9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ferenc001
    A patch tartalmazza mindegyik DLC-t, lehet is használni mindet egyszerre (de csak ha telepíted a patch-et).
  • Fapipa75
    Mind a kettőt?! Az újság szerint együtt nem is megy csak az egyiket lehetne választani?!
  • Solid Snake
    Potyára, a patch már tartalmazza
  • Fapipa75
    Sziasztok!

[spoiler] Van két DLC-m egy újságból de már nincs letölthető tartamom fül a játék kezdésénél??!?!!?Finisher Pack vagy Ultimate Alchemy Suit, csak ezért vettem az újságot potyára?
    Segítsetek köszi[spoiler]
  • hemmis
    hol van a trollos küldetés?
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A könyvet pont hogy nem szabad elvinni Dethmold-nak, helyette meg kell tartani, mert a harmadik fejezetben ezt oda lehet adni másnak, illetve infót kérni róla. Miután az infó megvan, csak el kell menni a csatornákba, aztán egy pár puzzle után, amiknek a megoldása már be lett gyűjtve a második fejezetben csak el kell olvasni azokat, elvezet egy manushoz akinek ha megfelelő válaszoakt ad a játékos, akkor kap tőle egy lehetőséget arra, hogy újra elossza a pontjait amiket skill-ekre tett. Vagy le is verheti egy kemény bunyóban pár random, de igen erős cuccért cserébe. Jobban megéri mint az öreg manusnak átpasszolni.
  • Ezio of Rivia
    A witcher első és második része hogy futna ezen a gépen? : Intel core 2duo e7600 3.06 GHZ-3GB ram-Windows XP-Radeon HD 5450
    a második résznem kell fullHD-bna elsimitásal beérem a 3ik második legrosszabb grafikával de ha bennevna a közepes akkor azzzal. Az első rész megvan eredetibe(a második is meglesz) a másik gépemen futott rendesen grafika is szépvolt csak geralt testéből a színek kicsaptak rebegett (bocsi másképp nemtudtam jellemezni) ez volt a régi gépem : intel celeron D 3-06 GHZ 2GB ram HD5450
  • csokikutya
    jólvan nem kérdeztem semmit.. körbenézhettem volna mielött kérdezek:D
  • csokikutya
    Lenne egy kérdésem..
    luc muin-ba bemegyek és lementem egy kisebb pincébe amibe oszlopok és egy láda meg egy brutál nagy gólem.. megöltem a gólemet és vhogy felkéne oldani a jelekkel a védelmet.., de nem vágom, hogy kell.. vki tudja rá a választ?? ha igen előre is köszönöm!!
  • LoCk
    Valami nem ok. ua. sorrendben próbálkoztam, mint a videón, de sebződök uu. és nem veszi le a védelmet. hmm. Ötlet?
  • Solid Snake
    #6217 Trololololo
  • LoCk
    Erre. :) Köszönöm !
  • MauroN
    Köszönöm a segítséged.
  • Fenrir
    A könyvet visszaviszed Dethmold-nak, 23 órakor pedig ha kimész a partra a kunyhó alatt akkor előjönnek a szellemek akikkel tudsz beszélni. Onnantól már egyértelmű.
  • Pardon22
    hello,
    tudna valaki segítene abban, hogy kinél tudok RÉCE formulát venni a kaedweni táborban vagy környékén? az egyik küldetéshez kellene.
    köszi előre is!
  • MauroN
    Ez már megvan. Meggyújtottam a gyertyákat a helyes sorrendben, kinyílt egy titkos ajtó, és ott felvettem valamit. Már nem emlékszem rá.

Ez után mit kell csinálni?
  • Fenrir
    Nézd végig a ház mögött a temetőben a sírok majd a ház mögött vannak hordók, azokat Aard jellel lökd szét és menj le a létrán.
  • Frank99
    nekem se rakja fel, szerintem a magyarítás miatt.
    de anélkül is normálisan játszom, úgyhogy nem érdekel.
  • MauroN
    Helló mindenki.

A második fejezetben járok, de elakadtam a kistestvérek küldetésnél.
    Azt írja hogy kutassam át a partot, és a kunyhó környékét.
    Átkutattam, de nem találok semmit.
    Mit kell csinálni ott?

Előre is köszönöm.
  • Fenrir
    Ha már megcsináltad a kockás küldetést akkor már nem tudod elnyerni tőle.

