9144
-
ratgab #7903 Dumát kattintsd át ha nem érdekel.
Lootfelvétel meg sajnos ilyen. -
ratgab #7902 Dinamikus ip-vel szerintem tudnának mit kezdeni, csak az baromi nagy meló lenne. Rendőrség egyébként kötelezheti rá a szolgáltatót, hogy keresgélje ki. Márpedig egy lopási ügynek minősül gondolom. -
lammaer #7901 Már csak azért is, mert magyarországon nem divat a statikus ip cím.
Gondolom a T-com meg örömmel fogja végigbogarászni nekik hogy vajon 2011. november 28.-án, 20:55-kor, milyen számitógép csatlakozott hozzájuk a 86.104.23.16 IP címen :) -
lammaer #7900 Srácok,
Nemrég próbáltam ki a játékot, de pár dolog kicsit elvette a kedvem tőle:
- végig ilyen dumálós lesz mint az elején? Jön a sok név, ki kivel mikor feküdt le, ki kinek az ellensége meg egyebek, elég unalmas volt :)
Könnyedebb akcióra vágyom, ha regényt akarok könyvet veszek a kezembe.
Esetleg át lehet simán kattogni a sok dumát, veszítek vele valamit? (pl tippek elrejtett kincsekhez stb).
- irányításnál a lootolás macerás volt (sok helyen nagyon pontosan kellett pozícionálni a karaktert hogy fel tudjam venni a tárgyakat, egy pixellel odébb állva már nem lehetett). Van erre valami mod esetleg beállítás? -
ratgab #7899 Mivel Ip alapján nyomoznak, ezért megy a csekk. Erre te vagy az a valaki, akit érint küldi vissza a számlamásolatot egy fotó keretében a játékról és kérésre a serialról.
Egyébként a cikkben is írják, hogy valószínűleg Magyarország olyan kis piac, hogy minket békén is hagynak. -
#7898 ÉS olyan emberkével mit csinálnak (márha nem csak a szájuk jár hogy szem előtt legyen a W2) aki ugyam letöltötte,de utánna megvette? -
ratgab #7897 Ha ezt végig tudják vinni az nagy ütés lesz a wareznak. -
ratgab #7896 Companions feature lehetett volna kreatívabb ez tény.
Speach-en belül, azért ott van az intimidation és ha jól emlékszem a charm (lehet más a neve) is, szóval nem csak eladásról szól a dolog.
Egyébként nekem meg a witcher 2 volt csalódás, Skyrim szintén, de pozitív.
Ez a kinek mi tetszik mint megannyi más dolog szubjektív. Játékújságírók és VGA Listások se tudnak, csak szubjektíven ítélni. Szórakoztató ipari terméket ellentétben az elektronikus cikkekkel nem lehet objektíven megítélni. Itt nem lehet egyértelműen meghatározni, hogy valami jól működik, vagy sem (van, akinek az a rendszer úgy jó, ahogy van, másnak meg nem tetszik).
Ui.: Oblivion is unalmas lesz egy idő után. Én például a 3. Oblivion gate után hányingert kaptam ha be kellett egy újabba menni. Egyébként is baromi ingerszegények voltak azok a helyszínek. -
#7895 http://hardwired.hu/index.php#news_26872
Witcher 2: 1200 dolláros csekk a letöltőknek -
Although #7894 Nekem is tetszik mint game. De három dolog aminől érzem nem nekünk készült mint rpg. 1. Companions 2. Végtelenül lebutított "karakter" rész, különösen a Falloutban jól használt charisma hiányzik, ami plussz élményt ad, gyakorlatilag rengeteg mindent gyilkolás nélkül is meg tudsz oldani, itt meg van egy speech ami csak az eladást segíti jórészt. 3. Amit te is írsz de nem tudom megmagyarázni valami nem klapol vele és unalmas lesz de nem tudom miért. -
Gruffersten #7893 Az a gond, hogy rövidek a questek benne meg a képi világa nagyon zavaró.Én nagyon nagyon szeretem az elder scrollsokat, de szerintem a skyrim nem a legjobb.Oké, hozza az Oblivion rugalmasabb játékmenetét, meg a Morrowindből is merít de valami kurvára nem klappol.Viszont jól van megírva, sokkal izgalmasabb[Guildekről, mellékküldetésekről beszélek] mint az előző részek...Companion dolog meg hát...lopakodok, nem használom őket. :D Viszont a FNV tényleg követendő példa, de azt az eredeti csapat fele hozta össze...remélem lesz még obsidian féle Fallout.
