9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ferenc001
    Ahhoz hogy felugorjon, (ha jól emlékszem) Space-t kell nyomni, nem az egeret.
  • Madi92
    És öö hova is?:D
  • Gergely362
    Hali
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én a kayran küldivel akadtam el.Hiába nyomkálom az egeret mint a vadállat nem kapaszkodik fel a csápra(ezáltal a híd se omlik rá).Segítségeteket kérem,mégpedig oly módon,hogy tettem fel egy save-t.Aki válalkozó szellemü az letölthetné,megölhetné a kayrant,elmenthetné és visszadobhatná a netre.Aki segítene irjon rám és adom a linket!
    Valaki segítsen pls!
  • krisztajo
    Igen köszi, közben én is rájöttem a megoldásra.
    Egyébként még az ostrom előtt kell visszamenni.
    Ha elfogadod a köd feloszlatós küldit akkor ezt elbukod.
    Én meditáltam a háza előtt egy napot és utána mentem vissza.
    Át is öltözött, de nem volt komplett az biztos :-) Köszi!
  • ratgab
    Mindig ezzel jönnek a konzolosok.... (Meg a nem lesz pc-re 3. rész, hanem már egyenest konzolra fogják fejleszteni szöveggel...)
  • Magnum PI
    Kaedwen-ben teljesen elakadtam. Jó pár küldi be van ragadva és alapvetően a Seltkirk vértje kellene, de semmi infóm nincs. Mindenkit végigböktem a táborban de semmi. Az is fura, hogy olyan párbeszédek aktívak még aminek semmi értelme. Pl, még mindig azt tudom azt mondani varázslónak hogy nincs nálam a lándzsa pedig már rég megölte a király csajt. A Triss-es küldetés is zsákutca. Elviekben a királlyal kellene beszélnem de csak annyi tudok mondani neki, hogy milyen fasza a serege. Ezek most bugok vagy én vagyok béna?
  • bendáj17
    én elsőnek amikor átmentem a ködön akkor szereztem meg neki vagy Vergen ostromonál mentem vissza ha jól emlékszek. Elég furcsa egy dlc semmi extra csak a csávó hárpiakirálynőnek vagy olyan csirkévé öltözzik be :D
  • wedge31
    Hol olvastad, hogy bukott? első héten ment el 400 000 copy és hol van még a konzolos eladás.
  • ratgab
    Ami még érdekes, hogy az első résznek 1 évre volt szüksége az 1 millió eladott példányszám átlépéséhez! Szóval koránt sem bukott a játék sőt! 4 hónap alatt közel 1 millió példány csak PC-n és még a Pc-s játékpiac haldoklik... jó vicc!
  • MauroN
    Még "csak" 940.000!
  • Nos
    Húúú, ez nagyon jó volt :)
    Hardon toltam. Szerintetek a szintlépésben számít a nehézség?
    A Játék végére a fegyveres ág 70 százaléka, lett kész, a mágiára 5, alkímiára pedig csak 1 vagy 2 pontot tettem.
    Ennél sokan jóval nagyobb részt fejlesztetteki ki.
    Pedig csak 2 kisebb melléküldit buktam.
  • wedge31
    Egy milla már elment.
  • krisztajo
    Köszönöm szépen sikerült megoldanom.
    Most viszont újabb kérdésem lenne.
    Van a Tollam-tollam küldi amiben később vissza kéne mennem.
    Én visszajöttem a ködöm és csináltam tovább a többi küldit.
    Most visszaszeretném menni de nem lehet.
    Ha odamegyek a kapuhoz mindig visszadob a csatatér elejére.
    Ez a küldit akkor már buktam?
    Nem szabadott volna visszajönnöm a köd másik oldalára amíg el nem végeztem?
    Vagy valami mást csináltam rosszul?
  • SaGa Jr
    Ha már spoiler-t akarsz írni akkor legalább használd jól legközelebb (nem véletlenül van csupa méretes betüvel a banner-ban a dolog mikéntje leírva.
    Érdemes kicsinykét fejleszteni az alkímiát is, nagyon jó cuccok akadnak ott is. A mágiában meg pláne.

Nyugi, nem tudod kiírtani őket. A bánya környékén csak 4 fészek van, a maradék három odabent található a bánya alján lévő ajtó mögötti területen. Ha a kintiek letudva akkor már csak odabenn csapdázz majd.
  • Ezio of Rivia
    inkább kardra megyek alkímiára semmit se tettem a mágiára is csak azért mert kellet +1erély. tom már meliky fejlesztés kell az edrenalinhoz...
    itt légyszives segítsetek [spoiler 2. felvonás-hárpia szerződés. hárpia csapdát kellene használnom 4/7 meg is van.a baj már csak az hogyha elhelyezek egy csapdát akkor a hárpia elviszi és nem "pipál ki" a 7-ből semennyit ugyanúgy 4-et ír, viszont a csapdáim már fogynak. vagy csak a sziklás résznél levő hárpiákat számolja mert lehet hogy véletlenül kiírtottam őket...[/spoiler]
  • ferenc001
    Kimaxolni nem lehet csak egyet, de akkor a másik két ágra kb. feleannyi jut, mint ami elég lenne valamelyik kimaxolásához. Persze lehet össze-vissza szórni a pontokat, de annak nem sok értelme van, attól függően kell osztani a pontokat, hogy éppen milyen stílusban játszol. Pl. ha karddal csapkodsz, meg néha egy-egy Jelet használsz, de főzetek szinte sosem, akkor az alkímiára nincs értelme sok pontot pakolni.
