The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más,fájlmegosztóról cibáltam le tört verziót.Valószínûleg ehhez is lesz majd tört dlc.A kérdésem hogy ezek milyen pluszt jelentenek?
Plusz küldetés,megszerezhetõ tárgy,fegyver?
Ez a troll dlc mit ad?
Esetleg spoileres kérdés a rózsás dombhoz a vízesés fölött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Bugos a dlc? Vagy mi a ménkû van?
hogy legyen (egy kis pénzem) majd ha elkezdem miután megoldódott az olvashatatlanság probléma.Kösz.
Prologban 3000 oren, hogy jött össze ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pl
Spoiler
1 cseptör rózsáknál az elfnek dobtam a kardot,minthogy pajtásnak segítsek, a következménye irtonagy szívás lett, de még legapróbb részleteiben is változások történtek, az elf prosti halott volt,stb. Ezt azért tudom,mert visszatolttottem, annyira nehez volt a dühös katonák miatt cedric megtalálása 😄
Kumiho #2179
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Hogyan lehet a kuldeteseket valasztani?Melyik menuben?<#rolleyes>#rolleyes><#rolleyes>#rolleyes>
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
amúgy tudom mirõl beszélek, nagyon régen mániákusan én is a nyilakal játszottam, de így visszagondolva valami félelmetesen szar lenne újra ott játszani
- bal kéz: WASD és más gombok
- jobb kéz: egér
Why so serious?