The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mi hülyeség volt már a Fallout 3-ban, hogy kaja/ pia nélkül mászkáltál egy nukleáris csapássorozat által súlytott területen, amellett, hogy több 1000 golyót cipelsz magaddal (FNV-ben Hard módban ugye már a lõszernek is súlya van!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is így toltam és ugyan zavaró egy idõ után, de az rpg érzéshez jócskán hozzáad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

newil
Helo ,egy kérdésem lenne steam-en vettem meg a játékot.
A steam-es változatot,hogy tudom magyarítani?
Kerestem neten magyarítást,de feszt nem találtam...
A segítséget elõre is köszönöm.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Hát például a fallout new vegasban hard mode-ban, enned, innod, aludnod kell mert egy idõ után a tulajdonságaid degradálódnak. Én csak így játszom az meg hab a tortán hogy rászokhatsz a kábítószerre például és az is degradál ha nem fogyasztod utána rendszeresen 😊

wedge31
Az ilyesmit sajnos ma már nem szeretik a casual gamerek, pedig én még a kötelezö evés, ivás, alvás, ficsört is elbírnám viselni minden rpg-ben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Csak arra céloztam a karakternek véges ereje van és véges dolgot képes magával vinni. De lehet túl földhöz ragadt vagyok 😊Persze már elvileg öt féle fegyvert sem tudna elcipelni 😊

Patchben már lesz tárolóhely, szóval már azt se kell használni (modot)

rotator
A kettõ ég és föld.

Ja hát ilyen alapon semmi nem csalás.
Benyomsz egy végtelen energiát, az se csalás csak idõspórolás, nem kell annyiszor újrakezdeni.
De amúgy az offline játékélményed úgy teszed tönkre ahogy akarod...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

rotator
Elõször én is anélkül vittem végig, jó sok anyázás közepette, másodjára már nem volt kedvem szórakozni vele, és sokkal élvezetesebb lett a játék. Egyébként nem csalás, hanem csak jelentõs idõspórolás, fõleg az új patch fényében.

Végtelen inventory mod?? Igazi rp-sek nem csalnak 😊

Egy valamit nem értek. Nekem se megy hardon, mondjuk nem gyakoroltam sokat. De nem a rendszerre fogom. Ez tényleg mókás. Tökre mint a conanba az állandóan resspadra kerülõ gyerekek azonnal nyomták, hogy szar. Azért mert neked nem megy nem ebbõl kellene kiindulni. Elég lenne annyit mondani nekem ez nem megy gyerekek. Tény a Fallout new vegas-ban például inkább a tulajdonságok és a képességek számítanak és esélyed sincs túl magas szintûek ellen. Itt inkább akció vonalon erõsítettek. Ez inkább egy akció rpg de abból a magas szintû. Nagyon örültem volna ha a DA2 fele ennyire jó lenne. Szóval tényleg nem értem miért nem lehet tárgyilagosan nézni a dolgokat. Miért kell az emberek 90%-nak leszarozni valamit amit õ nem ért vagy nem megy. Ez egyszerûen felfoghatatlan számomra. Ez egy újszerû egyedi harcrendszer és nem kaptafa, nahát.

Shep
A DRM-en megy a vita asszem, hogy nem lett volna joguk levenni. Tehát nem az eladásokkal van gond, bár nyilván örülnének 4-5 milliónak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem jóval többet eladtak. Anno azt olvastam, elsõ héten ment el 400k.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

grebber
Perelik a Witcher 2 készítõit

Ilyen kevés fogyott volna? Azt hittem rég 1 milla fölött van ,de hát ezekszerint nem sok embert érdekel a game!

Next PC upgrade: 2022

rotator
Egyszer végig kell tolni normálon, ezalatt az ember kiismeri minden csínját-bínját, meg nem árt a végtelen inventory mod, hogy ne valami eldobott alapanyagon múljon a fejlesztés, és persze minden mozgathatót felszedni, minden melléküldetést megcsinálni. Amikor másodjára hardon játszottam, mágus vonalon mozogtam, rendes harcban gyakorlatilag nem haltam meg, hanem inkább csak a gombnyomogatós átvezetõknél sikerült (a Kayran emiatt csak másodikra lett meg, hehe), vagy amikor ügyesen belehátráltam egy máglyába, még az elején. A Quen jel szinte cheatnek is felfogható, pláne magasabb szinten, az Aarddal kombinálva izgalommentessé teszi az életet. 😊

hardon is gyerekjáték? MESTER, TANÍTS!<#nevetes1>

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

rotator
Ezt nehéz elhinni... Witcher 2 még hardon is gyerekjáték, Risenben viszont simán kinyírhatnak bármelyik pillanatban, legalábbis tapasztalataim szerint.

Lehet. Nem emlékszem már rá pontosan.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Én úgy emlékszem hat után, mert már hetedik szinten tudtam tenni a három másik ágra is.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

2. elolvasásra értettem meg hogy mit akarsz....legközelebb próbálj meg normálisan írni.
De amúgy 10 képességpont után nyílik meg a maradék 3 út.

hello !

