The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen igaz mind a 3 RPG de azért kicsit (nem kicsit) más stilus mind a 3.
Szar a DA mert kicsik a bejárható területek.
Szar a Witcher mert csak egy kaszttal játszhatsz
szar a Morrowind mert nincsenek társaid

és még lehetne részletezni a jó és a rossz tulajdonságaikat
most attól hogy nekem a DA jön be mert történet orientáltabb másnak meg a elder scrolls mert nyitottabb attól a másik nem rosszabb

Ami Fair össze hasonlítás az pld a DA 1 és a DA 2 itt sajnos egyértelmûen látszik hogy a 2 vissza lépés az egyhez képest (szerintem és még sokak szerint)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Kongy
Az év EDDIGI legjobb RPG-je. Ki tudja, lehet az is marad. Durva konkurencia nincs, de javítsatok ki ha nincs igazam. Sztem a Dragon Age 2-re durva köröket ver... mind harcrendszerben, mind grafikában, na meg persze helyszínekben is...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Most elkezdtem Roche útját. Ez nem szemfényvesztés, és nem marketing duma volt, téll full más így a játék meg a helyszín. 😄 Végig fogom tolni így is. 😉

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

más is találkozott olyan buggal, hogy pl kockán nyert cuccokat valójában nem kapjuk meg? :/
Prince23
Ez igaz, de mindhárom játékban RPG elemek találhatóak.

Sracok mar megint witcher da meg elderscrolls vita mind harom mas stilust kepvisel ez igy elege unfair barmelyik versenyzovel szemben

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Prince23
De jelenleg "õ" 2011 RPG királya. 😄

Sziasztok! Nekem az I. fejezet 10 percenként kifagyásokat hozott... részben vissza olvastam... mintha azt írnátok, hogy az ATI driverekkel van gond... milyen nvidia driverrel fut kifagyás nélkül a játék? 2 félét próbáltam már GTX460 karival, most a 270.61 van fent és elõbb kidob mint elõtte...
vagy az Athlon II X4 630 proci a gond?
1 héten belül peccset vártok... amivel tökéletes lesz minden? ha ez tényleg így lesz, elég baj, hogy úgy adtak ki egy ilyen népszerû játékot, hogy pár millió vásárló azonnal tud vele játszani, végígtolja kétszer, elrendezi az összes csajt és mire én odaérek (pár millió sorstársammal együtt) a hotfix-es AMD procimmal, már csak mocskos ribancokat találok 😊

grebber
Witcher 2-be számomra nincs semmi olyan extra ami miatt az év rpgje címet adnám neki!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Dragon Age 2-t lealázta csont nélkül. de még így is többet vártam volna w2-tõl.

Prince23
Kb 6-8 mellékküldit hagytam ki a vége felé. de most úgy is újból kezdem, rosszfiú leszek

Van az 80 óra: kezdd újból és segíts a másik oldalnak.
Witcher 2-re is ezt mondtátok...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
W2-t elég erõsnek érzem még így is. nem lesz az se ún. nagy "játékidõs". bár abban sokkal több mellék questek lesznek.

grebber
Skyrim jön és porba tipor majd mindent!

Prince23
Én is végigvittem, elég jó game lett, mindenképpen 9/10. De sztem az elsõ sokkal jobb volt játékmenet, és végigjátszás szempontjából is. És én már kezdek belenyugodni abba a tényszerûségbe, hogy ilyen életet élünk, hogy manapság minden játék borzasztóan rövid. legyen az fps vagy rpg. Már tök mindegy. Ez is Dragon Age 2 hosszúságú lett, kb 30 órás. (+-5 óra, már nem tom) Simán gondoltam h 80-120 órás lesz legalább a game, de nem 😞

Tuti lesz konzolos változat belõle, sok a QTE alapból is 😄 hajrá. sikerjáték lesz. eddig év (kaland) rpg-je: The Witcher 2, aztán pedig a Dragon Age 2. Mondjuk ez várható is volt h a DA2-t alázni fogja mûfaján, témáján, történetén belül

Aha kösz ez érdekelt.

Két történeti szálon fut a játék, a 2. felvonásban készülõdnek a háborúra. Ezt játszhatod le mindkét oldalról.
Lehetséges SPOILER

Egyébként ha a Scoiatel-el szövetkeztem akkor nem csinálhatok questeket a Keadweni táborban? És mondjuk ha Roche-vel szövetkeztem volna akkor meg Vergenben nem questelhetnék?

Frank99
sajnos ez van.

nekem - viszonylag jó vassal csont nélkül fut a warez -várom 1 hete a zavvi.com postáját..

úgy néz ki, komolyabb vas kell...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A boszorkánykörnél. Roche tábora mellett kell elmenned, követve a folyót majd a tengerparti sziklákat.
TVelvet
Maradjon spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2.chapterben Zyvik ad 1 küldit hogy keressek meg 2 katonát,aki tudja merre találom azt a két szerencsétlent,légyszi ossza meg velem,köszi.
De akkor olvastad azt is, hogy be nem jelentett dolgokat is javítanak! Majd meglátjuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Most minek lõjék el az összes puskaport.
Majd kiadják megint EE ként fullosan ,akkor megint meglehet venni több lesz a bevételük<#taps>

Prológusban!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért borzasztó hogy gamestar-on olvasom az 1.1es patch leendõ tartalmát, és ezek állnak benne inverziós probléma, meg csupa ilyen mellék dolog :S

meddig játszunk az idõben visszafele?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Nekem konkrétan a 2. részben azzal az volt a gondom, hogy nem láttam tisztán az ábrákat! Fõleg az ellenfélét!

