9144
-
vato loco #6501 Faszom ebbe a szar gaméba, már az elején mindig kifingok a nagy semmitől. Megyek előre, leölök vagy 2 katonát, aztán a nagy semmitől kifingik a csóka és gém óver. Mi a kurva anyja van ilyenkor? -
kjhun #6500 Akinek nem a magyar verzió van meg, lett nektek is benne az 1.2-es patch felrakása után magyar felirat (és readme)??? Bővebben kifejtve itt
#6493:
A steam-est is lehet szerintem magyarítani. -
pzs #6499 Sziasztok!
2 kérdés : van e gyorstöltés gomb mert a kézikönyv beszél róla , de nekem nem sikerült csak a gyormentés gombot megtalálnom, illetve még a map-ot szeretném átszerkeszteni a tab ra , de beviteli beállításokban ezt sem találom.
-
hemmis #6498 bocsi
megtaláltam egy sziklán kell felmászni nem értem ezt eddig miért nem vettem észre mindegy tehát megoldódott -
hemmis #6497 bocsi kéne egy kis segítség lehet hogy valami hiba van a játékban mert ott tartok ahol először találkozok arakász-szal ketten a törpével legyőzzük majd beszélgetés iorveth-tel elmondom hogy át akarja verni letho majd ott maradok a tisztáson ahol az egyik oldalon van egy barlang de nem tudok elmenni a helyről sehogy sem tud valaki segíteni? -
Gabe18 #6496 Tovább kell keresned, vannak vérfoltok amik Cedric-hez vezetnek. -
Atek007 #6495 A keresd meg Cedricet küldetés hogy van ha az emberekkel vagyok?Követtem a vérfoltokat egy tetemig de az nem Cedricé volt.Volt még egy hulla az sem segített további vérfoltok nincsenek.Ehhez a két hullához vezet.Mit kell csinálni? -
mike01010101 #6494 Elég jók az új frizurák, az új DLC-ben.
http://www.youtube.com/watch?v=oIne71lagtI -
#6493 sziasztok
steamen vettem meg a jatekot, de ugy latom nem lehet magyar feliratot valasztani, ez csak steames verzional van? valamint magyar nyelvi fajl nem lehetne ramasolni valahogy sztetek? -
#6492 Mindjárt ott a sátorban árulják. -
garfield5001 #6491 Dethmold a varázslóval vagyok és azt mondja igyak meg valami erősítő főzetett ezt hol találálom
(HA valaki azt mondja olvassak vissza akkor azt is árulja el hogy meddig) -
Nexus87 #6490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az endrián bábok azok az erdőben ilyen fehér gubószerűségben vannak. Kb. az erdő közepe tájékán lesznek. Két ehly is van. Mindkét ehlyen 3 gubót kell felnyítni és levágni akkor megjön a a királynő.
Az a fal majd a történet során Vernon Roche fogja berobbantani.
Egy kérdésem nekem is lenne, ez a 16 lehetséges befejezés aki már többször végig vitte az jelentős különbségek a történetben. Most a két száltól függetlenül. Vagy van a két befejezés az "ember párti" és scoiatel párti és azon belül ilyen kisebb változások?
Én most fogom másodszorra végig vinni msot Roche mellé álltam. -
#6489 Ahha,hát nem tudom,hogy tényleg ennyire könnyű lenne..azért nem tudom,nekem annyira nem annak tűnik,még alkímiával sem. De az mondjuk igaz,hogy nem olvastam el mindent,hogy melyik ellenségnek mi a gyengéje( ezt mindjárt fogok is pótolni). Minden esetre nekem tetszik,hogy ilyen nehéz (legalább is számomra és elsőre).Vedge köszi az infókat!
Pár kérdés még:
-Az endrián-bábok merre vannak? Azokat kellene lezúzni, hogy előjöjjön a királynő,nem?
