9144
-
krisztajo #7542 Egy kis segítségre lenne szükségem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most értem oda ahol döntenem kell a két fél között.
Gondolom, itt sincs jó és rossz oldal.
Én anno az első részben a másfajúak mellett döntöttem.
De most megint nem tudom mi lenne a jó.
A harc során Vernon mellé álltam, mert amire végigolvastam a szöveget a gép már döntött.
Viszont még választhatok.
Ha az emberek mellett döntök, elvesztem a régi barátaim, Zoltán és Dandelion bizalmát?
Adjatok nekem tanácsot? Előre is köszönöm!
Ja és bocsánat ha ezredszer teszem fel ezt a kérdést. -
bendáj17 #7541 jaja az igaz, borzasztó milyen zúgással van :D -
kjhun #7540 Igen, megy. Az a jó és kényelmes, nem kell lemez berakásával vacakolni, és a DVD-meghajtódat koptatni, hallgatnod, hogy néha úgy zúg, mintha mindjárt fel akarna szállni. -
zhata #7539 Ez a játék is megy DVD nélkül... -
#7538 Ha regisztráltad a játékot, az e-mailedre jönnek a hírlevelek. Azokban szokott ilyen adat is lenni. 1. -nél pl küldtek külön értesítést az 1000000. eladásról.
Szóval a The Witchernél ez nem titok... -
#7537 Konkrétat sosem fogsz találni.Mert nem közlik soha.
Bár sosem fogom megérteni miért nem!Mi káruk származik abból hogy megmondják? -
Madi92 #7536 Sziasztok!
Meg lehet azt valahol nézni, hogy eddig mennyit adtak el a Witcher 2ből pc-re? Keresgéltem, de konkrét mennyiséget nem találtam. -
Nos #7535 pontosabban közepes felett :)
30-35 FPS, így már játszható -
Nos #7534 na végre felraktam a win 7 sp1-et, meg még pár ajánlott frissítést, töredezésmentesítettem a merevlemezt, visszaraktam a 11.7-es drivert, kicsit húztam a procin és így valamivel a közepes alatt 1600*900-ban egész szépen fut radeon 4850-en (512-es)
Ha van még valakinek valami boost ötlete, akkor megköszönöm.
(A hardwarefejlesztést ismerem, de inkább más ötletet várok :) -
#7533 The Witcher 2: Assassins of Kings Version 2.0 Developer Diary Video.
A Dark Modos cuccok nagyon jól néznek ki. -
#7532 banner, warez topik -
zhata #7531 A C drive az rendszerdrive! Ott elvileg CSAK az op. rendszernek és néhány a rendszer szempontjából nagyon fontos programcsomagnak (pl. antivírus, tűzfal... stb. néhány) szabadna lennie.
Természetesen, ha egy játékot nem a C-re tesztek, akkor az a működés szempontjából fontos elemeket azért ráteszi a C-re. De ez csak töredéke annak, mintha az egész programot a C-re telepítenétek.
Sajnos - és ez a Mikrofos eredendő marhasága volt az -,hogy sok gépen csak egy drive, azaz a "C" létezik.
Úgy célszerű partícionálni, hogy legyen egy pl. 100 gigás C, továbbá még 1-2 nagyobb partíció.
No ezekre kell telepíteni a játékokat. -
bendáj17 #7529 lol :D nincs mit szívesen. -
#7528 Nekem se a C-n van, menni fog. -
ZZ88 #7527 Feltettem az 1.3 as patchet, a képarányt elcsezste, van opció a 4:3 visszaállításra, többen is panaszkodtak már erre? -
Ezio of Rivia #7526 Üdv emberek!
