9144
-
Although #7943 Ja. Nos a komolyabb helyeken ez lett. ahol nem a nézettség számít tudod :) -
ratgab #7942 Kívánságod parancs: Nem ez volt az év RPG-je! -
Although #7941 Bár a pc-s sokkal sokkal szebb grafikailag. -
Although #7940 Mondja valaki hogy nem ez volt az év rpgje!!!! -
-
#7938 Április 17-én jön a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition. -
#7937 Sziasztok!
A Templomhoz c. küldetésben hol van a titkos átjáró, mert már mindent megnéztem de nem leltem sehol.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam, hogy ki kell robbantani tűzvarázzsal egy palánkot, de az egy ami van nem robban ki IRDEN-el. mi a megoldás? -
#7936 "Az Xbox 360-as Witcher 2 nem csupán egy szimpla PC-s port, ez egy adaptáció. Legújabb játékunk számos új feture-rel gyarapodott és sok szakértő szerint ez az egyik leglátványosabb Xbox 360 játék." -
kjhun #7935 DRM-buggal találkozott már valaki, Patch 2.0 és vagy 2.1 felrakása után?
Vagyis kéri a DVD-t. GOG verzión jött elő, Win 7 x64 alatt egy ismerősnél. A gog.com forumán is írtak róla. Bár áthidalható volt úgy, hogy a Launcher.exe és a witcher2.exe, Win XP SP3 kompatibilitási módban lett futtatva, igaz előjött így is, de a Mégse gombra kattintva továbbment és elindult. Retail verziónál volt ilyen bug valakinek? Ott az eredeti lemezzel áthidalva, vagy anélkül ment? -
bendáj17 #7934 Az tuti én is így voltam vele :D Sok sikert hozzá és kellemes időtöltést. -
#7933 Hát gyerekek ez a játék mindent visz! Mostanában kezdtem még csak jáccogatni vele szabad időmben, de ez aztán a minőségi cucc!!! -
bendáj17 #7932 Jó az sokszor el kell a muníció :) -
obe #7931 az lehet, mert en mindig sok bombäval järkälok:) -
#7930 Igen, de csak akkor jelenik meg az animáció ha van nálad méhkas bomba. -
bendáj17 #7929 Pedig kell én már többször végig toltam bomba nélkül nem fog felrobbanni.
Idézem az eredeti Witcher 2 útmutatót: " Az alagút (nekker fészkek) legjobb módja a beomlasztásuk bombák, főként Méhkas segítségévél. Elkészítéséhez csak két alkímiai összetevő kell: rebis és caelum" -
obe #7928 szerintem nem kell hozzä semmilyen bomba, autoamtukusan enter-t nyomsz ha felvillan a lehetöseg a feszkeknel, 4 db-ot kell kinyirni -
bendáj17 #7927 Méhkas nevezetű bombával lehet berobbantani vagy megveszed a receptet vagy a tündértől veszel bombát aki a Flotsami város melletti faluban van fent a fán. -
Micsu #7926 a nekkerfészketet ti hogy robbantottátok be?
-
bendáj17 #7925 Ilyenkor szerintem általában több menetet kell nyerni, de szerintem semmi extra dolgot nem ad. -
#7924 Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre! A falucskában ahol leszálltunk a hajóról, van egy kocsma...ebben a kocsmában szokott lenni Zoltan meg a többiek,meg itt lehet fogadásra boxolni is. Na szóval a boxolók mellett a sarokban van egy titokzatos szerzetes akivel kocka pókerezni lehet. Elkezd valamit össze függéstelenül hadoválni hogy van nála valami amit nem akar oda adni Geraltnak mert...mittomén miért A kérdésem az lenne hogy hogy lehet tőle elnyerni azt a bizonyos valamit??? Ha nyerek akkor sem adta ide, de ha veszítek akkor sem adja! -
bendáj17 #7923 a megfelelő helyen Dokumentumok Witcher 2 gamesaves résznél fogod és ami nem kell kitörlöd. -
kantorgabor #7922 Valaki nem tudja hogyan lehet kitörölni a régebbi mentéseket? Mert közel 100 metésem van már és amikor be akarom tölteni a legfrissebet egyre lassabban tölti be a játékot pedig még csak a második fejezet elején vagyok. -
obe #7921 egy küldetés része, asszem az elhagyott kórház vagy ilyesmi nevű , chapter 1 -ben -
hana1 #7920 Hali!
Tudja valaki, hogy az "orvosi feljegyzések" küldetéstárgyak mire valók? -
#7919 Feltettem újra a játékod , de ahogy forgatom a kamerát futás közben Geralt akad .. a játék nem csak a karakter meg a haja is össze vissza mozog. mi a franc van? low beállításon is pedig eddig highon semmi baja sem volt.... -
lammaer #7918 Na látod, megy ez normálisan is. -
Bandris86 #7917 Én nem fikáztam semmit, tiszta idegbeteg vagy.
Ha neked a komplex dolgok jönnek be, akkor sakkozzál, na AZ egy letisztult játék, de nagyon kell agyalni. Nem ismerem az Anarchy Online-t, de ez az 50-es karakterre 80-as fegyver így leírás alapján kb. "adatbázis-kezelésnek" hangzik. Szerintem meg ez az állandó karakterfejlesztés kezd baromi unalmas lenni. (Ez már inkább fikázás.)
"Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex" - és? Mondtam egy szóval is? Főleg, ahogy észrevettem, a "komplex" játékok inkább túlbonyolítottak szoktak lenni.
Egyébként nekem aztán tökmind1, mivel játszol. A Witcher 2 látványban és sztoriban jó, de ha nem akarsz olvasgatni, akkor ez nem neked való.
-
lammaer #7916 És még valami: nem kell megvédeni tőlem a Witchert, egyetlen rossz szót nem szóltam rá eddig se.
Nyilván jó játék, nem véletlen került nekem is az étlapra. -
lammaer #7915 Figyu... semmi kifogásom a komplex játékokkal. Toltam/tolok olyat is (Civilization sorozat, űr stratégiák, EVE Online), de ez nem zárja ki hogy néha rávessem magam valami könnyedebb témára is.
Mellesleg szerintem a witcher még csak nem is komplex, azért mert van jó sztorija meg valamiféle karakterfejlesztés benne - szóval nem tudom mire verte magát a troll.
Ha karakterfejlesztés, akkor próbáljon meg Anarchy Online-ban rárakni egy 50-es szintű karakterre implantozással 80-as fegyvert. Na az már valami, ott számolni meg agyalni kell.
Egy jó sztoritól a játék még nem lesz komplex, és amennyire tudom azért a witcherhez sem kell kvantumfizikai diploma - mert ez is csak egy RPG, némi karakterfejlesztéssel meg egy sztorival. Ami lehet hogy jó, bár ha 25+ éve tolja az ember az RPGket meg olvassa a fantasy könyveket, akkor kötve hiszem hogy óriási meglepetésekre kéne felkészülnöm.
AMIT VISZONT GYŰLÖLÖK: a f*szért kell belekötni a másikba, mert az ő izlése nem olyan mint az enyém. Mit kell fikázni ha valaki FPS-t / WOW-ot / Mariót / Tetriszt szeret? -
ratgab #7914 Én speciel minden porcikáját imádom, legjobban pont a harcrendszerét. 2 hónapja ezért is gyűjtöttem be eredeti verzióban is, mert baromi jó játék és a laptopomon is elfut! -
Although #7913 Azért értem mi bassza ennyire az agyát. :) Lassan nem lesz értelme igazi rpg-t csinálni. Nagyon vékony a szegmens aki tudja értékelni, és ez a gondolkodás eredményezi a Skyrim szerű rpg teljesen main vonal lesz. Nekünk meg nem jut semmi majd. De hát ez van. :) -
lammaer #7912 TRoll, húzzá vissza a barlangodba ha nem tudsz konstruktívan fórumozni. -
Bandris86 #7911 Lökött vagy, a Witcher 2 történetét sok film és könyv is megirigyelhetné.
Igen, itt a duma a lényeg. Menj, játssz valami FPS-t.
-
lammaer #7910 Köszi srácok, megsasolom mindkettőt. Akkor lehet a Witcher megy a levesbe ;) -
steweee #7909 hát ha normálisan megírják benne a harcot, legalább egy Enclave szerűen, akkor minden idők egyik legnagyobb dark fantasy kalandjátéka lehetett volna. így is jó még utólag is aki nem játszotta esetleg végig anno.
én a zenéje miatt fogom újra telepíteni, kimentem és beteszem az oblivionba... -
ratgab #7908 Severance Blade of Darkness-t tudom ajánlani. Nincs nagy sztori, de istentelen jót lehet vele csonkolni, igaz ész nélkül nem lehet haladni benne és a grafikája sem mai gyerek. Viszont egy kisebb hack-el fut Win7-en is! És abban még sokat barbizni sem kell. -
lammaer #7907 Őszintén.... ha lenne ilyen kardos/varázslós akciójáték szöveg nélkül, tetszene nagyon.
Most toltam végig a Gothic 4-et meg a kiegészitőt, csak úgy nyomogattam át a szöveget.
Az ilyen RPG-kben nekem a barbizás (páncélok/fegyverek/felszerelések megszerzése), karakterfejlesztés és a harc tetszik. A küldetések szövegem hogy "öld le a gonosz trollt ami terrorizálja a falut" vmi nagyon minimálisat jelentenek. -
Although #7906 Hát neked akkor a jó megoldás a szimpla lövöldözös ott nem kell kattintgatni a szövegre. :) Én is sok könyvet elolvastam de ennek ellenére veszek még és van köztük ami hasonlít az előzőre. :) -
lammaer #7905 Hát, annyi RPG után már nagyon ritka hogy tudnak vmi érdekfeszitőt mutatni :) Öszintén, Witcher 2 sztorija - már amennyit eddig láttam belőle - se tűnik vmi hihetetlen eredetinek. Nem mintha ilyen kardos-varázslós témában lehetne nagyon újat alkotni :)
Persze nem akarok ezzel flémet kelteni - akkor a lényeg hogy a dialógusok nem nagyon tartalmaznak a játékmenethez feltétlenül szükséges tudást.... -
#7904 Hát, pedig ezek a beszélgetések jelentik a történetet egy RPG-ben...