-Az erdőben a vízesés fölé fel lehet menni és onnan nyílik egy lyuk lefelé. Ott rövidesen falba ütközök,de a résein át fény látszik.Valahogy be lehet robbantani? -
#6488 Egyből hardon kezdtem, ha insanen nem törölnék a mentéseket alálozás utána azon toltam volna. A királygyilkos elleni harc nevetséges volt, mivel van a játékban alkímia, amit használni is kéne, mert szerintem egyeseknek azért nehéz mert csak mennek és kardoznak. Királygyilkos 5 bombából megvolt, kb az egész 3 mp-ig tartott. Ez nem csalás, használni kell emberek a formulákat, azért vannak! Minden ellenségnek megvan a gyengéje és ha azzal támadod nevetségesen hamar elhullik. Kijelenthető, hogy nagyon könnyű a játék sajnos, mert az alkímiát nagyno felturbozták az 1-hez képest is, még úgy is hogy harc közben nem lehet inni. -
MauroN #6487 Innen. -
Atek007 #6486 Nem találom az utolsó két nekker fészket.Meg a bábokat még egy királynővel kellene végezni.Ezt az új javítást honnan lehet letölteni? -
kasa85 #6485 A pi..ba rossz link ez a jó:(
http://gamepod.hu/teszt/the_witcher_2_assassins_of_kings_teszt/grafika_beallitasok.html -
kasa85 #6484 Próbáld ki a 11.5a Hottfixet mivel az a hivatalosan kiadott Driver a játékhoz,és sok FPS hoz még a konyhára.
Ha Cf rendszered van Cap 11.5Cap1-Cap3-Cap4 et felteszed utána 2 kártyán szépen fog futni.
A 11.5b is hoz egy keveset a 11.5a hoz képest,de nem éri meg a lentebb leírt problémák miatt.
A Legjobb mintavétel opciót érdemes tiltani,mert gusztustalan ha be van kapcsolva két HD6950 CF kártyát is megfektet.
Ha be van kapcsolva kemény 9fps kapok,ha ki kapcsolom utána 50-60FPS minden csutkán.
Ezt a tesztet érdemes el olvasni akit érdekel ebből szereztem a hasznos infót a Grafikai beállítás pont alatt.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1250841936#TOP
-
Gabe18 #6483 Szerintem a lényeg hogy elsőre nem kell hard-ba menni. Normálon szépen kitapasztalja az ember, ráérez a harcokra, stb... aztán jöhet a neheze.
Én is elsőre normálon vittem, most másodjára hardon. A királygyilkos elleni első harcnál mikor elsőnek játszottam azt mondtam ezt meg se lehet csinálni. Vagy másfél órát szoptam vele. Most hardon, harmadszorra megvolt... -
#6482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Holdrunát csak simán ráhuzod a sockettes fegyóra. Mutagént meditáció közben tudod felhasználni szintén csak sockettes skilleknél. Maléna meg az elf romoknál bújkál. -
#6481 Sziasztok!
Valaki magyarázza el nekem,hogy hogyan kell használni a holdrúnát,meg a mutagéneket...lécci! Eddig nem jöttem rá...! Meg azt is ,hogy hol találom Malénát, miután [spoiler]rámküldte a haverjait a vízesésnél,hogy öljenek meg,mert túl sokat tudok és ő meg elmenekült[spoiler]!
Elöre is köszi! -
ratgab #6480 Ebben a játékban ugyanolyan hülyén csinálták meg az árnyékokat, mint a Gta4-ben... sok kis apró pontból állnak az árnyékok, ami baromira nem kelt valós hatást.... -
#6479 Regebben volt szo arrol, hogy az AMD ad ki majd vmi javitast az ATI kartyakhoz Witcher 2 ugyben, de most probaltam az AMD oldalan utananezni, de sajna nem talaltam semmit.
Ugyanakkor a 11.5-os Catalyst van fent amire az update-er azt irja hogy az az eppen aktualis verzio, ezt meg majus 20-an tettem fel.
Egyebkent nekem olyan gondom van, hogy amikor a karakter arnyekban tartozkodik de egy reszet megvilagitja valami feny, akkor a megvilagitott reszen a textura nem olyan szep tiszta, mint egyebkent szokott, hanem mintha bepixelesedne, mintha a megjelenites gyorsitasara tobb szomszedos pixel ugyan olyan szinben lenne megjelenitve, archaikus es szamomra qagyinak kinezo hatast erve el ezzel.
