9144
-
#5458 Én próbáltam szinte az összes Bioware játékot és a híres nevezetes ES - Obliviont is, de számomra egyszerűen nincs meg bennük az a hajtóerő ami arra sarkallna, hogy újra és újra leüljek miatta a monitor elé, hangulattalan sivár iparosmunkáknak érzem őket. Mondjuk én mindennel így vagyok, csak az abszolút csúcs érdekel, persze az ízlés beleszól, de számomra egy DA: Origins pl. az árnyékában lépdel csak ennek az alkotásnak. A Bioware munkája is persze marhára kidolgozott és beleadtak apait anyait, ez érződik, de mint játék, számomra szürke és lapos. -
Fecoo96 #5457 Csak mivel MINDÍG leesek és MINDÍG betölt és SOSE jutok el addig hogy a falhoz vágjon... -
Although #5456 [spoiler] Az nem baj az a lényeg mert különben téged is falhoz csap. /spoiler] -
Fecoo96 #5455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gáz csak az hogy nekem pl betölt, de attol függetlenül leesek a csáprol... -
#5454 Mikor rá ugrasz a csápra, nyomogatni kell a gombot, hogy a csík feltöltődjön. Csak utána dönti le... -
#5453 jaja.. én is azt néztem..Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a játékkal játszottak
-
Jimmyke #5452 Van ám tökük a fejlesztőknek, még a 6/10-es Destructoid értékelést is kirakták a honlapjukra. -
Fecoo96 #5451 Az történik hogy felugrassz, betölt a sárga de ledob?:P -
pocok022 #5450 nem!Probáltam ujra kezdeni eddig semmi gond nem volt most meg tessék
-
Although #5449 Próbálj betölteni egy korábbi mentést. És újra nekimenni. Nem warez verzió igaz? -
pocok022 #5448 mit tudok csinálni szerintetek?
-
Although #5447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hm Ez nagyon érdekes, bugnak tűnnik. Mivel amikor leszáló pályán leugrasz a csáp neki kell csapódjon az oszlopnak.és a Híd rádől a mumusra.De ezzel még nincs vége :) -
pocok022 #5446 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levágom 4 csápot rá ugrok le és semi nem történik -
Although #5445 Speciel mivel elrontottam valamit és az egyik boss harc nehéz. Így elölről kezdem. De teljesen igaz vétek ezzel rohanni, úgyse fog túl sok ilyen kijönni belátható időben.:) A következő a Skyrim lesz talán de csak novemberben :) -
Although #5444 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rá kell ugorj az egyik elülső csápra, majd időben le -
#5443 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vágd le a csápjait. -
pocok022 #5442 segitség!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kayran elleni harcban nem döl le a híd hogyan vagy miért lehet ez valaki segitsen köszi -
Although #5441 Hát a négy mag az önmagában ad a lanton. Mivel ez ki is használja. Majd egyszer ha nekem is lesz megnézem vele :) -
Although #5440 Azért egy Diablo nagyságrendekkel nem egy kategória ezzel szerintem :)Nehézségben utoljára a DA:O volt ami szintén nehéz volt mint ez. Bár a Bethesda játékai is nehezek maxon. De egy Diablo :) De lehet egyedül leszek ezzel. -
#5439 Baszki viccelsz?
Ezt olvastad ki a mondataimból?
Tegnap éjfélkor hagytam abba, napi 20 percem van játszani.
De nekem ez így tökéletesen megfelel, ízlelgetem, emésztgetem a játékot. Minden porcikáját kielemzem, minden bejegyzést elolvasok a naplóban, néha megállok 1-2 percre gyönyörködni a tájban, élvezem a gyönyörű, a harcok közben viszont brutálisan dinamikus muzsikát. Ez a játék fantasztikus, az összes körítés amit adtak hozzá minden várakozást felülmúlóan nívós. Az évtized játéka számomra, azt szeretném hogy a Diablo3-ig kitartson.
Már jónéhányszor elhalálozott a karakterem, kicsit nehéz az eleje, de van kihívás, taktikázni is kell. Számomra eddig 100%, és hál' Istennek az online játék oldalak is szinte mind 90% fölötti értékeléseket hoznak, ami az eladásokra talán jó hatással lesz.
