The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kis problémák vannak a játékkal, sajnos nagyon akad, az egér lassú, nagyjából kiküszöböltem a hibát guglizással és hajtépéssel, viszont van még valami ami igen zavaró nekem. A játék magyar feliratos, viszont a térképet ha megnyitom mindenféle cirill ábécével találkozok. valahogy így. tudnátok erre valami megoldást? előre is köszönöm 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De most megelőlegezem a bizalmat, nem mellesleg elég sok mindent adnak előrendelői ajándékként.
Off: Előrendeltem a hármat, szerintetek megfogja érni az árát?
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Nekker_Contract A könyvet áruló komát, merre találom, mert össze vissza bejártam a falut és sehol nem leltem nyomát...
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Most egy ezresért sikerült hozzájutnom a gémhez! :B
Felraktam ezt a combat rebalance mod-ot, de az új játék kiválasztásnál csak az arénát lehet választani ha az user content-be lépek.
Ha csak simán indítom a játkot akkor nem veszek észre semmi különös változást a harcstílusban!
A content manager-ben ki van pipálva az összes rész
nem tudjátok mi lehet a gond?
http://www.akciofigura.hu
Van egy két küldetés (a fő küldetés szál ilyen) ami nagy lépés szóval onnan nincs vissza út pld a lázadás is ilyen. (érdemes előtte a kis mellék questeket megcsinálni)
A másik ha nagyon nem találsz valakit akkor érdemes nappal vagy éjszaka vissza menni érte hátha előkerül, elkószálnak elmennek aludni ( mondjuk ha tudod valakiről hogy hol alszik akkor ki lehet rángatni az ágyból is)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Flotsam-ba hova tűntek az emberek? Próbálom csinálni a mellék küldetéseket, de sehol senki, a kocsma is full üres :/
Pedig az első részben talán ha 2-szer nyomtak le, még az elején...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tuti én vagyok a béna, de még normálon is úgy le tudnak darálni egy-két harcnál hogy csak na.
A The Witcher (1)-hez képest 1,5-es nehézségű harcokat mi értelme 3x-osra növelni, mikor alap esetben sem tudod gyerekjátékként végig nyomni sem az Arénát, sem a játékban egyre nehezedő harcokat, ellenfeleket?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van valakinek tapasztalata a Witcher 2 Full combat Rebalance módról? magyar marad a játék? érdemes feltenni olyannak aki nem hc-játékos? (mert ugye sokkal nehezebb lettek a harcok elvileg)
Nálam nem volt gyors, egyébként csak a WASD közül kell mindig egyet, nem bonyolult.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A defeat the scoia'tael küldetésnél nem bírom őket legyőzni, még szinte meg sem sebzem őket és ráadásul 6an vannak, szét robbanok már.
Nincs ötletetek?
Köszi előre is!