9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    Igazad van fixpont, elnézést, ez tényleg az új patch, mert bekerült az invert y axis meg x axis, viszont az fps jottányit se javult, a gog-s exere kicserélődött az exe, annyit javult amennyit a gogos eddig is adott
  • ferenc001
    És bekerültek az új opciók is (X;Y tengely megfordítása néven). Hidd már el, hogy ez az 1.1-es :D
  • fixpont
    Ha nagyon azt hiszed, hogy ugyanaz, akkor nyomj a 2 filre egy "compare by content"-et, hogy lasd, nem csak a hosssza, hanem a tartalom is ugyanaz, vagy futtassa mindkettore egy md5 hasht. :)
  • fixpont
    De nem a neve szamit, hanem az alkonyvtar, amibol toltod a szerveren, nezd meg P1_1. :)))
  • enlightened
    Mondjuk télleg kicserélte az exet a GoG-osra :S De ugyanaz a neve és ugyanannyi kilobyte az 1 hete kinn lévo patch:S Ez szerintem valami átverés nem tom mi lehet ez.
  • enlightened
    Te jó ég, nézd már meg mit linkelt be könyörgöm, az nem az új patch, hanem az ami fönn van egy hete, a legelső. Nézz már rá egy kicsit, már 4 példányban fönn van a patcher_hu a gépemen múlt hét óta, de az nem az új patch. Az újat ugyanis nem tudnád felrakni, mert szar.
  • fixpont
    Akkor most probald meg az 1.1 magyar verziot a linkrol amit a kollega 5 hozzaszolassal elobb bemasolt. :))
  • Etelkozi Vata
    Elakadtam.
    Segítség!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hol van Louis Merse háza /Flotsam/?

Köszi!
  • enlightened
    Ok feladom. Én leszedtem az 1.1 international versiont és nem megy fel a game-re, nem tudom mit tettetek fel.
  • poori
    Tudomásom szerint nem jo a patch,most javitják,a szerver is áll addig.Ha valaki most telepit,vagy ujra telepit nem fogja tudni inditani a játékot,mert nincs ami fogadja a kodot.
  • fixpont
    En a szerverrol beszeltem, amirol toltod a filet, nezd meg a linket P1_1 :))) Kicsit tobb figyelem, kevesebb hiszi es ertetlenkedes. :)
  • enlightened
    De hogy került oda?? Honnan szedted le? Mert alapból nem adták a gamehez a 1.1es patchet ez nem magyarázd be.
  • ferenc001
    Ez, az 1.1-es patch (pár jel, ami erre utal: eredetei exe-t kicserélte a GoG-sra, az eddig számomra leszedhetetlen Troll Trouble megléte és működése). Plusz, maga a link nevében is benne, hogy 1.1, a neve ne tévesszen meg :D
  • fixpont
    Ha megnezed a koynvtarszerkezetet akkor a P1_1 alkonyvtarban van, ami nekem azt sugallja, hogy ez 1.1-es. :)
  • enlightened
    De ez nem az új patch, arghhhhhhhhhh. Ti aztán vágjátok a témát. Egyikőtök valami documentsből teszi fel, másikőtök meg felteszi a régit. Én az új 1.1-es patchről beszélek aminek a nevében is benne van hogy 1.1 és kinn van már a neten, csak éppen nem lehet felrakni az eredetire sem.
  • enlightened
    Mi van?????? Én az új patchet akarom leszedni, nem azt ami alapból a gépen van miről beszélsz?
  • ferenc001
    Ezt töltöttem (amúgy a második oldal kb. közepéig kellet volna csak visszaolvasni, ott ugyanez a link van :)
  • bendáj17
    ha eredeti akkor a dokummentum résznél ahol van a mentésed ott kell lenni egy ilyennek hogy dowlonds és ott van a patch. Nekem ott volt :)
  • mzprox
    ott lenne egy link a gog oldalra, hogy vehetsz kedvezményesen játékot, de ez (sem) működik rendesen
  • enlightened
    magyar patch hol van? mert én az internationalt akarom felrakni a full eredeti gamere és kiírja hogy invalid.:S
  • valaminick
    Sracok!

