The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mindig örülök, ha játékon kívül vannak a beállítások vagy ott is. Mert így rögtön be tudom állítani például a monitor felbontását.
ez van el kell fogadni.

Érdekes. Úgy tûnik hogy ezek hobbit csinálnak abból, hogyan kell borzasztó elsõ benyomást tenni egy játékkal. És a poén az, hogy teljesen mással teszik ezt itt, mint az elsõ résznél. Például, amit sose értettem miért jó, hogy a beállítások a játékon kívül vannak, így az embernek ki-be kell lépkednie, hogy beállítsa a grafikát, meg mifenét, hogy lássa, hogy fut jól.
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

koppim
Már sikerült, a fénylõ képen nem vettem észre, hogy a gombot kell nyomkodni.
A feliratokat is alig látni sokszór emiatt.

koppim
Ott tartok, mikor be kell jutni Philippához a börtönbe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csatornán nem tudtam bemenni, mert nem volt kulcs hozzá, ezért elfogattam magam. A cellában viszont a párbeszédek után megöletnek, mit kell tenni, hogy ne haljak meg? Vagy a csatornába hogy lehet lejutni?

W40k Dawn of War 2-vel én ugyanezt eljátszottam és minden probléma nélkül ment is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Nem szedte le, csak 1-200MB-ot, a többin gyorsan végigszaladt hál'isten.

[merlinw.org]

Van két játékom steames..az egyik a z FNV a másik meg a Mount &Blade....mind a 2 rajta hagytam a D meghajtón aztán újrainstall windoz aztán meg click a játékokra mindenféle újratelepítés nélkül mûködtek..Persze magát a Steamet újra kellett telepíteni de a játékokat nem kellett mégegyszer leszedni, úgy néz ki nem írják be a registybe magukat.

grebber
Steam-es specialítás ilyenkor újra leszedi az egész game-et is!

Next PC upgrade: 2022

OK, majd írd meg, mit szedett le 😊
MerlinW
Passz, még tölti😊 Egyébként Steam-en csorog az anyag.

[merlinw.org]

Ezt a frissítõs dolgot hol találom a játékban? Vagy ha... hmm... nem teljesen eredeti, akkor ne is keressem? 😊
Egyébként neten sehol nem láttam, hogy kijött volna a 2.0. Elvileg csak hó végére csinálják meg, egyelõre az 1.35 hotfix a legújabb.
MerlinW
Szerintem a 2.0 érkezett meg.

[merlinw.org]

Mit javít, mit javít?
MerlinW
Öööööö... remélem ez nem a valós mérete a mai javításnak😊

[merlinw.org]

Igen én se értem, ja nem sok döntés van a 2-ben amit az egy befolyásolt. Nagy kár szerintem is a cuccok jók de azért jobban össze lehetett volna hozni 😊

Ezt én se értem illetve nem örültem neki. Rpg-ben pont az a jó, hogy döntésünknek van némi súlya, még akkor is, ha az csak látszólagos, ad némi pluszt a játéknak. Én Shani-t választottam az egyben. Mentést áthoztam, de még egy árva szó se esik Shaniról. Egyedül a felszerelés jött át, illetve utalások arra, hogy segítettem a Rózsák rendjét. Az 1 óta három hónap telt el azt hiszem. A 2-ben meg Geralt hirtelen a másik csajt szereti. Nem mintha ilyen nem történhetne meg, de legalább utalhattak volna rá, hogy mi történt Shanival.
Köszi! Illetve még annyit kérdeznék, hogy a witcher 2-nek elõfordulhat, hogy a jövõben lesz magyar szinkronos változata? Valamint a The Witcher Rise Of The White Wolf és a PC The Witcher játékmenetileg, sztoriilag különbözik, vagy megegyezik a PC-s verzióval? (videókat láttam, ott a grafika más volt, de voltak ismerõs helyzetek)
nincs benne sajna, hogy miért fogalmam sincs

A 2-ben benne van Shani? Ha nincs akkor miért?
Jó választás!
Teljesen jól mondod. egyetértek. Én úgy találom teljesnek a játékot ha mindkét szállal játszottam 😄

Talán én azt mondanám, hogy Iorveth célja a nemesebb, de az eszközei korántsem azok, Roche meg a rendet szeretné fenntartani, de szintén kétséges eszközökkel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen, anno én is a "jó" oldalra akartam állni, de rájöttem, hogy egyikõjük se "jobb" a másiknál.
Az a jó egyébként, hogy egyik karakter sem egyértelmûen rossz vagy jó (sem Roche, sem Iorveth). Mindkettõnek meg van az oka és magyarázata, hogy mit miért tesz, de egyikre se tudnám azt mondani, hogy na neki van igaza!

Én is ezt tapasztaltam!

mindenképp érdemes azt a szálat is végig tolni teljesen más lesz.

Elõször én is Iovetet választottam, csak a floatsami események miatt inkább visszatöltöttem a Roche verziót. Most újrakezdem Ioveth oldalán.
Kösz, akkor nekivágok annak is.
Szerencsére én elsõ játékomban (bevallom, easy-n nyomom, hogy szokjam) a félszemût választottam 😊
The Protector
El sem mered képzelni mennyivel másabb.SZerintem az az út jobb és sokkal hosszabb,színesebb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vernon Roche oldalán lenyomtam a játékot, nagyon király volt, kicsit csalódott vagyok, hogy a 3. felvonás elég rövid lett.

