9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • molnibalage83
    Semmit. Ez nem valami HC ügyességi izé konzolra? Soha nem volt konzolom és szeritnem soha nem is lesz. A The Last of Us volt eddig az egyetlen konzol exkluzív, amikor anyáztam, hogy nincs PC-s változat.
  • Madi92
    Akkor te a Dark Messiah: Might and Magic-el nem sokat játszhattál. :D Sok pókos rész van benne, én azoktól nem, de akkoriban a zombiktól igencsak féltem, de túléltem azokat a részeket is. :D
  • Rony94
    Pókok tényleg nincsenek benne. Ilyen nagy bogarak vannak amit genndy is linkelt.
  • molnibalage83
    Az. Ez van... :(

A gyíkocskát láttam, a nagy izé sem annyir vészes. Ezeket még kibírom.
  • Rony94
    Fóbia? :)
  • genndy
    Szőrös pókok nincsenek. Van egy nagy rovarszerű virágszájú, meg egy másik gyíkszerű. Mindkettő csak mellékküldi, de az erdőben véletlenszerűen is összefuthatsz velük, szóval beléjük fogsz botlani még a főszál közben is.
    Rovarocska, gyíkocska.
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.04. 10:49:35
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeim szerint nem kapcsolódik hozzájuk főküldi. Fészkeket kell kiirtani.
  • molnibalage83
    Főszál vagy mellékszál?
  • IMYke2.0.0.0
    Lesznek pókok.

Majd' minden játékban vannak, sajnos.
  • molnibalage83
    Csak egy gyors kérdés. Lesznek hatalmas szőrös pókok ebben a részben?
  • molnibalage83
    HA meglesz végre a VGA-ra a normális hűtő, akkor elvielg fullra húzhatom a W2-őt. :)
    Normál szinten tolom.
  • Madi92
    Igen, nagyon hangulatos és művészi. Persze, ha majd kipróbálod a w3-at, akkor már kopottasnak fog tűnni. Pedig w3 előtt egy nappal fejeztem be újfent és én is el voltam ájulva, hogy még mindig kiba. szép a játék ennyi év után, de w3 mindent visz, pedig csak lowon fut nálam.
  • Madi92
    Vedd akkor visszább a nehézséget. Használj italokat meg queent és akkor kevesebbet kell használni. De engem pl nem zavart. Bár tény, hogy a w3ban bevezetett dodge elegánsabb.
  • molnibalage83
    A játék grafikája egyébként valaim döbbenet. A Tomb Raider óta kb. ez az első, ahol sokszor nem futkorászva közlekedek, mert nem autentikus és addig is gyönyörködhetek a tájban. (Na meg azért is, mert az irányítás egyelőre továbbra is katasztrofális a szememben.)
  • molnibalage83
    Egyelőre úgy tűnik, hogy vég nélküli gurulgatás lesz az egész.
  • Madi92
    Igen, sokat úgy csinálták, hogy a döntés előtt, ami elég egyértelmű lesz, csinálnak egy mentést és akkor onnan elmehettek a másik irányba. Sok mindenről lemaradnál, ha csak egyik szálon mennél végig.

Btw semmi baj nincs a harcrendszerrel szvsz, neked mi nem tetszik benne, hogy modot akarsz hozzá?
  • molnibalage83
    Nem tudom, a chapter I legelején vagyok. Ez esetben talán ott visszatöltöm, de ennél több nem fér bele. Végetért már régen az, hogy végigtoljam 3-4-szer, mint a G-1/2/3-at...
  • Madi92
    Hát, pedig ha valamelyiket érdemes, akkor ezt igen, mivel, gondolom tudod, hogy kétfelé ágazik a történet, egy bizonyos ponton.
  • molnibalage83
    Nem tolok végig már semmilyen RPG-t kétszer. Nincs rá időm...
  • Madi92
    Jójaz úgy ahogy van. : )
    Első alkalommal ne akard modolni szerintem.
  • molnibalage83
    A Full Combat Rebalance 2-őt használta valaki?
  • Rony94
    Az első részben gyönyörű zenék voltak és míg ott csak egyedül voltunk, vadászgattunk, utazgattunk vidéki helyeken, addig a vizimai felkelésen és a Wild Hunt King-es harcon kívül nem történt semmi epic a játék alatt.

Itt, a második részben végig egy nagy politikai összeesküvés részese vagy, ami epic és szerintem ennek a résznek teljesen más hangulata van mint az elsőnek.