Kockapokerba megvertem a fogadóba egy csukjás illetöt aki adott valami ereklyet.
    ki is irta a jatek, hogy az extra menupontba keresemm a fomenube, de ott nincs semmi csak a credits.
    ilyenkor mi van?
  • ferenc001
    Az mondjuk igaz, hogy TW1 után nem lett volna rossz döntés kicsit több gondot fordítani a technikai dolgokra, de azért nem annyira rossz a helyzet, mint akkor, csak elhalványította már a sok szép emlék a rosszat (azokat az irdatlan hosszú betöltéseket a TW1-ben nehéz überelni, ha már technikai ballépésről van szó, bár a jó kis DRM-et még mindig nem éri utol). Amúgy meg, az itt korábban linkelt magyar patch teljesen jól fut a magyar dobozos változatomon, direkt elindítottam és betöltöttem mindhárom felvonásból egy-egy részt :)
  • jocika
    Melyiket raktad fel, eredeti-e a játékod és milyen nyelven játszol?
  • Kongy
    Azért még mindig jobb, mint a jubiszoft féle DRM volt, amit hála az égnek már kivettek a játékaikból. :)
  • enlightened
    Nem merem kipróbálni a patchet, mert ha újra kell raknom miatta a gamet, félek már engem se fog beengedni:D.

A szomorú az a dologban, hogy eredeti játékkal félnem kell. Aki lewarezolta, meg simán be tud lépni bármikor, aktiválnia se kell. Lehetett volna ez egy nagy siker. Így is siker lesz, de azért ez rendesen beárnyékolja. A baj az, hogy a srácok nem tanultak az witcher 1 hibáiból és megint megismételték csak durvábban.
  • Kongy
    Igen, benne van a Troll Trouble!
  • ferenc001
    A Spoileres rész Fapipa75 #5502 hsz-ére vonatkozik.
  • ferenc001
    Tudtommal el is lehet adni a tutajrévi boszorkánynak, ha nem kérdezgeted mire kell neki, és akkor vége a küldetésnek

Amúgy nekem teljesen jól működik a patch (legalábbis amennyit játszottam vele, mert most a TW1-el játszom megint).

Amúgy, a patch tartalmazza a Troll Trouble-t? Mert nekem eddig nem engedte letölteni (kapcsolati hiba miatt, vagy éppen az ellenőrzésnél mindig újra kezdte), most viszont jól működik.
  • enlightened
    Valaki mondja már el aki feltette egy rendes eredeti dobozos játékra a rendes dobozoshoz kiadott patchet, hogy mi lett?
  • Kongy
    Jöhetne már a normális patch! Troll Trouble-t akarok!

Amúgy végigjátszottam a gamet ismét:

Ezúttal Roche-ot választottam, és azt kell h mondjam így ad teljes egészt a sztori. Mindenképp ajánlom mindenkinek ezt a szálat is. tetszett az is, hogy volt 1 pár visszaemlékezős, nyomozgatós küldetés is. Pl Henselt megszabadítása Sabrina átkától, az nagyon tetszett. Más kérdés h Roche lemészárolta aztán. :D Sőt, még az is kiderült h Dethmold buzi... :D (nem vicc, komolyan mondom)
  • jocika
    Tehát ha jól értem, még nem tanácsos feltenni a javítást?
  • enlightened
    Egyébként ez a patch ami kering a neten ez nem jól működik? Továbbá valakinek gondja volt a hotfix-ben a fénnyel, de nem javították szóval valszeg nála van a hiba.
  • HBK
    De hogy az a hajó mit keres ott rejtély. :D
  • enlightened
    Én már tolom a gamet ezerrel, mert úgyse lesz patch, csak jövő héten.
  • HBK
    Nekem is kellet volna a nyaklánchoz, de hát majd legközelebb. :D
  • HBK
    Helyes válasz.
  • Fapipa75
    Sziasztok!

Az első részben ha nem tudom a trollzürt letölteni nem is találkozok trollal igaz?

Igy lehetetlen a melitele szíve küldi is?!
  • watto
    köszi
  • bendáj17
    lehet ez a gáz én is köszönöm a választ remélem csak ennyi a gond.
  • Gabe18
    A rosseb egye meg... linkelni akartam a képet...
    Sorry, házigazda kitörölhetné ha nagy spoiler.