The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nagyon köszönöm, segített!
a, a város fõkapujától balra esõ szoba:
a falon a bejárattól balra, a földön balra, a földön a láda mellett és végül a bejárattól jobbra levõ rúna.
b, A város fõkapujától jobbra esõ szoba: a földön a bejárattól balra, a falon jobbra, a földön jobbra, végül a falon balra lévõ rúna
c, A romok között, az amfiteátrum közelében levõ szoba: a földön a bejárattól balra, a földön jobbra, a falon balra, végül a falon jobbra levõ rúna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval felvettem a Gargoyle szerzõdést és nem tudom hogyan tovább.
Megtaláltam három helyet, bár azt sem tudom összesen hány van.
Ezek a második a negyedik és az ötödik.
A versekbõl egy kukkot sem értek így a pecséteknél sem tudom mit kellene csinálni.
Plusz fogalmam sincs hol keressem a többi helyet.
A város bejárható részét már teljesen felfedeztem, a többi ajtó mindenhol zárva van.
A fõküldiben meg nem merek továbbmenni nehogy elbukjam ezt.
Help me!!!
Ha már levan írva válasz az is jó ha megmondjátok ebbõl a több mint hétezer hsz-bõl melyikben keressem. Nagyon köszi!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Egyébként még az ostrom elõtt kell visszamenni.
Ha elfogadod a köd feloszlatós küldit akkor ezt elbukod.
Én meditáltam a háza elõtt egy napot és utána mentem vissza.
Át is öltözött, de nem volt komplett az biztos :-) Köszi!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Hardon toltam. Szerintetek a szintlépésben számít a nehézség?
A Játék végére a fegyveres ág 70 százaléka, lett kész, a mágiára 5, alkímiára pedig csak 1 vagy 2 pontot tettem.
Ennél sokan jóval nagyobb részt fejlesztetteki ki.
Pedig csak 2 kisebb melléküldit buktam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most viszont újabb kérdésem lenne.
Én visszajöttem a ködöm és csináltam tovább a többi küldit.
Most visszaszeretném menni de nem lehet.
Ha odamegyek a kapuhoz mindig visszadob a csatatér elejére.
Ez a küldit akkor már buktam?
Nem szabadott volna visszajönnöm a köd másik oldalára amíg el nem végeztem?
Vagy valami mást csináltam rosszul?
Érdemes kicsinykét fejleszteni az alkímiát is, nagyon jó cuccok akadnak ott is. A mágiában meg pláne.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
itt légyszives segítsetek [spoiler 2. felvonás-hárpia szerzõdés. hárpia csapdát kellene használnom 4/7 meg is van.a baj már csak az hogyha elhelyezek egy csapdát akkor a hárpia elviszi és nem "pipál ki" a 7-bõl semennyit ugyanúgy 4-et ír, viszont a csapdáim már fogynak. vagy csak a sziklás résznél levõ hárpiákat számolja mert lehet hogy véletlenül kiírtottam õket...[/spoiler]
De azóta már megtaláltam a tábor elõtt a kupi mellett.
Most viszont elakadtam.
Már felkutattam a temetõt és pincét is még a tekercset.is lefordítattam.
De a küldi még mindig azt mondja hogy nézzem át a környéket.
Most mit kéne csinálni?
A Kaedweni táborban van tároló ládánk?
Én sehol sem találtam és összeszedtem egy csomó kacatot, úgyhogy túl vagyok terhelve.
A kocsmában nem volt. Kérlek mondjátok meg hol keressem!
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Az mit jelent hogy Roche-nál nem lehet max szintig eljutni?
Azzal hogy azt mondtad, hogy csak egy ideig azért kíváncsivá tettél!
Igazából nekem a félszemû tünde nagyon nem szimpi és csak benne volt a gyilkosságokban.
De gondolom ennél azért csavarrossabb a sztori.
Amúgy teljesen igazad van, mindkét szálat érdemes lenne végigjátszani, de én örülhetek ha az egyiket sikerül. Alig bírja a játékot a gépem. :-(
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?