9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Gábor3
    A 2-ben benne van Shani? Ha nincs akkor miért?
  • zhata
    Jó választás!
  • bendáj17
    Teljesen jól mondod. egyetértek. Én úgy találom teljesnek a játékot ha mindkét szállal játszottam :D
  • ratgab
    Talán én azt mondanám, hogy Iorveth célja a nemesebb, de az eszközei korántsem azok, Roche meg a rendet szeretné fenntartani, de szintén kétséges eszközökkel!
  • pecaboy
    Igen, anno én is a "jó" oldalra akartam állni, de rájöttem, hogy egyikőjük se "jobb" a másiknál.
  • ratgab
    Az a jó egyébként, hogy egyik karakter sem egyértelműen rossz vagy jó (sem Roche, sem Iorveth). Mindkettőnek meg van az oka és magyarázata, hogy mit miért tesz, de egyikre se tudnám azt mondani, hogy na neki van igaza!
  • ratgab
    Én is ezt tapasztaltam!
  • bendáj17
    mindenképp érdemes azt a szálat is végig tolni teljesen más lesz.
  • ZZ88
    Először én is Iovetet választottam, csak a floatsami események miatt inkább visszatöltöttem a Roche verziót. Most újrakezdem Ioveth oldalán.
  • ZZ88
    Kösz, akkor nekivágok annak is.
  • pecaboy
    Szerencsére én első játékomban (bevallom, easy-n nyomom, hogy szokjam) a félszeműt választottam :)
  • The Protector
    El sem mered képzelni mennyivel másabb.SZerintem az az út jobb és sokkal hosszabb,színesebb.
  • ZZ88
    Vernon Roche oldalán lenyomtam a játékot, nagyon király volt, kicsit csalódott vagyok, hogy a 3. felvonás elég rövid lett.

Ioveth oldalán mennyire más stori alakul ki?
  • bendáj17
    nálam is volt de valamikor többet nyír ki. A kis könyv szerint max 3 ellenféllel lehet végezni így, ha közeledbe vannak.
  • pecaboy
    Textúramemóriát mennyire állítsam? 1 gigás 6570-em van, annak gondolom megteszi a "közepes".
  • pecaboy
    Ja, és gondolom, ha fel van peccselve a játék a legújabbra (patch 1.35), akkor nem kell a GoG-os exe?
  • pecaboy
    Üdv!

Kérdésem lenne. 3. fejezetben járok, már megvan a csoportos kivégzési lehetőség, de valszeg én vagyok béna, mert ha x-et nyomok, csak az éppen aktuális ellent öli le. A többieket le kell gyengíteni ahhoz, hogy őket is kinyírja? Vagy ez a csoportos dolog nem is x-szel működik?

Egyébként szuper a játék, bár nekem is gyakran lép ki kéretlenül. A gépem elég sz*r, 2 magos 2 giga rammal, de most vettem bele radeon 6570-et, így "szélessávban" 1280x768-ban szépen megy. 1280x1024-ben, azaz teljes képernyőn már eléggé szaggat, az 1024x768 meg pixeles, szóval inkább visszavettem szélesre.
  • koppim
    Köszi. Közben rájöttem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy gödörbe kellett lemászni az egyik cellában, csak én azt hittem, hogy az ajtón kell továbbmenni.

• ratgab
    Én mielőtt lementem az alagútba "megvettem" a madamtól a kulcsot.... jó drágán mérte.... 500 oren volt, de az alagútban ezt simán vissza lehet keresni. 1-ik halott katonánál 150 oren biztosan van.

Szerintem esetedben csak a visszatöltés segít!

Egyébként nem muszály arra menned, van más út is!
  • ratgab
    Így van!
  • koppim
    Dinamikus csontváz korlátozása: a karakterek komponenseinek, például Geralt hajának fizikai animációja. Az opció kikapcsolása nagyobb terhet ró a processzorra.
  • koschwarz
    mit csinál ez a dinamikus csontváz?
  • koppim
    Átmentem a ködön, most a táborba kell jutnom
    A bordély sátrában lementem egy alagútrendszerbe (régi börtön), de ott van egy ajtó amihez nem talállok kulcsot, visszamászni már nem tudok. Mit kell itt tenni?

• ratgab
    Azért írtam, hogy eredeti mert akkor automatikusan patchel indításkor, szóval patch-ek között válogatási lehetőség nincs (legfrissebb van fent és kész!)

Most bekapcsoltam a Dinamikus Csontváz korlátozását (mint kiderült kikapcsolt állapotban nincs korlátozás, ami megterheli a cpu-t, viszont bekapcsolva kevesebb terhelés éri azt) és láthatóan gördülékenyebben fut a játék, nincsenek lassulások és eddig még CTD sem volt.... Majd még tesztelem, hogy tényleg bírja-e.

