The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A feliratokat is alig látni sokszór emiatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként neten sehol nem láttam, hogy kijött volna a 2.0. Elvileg csak hó végére csinálják meg, egyelõre az 1.35 hotfix a legújabb.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ioveth oldalán mennyire más stori alakul ki?
Kérdésem lenne. 3. fejezetben járok, már megvan a csoportos kivégzési lehetõség, de valszeg én vagyok béna, mert ha x-et nyomok, csak az éppen aktuális ellent öli le. A többieket le kell gyengíteni ahhoz, hogy õket is kinyírja? Vagy ez a csoportos dolog nem is x-szel mûködik?
Egyébként szuper a játék, bár nekem is gyakran lép ki kéretlenül. A gépem elég sz*r, 2 magos 2 giga rammal, de most vettem bele radeon 6570-et, így "szélessávban" 1280x768-ban szépen megy. 1280x1024-ben, azaz teljes képernyõn már eléggé szaggat, az 1024x768 meg pixeles, szóval inkább visszavettem szélesre.
Szerintem esetedben csak a visszatöltés segít!
Egyébként nem muszály arra menned, van más út is!
Most bekapcsoltam a Dinamikus Csontváz korlátozását (mint kiderült kikapcsolt állapotban nincs korlátozás, ami megterheli a cpu-t, viszont bekapcsolva kevesebb terhelés éri azt) és láthatóan gördülékenyebben fut a játék, nincsenek lassulások és eddig még CTD sem volt.... Majd még tesztelem, hogy tényleg bírja-e.
Becsapós ez a fentebbi opció, mivel nem egyértelmû, hogy melyik állásban (ki vagy bekapcsolva) melyik hatást éri el, de a readme-bõl már letisztázódott!
Próbáld ki te is hátha segít valamit 1.35 alatt is!
viszont az 1.35-ös nálam inkább rontott, mint bármit is használt volna. SÕT...
http://www.freetvmaci.info/
http://www.freetvmaci.info/
Mi a fenének vettem én meg ezt a kupac sz....t?????
Komolyan többet nézem a töltõképernyõket, mint játszom (2 csapásból megölnek, meg ilyenek. Amikor meg éppen jól megy, akkor meg kifagy...
Egyenlõre nagyon elment a kedvem a CDPR játékok vásárlásától...