Új vagyok , szeretném megkérdezni hogy 6 képesség pontot szereztem , de 3 ut kardforgatás , mágis es meg valami nem elérhetõ ... ez miert van történetbeni vonal lesz majd valahol ? vagy valami tanitó kell keresni ? most értem eé az eslõ városba az ostrom utanán ..

köszi
wedge31
Rég röhögtem már egy idióta hsz-en ilyen jót, ha tudsz még ilyet jöhet egy pár. Azzal meg hogy le" konzoloztál" teljesen megbántottál...<#schmoll2>

Az adatlapom mellesleg összes hülyeségedet cáfolja...

Persze persze okostojás... Kis idóta apucikedvence, anyuci új xboxot vett karira - szintû láma tini hülyegyerek csicskadumádat otthon nyomd...

"Most kezdem el a Risen-t.Még csak az elején tartok,de már most többször meghaltam, mint a Witcher 2 végigjátszása alatt.
"
Hmm... érdekes. A Risent lazán végigjátszottam, szinte döglés nélkül... A Witcher 2 szopat rendesen. Most is valami nagy monsteren nem bírok tovább menni.
Kinek a pap, kinek papné...

ez nagyon jó hír. Köszi. Várjuk ezt a patchet is

Doc Hooliday
Életemben három rpg-re mondtam azt hogy végre,ez igen! Az elsõ a morrowind, a második a Mass Effect, a harmadik pedig a Witcher 2!

Ez becsületes iparos munka emberek!<#eljen> le a kalappal! Mint minden játéknak ennek is vannak hibái,de hagyjuk ezt mert akkora játék élményt biztosít hogy nem lenne korrekt bele kötni ebbe a mester munkába!!! Érezni rajta hogy az elsõ rész sikerén felbuzdulva, és új erõre kapva becsülettel bedobták magukat a fejlesztõk hogy mi játékosok jó sok napig kellemesen szórakozzunk! Gratula! Csak így tovább!!!<#taps>

Köszi 😉
Hír a játék 1.3-as Patch-érõl!

A lényeg, hogy készül, de még megjelenési dátumot nem tudnak mondani, viszont jó hír, hogy sok mindent javít majd (minden monitoron teljes támogatottság 4:3, 5:4, 16:10-en is megszûnik a fekete csík, patcheléskor nem elállítódó beállítások, végre lehet tárolni is majd a játékban és végül, de nem utolsó sorban jó szokásukhoz híven ebben a patchben is lesz egy DLC (Ezúttal nem haj, hanem quest)! stb.)

Teljes changelog lentebb olvasható:

Witcher 2 patch 1.3 changelog

Úgy értettem, hogy a 2. rész motorja és karakterei illetve pályaszerkesztõje. Szerintem még jó pár évig ezt a motort fogják használni, persze csiszolhatnak rajta. De minden witcher részhez szerintem költséges teljesen új grafikus motort készíteni, ráadásul amíg nem jön az új konzol generáció nem is szükségszerû.
A kiegészítõre szavazok én. Harmadik részt pedig még viccbõl se. Inkább töltsenek vele annyi idõt, mint a kettõvel, és legyen is ilyen jó. Vagy inkább jobb, de inkább nem kérek túl nagyokat 😊
Amúgy meg honnan veszed hogy kész az új motor és a karakterek?

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Inkább ne. Csináljanak inkább egy normális kiegészítõt. Vagy harmadik részt. Mivel az új motor kész, a karakterek is, talán nem kerülne annyi idõbe, mint a 2. rész elkészítése.
Laza
Nálam a harcrendszerrel a legelején volt probléma (közepes szinten nyomtam), még a prologban ... de onnantól úgy vertem át magam mindenen, mint kés a vajon .... sõt, minél elõrébb tartottam annál könnyebb volt 😊
Ez betudható a gyakorlásnak, a jó jelhasználatnak, na meg persze a karakter fejlõdésnek (csoportos kivégzés állat 😊 ).

Az elsõ részhez képest mérföldekkel jobb a harcrendszer ... itt már végre tényleg harcolni kell, nem csak ritmusra egérgombot nyomogatni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cylonflatus
Jöhetne valami tartalmas dlc, mert az eddigiek elég soványak...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Nekem tetszett az elsõ harcrendszere is, nehéz fokozaton kifejezetten izgalmas volt, és volt benne kihívás. Normál ill. a könnyebb fokozatokon a kard ikon jelezte mikor kell megnyomni megint a támadás gombot, hogy továbbvigye a kombót. A legnehezebb fokozaton nem volt ilyen mankó, segítség nélkül kellett ráérezni a ritmusra, de mozogni is sokkal többet kellett pl. Semmilyennek hívni nagyon erõs túlzás, bár easyn nem játszottam, lehet hogy úgy unalmas.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Most kezdem el a Risen-t.Még csak az elején tartok,de már most többször meghaltam, mint a Witcher 2 végigjátszása alatt.Vagy ott van a Gothic 1-2.
Ezek mind sokkal nehezebbek mint ez a játék.(És az elmúlt 20 évben jelentek meg.)
Én nehéz fokozaton játszottam és bizony voltak nehéz részek, mint például a gépész elleni harc, ahol tényleg nagyon sokszor újra kellett kezdeni ellene a harcot. De élvezem az ilyet, mert meg lehet csinálni, csak jól kell taktikázni. Te meg szerintem az a játékos vagy, aki szereti könnyen végigjátszani a játékokat, de úgy, hogy abban a tudatban van, hogy nehéz fokozaton tette azt meg. Pedig nem véletlenül van a mai játékokban minimum 4 nehézségi szint, találjon mindenki igényének megfelelõt. Az a baj, hogy egyre jobban terjednek az olyan játékosok, akik állandóan sírnak, ha egyszer nem tudnak valamit azonnal és a játékok átlag nehézségi szintje nevetségesen könnyû lett. Hol van már a commandos féle nehézség? Én örülök, hogy a vitcher 2-ben volt számomra kihívás és nem csak félig interaktív történet lett a játék.
Shep
Te mirõl beszélsz? Az egyben csak nyomkodtad az egér gombot azt jó, itt el kell mozogni, taktikázni, sokkal jobb ez a harc és nehezebb is. Az elõzõ részben pont az nem tetszett, hogy a harcok olyan semmilyenek voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Béna vagy és kész nem kell ezt fokozni.

