9144
-
SaGa Jr #6581 Állj rájuk ha máshogy nem megy és fordítsd feléjük a kamerát. Nekem is csak bizonyos szögből ment a dolog. Volt amelyikre rá kellett állnom majd forgolódni jó sokat mire beadta az ikont, míg volt ameliyknek csak a közelébe kellett mennem és máris látszódott hogy let vele akciózni. -
kjhun #6580 Torin már kinn a 11.6-os előzetes verziójú driver. Lásd a wareztopikban. -
gaspijoci #6579 Köszi a segítséget.
Ez nálam egy bug lehet, mert mndent pontosan így csináltam, csak nem jelenik meg a tűz ikon a gyertyák meggyújtásához, akár hogyan is közelítem meg őket. -
kasa85 #6578 Még egy jó tanács.
Akinek Ati karija van elképzelhető,hogy a 11.5b Hottfix tönkre vágja a karakterek felett lévő neveket,és párbeszédeket mikor egymással beszélnek az utcán,téren stb.
Utána néztem és a jelenség valós.
Elméletileg konfig függő így van akinek megy rendesen van akinek nem sajnos ebbe a körbe én is bele tartozok.
Ajánlott 11.5a Hottfix.
CF tulajok számára a 11.5Cap 3 profil letöltése javasolt. -
#6577 The Witcher 2 - Sexy Review -
SaGa Jr #6576 A nálad lévő jegyzet alapján (van három variáció, próbáld végig mindet) kezdd el meggyújtogatni a gyertyákat. Ha a jó kombinációt használtad, azt észre fogod venni.
A gyertyák meggyújtásához meg nagyon közel kell állni hozzájuk és akkor megjelenik a képernyőn hogy mit csinálj. -
jocika #6575 A szobájában van egy könyv, azt olvasd el. -
gaspijoci #6574 Hali!
A 3. fejezetben Philippa Eilhart házának tetején van egy mágikus láda előtte 5 gyertyával. Meg van a papír a lehetséges meggyújtási sorrendekkel, de nem akar csinálni semmit a Witcher. Mit kell itt még csinálni?
-
SaGa Jr #6573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírja a királyt Roche ha átadod neki, de a sztoriba nem nagyon kavargat bele a dolog. Az, hogy ott van vagy nincs, nem befolyásol sokat, csak lesz egy mondata és ezzel vége is a szerepének. A harmadik részbe persze beleszólhat ha esetleg olyan szálon fut majd a történet, de erről egyenlőre semmit nem tudni. -
#6572 Hmm akkor,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom a tanácsban más a helyzet, ha a kislányt mentem meg. Mindenesetre úgy félbe van hagyva a történet, hogy jöhetne már a harmadik rész :D Próbáltam végig semleges maradni, de így meg Henselt lett a győztes úgymond. Ha Vernonnak hagyom, hogy elégtételt vegyen akkor megöli? Mert az még azért bekavarna a storyba. -
SaGa Jr #6571 Nagyon minimálisan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Triss persze ott lesz, akár őt mented meg akár a másik megoldást választod, tehát segítesz annak aki idehozott. A katica is ott lesz. Amennyiben meg segítettél a kísérődnek (tehát nem Triss-ért mentél) akkor ő is ott fog dekkolni és együtt léptek ki a kapun. Ennyi az össz variáció. -
#6570 Én is kíváncsi lennék az összes befejezésre, végig is játszom még egyszer az biztos :) Bár félek az is kevés lesz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a végén Trissel sétáltam ki a kapun, meg láttam egy katica bogarat is :D Ez a jelenet is változik gondolom a korábbi választások alapján. -
Gabe18 #6569 Sikerült befejeznem másodszor is, most Iorveth mellett döntve.
Hát mindenkinek érdemes 2x végigvinni a két különböző úton, mert az első fejezet után egy teljesen más történetet kapunk. Ráadásul így lesz teljes az egész, és egyik-másik korábbi döntésünkről amit az első végigjátszásban hoztunk (és akkor teljesen jónak tűnt), kiderülhet hogy egészen katasztrofális volt...
Másodszor már hard-on sem volt annyira veszélyes, tudja az ember a taktikákat, mire érdemes fejleszteni, stb...
Gyakorlatilag könnyű volt szinte az összes főellenség is, de volt egy hely ahol olyan ellenfélre akadtam akivel viszont nem lehetett bírni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a 2. fejezetben lehet egy kis ház pincéjében találni egy papírt, aminek majd a 3. fejezetben a csatornában lesz haszna. Bejuthatunk vele egy titkos helyre ahol egy Gépész nevű figura azt hiszi mi valami kiválasztottak vagyunk és adni akar valamit. Na ha elfogadjuk nincs is gond, valójában újra kioszthatjuk a tapasztalat pontokat. Na de ha azt mondjuk nem mi vagyunk a kiválasztott akkor nekünk jön a Gargoyle segítőivel, és ezt a figurát nem tudtam kinyírni...
