9144
-
Nagy99 #7863 A draug vért kellékeit hol találom? -
Micsu #7862 gtx580al minden on + übersampling, 28-32 végig -
obe #7861 megvan, csak az übersampling kikapcsolása kel minden más full..nah majd akkor mégicsak meg kell "piszkálni" a 6950-et, elméletileg működik 6970-ként -
obe #7860 talán driver ?..hmmm...pl a total war napoleon-nál az ssao kikapcsolása közel 40 % os sebességnövekedést hozott, kipróbáltam, valamint az árnyékokat ultráról high-ra vettem...így most jobb, übersampling bekapcsolva, csontváz kikapcsolva marad..így meg inkább menükben lassul be az egér, mintha akkor szaggatna, bár összességében mégsem az igazi -
Micsu #7859 6950nek vinni kéne az übersamplingot is 30 fps körül -
obe #7858 köszönöm -
ratgab #7857 ubersampling kikapcsol! Dinamikus csontváz korlátozás be. -
obe #7856 ..meg valami, a 2.0-äs verzio van fenn, es 11.10 es driver -
obe #7855 sräcok
most vettem uj gepet, felraktam a jätekot, kiväncsi voltam mit bir 1920 x 1080 as felrbontäsnäl...sajnos mindent maxra tolva akad...ez normälis , vagy tenyleg oriäsi a grafikai ehsege?
tudnätok tippet adni hogy mit vegyek lejjeb lätvänyos grafikai vezsteseg nelkül ?...gep: core i 5 2500 k @3700 ghz + hd 6950 2 gb
köszi -
#7854 Megvan, hogy miért nem tudom végigvinni azt a részt.
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna, szimplán csak elvan ott baszva nálam a játék, ugyanis eszerint a végigjátszás szerint (Step 4.) csak is a zászlóvivővel kéne foglalkoznom, a többi kaedweni mellékkatonát elintézik a körülöttünk kirajzolódó társaim.
Igen, de nálam nem rajzolódik ki lófasz sem, hót egyedül vagyok...megy is az uninstall, ez utóbbi javítás mértékét elnézve nemigen jön ki következő javítás egyhamar úgysem, addig meg nem fogok vele szórakozni az is biztos. -
#7853 Megint egy kis segítség kellene.
3. fejezetél tartok. Bementem a romvárosba az alagutakon keresztül. (iorveth melett vagyok)
Vagy tartóztassam le magam, vagy az alagutakon keresztül jussak el a börtönbe...
Hogy?
Kocsmáig jutottam, innét semerre se tudok menni, egy ajtó van ahhoz sincs kulcsom, ill. lent a csatornához is kellene kulcs...
néhány katona van, (k*va nehéz levágni őket, ill. inkább szar, mert ha már ketten vannak a hosszú szarral akkor nem bírok talpon maradni és ütni őket.)
Hol van kulcs? Vagy mit kéne csinálni... hogy tartóztassam le magam? (megérí? vissza lehet majd szerezni a cuccokat?)
Még egy kérdés...
oren... Hogy lehet sok pénzt csinálni?
eddig volt pár ezer mindig, most vettem páncélt (eladtam mindent) meg egy acélkardot... van 150 orenem... :S
Köszönöm előre is a segítséget! -
#7852 Szinte semmi, az elején lesz pár minimális változás. Történetet nem befolyásolja. -
Gábor3 #7851 A játékban mi változik attól, ha az 1 egyik mentésével folytatom? (mert új játéknál kilehet választani az 1 mentéseit.) -
#7850 Sötét módban azért szívok rendesen :D -
Gruffersten #7849 Sajnos sokkal rövidebb, én mindent megcsináltam és nem akar több lenni 25 óránál. :( -
Novotsik #7848 milyen hosszú a játék,legalább olyan hosszú mint az első része volt 80 óra körül? -
#7847 Gondolom, hogy csak azt kéne megölni, de ha a másik 3 folyamatosan védi, akkor nincs sok választásom. Elf szálon csapatom amúgy, első végigjátszásnál Hard fokon valamiért semmi nehézségem nem adódott, ott inkább Letho-val szívtam floatsam-ban.
Most meg sötét szinten fordítva, nekem ott nem volt semmi gondom Letho-val.
Szóval érdekes szituáció, de mintha tényleg màsabb volna ez a ködharc, mint első végigjátszásnál, legalábbis másabb küldetések.
