The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig nem tud senki semmit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást elõször a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
Sry, de ott sehol nincs leírva hogy kéne 😛

Mysterious Merchant DLC - az ACT3-ban hol találom az árust????
Valaki akinek megvan a soundtrack, nincs valami Iorveth-es muzsika? Olyan érdekelne, amin az megy hosszabban amikor valami fúvós hangszeren játszik a játék elején 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

wedge31
A CDP-töl ne is várj nagyon segitséget öket a nvidia támogatja az atinak kénne elöjönni egy jó catalystal.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát a patch nálam futásban sokat nem dobott. Max pár fps. Ehhez valami ATI varázslat kell, ha lesz egyáltalán. De legalább gyorsan elindul most már...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

wedge31
Én végig nem találtam sehol...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Szasztok, az act3-ban sehol sem találom a mysteriuos árust, tudja valaki hol keressem, vagy az act3-ban csak akkor jelenik meg, ha az elején Roche útját választom?
Hol találom azt meg?
hát nálam a patch nem sokat javított
Akinek warezba van meg méghozzá a skidrow-tól,az nézzen be a warez topic-ba,ott valaki leírta pontról pontra,hogy hogy kell megcsinálni a patch international-el!
Ha tudnám honnan lehet letölteni én is véleményezhetném.
Patcher azt írja a játék hibás vagy hiányos.
balee4
Embertelen mennyivel jobban fut az új patchel, végre tudom normálisan nyomni a játékot. Most jutottam el Flotsam-ba, brutálisan jó a game.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

XD LOL<#nevetes1> <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nazgul1980
Kösz a segítséget Gabe 18, megyek is játszani<#vigyor2>

amikor az uszó börtönt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást elõször a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
Hehe ez jó 😄
nem tud senki semit erre
SPOILER! - Kattints ide a megjelenítéséhez
Mi magyarok kajóljuk rendesen,emlékszek az elsõ rész is nagyon sikeres volt.
<#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Huu most nyomatom a witcher 2-vel fasza,nagyon kedvet kaptam az elsõ részhez is.Megint végig viszem azt is már vagy 20x 😄

<#eplus2><#taps>
Király a híd után: SAV kép

Email-el nem szenvedek, bocs.

Üdvöm srácok.

A patch érdekelne hogy honnan lehet letölteni.És hogy a telepítése után a gog-s exével indítsam vagy a régivel?És ez a plusz trollos küldetés akkor benne van,mikor lehet azt aktiválni?
Kösz szépen.
Nazgul1980
Sziasztok. adjatok egy olyan normál nehézségû mentést, ami azután játszódik, hogy a királlyal átbukdácsoltál a hídon, amittámad a sárkány<#szomoru2> Nem bírom megcsinálni, és nekem minden halál 20 perc töltést jelent. Ide kérném: [email protected]

IMYke2.0.0.0
Pixxel szólt, hogy az üzenõ box körüli gombok máshová kerüljenek, ne az õ hostját terhelje. Történt változás a kérdésben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem tud senki semit erre
grebber
Attól függ hogy csinálod meg.De asszem csak TP jár érte más nem!
Ha megmented a trollt akkor késõbb nemtudsz megcsinálni egy trollszerves küldit!

Next PC upgrade: 2022

Troll trouble DLC milyen pluszt ad? Mit kapok ha megcsinálom a questet?
The bitcher<#nezze><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Köszi am eladhattad volna mert akkor még nem csináltam meg azta vörösmeteorit izét.

The Witcher 1-2-3 és még jó sok rpg :)

Karok=Kardok

kép , SAV

De pár cuccodat el kellett adnom, ilyen farönköt meg mit tudom én, mert a karok felvétele után 285 egység cucc volt nála, aztán nem bírt futni. És gondoltam nem a kardot meg a páncélt adom el.

Van az elso fejezetben 1 resz, ahol be kell menni 1 barlangba, mert 1 elf csaj becsalja a katonakat es ott lelovik oket, ha tovabbmegyunk a barlangban van 1 letra feljaro, de a csapoajro zarva van a vegen, az mikor/hogyan nyilik?
Renjike
felmentem most steamre és 9000 megát tölt a witcher 2 wat da fakk ?.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Örök hála 😊))

Na, simán megvolt, de ez Easy, itt nem kellett a jobb egérgomb gyors nyomkodása után semmit se nyomni, normálon olyankor van még egy gombnyomás hogy leugorj.
De mindegy megvan, mindjárt feltöltöm.

yesname
Én is 😄
(Nekem meg elkezdte a CTD-t, rohadna meg.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Mert?Oo

gratulálok a mentésedhez...nc
xd Akkor jöttem ki a leorde vagy ki házábol vagy az inventoriban van vagy a katonák melletti kis szürke ládában.

Az emberednek tényleg nincs semmilyen kardja, se ezüst, se acél se semmi? Vagy rossz így a mentés téma.

Akk várok.

Leszedem, aztán megnézem mit csinál.

Mentés Mentés (képfájl) Elméletileg ezaz.

erre nem tudtok valamit
amikor az uszó erõdöt kell megtámadni mindig megölnek. Azt kiáltja egy muksó, hogy öljétek meg a korcsot és le nyilaznak valaki valami megoldást elõször a cseles megoldást választottam azzal is ez volt utána meg azt hogy támadjunk és ezzel is ez van
Hmm kössz megpróbálom...

Töltsd fel a mentésed valahová. Ha az én játékom elfogadja, megpróbálom megcsinálni, elmentem utána és visszaadom úgy.

ha kell meg keresem a mentést és elküldöm