Viszont a 16 befejezést nem tudom hogy gondolták, de végigvittem ugye Roche, és Iorveth útját is,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a végső befejező videó annyiban változott hogy éppen ki szerepel rajta.másodjára megnézve mi van ha Lethot megölöm, és mi van ha elengedem
Na de a lényeg nem változott, ez 10/10-es játék volt. -
#6568 Kösz. -
MaRee #6567 Minden mellékjáratot be kell járni, a kulcsok ezekben a járatokban lesznek a ládákban/hulláknál. -
#6566 Mikor a törpökkel lemegyünk a bányába gyopárt szedni akkor ott hol találom a kulcsot a zárt ajtókhoz, mert hülyére mászkáltam már mindent de nem találom, -
#6565 neha nekem is van olyan, fokepp ha nyomtam egy alt tabot...utana allandosul -
Alador #6564 jah még egy a játékban magát a karit meg a tájat látom csak az ilyen egyéb dolgok nincsenek de az már olvasható -
Alador #6563 Hello,
lenne egy problémám a játékkal. Már nagyon idegesít először is nekem a játék bekapcsolásánál nem jelenek meg azok a kis vidik hanem tök fekete a kép majd feljön a menü. Ez még teljesen elviselhető, de a játékban nincsenek feliratok sem életerő mutatás a képernyő teljesen üres, utána ha nyomok Esc-et akkor meg a menü sem jön fel csak úgy vakon szoktam eltalálni a kilépést. Nem tudom közre játszik-e de nVidia 9800 Gt vidi kártyám van a játék közepes grafon lazán fut.
lécc sgítsetek -
#6562 Mindenkinek ilyen :). Főleg Flotsamban kezd idegesítő lenni, aztán eltűnik megint, illetve megszokja a szemed. -
Doom54 #6561 Köszönöm. -
#6560 Akkor immáron sokadjára #6217 Trololololo -
Doom54 #6559 Az a baj,hogy nekem nem ajánlja fel a troll nyelvet.Csak pénzt vagy csapdákat. -
#6558 Na végigjátszottam első alkalommal. Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van olyan végigjátszás amikor a credits után nem csak elsétál a várostól Gearalt? :) -
#6557 -
bat777 #6556 oksa köszi.. kipróbálom
-
m0na #6555 ti nem tapasztaltok olyat, hogy max beállítások mellett (kivéve ubersampling) mintha kicsit kockásodna, pöttyösödne a játék..mintha alacsony színkódolást használna a game. Az összkép gyönyörű persze csak ha jobban megnézem néha a füvön meg a karakterek arcán mintha lenne egy halvány "pöttyös" layer. 1.2-es patch felment és természetesen eredeti a játék. Ha más is tapasztalja akkor megnyugszom, csak nem szeretném ha a catalyst "okosítana" bele a grafikába. Előre is köszi ha válaszoltok. -
#6554 Nem szabad mást mert akkor rontja el. -
#6553 "elég csak az nyomandó gombot eltalálni és üt magától" pontosan. -
bat777 #6552 gondoltam, h tulbonyolítom...
elég csak az nyomandó gombot eltalálni és üt magától, vagy mikor nyomom a gombot ami megjelenik és közben nyomni kell valamelyik ütés gombot az egeren, vagy csak a megnyomandóra kell figyelni..?? -
#6551 Lol, sztem. túl bonyolítod. Ha megjelenik rányomsz és üt, vagy trükközik a karakter és ennyi. -
bat777 #6550 Hali...
én nemrég kezdtem, elsőre jó, az első résszel is sokat játszottam, tetszik a játékmenet, csak ne lenne a fránya verekedés :(
az első verekedésnél félig szétvertem az asztalt mire megcsináltam, a börtönben.... a másodiknál elakadtam... mikor a piactéren az akasztásnál kell a katonával verekedni... próbálok neki nyomni mindent... a felugró nyomandó gombokat nagyon nehéz eltalálni, a space-is nyomkodom, h kivédeni, meg a védekezés gombot, minden fele az irányt, h elteláljam az irányt, na meg a 2 féle ütést az egeren...
valaki segítsen már, h hogy kell verekedni, milyen gombokat használjak csak, mire koncentráljak, mert gondolom lesz még egy pár verekedés és mindig csak nehezebb lesz...gyerekkoromban 6 évig karatéztam, de sajnos most ezt nem tudom kamatoztatni :D -
#6549 steames verziora is felmegy az 1.2?
-
kasa85 #6548 Látom volt akinek nem sikerült a 1.2 patch telepíteni itt egy kis segítség.
1.Telepít a játékot.
2.Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.
3.Patcher_1.1_International Telepítése Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
4.2-pon ujjra ismétlése.(Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.)
8.TheWitcher2_Patcher_1.2 telepít Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
5.Élvezheted a játékot.Ha Angol volt akkor az 1.2Patch nek köszönhetően Magyarra tudod állítani.
Akinek virágbolti megtalálja a megfelelő helyen az arra vonatkozó leírás.
Remélem tudtam segíteni.
-
#6547 én megcsináltam!
uninstall (save game meghagy) , reinstall, és utána már magátol patchel. -
Fapipa75 #6546 köszi!
A francba az újságokkal -
ferenc001 #6545 Pontosabban ez kell neked: "All previously released DLC packages are installed with Patch 1.2". Tehát minden DLC települ az 1.2-es frissítéssel együtt (és használható is, próbáltam). -
#6544 Itt van minden leírva.....
-
#6543 sikerült megoldani? -
Fapipa75 #6542 FIGYELEM! A két DLC együtt nem használható! Döntsd el, hogy melyik szimpatikusabb, és csak azt aktiváld. Segítség a választáshoz:
FINISHER PACK:
két új kivégzés animáció
továbbfejlesztett harci technikák
külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
a játék alap build-je nem tartalmazza
ULTIMATE ALCHEMY SUIT:
egyedi tárgyak gyűjteménye
nagyobb mennyiségű alapanyagot gyűjtünk össze
kitolja a főzetek hatóidejét
alkímia orientált karakterek számára ajánlott
Megvan az új patch de erről nem ír a tartalom ami a petchről szól