A harmadik rész már más tészta, ott visszaköszönt az első rész hangulata, aminek én szintén csak örülni tudok, hiába tetszett a második rész.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.06.01. 13:37:02
  • molnibalage83
    Mi az az EE patch? Én eleve EE-ben vettem meg, gondolom ezért nekem ilyesmivel nem kell vesződni.
  • Although
    Meg lehet szokni, legyen fent az EE patch és gyakorolj kicsit. Spec normál fölé nem vittem, pont az irányítás miatt de ez akció rpg. Így nem reklamálok :) A 3. részben már egyszerűbb, könnyebb. ha nem a legnehezebb fokozaton nyomod. Mindenképp nyomd végig mert az utolsó etapban az állad is leesik olyan logikai móka került bele. :) Mind a 10 ujjadat megnyalod utána :) Meg amúgy is, 2 hétig ez után, nem tudtam elindítani semmit annyira magasra került a mérce :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.01. 13:31:24
  • molnibalage83
    Attól mert valaim epic, attó lehetne más zene. Az 1. részben is volt epic jelenet, csak mivel NWN1 motorral nem volt lehetséges ilyen háttér. Ha a W1 OST szólna alatt, egy szót sem szólnék...
  • Rony94
    Itt számíts arra hogy minden epic lesz. Epic zene , epic jelenetek, epic csaták, epic politika. És mindvégig ilyen lesz. Nekem személy szerint tetszett, mert én oda vagyok az epikusságért. :D
  • Madi92
    Szerintem a 2. rész menürendszere egy kis megszokás után nagyon kézre áll. Viszont W3-ban az egészet kukázták. Benne van már 40 akárhány órám, de ott még nem éreztem rá, nem is tetszik.
  • bardocz
    Mint egy Doom2 nightmare speedrunnál.
  • molnibalage83
    Ami még nekem furcsa. Az 1. rész zejénét imádtam. Ezt eddig nem komálom. Már az intro alatti vinnyogásnál éreztem, hogy bajok lesznek... A csata alatti zene sem tetszik.
  • Rony94
    Akkor a Dark nehézséghez tényleg nagyon ki kell ismerni a játékot. Egyszer talán megpróbálkozok vele, de az se ma lesz. :D
  • IMYke2.0.0.0
    "viszont legnehezebb szinten aki meghal: meghal. Game over. "

Diablo 1-2-3, Van Helsing és sok más követőik esetében ezt a nehézséget Hardcore-nak hívják.
    A Hardcore nehézség ezekben a játékokban az 1 esélyt jelentik. Több mint 20 éve.
  • DantesHUN
    Alkímia az minden szinten van, viszont legnehezebb szinten aki meghal: meghal. Game over. Aminek nem értem én mi az értelme...de biztos.
  • Sith
    Nekem olyasmi rémlik hogy a legkönnyebb behézségi szinten nincs alkmia??? De nem emlékszem hogy Darkon lenne bármi plusz. (kicsit rég volt bocs)
  • molnibalage83
    A játék elején azt írja, hogy vannak olyan tárgyak, amik csak ezen a nehézségi szinten érhetőek el.
  • Sith
    Szerintem maga a content nem változik, max csak többet szenvedsz érte, talán kapsz valami acsit hogy te ilyen kemény vagy.
  • molnibalage83
    A Dark nehézségi szinten tényleg van olyan content, amiért megéri azt tolni? (Utólag nem is engedi azt a szintet választani.)
  • molnibalage83
    A W1-ben 99%-ban leütős jelet használtam, a maradék 1% a tűz és a pajzs volt. Kiprószálom majd.
  • Swarczi
    Én jelek közül az yrdent ajánlom, a 3ban alig használható de itt szte ma legjobban használható jel. Nagyban megkönnyíti a csatákat, még a legdurvább ellent is le lehet vele kötni.
  • molnibalage83
    Időbe telt megszokni. De abban legalább volt pause. Itt nincs pause és a konzolos irányítás miatt a kamera kezelés őrület. Maga az egész mozgasa a menüven is olyan, hogy agyfaszt kapok tőle akárhogy állítom az érzékenységet. Olyan karakterisztikája van az kitérés + gyorsulásnak a kurzorra, hogy az valami borzalom. Baromi lassan indul, aztán meg meglódul a francba. Csak nem a konzolos analóg kontrollernek köszönhető ez...?
  • Zero001
    Eheh, hát nálam a W1 is az atomdebil irányításával vágta el magát.