The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit vissza kell menni, ott lesz ajtó, ami zárva van, azt kell kinyitni. Ott tudod felhúzni a kaput.
Lehet, hogy nagyon buta a kérdésem, de kérem valaki segítsen.
A Templomos küldetésben bejutottam a templomba, megszereztem a kapu kulcsát, csak épp azt nem tudom, hogy kell azt használni, hogy Foltest katonáit beengedhessem? Elõre is köszönöm a választ.
Szasztok, Ha Iorveth-et választom, meg lehet valahogy szerezni az Elfeledett Vran Kardot, vagy csak akkor ha Roche mellett maradok?
DarkSector
<#eljen>

És region free, mert én 1 játékkal rábasztam már az orosz régiós volt, ezekután ha netán olcsokat veszek csak függetlent.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Aham.Köszi.Közben elolvastam az olvass el filet és rájöttem.Még vmi egyéb cucc amitõl jobban fut vagy kieg nincs?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Renjike
belerakja a patchel.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

The Protector
Hy.Én anno 0 day megvettem és mikor már végigvittem akkor jöttek be a patchek.Most települ az 1.2 patch hozzá.Szeretném most a másik szálon is végigvinni de úgy h minden xtrát beleteszek a játékba(hajak,dlc-k stb...)ehez kell külön csinálnom vmit vagy alapból belerakja a patchel együtt?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MerlinW
Intkeys jó boltocska. No reklám, szinte azonnali, normális szupport. Anno írtam nekik egy levelet egy kérdéssel és 10 percen belül jött egy "kézzel" írt fél oldalas válaszlevél. Korrektek.

[merlinw.org]

DarkSector
TW2 KEY STEAM 3000-3100FT. 😊

KATT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sikerült megoldanom mégse kell tranier.

Wot: Totti93

a nehézséget sikerült megtalálnom 1 párszor kerestem de hiába, csoda h nem szúrta ki a szemem 😄

üdv, az lenne a kérdésem h nem lehet-e nehézséget állítani játék közben mert egyszerûen közepes szinten kínszenvedés volt eljutni letho-hoz de itt már örülök ha megkarcolom.
Régen baztam fel magam játékon de ez meghaladja a képességeimet, vagy ha nehézséget nem lehet állítani akkor esetleg 1 mûködõ traniert vagy csalást tudna nekem valaki adni? köszönöm elõre is a válaszokat.

motyodlee
ha jól tudom az import haszna egy ezüstkard kapásból

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Qwerty4
Hello!

Most néztem bele a játékba (2. rész), eddig csak a menüjébe.
Látom lehet karaktert is importálni az elsõ részbõl. Érdemes?
Másik kérdés, hogy hol vannak a billentyûzet beállítások?

Qwerty4

grebber
Ha nem nagy kérés feltennéd eredeti exédet?

Next PC upgrade: 2022

Igazából lementettem az eredeti exe-t amikor kicseréltem gog-os ra aztán vissza. Mintha írta is volna, de ez alap az exet mindig lementem ha cserélem. Mondjuk nem használok warezt úgyhogy ritkán kell.

grebber
Full nem tudom milyen verziós a game-em😞
Úgy emlékeszem elõzõt felraktam.De az is rémlik a gog-os exe van rajta.
De a lényeg nem megy fel a patch exe meg nincs meg.
Újratenni ezért nem fogom.Majd ha a végére érek elölrõl kezdve újrarakom!

Ennyit simán meg is ér!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

FSpofon
Azért rendes tõled, hogy gondolsz rám..<#love11>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Még nem értesültem róla, hogy kijött a patch, de mostmár elérzékenyültem..<#rinya><#nevetes1>.

Hiába az ember már kis dolgoknak is örül...<#nevetes1>

wedge31
Benne van a 4:3 support is, gondolom ratgab most csendesen elmorzsol egy könnycseppet...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

köszi az infót.

Megjött az 1.3 patch!

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Stimmel ez igaz 😊

A lehetõ legpontosabban megfogalmazva, frame/sec 😄

Köszönöm.
Rage47
másodpercenkénti képkocka
Nem tudom mi az az fps.
Gubberx
flap flap flap 😄 elfogadnám 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Az a baj, hogy nekem is levonták, de játékot eddig a percig nem kaptam meg.... Azért a szerzõdésszegést nem fogom benyelni!

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ott nincs medál amikor a másik delikvenssel együtt mész (legalábbis nehezebb fokozaton nem volt). Mikor már Geralt maga megy oda, akkor már valóban lesz medál opció.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

De ha használod a medált akkor látod is a csapdákat

A másik pasasnak a nyomában lépkedj, mert tele van csapdákkal. Ha azokba belelépsz, akkor felébredsz. Tehát figyeld a földet a csapdák miatt, és figyelj arra is, hogy pontosan kövesd a haverunkat.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Üdv! Megakadtam egy kissé. A 2. fejezetnél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nekromanta rituálénál,a bérgyilkos testében, amikor bemegyek a barlangba követve a másik bérgyilkost folyton felébredek a rituáléból.Mit kell csinálni hogy ne ébredjen fel? Vissza küld úgyan az öreg de mivel folyton elõröl kezdi a barlang belsejét soha nem jutok elõrébb. És a beszélgetést hallom ugyan de a felirat sem jön rendesen.
Frank99
:-)

én leírtam hogy hol a legolcsóbb ma.
de úgysem érdekel senkit, aki akarta már megvette, sztem...
<#ravasz1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sõt, most már 9540 lett!

Fpocok
Átb*sztak... pereld be õket! <#gonosz1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vége az "akciónak", most már 6400HUF! <#smile>

zzeN
17 centet.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gubberx
2,17 dollárt vontak le 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Frank99
33 Ft, esetleg lexarja????

<#action>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gubberx
Nah haverom megvette, levonták a pénzt de semmilyen emailt nem kapott :S lehet átverés 😄

tutituti
Hónap hozászólása😄DD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Gubberx
Megvárom míg olcsóbb lesz 😄😄D:😄

50 Ft helyett! 😄

grebber
És valóban ennyiért adták gondolom pár százan meg is vették!

Asszem ennél a cégnél a karrierje holnapra csúnyán derékba fog törni annak aki ezt beárazta...
Vagy ez ilyen extrém akció, hogy reklámozzák magukat?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
LOL valaki próbálja már ki valóban annyit vonnak-e le!!