The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Templomos küldetésben bejutottam a templomba, megszereztem a kapu kulcsát, csak épp azt nem tudom, hogy kell azt használni, hogy Foltest katonáit beengedhessem? Elõre is köszönöm a választ.
És region free, mert én 1 játékkal rábasztam már az orosz régiós volt, ezekután ha netán olcsokat veszek csak függetlent.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Wot: Totti93
Régen baztam fel magam játékon de ez meghaladja a képességeimet, vagy ha nehézséget nem lehet állítani akkor esetleg 1 mûködõ traniert vagy csalást tudna nekem valaki adni? köszönöm elõre is a válaszokat.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Most néztem bele a játékba (2. rész), eddig csak a menüjébe.
Látom lehet karaktert is importálni az elsõ részbõl. Érdemes?
Másik kérdés, hogy hol vannak a billentyûzet beállítások?
Qwerty4
Úgy emlékeszem elõzõt felraktam.De az is rémlik a gog-os exe van rajta.
De a lényeg nem megy fel a patch exe meg nincs meg.
Újratenni ezért nem fogom.Majd ha a végére érek elölrõl kezdve újrarakom!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Arab money
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hiába az ember már kis dolgoknak is örül...<#nevetes1>#nevetes1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én leírtam hogy hol a legolcsóbb ma.
de úgysem érdekel senkit, aki akarta már megvette, sztem...
<#ravasz1>#ravasz1>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
<#action>#action>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vagy ez ilyen extrém akció, hogy reklámozzák magukat?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.