Eszméletlenül felnézek a készítőkre / kiadóra, minden ízében igényes alkotás született kezük munkája nyomán, a Blizzard-al egy szinten említhető, kivéve hogy itt nem érzem az üzletszagot. -
#5438 Nekem is 4870-es kártyám van csak 4 magos procival. Nálam ultrán jól fut. Csak a gog exével tapasztaltam, hogy ha sokat megyek a faluba egy idő után akadozik/leesik az fps. -
Although #5437 Nekem 4870-es és E6550-en elég jól fut highon is a gog-al de most a a hotfixxel is. A med beállítás nekem sem működött valamiért jól. Tehát low vagy high ez a kettő. Az ultárához már érdemes 4magos+jó kártya talán. -
Gabe18 #5436 De nem úgy fogod felvenni hogy "éter". Hanem felveszel valami cuccot, amiről ha megnézed a tulajdonságait akkor ott lesz hogy "étert tartalmaz". -
mzprox #5435 Már közel 60k-t költöttem a gépre, de még mindig nem akar rendesen futni :(. A gog exe segített és megy is 40-60 fps-sel medium szerű beállításokkal, de főleg új helyszíneknél akadozik a játék.. gondolom tölt vagy valami mert utána beáll megint magasra az fps, de így akkor sem az igazi. Az is furcsa, hogy autodetect low settingset állít be (egy 4ghz-en hajtott két magos intel+hd5850-es vga nehogy már kevés legyen ahhoz médiumon akadáás nélkül játszhassak :-/ ) -
poori #5434 Neked is köszönöm!!! -
poori #5433 Köszönöm -
#5432 Szerintem ha már ott elakadtál, ne is játsz tovább! -
poori #5431 Feladtad a játékot?Ezért?valaki csak segit!! -
ratgab #5430 Szerver oldali gondok vannak! Nálam se tölti a patchet.... türelem! A fiúk a bányában dolgoznak! -
SovereignXY #5429 youtubon van videó ami nekem si segített. De én úgy csináltam - nagy nehezen így jött össze - az elején egy nagyon picit jobra húztam magamat aztán meg ballra miután tüzet köp mi meg elbújunk. -
poori #5428 Én visszaraktam és akkor is ugyanaz van. -
#5427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké zsír.
Én pont ennél a résznél tartok, tegnap itt hagytam abba, egyszer "lefújt" a sárkány és meghaltam, többet nem próbálkoztam. -
poori #5426 Elolvastam.Egy büdös szó nincs leirva arrol,hogy kell csinálni./Eredeti játék/ -
#5425 Legalábbis a Banner-ben szereplő GoG-s exe az 1.1 változat előtti verzióval működik, de ez sem egy Patch, csak az indító EXE, ami DRM mentes, és ez teljesítménybeli javulást hoz. -
#5424 Nem raktad fel veletlenul a GOG.exe-t? mert akkor van ez, ragd vissza az eredeti exe-t es jo lesz. -
#5423 Olvasd el a játékhoz mellékelt végigjátszást. Ha nem eredeti, légy szíves fáradj a Warez fórumra. -
#5422 spoilerbe kell tenni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Könyörgök segitsen valaki!Ujra kezdtem a játékot,és amikor a kolostornál a király átkisérem valami hidon és támad a sárkány azt hogy kell megoldani?Elösször sikerült valahogy huszadszorra,de nem emlékszem,hogy hogy csináltam.Mit kell tenni? -
#5421 Szerintem már kijött az 1.1 patch, amit jelenleg szerver hibák miatt nem lehet leszedni. Az #5406-os GOG 1.1 patch az szerintem csak az 1.1 patch felrakása után működik. Legalábbis én így értelmezem. Tehát az nem megy, hogy ezt az indító exe-t beteszed a még nem felpeccselt játékmappába. Mivel a 1.1 patch nem csak EXE-t cserél, hanem több fájlt módosít, és ez az EXE csak a DRM-et nem tartalmazza, ezért jobb. -
SovereignXY #5419
Patchet fel tudta rakni vki? "A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos" üzenettel elintéz és kész. :(( -
poori #5418 Eredeti/bolti/ játékra feltettem a gog.exe-t.Igy a eredeti patchet sem teszi fel,mert hibát jelez,és a gog patch-nál is hibát jelez.Ha visszateszem az eredeti witcher.exe-t akkor is hibát jelez a patch.Mi a teendő?