9144
-
ferenc001 #6541 A patch tartalmazza mindegyik DLC-t, lehet is használni mindet egyszerre (de csak ha telepíted a patch-et). -
Fapipa75 #6540 Mind a kettőt?! Az újság szerint együtt nem is megy csak az egyiket lehetne választani?! -
#6539 Potyára, a patch már tartalmazza -
Fapipa75 #6538 Sziasztok!
[spoiler] Van két DLC-m egy újságból de már nincs letölthető tartamom fül a játék kezdésénél??!?!!?Finisher Pack vagy Ultimate Alchemy Suit, csak ezért vettem az újságot potyára?
Segítsetek köszi[spoiler]
-
hemmis #6537 hol van a trollos küldetés? -
SaGa Jr #6536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvet pont hogy nem szabad elvinni Dethmold-nak, helyette meg kell tartani, mert a harmadik fejezetben ezt oda lehet adni másnak, illetve infót kérni róla. Miután az infó megvan, csak el kell menni a csatornákba, aztán egy pár puzzle után, amiknek a megoldása már be lett gyűjtve a második fejezetben csak el kell olvasni azokat, elvezet egy manushoz akinek ha megfelelő válaszoakt ad a játékos, akkor kap tőle egy lehetőséget arra, hogy újra elossza a pontjait amiket skill-ekre tett. Vagy le is verheti egy kemény bunyóban pár random, de igen erős cuccért cserébe. Jobban megéri mint az öreg manusnak átpasszolni. -
Ezio of Rivia #6535 A witcher első és második része hogy futna ezen a gépen? : Intel core 2duo e7600 3.06 GHZ-3GB ram-Windows XP-Radeon HD 5450
a második résznem kell fullHD-bna elsimitásal beérem a 3ik második legrosszabb grafikával de ha bennevna a közepes akkor azzzal. Az első rész megvan eredetibe(a második is meglesz) a másik gépemen futott rendesen grafika is szépvolt csak geralt testéből a színek kicsaptak rebegett (bocsi másképp nemtudtam jellemezni) ez volt a régi gépem : intel celeron D 3-06 GHZ 2GB ram HD5450 -
#6534 jólvan nem kérdeztem semmit.. körbenézhettem volna mielött kérdezek:D -
#6533 Lenne egy kérdésem..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!luc muin-ba bemegyek és lementem egy kisebb pincébe amibe oszlopok és egy láda meg egy brutál nagy gólem.. megöltem a gólemet és vhogy felkéne oldani a jelekkel a védelmet.., de nem vágom, hogy kell.. vki tudja rá a választ?? ha igen előre is köszönöm!! -
#6532 Valami nem ok. ua. sorrendben próbálkoztam, mint a videón, de sebződök uu. és nem veszi le a védelmet. hmm. Ötlet? -
#6531 #6217 Trololololo -
#6530 Erre. :) Köszönöm ! -
MauroN #6529 Köszönöm a segítséged. -
#6528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvet visszaviszed Dethmold-nak, 23 órakor pedig ha kimész a partra a kunyhó alatt akkor előjönnek a szellemek akikkel tudsz beszélni. Onnantól már egyértelmű. -
Pardon22 #6527 hello,
tudna valaki segítene abban, hogy kinél tudok RÉCE formulát venni a kaedweni táborban vagy környékén? az egyik küldetéshez kellene.
köszi előre is! -
MauroN #6526 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez már megvan. Meggyújtottam a gyertyákat a helyes sorrendben, kinyílt egy titkos ajtó, és ott felvettem valamit. Már nem emlékszem rá.
Ez után mit kell csinálni? -
#6525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd végig a ház mögött a temetőben a sírok majd a ház mögött vannak hordók, azokat Aard jellel lökd szét és menj le a létrán. -
#6524 nekem se rakja fel, szerintem a magyarítás miatt.
de anélkül is normálisan játszom, úgyhogy nem érdekel. -
MauroN #6523 Helló mindenki.
A második fejezetben járok, de elakadtam a kistestvérek küldetésnél.
Azt írja hogy kutassam át a partot, és a kunyhó környékét.
Átkutattam, de nem találok semmit.
Mit kell csinálni ott?
Előre is köszönöm. -
#6522 Ha már megcsináltad a kockás küldetést akkor már nem tudod elnyerni tőle.
