The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
-egyébként ez azt jelenti közvetlenül a végkifejlet elõtt alakulna így? Mert én úgy tudom a döntéseid a sztori folyamán eredményeznek több végkifejletet.
Why so serious?
Why so serious?
Állítom hogy már most több fogyott belõle mint az 1-bõl!
Kíváncsian várom is mikor mondanak valami eladási számot már!
Next PC upgrade: 2022
Mindenesetre leeset az állam amikor kézhez vettem a witcher 2 dobozt. Ez egy nagyon igényes anyag, kézikönyvvel, térképpel, útmutatóval,stb egyszerûen leeset az állam 😊 Ha ezek igazak lesznek, örök hálám a kalózkodóknak!
Szóval megvettem és egy kicsit haladtam vele.
1. Normálon is jó kihívás. Nyilván az újszerû harcrendszer miatt. Ami felettébb érdekes.
2. Elképesztõen szép még minimumon is.
3. Nem lehet érezni hogy ez azért nem teljesen lélegzõ, élõ világ mint a Bethesdáé, mert egyszerûen nagyon nagy világot építettek és könnyû belefeledkezni, még a DA😮 hoz képest is nagy talán. 😊
4. Érdekes, többféleképpen megoldható feladatok is vannak, mármint eszközzel.
5. Nagyon jól optimalizált még magas beállításon is elfut a kétmagos gépemen! ATI egy kicsit problémás még, ez látható például a képfrissítés szemmel követhetõ med beállításon, ami kicsit zavar mert szerintem a gépemre az lenne a legjobb egyenlõre.
Talán csak a háttéranyagok, könyvek az ami gyengébb mint a DA😮-ban volt. De elégséges a sztorihoz.
Egyszerûen nem találok szavakat, nem hiszem hogy a Skyrim meg tudná verni. A Bethesda soha nem csinál ennyire "rpg"-t õk inkább univerzumokat építenek. De azokban a karakterek nem élnek ennyire még a FNV-be sem.
Szóval szép lassan haladok mert egyszerûen annyira szép hogy muszáj megállni nézelõdni 😄 (Jelenleg Prolog I elsõ városában)Ezek az elsõ benyomások 😊
A Dragon Age: Origins óta nem láttam ilyet, pedig a Fallout new vegas se rossz, de ezzel nem lehet összevetni 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.youtube.com/watch?v=NopjUToG_8Q
így 20x ra sikerült nekem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Egyébként ha nem a törpök városába kerülök akkor mi a másik lehetõség?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szeretik a zergrusht a rohadékok.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
basszus és ez még csak az eleje, mi lesz késõbb? 😞((((
olyan gondom van hogy van egy pc konfigom, de a monitornak a HD Tv-m használom. Magával a játékkal nincs baj, viszont a feliratok és a kiírások olyan picik hogy olvashatatlanok. A felbontás már a számítógépemen megvan úgy csinálnva hogy gond nélkül tudom használni az internetet meg egyéb dolgokat, azonban a játék nem igazodik ehhez. Van valami mód hogy úgy állítsam be a játékot hogy olvashatóak legyenek a szövegek?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Viszont a Witcher-t a Skyrimmel jobban össze lehet hasonlítani szerintem, de az sem teljesen igazságos, mert 2 játék mást képvisel!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a Witcher 2õ után gondoltam kipörgetem az elsõ részt újra csak 1 a baj a regisztrimet elfelejtettem és ha jól vettem észre a kiszolgáló szerverek (vagy tudom is én mik) nem mûködnek így nem tudom az email címemre visszakérni az adataimat és új regisztrációt csinálni sem(ha lehet egyáltalán) ergo nem tudom sem hitelesíteni sem patcheket felrakni a játékhoz.
(elvileg ettõl még tudnék játszani vele de ...)
Másodjára pedig Win7 van és valami "Tages Protection" illesztõprogramot alapból blokkol a rendszerem instabilitási problémák okozása miatt.
Mondanom sem kell nem tudom sehol sem feloldani (azaz én nem találtam meg hogy hol lehet) ezért keresgettem és ezt találtam:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132872
9. hozzászólás.
letöltöm a progit telepíteném és az sem fut XD – de majd még próbálkozom.
Esetleg ti tudnátok nekem segíteni ?
elõre is köszi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
1. végigjátszásnál én a tündét választottam.
Egyébként a poén benne, h mind a kettõnek elég sötét a múltja.