The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtutibb ha megveszed a nekkerekrõl szóló könyvet a városban, akkor maxra megy a tudásod róluk és egyértelmûen leírják hogy mivel kell robbantani.
Amúgy érdekes, de nekem Sötéten a szellemcsatával semmi gondom nem volt, másodszorra sikerült; ellenben Flotsamban Letho rendesen megizzasztott.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A nekker odúhoz méhkas bomba kell, vehetsz is, csinálhatsz is. Javaslom vedd meg az ábrát, nagyon jó fegyver, többször is kihúzott a csávából. A Youtube-on szerintem találsz videót, mindkét küldihez, térképpel, ha végképp nem találod, de én javaslom a kutatást, amíg csak van türelmed, legalább gyarapodik az xp.
A küldetéshez tartózó szöveget érdemes tanulmányozni, jó tippeket ad. Nem mondja el mit csinálj, inkább célozgat, persze ez nincs mindig így.
A tárgykereséshez használd a medált. Olyankor pár másodpercig arany színû aura lengi körül a használható dolgokat (pl. a nekker odúkat és az endriág tojásokat is). Pár másodperc alatt fel is tölt.
Van pár olyan küldetésem amiket nem jelöl a térkép... az erdõben megtaláltam az endriág királynõt (pókszerû lény) levágtam ill három ilyen tojás volt amiben a bábokat szétvégtam... nem frissült a küldetés... van még valahol ilyen báb? én nem találtam...
Másik. a nekkerekkel kapcsolatos, azt írja semisítsem meg az odújukat. Megvannak a fészkek 2db, és írja is hogy ball gombal a fészek berobbantása de mégsem csinálja... kell valami robbanószer hozzá? Vagy hogy lehet ezt megoldani?
Elég bután vannak itt a küldetések. Az elsõ részben kilehetett kapcsolni a nem aktív fázisokat itt, mindenféle szar maszlag szöveg van hozzá ...
még annyit, hogy elsõ részben be lehetett kapcsolni, hogy a tárgyak nevét kiírja... Itt is van ilyenre elhetõség? Vagy hogy lenyomok egy gombot akkor jeli a tárgyakat a földön stb...? Elég szarul lehet észrevenni hogy hol van valami cucc, fõleg erdõben.
Köszi elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
egy probät meger
Egy tûz körön belül kell harcolni 3 szellemharcos + egy páncélos dög ellen egy szarom legénnyel, aki még vetõdni sem tud semmilyen irányba sem.
Most is próbálkoztam vele párszor, de egyet sem tudtam megölni a 4 közül.
Így elbaszni ezt a kiváló játékot istenem. Ha Geralt-tal lennénk itt semmi gond nem volna, a pár perccel késõbb lévõ draug fõboss ehhez képest gyerekjáték lenne ez 1000%.
Ezt a részt valószínûleg elfelejtették tesztelni (nem is csoda, mivel több féle fõszál van, ez a ködön belüli harc sem ugyanolyan helyzetekben játszódik pl), úgy látszik nekem pont sikerült kifognom egy ilyen elhanyagolt részt.
Már csak ezért le kéne törölni és meghirdetni vaterán, hátha valakinek nem járna ennyi idegeskedéssel, mert most nagyon felb@szott komolyan. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Most meg jelenleg konkrétan szopok, már vagy huszadjára kezdeném újra ezt a részt, mert mindig kinyírnak. :/
Azt hiszem ez az a rész amikor felveszed a rég elesett emberek szerepét 😊
Én legalábbis ezért estem el. Nem elbaszták ez direkt így van. jelöl egy felkiáltó jelet ott a kistérképen. remélem jól emlékszem. De ez kibaszott jó rész. Majd a fõbosss na igen az nehéz lesz. 😊
Sötét nehézségi szinten játszanám ki immár másodjára a játékot és az van, ami a képen látható. Nyeszlett, mágia nélküli csávókával kéne elintézni egy egész csapatnyi seggarcot, de mire 1-et ki tudnák nyírni, a többi közbe kinyír.
Lassan ablakon hajítom kifele a játékot dobozával együtt, eddig semmi komolyabb nehézségem nem adódott ezen a szinten. Nagyon elbaszták ezt a részt.
Egyébként, ez az egyetlen negatívum, legalábbis számomra, hogy úgy kell nyomkodni az egérgombot, mint egy idegbeteg állat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Download european patch 1.35 to 2.0 (744M😎
Download international patch 1.35 to 2.0 (907M😎
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akinek megvan a V2.0 magyarul (eredetiben), tegye meg nekem, hogy a hu0.w2strings nevû file-t elküldi mailen (vagy sendspace-en), ugyanis elkövettem azt a baklövést, hogy Steam-en vettem meg, s nincs benne magyar felirat. A magyarítás meg V1.35-ig igaz, szóval helyenként hiányos, de szerintem ez megoldaná a problémámat. Címem: darkarchon1978 kukac yahoo pont com
Elõre is hatalmas köszi!
Mellesleg gugli a barátod.
"The last part of the witcher 2 royal blood quest involves asking Henselt for his royal blood. To reach Henselt, Geralt must ask Roche (again!) to distract the guards at the gates. Then sneak around the camp, and reach the largest tent in the camp. There are two guards at this tent. Go to the back, and use Aard on the barrels. Quickly run back to the original tent, and then sneak into the king's tent when they go investigate the shattered barrels. The king Henselt is then at Geralt disposal and will gladly give his royal blood. It is best to spare Henselt, so he can just let Geralt through the gates back to Philippa, and then back to Vergen. Geralt has to promise Henselt he will lift the cursed mist in return."
Érdekes módon amikor visszatöltöttem az itt mentett játékot, már nem volt semmi hiba. Simán kitudtam nyitni az ajtót, ahogy kell. Érdekes.
Igazad van, de annyit hozzátennék, hogy sokadszorra sem tudja enélkül.
Ez a dög túl erõsre sikerült.
De a játék ettõl függetlenül szuper.
Kérlek segítsetek nagyon szeretnék játszani vele.
Ma 2.0 patchet leöltötte a játék és eltûnt a magyar nyelv választásának a lehetõsége.Miért?
A másik hiba, hogy a többszörös instakill skill (azonnali kivégzés több ellenfélre) csak emberekre mûködik, szörnyekre nem, és ezt az "apróságot" sehol sem írja a játék.
Easyn remélhetõleg nemsoká végigviszem, de ezt a nehézséget nem ajánlom senkinek, mert így fõzetek nélkül sem nehéz megcsinálni. Ha végeztem, nekimegyek hardon is 😊
Összességében szuper a játék.