Ez vmi grafikus bug lehet, vagy esetleg vmi effekt, amit ki lehet kapcsolni? -
#6478 hát azért nem :D mondj már egy játékot ami mostanság jött ki és nehezebb :D nem nagyon van . bár kinek mi könyebb.. -
kasa85 #6477 Egy jó tanács.
Akinek fent van a gépen a Cata 11.5b,és a The Witcher 2 vel játszik magyar felirattal az törölje le,és tegye fel a 11.5a mert a karakterek felett nem jelenik meg a karaterek neve,és amit dumálnak.
Ahogy vissza tettem a 11.5a ujjra tökéletesen megy.
Törlést telepítés szakszerű volt minden esetben!
A fentebb említett probléma HD6950 CF jelenkezet. -
#6476 Szerintem pont fordítva, de igazából mindkét játék bármely fokozata nevetségesen könnyű. :( -
#6475 Hát végigvittem.
Röviden és tömören: szerintem az elmúlt 10 évben nem játszottam ilyen jó szerepjátékkal, de az elmúlt 5-ben tuti:) Minden téren hibátlan cuccot hoztak össze a lengyelek szal grat nekik.
10/10 -
#6474 sztem nehezebb a WItcher 2 normálja mint az 1 hardja :D ... -
#6473 "Analog sticks on gamepads now work correctly in the GUI panels." Végre kijavították az új patchben és bekerült egy új DLC is királyság! -
#6472 Na ahogy sejtettétek már kinn van a reklám a játék oldalán:
COMING SOON TO XBOX
Kicsit irigylem őket, mert mire náluk kijön már bugmentes lesz az egész. Tényleg megint a PC-sek lettek a tesztplatform és az igazi közönség az XBOX-osok lesznek, bár annyiból nem irigylem őket, hogy elég gyenge grafikát fognak kapni, az konzol már több éves, múltkor haveromnál kipróbáltam 3-4 éve nyújtottak a PC-k olyan grafikát mint az XBOX360 napjainkban. -
#6471 A hard kicsit nehezebb mint a normal. De ha odafigyelsz, és csinálsz bombákat meg főzeteket, ha kihasználod az alkímiát és mindenkit azzal támadsz ami a gyengéje, nagyon könnyű harcaid lesznek. Ha csak nyomod a támadás gombot, úgy biztos ledarálnak, gurulni is kell. Amúgy a hard elég könnyű lett, a régi hardhoz képest ami a witcher 1 ben volt. -
#6470 nyomd meg az amulettet, egy világító gömb megjelenik és mutatja az utat -
#6469 még a sima harcok is nehezek .... én megprobáltam hardon de ott meg szét darálnak. -
Although #6468 Hát úgy néz ki sok zseni játszik a játékkal, nekem a harctéri óriás boss, normálon is nagyon nagyon nehéz ami persze nem baj:) Igaz úgymond ez az első tényleges komoly kihívás normálon. -
SovereignXY #6467 Üdv emberek!
Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Roche oldalán harcolok és most járok ott, hogy megszűntettem a ködöt és be kéne jutnom vergenbe a vízmosáson keresztül. Hogyan? Ahova atérképen mutat a jelölő nem tudok menni. Előtte végig vittem már Iovreth oldalán így ismeresm azt a környéket. De.... -
Atek007 #6466 Ajánljatok már a Civhez meg az Annohoz hasonló játékot.Kösz. -
Csokis #6465 Igen, erre! -
ferenc001 #6464 Ez velem is előfordult már. -
#6463 Kellemes bug a játékban, hogy amikor robust kaedweni swordot craftoltok a merchantnál egy robust short swordot fogtok kapni ami elég karcsú. Hogy ezeket miért nem lehet kijavítani, teljes odavágja a játékélmányt, hogy veszek egy formulát és nem tudom legyártani mert mást csinál. Ez nonszensz, hogy ilyeneket szemrebbenés nélkül benne hagytak és kiadták. Ha nem tudják időre megcsinálni, vegyenek fel embert, aki ezeket végig nézi, így is több a bevétel, mint annak a fizetése, egyszerűen nem értem, hogy maradhat ilyesmi egy játékban, ezeket át szokták nézni. -
bcc #6462 Ruha függő.