9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bélanéni #5458
    Én próbáltam szinte az összes Bioware játékot és a híres nevezetes ES - Obliviont is, de számomra egyszerűen nincs meg bennük az a hajtóerő ami arra sarkallna, hogy újra és újra leüljek miatta a monitor elé, hangulattalan sivár iparosmunkáknak érzem őket. Mondjuk én mindennel így vagyok, csak az abszolút csúcs érdekel, persze az ízlés beleszól, de számomra egy DA: Origins pl. az árnyékában lépdel csak ennek az alkotásnak. A Bioware munkája is persze marhára kidolgozott és beleadtak apait anyait, ez érződik, de mint játék, számomra szürke és lapos.
  • Fecoo96
    Csak mivel MINDÍG leesek és MINDÍG betölt és SOSE jutok el addig hogy a falhoz vágjon...
  • Although
    [spoiler] Az nem baj az a lényeg mert különben téged is falhoz csap. /spoiler]
  • Fecoo96
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gáz csak az hogy nekem pl betölt, de attol függetlenül leesek a csáprol...
  • BoneDragon
    Mikor rá ugrasz a csápra, nyomogatni kell a gombot, hogy a csík feltöltődjön. Csak utána dönti le...
  • csokikutya
    jaja.. én is azt néztem..Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a játékkal játszottak
  • Jimmyke
    Van ám tökük a fejlesztőknek, még a 6/10-es Destructoid értékelést is kirakták a honlapjukra.
  • Fecoo96
    Az történik hogy felugrassz, betölt a sárga de ledob?:P
  • pocok022
    nem!Probáltam ujra kezdeni eddig semmi gond nem volt most meg tessék
  • Although
    Próbálj betölteni egy korábbi mentést. És újra nekimenni. Nem warez verzió igaz?
  • pocok022
    mit tudok csinálni szerintetek?
  • Although
    Hm Ez nagyon érdekes, bugnak tűnnik. Mivel amikor leszáló pályán leugrasz a csáp neki kell csapódjon az oszlopnak.és a Híd rádől a mumusra.De ezzel még nincs vége :)
  • pocok022
    levágom 4 csápot rá ugrok le és semi nem történik
  • Although
    Speciel mivel elrontottam valamit és az egyik boss harc nehéz. Így elölről kezdem. De teljesen igaz vétek ezzel rohanni, úgyse fog túl sok ilyen kijönni belátható időben.:) A következő a Skyrim lesz talán de csak novemberben :)
  • Although
    Rá kell ugorj az egyik elülső csápra, majd időben le
  • BoneDragon
    Vágd le a csápjait.
  • pocok022
    segitség!
    a kayran elleni harcban nem döl le a híd hogyan vagy miért lehet ez valaki segitsen köszi
  • Although
    Hát a négy mag az önmagában ad a lanton. Mivel ez ki is használja. Majd egyszer ha nekem is lesz megnézem vele :)
  • Although
    Azért egy Diablo nagyságrendekkel nem egy kategória ezzel szerintem :)Nehézségben utoljára a DA:O volt ami szintén nehéz volt mint ez. Bár a Bethesda játékai is nehezek maxon. De egy Diablo :) De lehet egyedül leszek ezzel.
  • bélanéni #5439
    Baszki viccelsz?
    Ezt olvastad ki a mondataimból?
    Tegnap éjfélkor hagytam abba, napi 20 percem van játszani.
    De nekem ez így tökéletesen megfelel, ízlelgetem, emésztgetem a játékot. Minden porcikáját kielemzem, minden bejegyzést elolvasok a naplóban, néha megállok 1-2 percre gyönyörködni a tájban, élvezem a gyönyörű, a harcok közben viszont brutálisan dinamikus muzsikát. Ez a játék fantasztikus, az összes körítés amit adtak hozzá minden várakozást felülmúlóan nívós. Az évtized játéka számomra, azt szeretném hogy a Diablo3-ig kitartson.
    Már jónéhányszor elhalálozott a karakterem, kicsit nehéz az eleje, de van kihívás, taktikázni is kell. Számomra eddig 100%, és hál' Istennek az online játék oldalak is szinte mind 90% fölötti értékeléseket hoznak, ami az eladásokra talán jó hatással lesz.
    Eszméletlenül felnézek a készítőkre / kiadóra, minden ízében igényes alkotás született kezük munkája nyomán, a Blizzard-al egy szinten említhető, kivéve hogy itt nem érzem az üzletszagot.