Obe: erről a részről nem találtam youtue videót, én is azzal kezdtem pedig. -
#7846 Majd még próbálkozom, köszi! Az a baj ugye, hogy a hárítás ellenére is valamiért sérülünk valamilyen mértékben, de engem végülis nem érdekelne az se, ha csak egy pinaszőrszálnyi életem is maradna a végére, csak jussak át. :D -
Morgolodo #7845 Nem tudom, hogy végeredményben mennyit is fizet, ha vesztek, de szerintem ebben az esetben, a jogos nyereményre tart igényt Geralt. Utána azért megkeresnek verőemberek a városban. -
#7844 Morgolodo, hollófernyiges köszönöm a segítséget! Így már sikerült.
Viszont egy érdekes dologgal találkoztam a "Harcosok klubjában."
Utolsó harc előtt félrehívott egy csávó, mondta hogy mindenki rám fogad... kivéve őt... és hogy itt nincs választásom ez nem egy ajánlat... (utalt rá hogy gondok lehetnek ha nem fogadom el) Veszítsem el a harcot, az ellenfél nyerjen, és a nyeremény 1/3 részét megkapom...
ELFOGADTAM az ajánlatát... úgy, hogy majd fele pénzt megkapom...
Eszem ágában sem volt veszteni, csak mondom felhúzom hátha nekem esik majd... :)
szépen levertem az ellenfelet, erre föl Geralt odalép hozzá hogy kérem a pénzem... csávó meg odadobja hogy tessék itt a fele nyeremény...
ezt most nem értem...
Azt akarta veszítsek, erre föl nyerek és kifizet?
-
#7843 Folyamatosan hárítva kell hátrálni, amikor nyugi van, egyet ütni, aztán hátrálni tovább, ügyelve arra, hogy ki ne menj a szélére. Előbb a kisebbeket kell kinyúvasztani, pár ütésből megvannak, utána a nagy már nem akkora gond. -
hollófernyiges #7842 "Másik. a nekkerekkel kapcsolatos,"
A legtutibb ha megveszed a nekkerekről szóló könyvet a városban, akkor maxra megy a tudásod róluk és egyértelműen leírják hogy mivel kell robbantani. -
ferenc001 #7841 Csak a "páncélos dögöt" kell megölni feltétlenül ha jól emlékszem (mert ő zászlóvivő). De amúgy akárkinél állsz, a szellemcsatában ugyan azt kell csinálni, szóval elméletileg te ezt egyszer már megcsináltad, így nem lehetne gond vele.
Amúgy érdekes, de nekem Sötéten a szellemcsatával semmi gondom nem volt, másodszorra sikerült; ellenben Flotsamban Letho rendesen megizzasztott. -
Morgolodo #7840 Szia! Két királynő van, azaz összesen hat "tojás". Kicsit kolbászolsz, megtalálod, nem nagy az az erdő (mondjuk lehetne a HUD-on is egy iránytű, az igaz).
A nekker odúhoz méhkas bomba kell, vehetsz is, csinálhatsz is. Javaslom vedd meg az ábrát, nagyon jó fegyver, többször is kihúzott a csávából. A Youtube-on szerintem találsz videót, mindkét küldihez, térképpel, ha végképp nem találod, de én javaslom a kutatást, amíg csak van türelmed, legalább gyarapodik az xp.
A küldetéshez tartózó szöveget érdemes tanulmányozni, jó tippeket ad. Nem mondja el mit csinálj, inkább célozgat, persze ez nincs mindig így.
A tárgykereséshez használd a medált. Olyankor pár másodpercig arany színű aura lengi körül a használható dolgokat (pl. a nekker odúkat és az endriág tojásokat is). Pár másodperc alatt fel is tölt. -
#7839 Helo. Most kezdtem a játékot, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van pár olyan küldetésem amiket nem jelöl a térkép... az erdőben megtaláltam az endriág királynőt (pókszerű lény) levágtam ill három ilyen tojás volt amiben a bábokat szétvégtam... nem frissült a küldetés... van még valahol ilyen báb? én nem találtam...
Másik. a nekkerekkel kapcsolatos, azt írja semisítsem meg az odújukat. Megvannak a fészkek 2db, és írja is hogy ball gombal a fészek berobbantása de mégsem csinálja... kell valami robbanószer hozzá? Vagy hogy lehet ezt megoldani?
Elég bután vannak itt a küldetések. Az első részben kilehetett kapcsolni a nem aktív fázisokat itt, mindenféle szar maszlag szöveg van hozzá ...
még annyit, hogy első részben be lehetett kapcsolni, hogy a tárgyak nevét kiírja... Itt is van ilyenre elhetőség? Vagy hogy lenyomok egy gombot akkor jeli a tárgyakat a földön stb...? Elég szarul lehet észrevenni hogy hol van valami cucc, főleg erdőben.