Annyit még lehet csinálni, hogy megcsinálod a trollos küldetést úgy, hogy életben hagyod a trollt majd miután leadtad a küldetést visszamész hozzá és megölöd a nyelvéért.
  • mzoli7
    ezt a programot honnan lehet letölteni ?
  • hemmis
    az a baj hogy már megvertem kockában többször is csak nem kapok pénzen kívül semmit
  • Renjike
    Troll nyelv kint egy házban aki tud neked ruhát varrni ott van a falon a troll fej kockában elkell nyerned tőle . Halál esszenciáját pedig egy melléküldiből vagy többől lidérceket kell ölni . pl mikor lemész egy romos barlangba megmenteni egy csávót.
  • hemmis
    és aszt tudja valaki hogy hol találok troll nyelvet meg a halál esszenciáját
  • hemmis
    hát azért köszönöm
  • SaGa Jr
    Ha rendesen körülnéztél akkor láttad is őket. Ahol lejössz nagyjából annak a helynek a közelében vezet fel lépcső. Ott például dekkol 4-5 számszeríjász. Plusz mikor mész a ballista-hoz akkor ott is két manus lődöz, míg 3 meg ütlegelni készül. Szóval vannak szép számmal akik rád lőnek és akik a lépcsőn vannak azok az egész terepet belátják, szóval előbb őket verd le, majd utána menj a fegyverhez.
  • dalmar
    Sziasztok,van egy olyan problémám ,hogy fel akarom patch-elni a játékot és
    azt írja ki:"A telepített játékverzió érvénytelen,vagy hiányos".A játék eredeti.Valakinek volt ilyen problémája?
  • SaGa Jr
    Senkitől. Majd ha leölöd a kayran-t az első fejezetben és elveszed a hullájáról, na akkor majd lesz ilyen alapanyagod. Fejleszteni meg nem lehet a páncélokat. Ha a páncél fejlesztő módosításról van szó, az meg egyszerűen nem éri meg. Vannak annál jobb armor mod-ok is.
  • Renjike
    jah .... nekem is steames :/ m1 a következő tuti nem lesz az :D majd pár év mulva...
  • hemmis
    sziasztok tudja valaki hogy kitől lehet venni kayran bőrt mert a ruha elkészítése után már nem tudom nélküle fejleszteni köszi
  • Fenrir
    Ez egy baromi jó kérdés, én is erre várok. Egyre jobban bánom, hogy ott vettem meg a játékot, eddig a Steam csak kikúrt velem. Ráadásul a CDP mondta, hogy már harmadikán elküldte a peccset, na azóta baxnak kirakni Steam-re...

Remélem megint ilyen 9 gigás lesz a javítás mint az előző.
  • Renjike
    ha már lángol a ház nem sebződsz? használd a queen-t
  • pzs
    Köszönöm , de patch után miért nem használtad ?
  • Frank99
    hujjuj!

ha már most így kivagy a haláltól, mi lesz egy kicsit később az erdőben.....

az elején soxor haltam én is, aztán úgy a 12-15 szinttől már kevésszer.... most vagyok 27 a 3. szint elején, itt már az adrenalin igen jó kombókat ad ki....

próbáld meg, amit soxor írtak már: üt, elgurul, üt elgurul, nyomogasd mindkét egérgombot, kijönnek jó ütések!
  • vato loco
    És azok hol vannak? Vmi rejtett, tetőn át lövöldöző izék, GTA módra? Megnéztem a youtubeon egy videót, semmivel nem csinálta másképp a csávó mint én, mégse halt meg. Előszőr azt hittem a sárkány fújt le, de volt hogy közelben nem volt láng, mégis kifingtam. Nyilasokat se láttam, ezért érdekelne mégis honnan kell számolni a csalókkal.
  • Renjike
    steamről mikor lehet tölteni majd az updatet mert nem nagyon szeretné eddig :)
  • gaspijoci
    Hali!
    A gargoyle küldit kinél és hol lehet felvenni?
  • SovereignXY
    TAB-ra használj GlovePie-t. http://glovepie.org/
    Patch előtt ezt hazsnáltam, hogy testre szabhassam a gombokat.
  • SovereignXY
    Ködben láttam csak iylet az amulettől.
  • Lucifair
    Első 2 halálnál nekem sem tűnt fel miért döglök meg.
    A válasz egyszerű:Lenyilaznak a távoli katonák.