Mondjuk nekem a Witcher 2 jobban tetszett, de biztos vagyok benne, hogy ezt a sorozatot folytatni fogják. :) -
Although #7892 Nos egy kicsit csalódott vagyok inkább ebből ered, arra számítottam egy kicsit, a megjelenés előtt olvasva az egyszerűsítések listáját, talán most majd a történettel meg a körítéssel foglalkoznak. És reméltem valami a Fallout new vegas felépítéséből is bent lesz. Lett is de csak a felszín. Az egész egy tökéletesen megcsinált hollywoodi filmecske lett, felszínes, könnyű, nem igen kell gondolkodni, tervezni mit akarok ilyen karaktert mint az FNV-be, csak megyek előre a csili vili világban. Ok a master level már legalább nem sétagalopp. De a companionok azok aztán tényleg tökéletesen jelentik mit is jelent ez nem véletlen tettem be a Veronika videot. De mindent leírtam Sehol az írmagja sem akkár a Witcher élő lélegző karaktereinek. Persze mindemellett elismerésem sok szempontból mint játék. De itt is mint az Oblivionnál majd a rajongóknak kell rpg-t csinálni belőle. Persze lehet mindez azért van mert időközben játszottam már egy Dragon Age originsel, Witcher 2-vel és igen az FNv tökéletesen bebizonyította meg lehet csinálni rpgnek is egy sandbox típusú játékot. És ez elég magasra tette a mércét. A Skyrimról meg sajna ordít amit vártam, mindent elsöprő bevételhez csinálták. Bár ügyesen a Morrowind feeling behozatalával sok régi rajongót megfogtak az biztos. Csak az a baj amit Wedge írt valahol mintha leragadtak volna azon a szinten.
-
Gruffersten #7891 A Skyrim jó játék, nincs vele különösebb gond, nekem a Witcher 2 jobban tetszett, az egyik kedvenc játékom - de azt hozzátenném, hogy sarkítasz, "ölj meg x-et " küldivel 80 óra alatt nem találkoztam, szerintem te valami radiant story szarságra gondolsz.Az meg amúgy is szar, nem érdemes róla beszélni.
Azt viszont megértem, hogyha nem értesz egyet ezzel a listával, meg ha tököd televan a Bethesdával és a Skyrimmel - nekem is elegem van belőlük.Szerencse, hogy a Spike VGA kb annyira rangos mint az MTW Awards.
(Mondjuk szerintem a Skyrim a kisebbik rossz, sokkal igényesebb mint az újabb bioware játékok (ToR kivételével) - inkább ezt hallgatom, ahelyett, hogy JAJ, MASS EFFECT MILYEN KOMPLEX SZEREPJÁTÉK.Persze az Obsidian csodákhoz nem érnek fel, az Alpha Protocolnak nagyon erős sztorija van, az FNV megragadta a régi Fallout szelemet - és jó története is van, először a szériában.) -
Although #7890 kicsit offtopic legyen. De pl. ez egy companion a Fallout new vegasból.. Lehet mondani ha valaki már ismeri kicsit rövid, de basztus alig 2 év alat rakta össze ezt a nagyszerű rpg-t az Obsidian. A Bethesda 3 év alatt egy ilyet sme tudott összerakni, basztus ez nagyon gáz. Persze nyilván nem nekünk csinálták ennyi. Csak az a röhej most a sok shootemup rajongó rakja majd össze a legjobb rpg listát :D
Veronica -
Micsu #7889 +1
-
Although #7888 Nem mondom hogy rossz, az év játéka megilleti mindenképp. De valahogy nem tudom mint rpg, nos most épp a Fallout new vegast nyomom ezt egy év alatt sem untam meg kicsit nyomasztó persze mint minden fallout de ott van, vannak minor meg major factionok,etc, él az egész. A skyrim szép, szép tele jó újdonságokkal de valahol a lényeg elveszett. A társak full halottak, a questek szimpla gyilkolásról szólnak. Hiányzik belőle valami. Arról nem beszélve sajna fullosan igazam lett a perk rendszerrel kapcsolatban. Még egy DA2 szintet sem tudtak összehozni változatossággal. Csak nyomkodod de érzed teljesen mindegy az egész. A witcher karinak van legalább három ága ami ad némi variálási lehetőséget. Teljesen elég és tökéletesen hozza a könyvet. Szóval fullosan nem értem, ennyire hülyék az emberek hogy ezt a VGA listát így le lehet adni? -