30-40 probálkozás...<#falbav>

GaBika6
Egyetértek. Az 1 nagyon jó volt, de csak nyomkodni kellett az egeret... Itt van harcrendszer, ebben nagyot nõtt a 2. Kicsit rá kell érezni az elején. Furcsa, de ha belejössz brutál tud lenni. <#eljen>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Renjike
tényleg béna vagy akkor már bocs én normalon tök könyen végigmentem minden ellenségen kicsit a Wraithekkel volt bajom de azt is 2-3 próbálkozásra legyürtem egyszerre többet is küldetéstõl függ 😉

a harcrendszer épp hogy bonyolódott . nem lehet harc közben élettöltõ potit tolni , meg egyebeket elõre kell gondolkodnod külömben halott vagy . és kombinálni kell a nehéz és erõs csapásokat . talán a szomoró az egészben az hogy alapból nincs tömegsebzés és ez nagyon irritáló , bombát , csapdát , tõröket hajíthatsz a jelek is jobban megvannak oldva 😊 realiszikusabb a funkciójuk 😊
az 1 ben meg csak kattinteni meg váltogatni kelett ...
bár ez a te véleményed , én csak leírtam az én nézõpontomat 😊) én mind a 2-t nagyon imádom de a 2. jobban hozta a dolgokat szerintem 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

<#unalmas>....csak a szokásos csicska-reakció... semmi jelentõsége..

wedge31
Noob vagy...

A harcrendszer szerintem is eléggé gagyi lett, fõleg a célzás ratyi. Bár igaz, nem játszottam már vele régen, még az elején abbahagytam, inkább megvárom a patcheket, és késõbb folytatom, nincs kedvem idegeskedni vele...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Witcher 2 tapasztalatok. 4 nap játék után.
Csalódtam, bár a grafika soha nem látott ultrajó. Sok- sok látványos és szórakoztató megoldás van benne, ám a hangulat messze van az elsõ résztõl (és nem a szinkron miatt). Ám még ez sem lenne nagy gáz; hanem a fõ baj, hogy hiába javult (egyszerûsödött) a harcrendszer (szerintem), ám a játszhatóság sajnos gyalázatos.
Egyes részek (ellenségek) pillekönnyûek, más részeknél viszont, hiába a karakterfejlesztés, hiába az, hogy a fõküldetésben releváns (tehát nincs elõreszaladás, nem a fejlettségnek megfelelõ helyre kódorgás), mégis teljesíthetetlen, szinte legyõzhetetlen ellenfelekkel találjuk magunkat szembe. Szégyenszemre és megalázva kell könnyû szintre visszavenni a beállításokat (még jó hogy menet közben lehet), hogy tovább lehessen jutni, idegösszeomlás nélkül (3-4 nekifutás a reális és nem 30-40). Egy játék szórakoztatásra van és nem arra, hogy felidegesítsen és belebolonduljunk...
Mindezt kb 20 év intenzív játéktapasztalattal, tehát még mielõtt valaki okoskodni kezdene, hogy noob vagyok... (a legtöbb normális rpg-t kellemesen végigjátszom közép nehézségen). Sajnos ez nagyon odaver az élménynek, szerintem, pedig ha ez nem lenne, azt mondanám, mindent összevetve: a legjobb kaland-akció RPG, amit valaha láttam.... (szinte minden létezõ figyelemre méltó RPG-t játszottam)
Kár érte... 😞

Orvosi bonceszközöket kell venni az egyik árustól. Nem biztos, hogy ez a pontos megnevezés, de az orvosi biztos.
igen tegnap bele olvastam nem nagyon raktam le 😄 frankó lesz.

Nem tudom, mert nekem nem sikerült hardon megölni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Laza
Próbáltam mást választani, de mindig harcba fordult a párbeszéd 😊
Ha sikerült legyûrni, lesz valami ütõs jutalom, vagy még annyi se? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A. S. jól ír, és a fordítás is igényes lett. Nem fogsz csalódni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)