9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Gabe18
    Abba a kis beugróba amit bekarikáztam:
  • Frank99
    nekem eddig sem volt gondom....
    bár bivaly gépem van...
  • watto
    Hali! Elakadtam a chaopter 2 gondolom vége felé .
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dethmoldal meg votl a nekromanciás cucc, és most az a feladatom hogy keressem meg Lethoék búvóhelyét, de bebugolt a térképem vagy nem tudom de mindig máshova mutat. Le tudná nekem írni valaki merre kell menni?
  • bendáj17
    igen én is a szerver problémára gondolok. remélem hamar megoldódik.
  • Csaba85
    Hidd el a java még csak azután kezdődik hogy egyszer végeztél a két " oldal" történet annyira jól ki van dolgozva azt hittem több copy past féle dolog lessz de kellemesen csalodtam teljesen más. Az elmult 2 év legjobb vétele volt eddig szerintem.
  • poori
    Köszi!Mivel nem nagyon tudok angolul, a dativus igy forditotta:A jó hír , hogy a folt készen . The , rossz hír , hogy megmérkőztünk néhány problémát a szerver infrastruktúrával , megcsináló megcsináló letöltő DLC-as éveket akarjuk megkövetni a mi rajongóinkat , minthogy nem rábukkanva a mi célpontunkat of kézbesítve a foltot elmúlt éjjel . frissíteni fogunk téged , mikor tudunk többet .
    Világos!
  • Csaba85
    Akik itt csápokkal gondjuk volt én mindig csak 3 mat vágtam le és fedezékbe vonultam a 3. csáp mögött lévő falhoz ott engedet felugrani simán és mindig végig ment
  • Csokis
    http://www.en.thewitcher.com/community/entry/32/

The good news is that the patch is ready. The bad news is that we have encountered some problems with the server infrastructure, making downloading DLCs impossible. We want to apologize to our fans for not meeting our target of delivering the patch last night. We will update you when we know more.
  • Sir Quno Jedi
    Muszáj eredetit venni, ezek keleteu srácok, támogatni kell őket.
  • poori
    Mindenesetre köszönöm a reagálásodat a problémára,valamennyire megnyugodtam,hátha tényleg csak ennyi az egész.
  • ratgab
    Felrakták a Patch-et, de volt valami gebasz a szerverrel, szerintem így ki is kapcsolták, amíg megoldják a dolgot!
  • poori
    Az kitől vagy mitől függ mikor aktiv az a kib*-tt szerver?Megáll az eszem,milliárdokat zsebelnek be egy játékért és ilyen dolgokat produkálnak?Soha többet nem veszek gyári játékot!
  • ratgab
    Szerintem az a bajotok, hogy ugye jelenleg nem aktív a CDPR szervere, így nem is tudja elfogadni a kódot, ezrét dobja vissza mindig! HA újra mennek a szerverek majd helyre jön!

Nekem telepítva van a játék, a gog-os exe van fent és most is tudnék játszani, ha akarnék!
  • grebber
    Még mindig semmi eladási adat :(
  • enlightened
    Csak crossfire támogatás van benne, single kártyával semmit se dob a játékon fölösleges is feltenni.
  • poori
    Azt csinálom én is,de kiakadok ha nem lessz jó.Neked is kiirta a kód beirása után hogy letölthető frissitések keresése?Az a gyanum hogy le is töltött eggyet és az b*-ta el az egészet.
  • bendáj17
    nem tudom most is újra telepítem de most nem lesz jó akkor nem tudom. nagyon mérges vagyok. remélem megoldódik a probléma.
  • poori
    Ilyenkor mi van?Kidobtunk egy tizest az ablakon?
  • bendáj17
    ez borzasztó újra rakom erre nem is indul el.
  • Atek007
    Az a helyzet hogy nem bírok a sárkány elől elfutni a hídon.
    A kolostor pincéjében jól szét néztetek van egy pár hasznos dolog.

DLC-ket törthöz honnan lehet letölteni?
  • Nos
    OFF: az ATI problémák miatt gondoltam skippelem a játékot, amig nem lesz valami normális patch. És elkezdtem a Fable III-at. Nagyon jó, iszonyatosan kellemes csalódás :)

Csak tipp, ha még mindig nem játszható rendesen a legtöbb ATI kártyán.