  • Ezio of Rivia
    akkor csak 1 ágat kellet volna fejlesztenem mert én fejlesztette ma kardágat és kicsit a mágiát, de a kardot jobban
  • ferenc001
    Pedig fejlesztés van erre, a mágia és a kard ágon legalábbis biztosan, az alkímiai ágon nem néztem sose.
  • ratgab
    UI.: Úgy néz ki, hogy a játék xp kompatibilis módba állítása (xp sp3-ra) a win 7-es rendszeremen megszüntette a fagyásokat, legalábbis azóta nem tapasztaltam ctd-t!
  • ratgab
    Most nyírtam ki a Kayran-t! Igazából attól tartottam, hogy majd szenvedek vele órákat (a korábbi élménybeszámolókból kiindulva), de meglepően hamar 5. próbálkozásra kinyírtam (Quen-t vagy mit egyáltalán nem használtam... csak az Yrden-t...)! 4x csak azért halltam meg, mert nem tudtam, hogy pontosan hol használjam az Yrden csapdát, de miután rájöttem már tök egyszerű volt! Még a gombnyomkodós részek se okoztak problémát... persze normálon játszom vele!
  • Ezio of Rivia
    azt az adrenalin csíkot hogyan kell amivel lehet a csoportos kivégzéseket. lehet a fejlődési utakat rosszul olvastam át de nemláttam semmilyen fejlesztést erre...vagy valamit meg kell vennem??
  • hollófernyiges
    Abban az időben nézd át a környéket amikor a katona látta a kísértetet (és mielőtt döntést hozol, ments :)
  • gerey
    Ha semmiképpen nem megy akkor esetleg nézd meg a végigjátszásban, mindent küldetés le van írva.
  • krisztajo
    Üdv ratgab! Ez már nem Flotsam hanem a tábor Kaedwenben.
    De azóta már megtaláltam a tábor előtt a kupi mellett.
    Most viszont elakadtam.
    A kistestvérek küldiben.
    Már felkutattam a temetőt és pincét is még a tekercset.is lefordítattam.
    De a küldi még mindig azt mondja hogy nézzem át a környéket.
    Most mit kéne csinálni?
  • bendáj17
    rendben nem akartam kötözködni csak írtam. Ma vittem végig ismét nagyon jó de majd milyen lesz az új géppel :D
  • ratgab
    DE!
  • bendáj17
    várj az nem a Flotsam rész?
  • bendáj17
    aha értem akkor nem valami jó
  • ratgab
    Üdv! Pedig ott van az a kocsmában... az alsó szinten a kocsmapultnál (ha szembe állsz a pulttal a verekedők felől akkor a pult bal oldalán van a láda! Vagy ha ez nem megy, akkor a kocsmárossal is beszélhetsz, ugyanott van .... nála is lehet cuccokat pakolgatni!
  • ratgab
    Semmi köze az oprendszerhez... ez a játék még mindig el van szarva.... és eredeti nekem is... semmi nem szokott kilépegetni! Most próbálok beállításokkal szórakozni hátha, valamint most tesztelni fogom az xp-s kompatibilítási módban, hátha segít!
  • bendáj17
    neked is néha nekem is kilép vagy lefagy pedig eredeti. Lehet a op rendszerem a ganyé.
  • bendáj17
    a 2. felvonásban ahol vagy ott a bordély közelében a törpöt keresd arra van a titokzatos kereskedő is. Piros sátor lesz Roch táborával szembe. Megvan a törpe neve ha jól tudom: Raymond Gessler-
  • bendáj17
    nincs mit. Hogy Roch szálon valahogy nem lehet max szintig lenni 35 szint. A másik szál egy kicsit hosszabb :D Majd meglátod mire értettem hogy egy ideig. A gépem nekem is gyenge mire egyet ütök néha az ellenség leüt, a kayran részt emiatt nem tudtam megcsinálni. Eléggé csavaros a történet nem írok le semmit. A félszemű sem annyira gonosz mint.... :)
  • ratgab
    Azért az gáz, hogy még mindig ennyi patch után is képes 20-30 percenként véletlenszerűen hibajelentés nélkül visszalépni az asztalra ez a játék...
  • krisztajo
    Egy gyors konkrét kérdésem lenne.
    A Kaedweni táborban van tároló ládánk?
    Én sehol sem találtam és összeszedtem egy csomó kacatot, úgyhogy túl vagyok terhelve.
    A kocsmában nem volt. Kérlek mondjátok meg hol keressem!
  • martin1992
    Újraraktam a windowst és azóta nincs beszédhang a játékba és még a karakterek szája se mozog. Mi lehet a probléma?
  • krisztajo
    Köszönöm az infókat.
    Az mit jelent hogy Roche-nál nem lehet max szintig eljutni?
    Azzal hogy azt mondtad, hogy csak egy ideig azért kíváncsivá tettél!
    Igazából nekem a félszemű tünde nagyon nem szimpi és csak benne volt a gyilkosságokban.
    De gondolom ennél azért csavarrossabb a sztori.
    Amúgy teljesen igazad van, mindkét szálat érdemes lenne végigjátszani, de én örülhetek ha az egyiket sikerül. Alig bírja a játékot a gépem. :-(
  • bendáj17
    persze csak egy ideig de ez már spoiler.
  • The Protector
    Nem fognak megharagudni rád és veled is lesz Zoltan és Dandelion!
  • bendáj17
    semmi kép se veszted el a bizalmukat végig követni fognak. Érdemes mindkettő szálat kipróbálni. Roch-nál nem lehet max levelig jutni.