úgy tudom hogy a witcher 2 16 gigát foglal... a gépemen én kb 19-et tudok felszabadítani ha 2 másik játékot törlök. a witcher 2 úgy el fog indulni, ha nem a fő meghajtóra telepítem, hanem a másikra ahol van 22 giga szabad helyem. sok játéknál tapasztaltam hogy ha oda telepítem vagy másolom nem indul el... -
ZZ88 #7525 Köszi, igen. -
Madi92 #7524 Na, mondjuk ott pont nem kerestem:Dlol, de csak ott nem... -
bendáj17 #7523 a leomlott ispotály, leomlott elmegyógyintézetnél lesz ahol az őrület markában küldetést kellett megcsinálni. azt körbe járod és az egyik sarokba lesz elbújva. Remélem tudtam segíteni. -
Madi92 #7522 Őt én sem találtam, pedig elég sok helyen kerestem:\ -
ZZ88 #7521 Még a Malena küldetést nem tudtam befejezni, a ribit nem találtam az erdőben, miután rámküldte az embereit, hol találom? -
ZZ88 #7520 10 szerre sikerült legyőznöm Kayrant. Zsír. -
#7519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kocsma felett van, az egyik szobában. -
#7518 Hát az valahova el ment, de nemtudom hova. (igen, el olvastam a küldetések leírásait) -
#7517 És a varázslónővel beszéltél már?
Csak akkor fog tovább menni. -
#7516 Biztos, hogy azt is megittam, de a küldetés nem ment tovább...: | -
zhata #7515 Végigmentem rajta, a nagyon jónak tartom a játékot, bár sztem nem mondható könnyűnek. (Kayran túl erős, és helyenként a terep túlságosan labirintus-jelleget ölt.)
De ettől függetlenül ajánlom mindenkinek. A DS3-nál messze jobb. -
#7514 A mongúz nevezetűt, amihez az a virág kellett amit a barloangban szedtél. -
#7513 Hali
Most ott tartok, hogy azt a nagy polipot kell majd legyűrnöm, de írja, hogy igyam meg elötte a főzetet. De melyiket? Már végig próbáltam, meg ittam mindegyiket, de ezekszerint egyik sem az a főzet, pedig megcsinálta a főzetet ez 100, mert akkor nem írná ki, hogy igyam meg. Most ilyenkor mi van? Melyik az a főzet? -
Nagy99 #7512 Az első fejezetben hogy lehet rúnákat égetni az ezüst kardra? -
#7511 Méhkast én csak a nekker fészkeknél használtam mert vannak nála lényegesen jobb bombák. -
#7510 igen, a GT440-esre gondoltam...
Igen, egyetértek, pagefile valóban kellhet, ez csak egy érdekesség volt számomra...
A "Méhkas"-ról senki? Bomba, vagy micsoda? és miért nem látom a Hud-on? Csapda lenne? - mert bomba a formája is... -
#7509 Köszi. -
ferenc001 #7508 A Kékszallagosok házában lévő ládában van. -
#7507 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első faluban, mikor ruha nélkül ébredek, hol kell keresni a cuccaimt? Wess azt mondta, hogy betette a ládába őket, de már átnéztem a kocsma alatti bordélyt és nem találom őket. -
kjhun #7506 Az lehet, hogy a pagefile hiánya miatt gyorsabb, patchelt verzió ide-vagy oda, de ha elfogy a fizikai (nem a videókártyáé) memória, akkor szerintem kifagyhat a windows, a lapozófájl hiánya miatt, mivelhogy hova írjon már, ha nincs elérhető memória. Állítsd vissza, mondjuk, minimum 64MB-ra -tól (a legkissebb beállítható méret: 2MB), maximum 256/512MB-ra, vagy több, és nézd meg úgy hogy lassabban megy-e, szaggat-e jobban?
Gondolom (Gf440) Geforce GT440-re gomdoltál?? Az van annyiért jelenleg. -
#7505 A "méhkas" nevezetű bombát beteszem a gyors elérésű zsebbe és mégsem mutatja, mint eldobható bombát... üres a rekesz, ha nincs más ott...
ötlet? esetleg infó? - miért?
Ha nem bomba, akkor micsoda? és hogy tudom használni?
Köszi -
ratgab #7504 Felpeccselted, akkor az gyakorlatilag ugyanazt jelenti, mint a Gog-os exe! -
#7503 Nem, - olvastam ugyan,hogy van ilyen, de nem tudtam mire való - csak felpecseltem és játszom :) -
ratgab #7502 Gog-os exe-t használod? Mert az kiveszi a DRM-et, így sokkal gyorsabb lesz a futás! (Az első patchben ezt hivatalosan is megtették)