The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A flawlessws.exe hibát észlelt ezért leáll"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A stabilitásról nem tudok nyilatkozni mert nálam a patch elõtt is stabilan futott a játék meg utána is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Más: most olvastam, hogy tegnap kijött az 1.1-es patch, ami többek között jelentõs FPS javulást és nagyobb stabilitást eredményez.Természetesen eredeti a játékom, de a javítást nem merem feltenni, ugyanis külföldi fórumokon a következõket olvastam:
"Patch elõtt a gyenge gépemen 25 FPS-em volt, most a patch után 7(!)."
"Miután feltettem a patch-et, kb. 1 perc játék után rendszeresen kilép a játék..."
"A patch óta eltûntek a batyumból bizonyos hozzávalók és craftolt cuccok."
Persze vannak, akik dicsérik a javítást, de ez engem így nem gyõzött meg.Igaz, nálam is elég gyakori a kilépés(ami egy eredeti játéknál elég felháborító!), de nem akarom, hogy újabb hiba jöjjön elõ.
Lényeg a lényeg: van valakinek tapasztalata az 1.1-es patch-rõl(magyar verzióhoz, ami a PlayOn-on keresztül lett vásárolva) ?Fõleg az érdekel, megmaradnak-e a mentések és hogyan változott a stabilitás ill. az FPS?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
valahogy így hangzott "aztán majd meztelen lábbal mehetek fel egy tûzhányóra, nem? hagyjuk a gyûrûket......"
:-))))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
<#worship>#worship><#worship>#worship>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sebaj, majd az újrajátszásnál megnézem.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Mit csináljak??? Töröljem?
Jövõ héten már jön a következõ patch és valami új ingyenes letölthetõ tartalmat is ígérnek jövõ hét végére!
Immáron van megoldás a Fekete sávok eltûntetésére 4:3, 5:4, 16:10-es képarányon! Sajnos egyenlõre nem hivatalos javításról van szó, hanem garázsmegoldásról (hack), de ettõl függetlenül mûködik! 1280x1024-el kipróbáltam és teljes képernyõs lett a játékom végre... igaz egy nagyon picit furcsán néz ki a hud (szét van húzva, de lehet, hogy egy kis beállításállítással ez is javítható... még nem teszteltem ezt a részét a programnak), de ez legyen a legnagyobb problémánk!
Ezt szedjétek le és telepítsétek!
Én, mint ahogy már írtam kipróbáltam az imént és mûködik (csak beléptem és kiléptem, de a kívánt hatást a teljes képernyõt már indításkor meg lehet csodálni)! Vírust nálam nem jelzett, szóval csak bátran próbáljátok ki!
Hatalmas köszönet érte Csoki-nak, aki felhívta a programra a figyelmet! Így már teljes mértékben élvezhetõ a játék!
Köszönjük Cd Projekt, hogy ilyen "hamar" javították ezt... Egy kisebb ismeretlen csapat rövid idõn belül megoldotta a problémát! Köszönjük nekik!
Kezd idegesíteni ez a szar!! Most fözetet kellene csinálnom(réce) de hogyan ha nem akar meditálni.....
Mi lehet a gond?????
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De most nemtom miért nem engedi?????