Köszi előre is! -
obe #7838 en meg nem csekkoltam, de ha elakadok egy jätekban, beirom a you tube-ra (witcher 2 walktrough + pälyarresz neve ) ott tuti mindig van video arrol a "jelenetröl" is
egy probät meger -
Although #7837 Ez nem az elf szál ugye? Én is ezt csináltam és nem emlékszem hogy gond lett volna 5 -6 elfutottam meg meg egyebek sokszor meghatam itt de aztán jött a főboss. :) -
#7836 Ott nem kijutni kell, hanem legyőzni a lehetetlent.
Egy tűz körön belül kell harcolni 3 szellemharcos + egy páncélos dög ellen egy szarom legénnyel, aki még vetődni sem tud semmilyen irányba sem.
Most is próbálkoztam vele párszor, de egyet sem tudtam megölni a 4 közül.
Így elbaszni ezt a kiváló játékot istenem. Ha Geralt-tal lennénk itt semmi gond nem volna, a pár perccel később lévő draug főboss ehhez képest gyerekjáték lenne ez 1000%.
Ezt a részt valószínűleg elfelejtették tesztelni (nem is csoda, mivel több féle főszál van, ez a ködön belüli harc sem ugyanolyan helyzetekben játszódik pl), úgy látszik nekem pont sikerült kifognom egy ilyen elhanyagolt részt.
Már csak ezért le kéne törölni és meghirdetni vaterán, hátha valakinek nem járna ennyi idegeskedéssel, mert most nagyon felb@szott komolyan. :D -
Although #7835 Azt hiszem a tűz öl meg nem emlékszem pontosan de addig próbálgattam az irányokat amig ki nem jutottam. :) -
#7834 Nem először, másodjára játszanám ki, ezennel ugye más döntéseket meghozva játék alatt. Előszöri végigjátszásnál is volt persze hasonló rész, ott is ezzel az emberkével kellett menni, de kényelmesebb szituációban.
Most meg jelenleg konkrétan szopok, már vagy huszadjára kezdeném újra ezt a részt, mert mindig kinyírnak. :/ -
Although #7833 Először játszol vele?
Azt hiszem ez az a rész amikor felveszed a rég elesett emberek szerepét :)
Én legalábbis ezért estem el. Nem elbaszták ez direkt így van. jelöl egy felkiáltó jelet ott a kistérképen. remélem jól emlékszem. De ez kibaszott jó rész. Majd a főbosss na igen az nehéz lesz. :) -
#7832 Sziasztok! Valaki el tudná nekem mondani, hogy itt mi a lószart kell csinálni?
Sötét nehézségi szinten játszanám ki immár másodjára a játékot és az van, ami a képen látható. Nyeszlett, mágia nélküli csávókával kéne elintézni egy egész csapatnyi seggarcot, de mire 1-et ki tudnák nyírni, a többi közbe kinyír.
Lassan ablakon hajítom kifele a játékot dobozával együtt, eddig semmi komolyabb nehézségem nem adódott ezen a szinten. Nagyon elbaszták ezt a részt. -
bendáj17 #7831 na király akkor nézd meg a másik főszálat. -
Morgolodo #7830 Mindkét utat végigjártad? Sokkot kapsz, olyan jó lesz! -
kutyu007 #7829 Vége! Jó volt! -
kutyu007 #7828 :-) -
zhata #7826 Ugye hogy jobb volt a Diablo 2? :))) -
kutyu007 #7825 Jól van, megvan a megoldás.
Egyébként, ez az egyetlen negatívum, legalábbis számomra, hogy úgy kell nyomkodni az egérgombot, mint egy idegbeteg állat. -
kutyu007 #7824 Köszi, de korai volt a gratula. Tudom, gugli a barátom, de végül is itt van a fórum is, hátha itt gyorsabban hozzájutok a kívánt informácóhoz. Na s, szóval ott járok, hogy miután megvakították a tömlöcben Philippát, a mi kivégzésünket is elrendelik. Hogy tudok szabadulni, hogy ne nyírjanak ki? Nézem a kézikönyvet, az meg írja: "Készen kell állnunk egy QTE-re". Na ez meg mit jelent? Veszettül nyomkodtama q t e gombokat, de semmi. ???? -
bendáj17 #7823 Gratula csak így tovább.