hasonlítani szerintem, de az sem teljesen igazságos, mert 2 játék mást képvisel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saskia-ban akkor csalódtam amikor azt mondta, hogy a törpék a gyengéi. 😄D Amúgy az egyik változás pont a herceg elleni lincselés megakadályozása lesz. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Prince23
Tök fura az egész. Új játékot kezdtem, a képernyõ mindig "elalszik". mintha kikapcsolnám :S másnál volt ien gond?

grebber
Ezért jó a steam-es witcher 1 semmi gond nincs vele!

Next PC upgrade: 2022

Hali

a Witcher 2õ után gondoltam kipörgetem az elsõ részt újra csak 1 a baj a regisztrimet elfelejtettem és ha jól vettem észre a kiszolgáló szerverek (vagy tudom is én mik) nem mûködnek így nem tudom az email címemre visszakérni az adataimat és új regisztrációt csinálni sem(ha lehet egyáltalán) ergo nem tudom sem hitelesíteni sem patcheket felrakni a játékhoz.
(elvileg ettõl még tudnék játszani vele de ...)

Másodjára pedig Win7 van és valami "Tages Protection" illesztõprogramot alapból blokkol a rendszerem instabilitási problémák okozása miatt.
Mondanom sem kell nem tudom sehol sem feloldani (azaz én nem találtam meg hogy hol lehet) ezért keresgettem és ezt találtam:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132872
9. hozzászólás.
letöltöm a progit telepíteném és az sem fut XD – de majd még próbálkozom.

Esetleg ti tudnátok nekem segíteni ?
elõre is köszi.
Köröket ver a DA2-re, ez biztos. És szerintem 2 ugyanabban az évben megjelenõ külsõnézetes, fantasy, kardozós-mágiás (ember-töpr-tünde-sárkány-szörnyek szereplõs) történet orientált akció-RPG-t össze lehet hasonlítani. Ha ezeket nem lehet akkor soha semmit semmivel.

Kongy
Amúgy ti próbáltátok már a fisztekket (játékbeli drog) ? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nekem amúgy Iorveth szimpatikusabb, sokkal, már a kezdetektõl (értsd: debut trailer) fogva. Roche olyan tucat karakter, mármint megjelenésre nincs benne semmi egyedi... Iorveth viszont egy jelenség, meg azért mégis Õ a Scoia'tael feje. 😊

Kongy
@BEAST

Igen, rühellem Henseltet is, Roche oldalán pedig neki kell nyalni. Az a slusszpoén h a Premium Edition-höz járt 1 kis levél, ami azt fejti ki mekkora egy szemétláda ez a Henselt. Saskia sokkal szimpatikusabb volt, mondjuk azt megbántam h megvédtem a herceget, mert nem érdemelte meg. A végén amúgy megöltem Saskiát, mert felhúzott h 1 óráig kellett ölnöm sárkányformában. 😄

enlightened
Na sokan már kb kijátszották a gamet, én viszont annak örülök, hogy holnaptól megint munka van és ez az AMD csapatára is vonatkozik, minél hamarabb össze kéne rakni a hotfixet, és ha minden meglesz hotfiy és patch is akkor kezdem a gamet és már élvezhetõ is lesz.

BEAST
Roche és Iorveth egyformán erõs karakterek, csak más oldalon harcolnak. Pont ezért nincs "jó" választás közöttük. Elsõre az elfet választottam és nagyon élveztem a történetet.
Másodjára Roche-nek segítettem, de az a játék félbeszakadt. Az elsõ végigjátszásból megismert nem túl szimpatikus karakterek oldalán játszva valahogy nem volt öszinte a mosolyom. A katonai tábort inkább pihentetem egy darabig és újból nekivágok Saskia oldalán egy két apró módosítással. 😄

Prince23
Ja ott voltam is. Yorveth vitt oda. akkor most Roche-t választom. Roche amúgy is sokkal szimpatikusabb, sztem eléggé erõs karakter lett. Lethora pl. köröket ver! de azért a tünde sem panaszkodhat.

Kongy
Mind2 út jó, tehát gyakorlatilag szimpátia szerint is választhatsz, vagy az alapján h hova akarsz menni: Vergen-be a törpök bányavárosába, vagy Kaedwin-be, egy katonai táborba (?) (asszem az, legalábbis annak tûnik nekem. 😄). Vergen nagyon szép hely, ajánlatos. 😊

Prince23
ha már rossz alak leszek Geralttal, szerintetek melyik útat válasszam? Roche vagy Yorveth?

1. végigjátszásnál én a tündét választottam.

Egyébként a poén benne, h mind a kettõnek elég sötét a múltja.

Prince23
DA 1-2-vel kapcsolatban osztom a véleményedet. így van.