Becsapós ez a fentebbi opció, mivel nem egyértelmű, hogy melyik állásban (ki vagy bekapcsolva) melyik hatást éri el, de a readme-ből már letisztázódott!

Próbáld ki te is hátha segít valamit 1.35 alatt is!
  • Dante73
    Az eredetiséghez ennek semmi köze, ugyanis mindjárt az első patch kiszedte a védelmet a játékból, ami javított a teljesítményen. (Megjegyzem ennek ellenére[?] 4 hónap kellet az 1000000 eladott példányhoz) A patchek azóta sem tartalmaznak védelmet.
    viszont az 1.35-ös nálam inkább rontott, mint bármit is használt volna. SŐT...
  • ratgab
    Nekem ugye legfrissebb van fent, mivel eredeti a játék...
  • Dante73
    Nekem ezt 1.2-vel nem csinálta... De sajna felraktam a legújabbat. Nem kellett volna... Ráadásul ehhez a játékhoz kicsit kevés a gépem, így egy queen 2-3 gombnyomás, 1-2 mp/nyomás. (Pedig úgy állítottam be, hogy a 30-35 FPS azért meglegyen) Emiatt is szentségeltem párszor...
  • bendáj17
    Ez tényleg nagyon nem jó.
  • ratgab
    Legfrissebb patch és még mindig nincs javítva a dolog. Lehetek én Flotsamban vagy Vergenben tökmindegy!
  • ratgab
    Húú, de nagyon kezd már elegem lenni az állandó CTD-kből... Chapter 2 vége... épp kezdődne a chapter 3 és kifagy, persze mentés fél órával azelőtt (nem is lehetett menteni). Más cég meg tudja oldani, hogy játszható legyen a játékok, ők meg nem... gratulálok!

Mi a fenének vettem én meg ezt a kupac sz....t?????

Komolyan többet nézem a töltőképernyőket, mint játszom (2 csapásból megölnek, meg ilyenek. Amikor meg éppen jól megy, akkor meg kifagy...

Egyenlőre nagyon elment a kedvem a CDPR játékok vásárlásától...

• bendáj17
    a karakter fejlődésnél a fejlődési ágak végé lehet, a képesség felett egy kis üres karika van oda lehet használni.
  • Nagy99
    Mutagéneket hogy kell használni?
  • bendáj17
    csak próbáltam a lényeget leírni. :)
  • krisztajo
    Hűha! Semmi magyarázat rögtön a megoldás?
    De nagyon köszönöm, segített!
  • bendáj17
    Na szóval: 3 hely van Loc Muinne-ben: (az útmutató segítségével írom)
    a, a város főkapujától balra eső szoba:
    a falon a bejárattól balra, a földön balra, a földön a láda mellett és végül a bejárattól jobbra levő rúna.

b, A város főkapujától jobbra eső szoba: a földön a bejárattól balra, a falon jobbra, a földön jobbra, végül a falon balra lévő rúna

c, A romok között, az amfiteátrum közelében levő szoba: a földön a bejárattól balra, a földön jobbra, a falon balra, végül a falon jobbra levő rúna.
  • krisztajo
    Kérlek segítsetek megint elakadtam!
    Gondolom én vagyok az ezredik akinek ezzel gondja van.
    Szóval felvettem a Gargoyle szerződést és nem tudom hogyan tovább.
    Megtaláltam három helyet, bár azt sem tudom összesen hány van.
    Ezek a második a negyedik és az ötödik.
    A versekből egy kukkot sem értek így a pecséteknél sem tudom mit kellene csinálni.
    Plusz fogalmam sincs hol keressem a többi helyet.
    A város bejárható részét már teljesen felfedeztem, a többi ajtó mindenhol zárva van.
    A főküldiben meg nem merek továbbmenni nehogy elbukjam ezt.

Help me!!!
    Ha már levan írva válasz az is jó ha megmondjátok ebből a több mint hétezer hsz-ből melyikben keressem. Nagyon köszi!
  • bendáj17
    nincs mit szívesen igen tegnap nekem is beugrott. Ha tudok segítek. Igen eléggé idióta egy fickó :D
  • koppim
    Köszi gyors választ.
  • ferenc001
    Bizonyítok kell keresni. Venni kell egy orvosi készletet, és a katakombákban ahhoz a tetemhez kell menni, ahol megtaláltad Dandelion versvázlat-füzetét. Ott a műszerekkel kioperálhatod a Iorveth-nek kellő bizonyítékot. Ezután beszélsz vele, mondod hogy van bizonyíték, és megy tovább a küldetés.
  • koppim
    A szukkubuszt, hogy lehetne megkímélni,
    azt írja vádoljam meg azt a tündét Erwine jelenlétében, de ha hozzá megyek, bizonyítékot akar, és az a tünde nincs ott, hogy megrágalmazzam.