Annyit még lehet csinálni, hogy megcsinálod a trollos küldetést úgy, hogy életben hagyod a trollt majd miután leadtad a küldetést visszamész hozzá és megölöd a nyelvéért. -
mzoli7 #6521 ezt a programot honnan lehet letölteni ? -
hemmis #6520 az a baj hogy már megvertem kockában többször is csak nem kapok pénzen kívül semmit
-
#6519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Troll nyelv kint egy házban aki tud neked ruhát varrni ott van a falon a troll fej kockában elkell nyerned tőle . Halál esszenciáját pedig egy melléküldiből vagy többől lidérceket kell ölni . pl mikor lemész egy romos barlangba megmenteni egy csávót. -
hemmis #6518 és aszt tudja valaki hogy hol találok troll nyelvet meg a halál esszenciáját -
hemmis #6517 hát azért köszönöm -
SaGa Jr #6516 Ha rendesen körülnéztél akkor láttad is őket. Ahol lejössz nagyjából annak a helynek a közelében vezet fel lépcső. Ott például dekkol 4-5 számszeríjász. Plusz mikor mész a ballista-hoz akkor ott is két manus lődöz, míg 3 meg ütlegelni készül. Szóval vannak szép számmal akik rád lőnek és akik a lépcsőn vannak azok az egész terepet belátják, szóval előbb őket verd le, majd utána menj a fegyverhez. -
#6515 Sziasztok,van egy olyan problémám ,hogy fel akarom patch-elni a játékot és
azt írja ki:"A telepített játékverzió érvénytelen,vagy hiányos".A játék eredeti.Valakinek volt ilyen problémája? -
SaGa Jr #6514 Senkitől. Majd ha leölöd a kayran-t az első fejezetben és elveszed a hullájáról, na akkor majd lesz ilyen alapanyagod. Fejleszteni meg nem lehet a páncélokat. Ha a páncél fejlesztő módosításról van szó, az meg egyszerűen nem éri meg. Vannak annál jobb armor mod-ok is. -
#6513 jah .... nekem is steames :/ m1 a következő tuti nem lesz az :D majd pár év mulva... -
hemmis #6512 sziasztok tudja valaki hogy kitől lehet venni kayran bőrt mert a ruha elkészítése után már nem tudom nélküle fejleszteni köszi -
#6511 Ez egy baromi jó kérdés, én is erre várok. Egyre jobban bánom, hogy ott vettem meg a játékot, eddig a Steam csak kikúrt velem. Ráadásul a CDP mondta, hogy már harmadikán elküldte a peccset, na azóta baxnak kirakni Steam-re...
Remélem megint ilyen 9 gigás lesz a javítás mint az előző. -
#6510 ha már lángol a ház nem sebződsz? használd a queen-t -
pzs #6509 Köszönöm , de patch után miért nem használtad ?
-
#6508 hujjuj!
ha már most így kivagy a haláltól, mi lesz egy kicsit később az erdőben.....
az elején soxor haltam én is, aztán úgy a 12-15 szinttől már kevésszer.... most vagyok 27 a 3. szint elején, itt már az adrenalin igen jó kombókat ad ki....
próbáld meg, amit soxor írtak már: üt, elgurul, üt elgurul, nyomogasd mindkét egérgombot, kijönnek jó ütések! -
vato loco #6507 És azok hol vannak? Vmi rejtett, tetőn át lövöldöző izék, GTA módra? Megnéztem a youtubeon egy videót, semmivel nem csinálta másképp a csávó mint én, mégse halt meg. Előszőr azt hittem a sárkány fújt le, de volt hogy közelben nem volt láng, mégis kifingtam. Nyilasokat se láttam, ezért érdekelne mégis honnan kell számolni a csalókkal. -
#6506 steamről mikor lehet tölteni majd az updatet mert nem nagyon szeretné eddig :) -
gaspijoci #6505 Hali!
A gargoyle küldit kinél és hol lehet felvenni? -
SovereignXY #6504 TAB-ra használj GlovePie-t. http://glovepie.org/
Patch előtt ezt hazsnáltam, hogy testre szabhassam a gombokat. -
SovereignXY #6503 Ködben láttam csak iylet az amulettől. -
#6502 Első 2 halálnál nekem sem tűnt fel miért döglök meg.
A válasz egyszerű:Lenyilaznak a távoli katonák.