The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar a DA mert kicsik a bejárható területek.
Szar a Witcher mert csak egy kaszttal játszhatsz
szar a Morrowind mert nincsenek társaid
és még lehetne részletezni a jó és a rossz tulajdonságaikat
most attól hogy nekem a DA jön be mert történet orientáltabb másnak meg a elder scrolls mert nyitottabb attól a másik nem rosszabb
Ami Fair össze hasonlítás az pld a DA 1 és a DA 2 itt sajnos egyértelmûen látszik hogy a 2 vissza lépés az egyhez képest (szerintem és még sokak szerint)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
vagy az Athlon II X4 630 proci a gond?
1 héten belül peccset vártok... amivel tökéletes lesz minden? ha ez tényleg így lesz, elég baj, hogy úgy adtak ki egy ilyen népszerû játékot, hogy pár millió vásárló azonnal tud vele játszani, végígtolja kétszer, elrendezi az összes csajt és mire én odaérek (pár millió sorstársammal együtt) a hotfix-es AMD procimmal, már csak mocskos ribancokat találok 😊
Next PC upgrade: 2022
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tuti lesz konzolos változat belõle, sok a QTE alapból is 😄 hajrá. sikerjáték lesz. eddig év (kaland) rpg-je: The Witcher 2, aztán pedig a Dragon Age 2. Mondjuk ez várható is volt h a DA2-t alázni fogja mûfaján, témáján, történetén belül
Egyébként ha a Scoiatel-el szövetkeztem akkor nem csinálhatok questeket a Keadweni táborban? És mondjuk ha Roche-vel szövetkeztem volna akkor meg Vergenben nem questelhetnék?
nekem - viszonylag jó vassal csont nélkül fut a warez -várom 1 hete a zavvi.com postáját..
úgy néz ki, komolyabb vas kell...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Majd kiadják megint EE ként fullosan ,akkor megint meglehet venni több lesz a bevételük<#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Konkrétan ha nem birizgáltad a beállításokat akkor a 3-as gombbal váltogathatsz a jelek között (vagy a Ctrl lenyomásával) illetve a q-val meg használhatod (nyomd hosszan ha egy gyors leütéstõl nem mûködne).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Remélem, a jövõ heti patchek segítenek fognak a dolgon.
Addig gondolkozz el a rendszer újrarakásán, néha nagyon sokat számít.
Éppen az a probléma, hogy nem elavult, sõt új gépeken is rosszul fut! És a probléma másik része az, hogy skálázhatatlan a játék, tehát hiába kapcsolok ki mindent, attól még nem fut jobban! Tetszik már érteni????
Fable 3 meg nincs annyira elszarva, mint a Witcher 2 motorja... ennyi!
Kapcsoljátok ki az árnyékokat, shadereket, vegyétek le a modellek részletességét és máris jobb sebességgel fog menni.
Ígérnek még javítást a CTD-kre is... optimalizációról eddig nincs hír!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.