Gruffersten #7887 Nem rossz játék a Skyrim, de a Witcher 2 sokkal jobban sikerült a fix főhősével és pályáival. :) Mindenestre hülyeség az egész, az RPG kategóriában Dragon Age 2 benne volt, Witcher meg nem. -
Although #7886 Most néztem ezt a VGA listát. Hát szerintem ez tisztán a pénzről szól. A kis lengyel csapat nagyszerű rpg-je bele se került az első háromban. A végtelenségig lebutított Skyrim mindent visz, persze . -
obe #7885 köszönöm -
ratgab #7884 Bocs, nem Loredo-nál van a ládika. Csak körülírni tudom: Flotsamban, ahol az akasztás történt szemben megállsz a bitóval és elnézel jobbra. Ott van egy ház (ha balra néznél a sarokban ott van egy kereskedő boltja).
Abba a házba menj be, ami jobbra van (bazi nagy ház a többihez képest, de nem a katonák barakjára gondolok, hanem mellette van).
Bemész a házba és fel az első emeletre, ahol a lépcső utolsó lépcsőfokának megtétele után szemben látsz egy asztalt és napközben a hivatalnokot. Vele kell beszélned és az asztalon lesz a levelesláda (kis ékszeresládának tűnik). -
obe #7883 köszönöm...amikor meginvitált nem volt meg ez a küldetés, gondolom most be kell osonnom hozzá? -
ratgab #7882 Pedig az ő házában van egy asztal, aminek a kis ládikájába kell rakni a postát! -
obe #7881 srácok, égre földre keresem a királyi postaládát flotsam-ban, a küldetésnapló azt írja, hogy a király hivatalát gyakorló embert keressem, bernard loredo kapitány az, gondolom, vele pedig erre irányuló párbeszédet nem tudok kezdeni..vagy rossz embert keresek ?
megköszönöm -
Although #7880 Amit még javaslok mindenképp használj egy beállítást a jelek fel le változtatására. És magold be melyik mi. Hogy gyorsan tudj váltani a pajzs mód és a csapda mód között. Ez fontos szerintem a kritikus pillanat a pajzs jel visszarakása. Ezt én úgy oldotta meg hogy mozgásban maradtam amíg le nem csapott, utána gyorsan felraktam. persze itt mindig lesz, valószínűleg neked is, pár visszatöltés. A másik kritikus rész az a ragadós mocsár de abból gyorsan ki lehet vágni magadat. Nagyjából ennyi jut eszembe. -
Although #7879 Ja és fontos használni a másik jelet is azt szinte állandóan ha nem vagy profi azt a pajzs szerűt az gyakorlatilag megvéd az ütésektől ha lement újra felnyomod, ha inaktív akkor lemész a térkép szélére és fel le futsz és megvárod míg visszatöltődik a jelekre használható három egység. kicsit hosszadalmas de ha nem vagy profi ez működik nekem is ment easyn egész biztos nagyon gyorsan működik. Két jel van amit a nem vérprofiknak használni kell. :) Ami leszegezi a csápot meg a pajzs módot. És potikkal sem árt ha feltöltöd magad a harc előtt igazán hangulatos egy játék. Neme nagyon visszaadta a könyv hangulatát és világát. Kár hogy nem egy szabad világ ahol lehet mozogni és élni mint a skyrimbe de így is sokkal érdekesebb mint a bármilyen perket használok szuperűl működik skyrim. itt pl az első változatban nem fejlesztettem a jeleket és biza a főboss a csatában ami százszor keményebb mint a kayran, biza csak easyn ment. Itt olvasva a forumot láttam bizony kell ellene a fejlesztett jeleke. Tehát ez bizony egy szuper kis játék. :) -