  • BoneDragon
    Nekem is 4870-es kártyám van csak 4 magos procival. Nálam ultrán jól fut. Csak a gog exével tapasztaltam, hogy ha sokat megyek a faluba egy idő után akadozik/leesik az fps.
  • Although
    Nekem 4870-es és E6550-en elég jól fut highon is a gog-al de most a a hotfixxel is. A med beállítás nekem sem működött valamiért jól. Tehát low vagy high ez a kettő. Az ultárához már érdemes 4magos+jó kártya talán.
  • Gabe18
    De nem úgy fogod felvenni hogy "éter". Hanem felveszel valami cuccot, amiről ha megnézed a tulajdonságait akkor ott lesz hogy "étert tartalmaz".
  • mzprox
    Már közel 60k-t költöttem a gépre, de még mindig nem akar rendesen futni :(. A gog exe segített és megy is 40-60 fps-sel medium szerű beállításokkal, de főleg új helyszíneknél akadozik a játék.. gondolom tölt vagy valami mert utána beáll megint magasra az fps, de így akkor sem az igazi. Az is furcsa, hogy autodetect low settingset állít be (egy 4ghz-en hajtott két magos intel+hd5850-es vga nehogy már kevés legyen ahhoz médiumon akadáás nélkül játszhassak :-/ )
  • poori
    Neked is köszönöm!!!
  • poori
    Köszönöm
  • BoneDragon
    Szerintem ha már ott elakadtál, ne is játsz tovább!
  • poori
    Feladtad a játékot?Ezért?valaki csak segit!!
  • ratgab
    Szerver oldali gondok vannak! Nálam se tölti a patchet.... türelem! A fiúk a bányában dolgoznak!
  • SovereignXY
    youtubon van videó ami nekem si segített. De én úgy csináltam - nagy nehezen így jött össze - az elején egy nagyon picit jobra húztam magamat aztán meg ballra miután tüzet köp mi meg elbújunk.
  • poori
    Én visszaraktam és akkor is ugyanaz van.
  • bélanéni #5427
    Oké zsír.
    Én pont ennél a résznél tartok, tegnap itt hagytam abba, egyszer "lefújt" a sárkány és meghaltam, többet nem próbálkoztam.
  • poori
    Elolvastam.Egy büdös szó nincs leirva arrol,hogy kell csinálni./Eredeti játék/
  • bélanéni #5425
    Legalábbis a Banner-ben szereplő GoG-s exe az 1.1 változat előtti verzióval működik, de ez sem egy Patch, csak az indító EXE, ami DRM mentes, és ez teljesítménybeli javulást hoz.
  • Daell Drow
    Nem raktad fel veletlenul a GOG.exe-t? mert akkor van ez, ragd vissza az eredeti exe-t es jo lesz.
  • bélanéni #5423
    Olvasd el a játékhoz mellékelt végigjátszást. Ha nem eredeti, légy szíves fáradj a Warez fórumra.
  • TVelvet
    spoilerbe kell tenni...

Könyörgök segitsen valaki!Ujra kezdtem a játékot,és amikor a kolostornál a király átkisérem valami hidon és támad a sárkány azt hogy kell megoldani?Elösször sikerült valahogy huszadszorra,de nem emlékszem,hogy hogy csináltam.Mit kell tenni?
  • bélanéni #5421
    Szerintem már kijött az 1.1 patch, amit jelenleg szerver hibák miatt nem lehet leszedni. Az #5406-os GOG 1.1 patch az szerintem csak az 1.1 patch felrakása után működik. Legalábbis én így értelmezem. Tehát az nem megy, hogy ezt az indító exe-t beteszed a még nem felpeccselt játékmappába. Mivel a 1.1 patch nem csak EXE-t cserél, hanem több fájlt módosít, és ez az EXE csak a DRM-et nem tartalmazza, ezért jobb.
  • SovereignXY

Patchet fel tudta rakni vki? "A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos" üzenettel elintéz és kész. :((
  • poori
    Eredeti/bolti/ játékra feltettem a gog.exe-t.Igy a eredeti patchet sem teszi fel,mert hibát jelez,és a gog patch-nál is hibát jelez.Ha visszateszem az eredeti witcher.exe-t akkor is hibát jelez a patch.Mi a teendő?