9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Although
    Ja. Nos a komolyabb helyeken ez lett. ahol nem a nézettség számít tudod :)
  • ratgab
    Kívánságod parancs: Nem ez volt az év RPG-je!
  • Although
    Bár a pc-s sokkal sokkal szebb grafikailag.
  • Although
    Mondja valaki hogy nem ez volt az év rpgje!!!!
  • Rage47

• wedge31
    Április 17-én jön a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition.
  • berczy #7937
    Sziasztok!

A Templomhoz c. küldetésben hol van a titkos átjáró, mert már mindent megnéztem de nem leltem sehol.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam, hogy ki kell robbantani tűzvarázzsal egy palánkot, de az egy ami van nem robban ki IRDEN-el. mi a megoldás?
  • grebber
    "Az Xbox 360-as Witcher 2 nem csupán egy szimpla PC-s port, ez egy adaptáció. Legújabb játékunk számos új feture-rel gyarapodott és sok szakértő szerint ez az egyik leglátványosabb Xbox 360 játék."
  • kjhun
    DRM-buggal találkozott már valaki, Patch 2.0 és vagy 2.1 felrakása után?

Vagyis kéri a DVD-t. GOG verzión jött elő, Win 7 x64 alatt egy ismerősnél. A gog.com forumán is írtak róla. Bár áthidalható volt úgy, hogy a Launcher.exe és a witcher2.exe, Win XP SP3 kompatibilitási módban lett futtatva, igaz előjött így is, de a Mégse gombra kattintva továbbment és elindult. Retail verziónál volt ilyen bug valakinek? Ott az eredeti lemezzel áthidalva, vagy anélkül ment?
  • bendáj17
    Az tuti én is így voltam vele :D Sok sikert hozzá és kellemes időtöltést.
  • Doc Hooliday
    Hát gyerekek ez a játék mindent visz! Mostanában kezdtem még csak jáccogatni vele szabad időmben, de ez aztán a minőségi cucc!!!
  • bendáj17
    Jó az sokszor el kell a muníció :)
  • obe
    az lehet, mert en mindig sok bombäval järkälok:)
  • gerey
    Igen, de csak akkor jelenik meg az animáció ha van nálad méhkas bomba.
  • bendáj17
    Pedig kell én már többször végig toltam bomba nélkül nem fog felrobbanni.
    Idézem az eredeti Witcher 2 útmutatót: " Az alagút (nekker fészkek) legjobb módja a beomlasztásuk bombák, főként Méhkas segítségévél. Elkészítéséhez csak két alkímiai összetevő kell: rebis és caelum"
  • obe
    szerintem nem kell hozzä semmilyen bomba, autoamtukusan enter-t nyomsz ha felvillan a lehetöseg a feszkeknel, 4 db-ot kell kinyirni
  • bendáj17
    Méhkas nevezetű bombával lehet berobbantani vagy megveszed a receptet vagy a tündértől veszel bombát aki a Flotsami város melletti faluban van fent a fán.
  • Micsu
    a nekkerfészketet ti hogy robbantottátok be?

• bendáj17
    Ilyenkor szerintem általában több menetet kell nyerni, de szerintem semmi extra dolgot nem ad.
  • Doc Hooliday
    Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre! A falucskában ahol leszálltunk a hajóról, van egy kocsma...ebben a kocsmában szokott lenni Zoltan meg a többiek,meg itt lehet fogadásra boxolni is. Na szóval a boxolók mellett a sarokban van egy titokzatos szerzetes akivel kocka pókerezni lehet. Elkezd valamit össze függéstelenül hadoválni hogy van nála valami amit nem akar oda adni Geraltnak mert...mittomén miért A kérdésem az lenne hogy hogy lehet tőle elnyerni azt a bizonyos valamit??? Ha nyerek akkor sem adta ide, de ha veszítek akkor sem adja!
  • bendáj17
    a megfelelő helyen Dokumentumok Witcher 2 gamesaves résznél fogod és ami nem kell kitörlöd.
  • kantorgabor
    Valaki nem tudja hogyan lehet kitörölni a régebbi mentéseket? Mert közel 100 metésem van már és amikor be akarom tölteni a legfrissebet egyre lassabban tölti be a játékot pedig még csak a második fejezet elején vagyok.
  • obe
    egy küldetés része, asszem az elhagyott kórház vagy ilyesmi nevű , chapter 1 -ben
  • hana1
    Hali!
    Tudja valaki, hogy az "orvosi feljegyzések" küldetéstárgyak mire valók?
  • Renjike
    Feltettem újra a játékod , de ahogy forgatom a kamerát futás közben Geralt akad .. a játék nem csak a karakter meg a haja is össze vissza mozog. mi a franc van? low beállításon is pedig eddig highon semmi baja sem volt....
  • lammaer
    Na látod, megy ez normálisan is.
  • Bandris86
    Én nem fikáztam semmit, tiszta idegbeteg vagy.

Ha neked a komplex dolgok jönnek be, akkor sakkozzál, na AZ egy letisztult játék, de nagyon kell agyalni. Nem ismerem az Anarchy Online-t, de ez az 50-es karakterre 80-as fegyver így leírás alapján kb. "adatbázis-kezelésnek" hangzik. Szerintem meg ez az állandó karakterfejlesztés kezd baromi unalmas lenni. (Ez már inkább fikázás.)

"Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex" - és? Mondtam egy szóval is? Főleg, ahogy észrevettem, a "komplex" játékok inkább túlbonyolítottak szoktak lenni.

Egyébként nekem aztán tökmind1, mivel játszol. A Witcher 2 látványban és sztoriban jó, de ha nem akarsz olvasgatni, akkor ez nem neked való.
  • lammaer
    És még valami: nem kell megvédeni tőlem a Witchert, egyetlen rossz szót nem szóltam rá eddig se.

Nyilván jó játék, nem véletlen került nekem is az étlapra.
  • lammaer
    Figyu... semmi kifogásom a komplex játékokkal. Toltam/tolok olyat is (Civilization sorozat, űr stratégiák, EVE Online), de ez nem zárja ki hogy néha rávessem magam valami könnyedebb témára is.

Mellesleg szerintem a witcher még csak nem is komplex, azért mert van jó sztorija meg valamiféle karakterfejlesztés benne - szóval nem tudom mire verte magát a troll.
    Ha karakterfejlesztés, akkor próbáljon meg Anarchy Online-ban rárakni egy 50-es szintű karakterre implantozással 80-as fegyvert. Na az már valami, ott számolni meg agyalni kell.

Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex, és amennyire tudom azért a witcherhez sem kell kvantumfizikai diploma - mert ez is csak egy RPG, némi karakterfejlesztéssel meg egy sztorival. Ami lehet hogy jó, bár ha 25+ éve tolja az ember az RPGket meg olvassa a fantasy könyveket, akkor kötve hiszem hogy óriási meglepetésekre kéne felkészülnöm.

AMIT VISZONT GYŰLÖLÖK: a f*szért kell belekötni a másikba, mert az ő izlése nem olyan mint az enyém. Mit kell fikázni ha valaki FPS-t / WOW-ot / Mariót / Tetriszt szeret?
  • ratgab
    Én speciel minden porcikáját imádom, legjobban pont a harcrendszerét. 2 hónapja ezért is gyűjtöttem be eredeti verzióban is, mert baromi jó játék és a laptopomon is elfut!
  • Although
    Azért értem mi bassza ennyire az agyát. :) Lassan nem lesz értelme igazi rpg-t csinálni. Nagyon vékony a szegmens aki tudja értékelni, és ez a gondolkodás eredményezi a Skyrim szerű rpg teljesen main vonal lesz. Nekünk meg nem jut semmi majd. De hát ez van. :)
  • lammaer
    TRoll, húzzá vissza a barlangodba ha nem tudsz konstruktívan fórumozni.
  • Bandris86
    Lökött vagy, a Witcher 2 történetét sok film és könyv is megirigyelhetné.
    Igen, itt a duma a lényeg. Menj, játssz valami FPS-t.
  • lammaer
    Köszi srácok, megsasolom mindkettőt. Akkor lehet a Witcher megy a levesbe ;)
  • steweee
    hát ha normálisan megírják benne a harcot, legalább egy Enclave szerűen, akkor minden idők egyik legnagyobb dark fantasy kalandjátéka lehetett volna. így is jó még utólag is aki nem játszotta esetleg végig anno.

én a zenéje miatt fogom újra telepíteni, kimentem és beteszem az oblivionba...
  • ratgab
    Severance Blade of Darkness-t tudom ajánlani. Nincs nagy sztori, de istentelen jót lehet vele csonkolni, igaz ész nélkül nem lehet haladni benne és a grafikája sem mai gyerek. Viszont egy kisebb hack-el fut Win7-en is! És abban még sokat barbizni sem kell.
  • lammaer
    Őszintén.... ha lenne ilyen kardos/varázslós akciójáték szöveg nélkül, tetszene nagyon.

Most toltam végig a Gothic 4-et meg a kiegészitőt, csak úgy nyomogattam át a szöveget.

Az ilyen RPG-kben nekem a barbizás (páncélok/fegyverek/felszerelések megszerzése), karakterfejlesztés és a harc tetszik. A küldetések szövegem hogy "öld le a gonosz trollt ami terrorizálja a falut" vmi nagyon minimálisat jelentenek.
  • Although
    Hát neked akkor a jó megoldás a szimpla lövöldözös ott nem kell kattintgatni a szövegre. :) Én is sok könyvet elolvastam de ennek ellenére veszek még és van köztük ami hasonlít az előzőre. :)
  • lammaer
    Hát, annyi RPG után már nagyon ritka hogy tudnak vmi érdekfeszitőt mutatni :) Öszintén, Witcher 2 sztorija - már amennyit eddig láttam belőle - se tűnik vmi hihetetlen eredetinek. Nem mintha ilyen kardos-varázslós témában lehetne nagyon újat alkotni :)

Persze nem akarok ezzel flémet kelteni - akkor a lényeg hogy a dialógusok nem nagyon tartalmaznak a játékmenethez feltétlenül szükséges tudást....
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, pedig ezek a beszélgetések jelentik a történetet egy RPG-ben...