The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A steam-es változatot,hogy tudom magyarítani?
Kerestem neten magyarítást,de feszt nem találtam...
A segítséget elõre is köszönöm.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Benyomsz egy végtelen energiát, az se csalás csak idõspórolás, nem kell annyiszor újrakezdeni.
De amúgy az offline játékélményed úgy teszed tönkre ahogy akarod...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ilyen kevés fogyott volna? Azt hittem rég 1 milla fölött van ,de hát ezekszerint nem sok embert érdekel a game!
Next PC upgrade: 2022
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
De amúgy 10 képességpont után nyílik meg a maradék 3 út.
Új vagyok , szeretném megkérdezni hogy 6 képesség pontot szereztem , de 3 ut kardforgatás , mágis es meg valami nem elérhetõ ... ez miert van történetbeni vonal lesz majd valahol ? vagy valami tanitó kell keresni ? most értem eé az eslõ városba az ostrom utanán ..
köszi
Az adatlapom mellesleg összes hülyeségedet cáfolja...
"
Hmm... érdekes. A Risent lazán végigjátszottam, szinte döglés nélkül... A Witcher 2 szopat rendesen. Most is valami nagy monsteren nem bírok tovább menni.
Kinek a pap, kinek papné...
Ez becsületes iparos munka emberek!<#eljen>#eljen> le a kalappal! Mint minden játéknak ennek is vannak hibái,de hagyjuk ezt mert akkora játék élményt biztosít hogy nem lenne korrekt bele kötni ebbe a mester munkába!!! Érezni rajta hogy az elsõ rész sikerén felbuzdulva, és új erõre kapva becsülettel bedobták magukat a fejlesztõk hogy mi játékosok jó sok napig kellemesen szórakozzunk! Gratula! Csak így tovább!!!<#taps>#taps>
A lényeg, hogy készül, de még megjelenési dátumot nem tudnak mondani, viszont jó hír, hogy sok mindent javít majd (minden monitoron teljes támogatottság 4:3, 5:4, 16:10-en is megszûnik a fekete csík, patcheléskor nem elállítódó beállítások, végre lehet tárolni is majd a játékban és végül, de nem utolsó sorban jó szokásukhoz híven ebben a patchben is lesz egy DLC (Ezúttal nem haj, hanem quest)! stb.)
Teljes changelog lentebb olvasható:
Witcher 2 patch 1.3 changelog
Amúgy meg honnan veszed hogy kész az új motor és a karakterek?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Ez betudható a gyakorlásnak, a jó jelhasználatnak, na meg persze a karakter fejlõdésnek (csoportos kivégzés állat 😊 ).
Az elsõ részhez képest mérföldekkel jobb a harcrendszer ... itt már végre tényleg harcolni kell, nem csak ritmusra egérgombot nyomogatni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ezek mind sokkal nehezebbek mint ez a játék.(És az elmúlt 20 évben jelentek meg.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
30-40 probálkozás...<#falbav>#falbav>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
a harcrendszer épp hogy bonyolódott . nem lehet harc közben élettöltõ potit tolni , meg egyebeket elõre kell gondolkodnod külömben halott vagy . és kombinálni kell a nehéz és erõs csapásokat . talán a szomoró az egészben az hogy alapból nincs tömegsebzés és ez nagyon irritáló , bombát , csapdát , tõröket hajíthatsz a jelek is jobban megvannak oldva 😊 realiszikusabb a funkciójuk 😊
az 1 ben meg csak kattinteni meg váltogatni kelett ...
bár ez a te véleményed , én csak leírtam az én nézõpontomat 😊) én mind a 2-t nagyon imádom de a 2. jobban hozta a dolgokat szerintem 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csalódtam, bár a grafika soha nem látott ultrajó. Sok- sok látványos és szórakoztató megoldás van benne, ám a hangulat messze van az elsõ résztõl (és nem a szinkron miatt). Ám még ez sem lenne nagy gáz; hanem a fõ baj, hogy hiába javult (egyszerûsödött) a harcrendszer (szerintem), ám a játszhatóság sajnos gyalázatos.
Egyes részek (ellenségek) pillekönnyûek, más részeknél viszont, hiába a karakterfejlesztés, hiába az, hogy a fõküldetésben releváns (tehát nincs elõreszaladás, nem a fejlettségnek megfelelõ helyre kódorgás), mégis teljesíthetetlen, szinte legyõzhetetlen ellenfelekkel találjuk magunkat szembe. Szégyenszemre és megalázva kell könnyû szintre visszavenni a beállításokat (még jó hogy menet közben lehet), hogy tovább lehessen jutni, idegösszeomlás nélkül (3-4 nekifutás a reális és nem 30-40). Egy játék szórakoztatásra van és nem arra, hogy felidegesítsen és belebolonduljunk...
Mindezt kb 20 év intenzív játéktapasztalattal, tehát még mielõtt valaki okoskodni kezdene, hogy noob vagyok... (a legtöbb normális rpg-t kellemesen végigjátszom közép nehézségen). Sajnos ez nagyon odaver az élménynek, szerintem, pedig ha ez nem lenne, azt mondanám, mindent összevetve: a legjobb kaland-akció RPG, amit valaha láttam.... (szinte minden létezõ figyelemre méltó RPG-t játszottam)
Kár érte... 😞
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha sikerült legyûrni, lesz valami ütõs jutalom, vagy még annyi se? 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)