Ioveth oldalán mennyire más stori alakul ki?
nálam is volt de valamikor többet nyír ki. A kis könyv szerint max 3 ellenféllel lehet végezni így, ha közeledbe vannak.

Textúramemóriát mennyire állítsam? 1 gigás 6570-em van, annak gondolom megteszi a "közepes".
Ja, és gondolom, ha fel van peccselve a játék a legújabbra (patch 1.35), akkor nem kell a GoG-os exe?
Üdv!

Kérdésem lenne. 3. fejezetben járok, már megvan a csoportos kivégzési lehetõség, de valszeg én vagyok béna, mert ha x-et nyomok, csak az éppen aktuális ellent öli le. A többieket le kell gyengíteni ahhoz, hogy õket is kinyírja? Vagy ez a csoportos dolog nem is x-szel mûködik?

Egyébként szuper a játék, bár nekem is gyakran lép ki kéretlenül. A gépem elég sz*r, 2 magos 2 giga rammal, de most vettem bele radeon 6570-et, így "szélessávban" 1280x768-ban szépen megy. 1280x1024-ben, azaz teljes képernyõn már eléggé szaggat, az 1024x768 meg pixeles, szóval inkább visszavettem szélesre.
koppim
Köszi. Közben rájöttem.

Egy gödörbe kellett lemászni az egyik cellában, csak én azt hittem, hogy az ajtón kell továbbmenni.

Én mielõtt lementem az alagútba "megvettem" a madamtól a kulcsot.... jó drágán mérte.... 500 oren volt, de az alagútban ezt simán vissza lehet keresni. 1-ik halott katonánál 150 oren biztosan van.

Szerintem esetedben csak a visszatöltés segít!

Egyébként nem muszály arra menned, van más út is!

Így van!

koppim
Dinamikus csontváz korlátozása: a karakterek komponenseinek, például Geralt hajának fizikai animációja. Az opció kikapcsolása nagyobb terhet ró a processzorra.

koschwarz
mit csinál ez a dinamikus csontváz?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koppim
Átmentem a ködön, most a táborba kell jutnom
A bordély sátrában lementem egy alagútrendszerbe (régi börtön), de ott van egy ajtó amihez nem talállok kulcsot, visszamászni már nem tudok. Mit kell itt tenni?

Azért írtam, hogy eredeti mert akkor automatikusan patchel indításkor, szóval patch-ek között válogatási lehetõség nincs (legfrissebb van fent és kész!)

Most bekapcsoltam a Dinamikus Csontváz korlátozását (mint kiderült kikapcsolt állapotban nincs korlátozás, ami megterheli a cpu-t, viszont bekapcsolva kevesebb terhelés éri azt) és láthatóan gördülékenyebben fut a játék, nincsenek lassulások és eddig még CTD sem volt.... Majd még tesztelem, hogy tényleg bírja-e.

Becsapós ez a fentebbi opció, mivel nem egyértelmû, hogy melyik állásban (ki vagy bekapcsolva) melyik hatást éri el, de a readme-bõl már letisztázódott!

Próbáld ki te is hátha segít valamit 1.35 alatt is!

Dante73
Az eredetiséghez ennek semmi köze, ugyanis mindjárt az elsõ patch kiszedte a védelmet a játékból, ami javított a teljesítményen. (Megjegyzem ennek ellenére 4 hónap kellet az 1000000 eladott példányhoz) A patchek azóta sem tartalmaznak védelmet.
viszont az 1.35-ös nálam inkább rontott, mint bármit is használt volna. SÕT...

http://www.freetvmaci.info/

Nekem ugye legfrissebb van fent, mivel eredeti a játék...

Dante73
Nekem ezt 1.2-vel nem csinálta... De sajna felraktam a legújabbat. Nem kellett volna... Ráadásul ehhez a játékhoz kicsit kevés a gépem, így egy queen 2-3 gombnyomás, 1-2 mp/nyomás. (Pedig úgy állítottam be, hogy a 30-35 FPS azért meglegyen) Emiatt is szentségeltem párszor...

http://www.freetvmaci.info/

Ez tényleg nagyon nem jó.

Legfrissebb patch és még mindig nincs javítva a dolog. Lehetek én Flotsamban vagy Vergenben tökmindegy!

Húú, de nagyon kezd már elegem lenni az állandó CTD-kbõl... Chapter 2 vége... épp kezdõdne a chapter 3 és kifagy, persze mentés fél órával azelõtt (nem is lehetett menteni). Más cég meg tudja oldani, hogy játszható legyen a játékok, õk meg nem... gratulálok!

Mi a fenének vettem én meg ezt a kupac sz....t?????

Komolyan többet nézem a töltõképernyõket, mint játszom (2 csapásból megölnek, meg ilyenek. Amikor meg éppen jól megy, akkor meg kifagy...

Egyenlõre nagyon elment a kedvem a CDPR játékok vásárlásától...