• mike01010101
    Nem pont ide tartozik, de van egy jó mód a witcher 1-hez amivel megoldható hogy gyalogolni is tudjunk WASD-dal ne csak futni, vannak hüvelyek a kardoknál (úgy mint a 2.-ban) és egérgörgővel lehet állitani a kameratávolságot egész közelitől a távoliig. Ha valaki esetleg újrakezdi az elsőt akkor ezekkel sokkal jobb.
  • Nekrofil
    másnál is fekete az egész háttér az átvezető videóknál?
  • Although
    Egyébként tudja valaki miért ír ki az indító panel állandóan kapcsolati hibát még mindig? Talán a patchig ki lesz kapcsolva?
  • bendáj17
    értem akkor nem lényeges. Most meg el se indul a játék tök klassz
  • Although
    Írd be a keresőbe alul és le tudod tölteni. Nekem jónak tűnik :)
  • ferenc001
    Nem fog bekavarni, csak egy plusz opciót ad hozzá, ami a balkezeseknek kedvez (magyarul ha te nem állítod át, akkor nem kavar semmit a patch, ilyen téren legalábbis biztos nem).
  • bendáj17
    pont mint nekem ez mi a franc???? Nem értem komolyan ez kész
  • Although
    Magam részéről megvárom a hivatalos patchet addig elég a hotfix nem akarom kombinálni ezt a gog exe fájlt mert az eredeti patcherem felismeri a turpisságot. Nyilván ha kicserélem a patcher-t a gog-os-ra akkor menne talán. De nem akarom, megvárom az eredeti mit fog nyújtani aztán majd döntök.
  • bendáj17
    ez jól megmondtad. Akkor hagyom nem rakom fel nehogy bekavarjon.
  • poori
    Kezd tele lenni a t* ezzel a játékkal.Ujra feltelepitettem,elinditom,kiirja hogy frissitések keresése,mikor ez a felirat eltünik,klikk az ikonra és ujból kéri a kódot.beirom,ismét keres,de utána megint kéri a kódot.Vélemény?
  • Nekrofil
    én feldobtam, nem igazán volt javulás
  • paj01
    Én akármilyen patchet ptobalok ha gog-os ha nem azt irja h érvénytelen vagy hiányos a jatek. Már vagy 3x ujra raktam...nem értem.Minden exével magyarul/angolul mindig ezt írja.Van erre vmi megoldás?
  • Gubberx
    Na jött ki ATI kártyákhoz új hotfix, valaki próbálta már?
  • wedge31
    Ha balkezes vagy és fejen ülve játszol ezt a patchet az imáidba fogod foglalni...
  • Although
    Valszeg te easy-be játszottál mert normálon se ilyen egyszerű :) Hardon meg némelyik harc ha nem profi vagy 3 órás is lehet :)A maximális szintet ki se mertem próbálni. Arról meg ne is beszéljünk a tényleges rpg először a DA:O-ban jelent meg, és eddig még a Witcher 2 ben sem érzem azt a fajta beágyazottságot ami a DA:O ban volt.De ez valszeg változni fog :D Persze mindent összetéve látszik,Witcher 2 igazán 2011-es a DA:O-t meg 2005 körül kezdték fejleszteni és 4 évig tartott míg elkészültek vele :)
    Mindenesetre örülök van egy másik rpg is, mely megüt minden elvárást. :)
  • grebber
    Az eredeti dobozos most már fut úgy a patchel mint a gog exével?Vagy ezt még nem nézte senki?
  • bendáj17
    akkor a patch működik segít valamit??
  • mindero
    Nekem sajnos a Da:O nagy csalódás volt, kb mindegyik harc ugyanúgy indult: mágus fagyaszt, harcosok ütnek majd ez ismétlődik. Az én kedvenceim: Baldour's Gate 2 (talán az az egyetlen rpg ahol lehetett gyereked - bár nem sok vizet kavart, de mégis), witcher, kotor2, neverwinter nights 2. Kb. ebbe a sorrendbe.
  • Although
    Ez erős azért mert ezen kívül semmit nem tudsz mondani ami megközelítené a DA:O -t de ez persze az én véleményem. És az rp-sek jó része akikkel játszok a Conanban, etalonnak tartja. Pedig Egész Európából nagyon elit mezőny gyűlt össze anno a Conanba :) De vannak jópáran akiknek a második valóság. Köztük egy olyan akinek javasoltam próbálja ki azóta nem tud betelni vele.Pedig abszolulte mmo-s volt de a DA:O nagyon mellbe vágta :) Nyilván a metacritic pontszámok mutatják a Witcher 2 mindent visz. Azért ha nagyon belemélyednék akkor be kellene ismernem a karakterek a DA:O-ban még ehhez képest is jobban élnek, saját történetük van. És a consequence is legalább annyira erős mint ebben. Persze a látványa és a mindent összetéve tökéletes világ ami magával ragad itt, összességében talán üti a DA:O-t, habár mint írta itt valaki nem összevethető teljesen mert az crpg. De a Dragon Age origins nem véletlen lett 2009 legjobb rpg-je. És nagyon nagyon nehéz lett az is.