Although #7878 Tehát rakjad le a jelet a földre először, nem jut eszembe a neve, és mozogj balra jobbra rajta megállás nélkül, nem szabad állni mert agyonüt.:) De ha ezt ismételgeted a jel lerakást meg a mozgást akkor egyesével csapdába tudod nyomni a csápjait csak figyeld melyik csápja hova üt le általában és rakj le egy jelet. Ennyi. Nekem így ment először a kicsiket intéztem el aztán mentem a nagyokra. A vége pedig egyszerű fel kell rohami a rámpán és bekapcsol a video mod :) -
Although #7877 Normálon végigmentem rajta. Pedig nem egy nagy szám vagyok ebben a gameban, mert tény kell ügyesség is nem elég csak a tapasztalati pontok elosztása. A lényeg szerintem oldalazva mozogj hogy ráláss! a kayran csápjaira. És akkor használd a jelet amikor melletted lecsap hogy leszögezd a földre. Utána le tudod vágni. Mondom normálon is megoldható. Lesznek nála keményebb diók is a játékban de szerintem messze az év egyik legjobb gameja a Witcher 2. Én tuti kis karácsonyi szünetben végigmegyek a másik szálon is majd. :) Most hogy a Skyrim túl egyszerű lett és nem köt le sajna, lesz időm erre is. -
pecaboy #7876 A "sipákolás" csak "nem angol" játékosnak lehet probléma. Illetve, aki nem tudja kimondani / nem ismeri a játékbeli jeleket. Lehet szidni az angol nyelvű narrátorokat.
(Én easy-n próbáltam a játékot, és nekem is gond volt! Mert ritkán használtam jeleket, azt se tudtam, melyik mire való. Mégsem mondtam, h "Game over man, game over!". Ott volt a gugli...)
Valóban, nem egyértelmű, hogy hogyan lehet végigvinni ezt egy nekifutásból, ebben igazad van. Nem egy tipikus hentelős játék. De ha ez az egy gondod van vele, ott lesz a diablo3. (Már ha azt végig tudod vinni egyből...) Ha meg csak ez az egy gondod van, és máris feladod... Akkor meg se várd a dio3-at, tied a reload opció, ott van minden játékban :) -
zhata #7875 De, nagyon is igazam van. -
#7874 Ebben nagyon nincs igazad. -
zhata #7873 Mégegyszer (részben) végigjátszva a játékot leszögezem, egy átlagos usernek a Kayran rettenetesen nehéz. A varázslónő meg csak sipákol, ahelyett, hogy ténylegesen segítene.
(Sztem már többszázan feladták a játékot ennél a pontnál.)
NAGY "GRATULA" a szerzőknek.
GAME OVER. -
caps lock #7872 Nem találtam semmit,vagy csak elkerülte a figyelmemet.Mindegy nem olyan fontos,majd közelebb húzom a monitort egy kicsit. -
pecaboy #7871 Lehet, keress rá Black_ice_Spain nevére guglival. Hátránya annyi, hogy egyes hosszabb szövegek végét nem fogod látni. -
caps lock #7870 Esetleg tudja valaki,hogy lehet(lehet-e)állítani a felirat méretét?Nekem túl apró így. -
foxxi #7869 Lehet low kérdés de: Ez miért van patcheléskor ( magyarom van )
"A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos"
1.1-től az összere ezt írja.
Köszi. -
zhata #7868 Sajnos már a 2.0 is kirugdosott néha. :(
Majd gyakrabban mentek. Ez van. -
obe #7867 figyu, ha a 2.0-ással működött, rakd vissza, ahogy olvastam sok mindent nem változtat az új patch -
obe #7866 nekem nem lép ki -
zhata #7865 Van valakinek olyan tapasztalata, hogy amióta feltette a 2-es (2.1-es) patchet a program állandóan elszáll? Nekem ilyen tapasztalatom van. :(((
A korábbi patcheknél ilyen nem volt. -
obe #7864 van uj patch 2.1