Azért nem javított, mert ennyire rosszul skálázható a jelenlegi driver miatt! Nézd meg az Nvidiásoknak 30 fps-t javított csak egy aprócska hotfix!

2 hónapos a rendszerem! Nem hiszem, hogy az lenne a gond! Én hülye csak emiatt a játék miatt felraktam a legújabb driver-t lehet, hogy régebbit kéne használni! Na mindegy kibírom, amíg kijön az új Driver egyenesen a Witcher 2-re optimalizálva!

Ha esetleg valaki jobban megszokta a W1 kockapóker ábráit van már mód ami lecseréli a kockák texturájat a régi dobokockákra.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

wedge31
THX.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Keresd a dokkoknál.

wedge31
Az elsõ fejezetben merre van a titokzatos kereskedõ ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

enlightened
Kedd óta nem játszottam a játékkal még. Ez rekord, mert általában ha megveszek valamit, azonnal nekiállok. Itt azonban a dobozt nézegetem csak.

Kézikönyv elolvas vagy esetleg billentyûkiosztás megnéz. 😊
Konkrétan ha nem birizgáltad a beállításokat akkor a 3-as gombbal váltogathatsz a jelek között (vagy a Ctrl lenyomásával) illetve a q-val meg használhatod (nyomd hosszan ha egy gyors leütéstõl nem mûködne).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

mivel használom a jelet?jeleket? most vagyok a nagy dögnél és mondja hogy bénítsam meg a jellel de melik gomb az?
Nekem a bérgyilkosok menedzselése és hívása miatt nagyon tetszett, nyílzápor, ilyesmik. A többi rész eddig is tökéletes volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

invert mouse megoldható, keressetek rá, valamelyik user.ini file-t kell átírni, az egér bejegyzés alá : invert=1 vagy valami iyesmi
Én egy e2180-as procival és 9600gso-val kezdtem játszani. A vga-t lecseréltem hd5850-re és javított 2-3 fps-t... úgy látszik inkább proci(is) kellett volna.. na majd.
Nekem egyéves gépem van AMD videokártyával és nincs semmi problémám.

Remélem, a jövõ heti patchek segítenek fognak a dolgon.
Addig gondolkozz el a rendszer újrarakásán, néha nagyon sokat számít.
Hagy várjam már el, hogy a Cd Projekt által hivatalos ajánlott gépigényen normálisan fusson, amikor jóval fölötte vagyok az ajánlott igénynek! Szerintem ez egy egészen jogos elvárás sokunktól és érdekes módon a nvidiásoknak a driver megoldotta a problémát, így hát reménykedünk, hogy AMD-n is hasonló lesz a helyzet, amellett meg a CDPR is nyugodtan belenyúlhat a "fantasztikusan jó" motorjukba és optimalizálhat rajta ezt azt!

Éppen az a probléma, hogy nem elavult, sõt új gépeken is rosszul fut! És a probléma másik része az, hogy skálázhatatlan a játék, tehát hiába kapcsolok ki mindent, attól még nem fut jobban! Tetszik már érteni????

Fable 3 meg nincs annyira elszarva, mint a Witcher 2 motorja... ennyi!

Most komolyan, mit vártok optimalizáció alatt? Csodák nincsenek, sose fog hasítani egy "elavult" gépen. A Fable 3 pedig azért megy sok FPS-sel, mert egy 6 évvel ezelõtt piacra dobott konzolra írták.

Kapcsoljátok ki az árnyékokat, shadereket, vegyétek le a modellek részletességét és máris jobb sebességgel fog menni.
enlightened
Brotherhood már nem ütött olyan nagyot, A single player rész rövid lett, és rengeteg felesleges küldetés volt benne. "Kapd el aki ellopta a pénzed" Kapd el mert elvitte a levelet" Már a 2 ben is uncsi volt. A multiplayer jól sikerült, de jobban jártak volna ha Altair van benne és nem Ezio. Eziobol egy rész is elég volt.

Benne lesz a javításban... ugyanúgy, mint a szabad billentyû kiosztás is!
Ígérnek még javítást a CTD-kre is... optimalizációról eddig nincs hír!

enlightened
Az röhej, hogy ilyenekre vársz, legtöbbünk még el sem kezdte a gamet mert játszhatatlan, szóval hidd el az invert mouse lesz az utolsó amivrl foglalkozni fognak. LOL.

antgecc
Nah, látom az 1.1-ben lesz invert mouse. Hát ez röhej. Hogy a fenébe lehet ezt kihagyni??

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

antgecc
Invert mouse-t lehet valahol állítani? Én nem találtam.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a városban nagyon akad nem lehet valahogy optimalizálni rajta egy kicsit?