9144
-
bendáj17 #8103 Ja okés akkor nincs gond. Lesz egy oktató rész mielőtt a játékkal belekezdesz érdemes tanulmányozni. -
#8102 XBOX360 ;) -
bendáj17 #8101 Ha még nem rakod fel az EE patchet hanem a 2.1-ig patcheled akkor lesz egy oktató rész.
Más: Tökéletesen megy minden a launchernél kint van a EE felirat. Az új intro:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Demanvend meggyilkolása -
#8100 Ma jön (elvileg) a The Witcher 2.
Kezdőként ma esek neki a játéknak. Valami alap instrukcióra szükségem van? -
bendáj17 #8099 Megvan a MEGOLDÁS!!!
A witcher 2 honlapon olvastam:fórum
http://en.thewitcher.com/ee_manual/
Download Part 2 , then paste it in your EE patch download folder replacing the old corrupted one. After doing that run TW2EE_Patch (installer. Which is located in the same folder) and it should patch the game fine without any errors.
EDIT:
For filesize, just incase someone wants to know
Part 2 - 286mb
EDIT 1:
Some people say its only Part 2 that is corrupted and needs to be replaced, can someone confirm this so i can edit this and advice people to only download Part 2, thx.
EDIT 2:
Its now confirmed, you only need to download and replace Part 2 for the patch to install properly. Thanks to the people who confirmed it, "SkelterMelter" and "Hardtarget". -
bendáj17 #8098 Passz ezt írta a patch -
ratgab #8097 Nem 3 új questet ígértek? Vagy rosszul emlékszem? Azért 2 quest szerintem nem teszi ki a beígért +4 óra játékidőt szerintem. -
bendáj17 #8096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
a. Új küldetések a harmadik felvonásban. Két olyan küldetést adtunk hozzá a harmadik felvonáshoz, amelyek szorosan kapcsolódnak a történethez, és további 4 óra játékidőt biztosítanak.
1) Liliom és vipera
Vernon Roche beszervezte Brigida Papebrockot, Foltest király udvarának egyik udvarhölgyét. A nő küldetése, hogy elcsábítsa Temeria két legbefolyásosabb nemesét, és eközben vigyázzon a meggyilkolt uralkodó fattyaira. Brigida rájött a Boussy halálával kapcsolatos rejtély nyitjára, így kellemetlen tanú, azaz üldözött vad vált belőle. Ki akarta Boussy halálát? Maravel gróf vagy Kimbolt báró keze benne van a dologban? A Foltest utolsó fiúörökösének halálával kapcsolatos igazság valahol az intrikák és vádak hálójában lapul.
2) Loc Muinne titkai
A witcher újra találkozik Cynthiával, aki képes bejutni a rejtélyes Aep Dearhenna laboratóriumába. A híres varázsló állítólag megfejtette a vran civilizáció hanyatlásának titkát. Vajon mer-e a witcher újra együtt dolgozni Cynthiával, aki még magát Philippa Eilhartot is átverte, és akiről kiderült, hogy valójában egy fiatal, ambíciózus nilfgaardi ügynök? Mit remél a Nilfgaardi Titkosügynökség megtalálni a Loc Muinne alatti barlangokban? Mit fedezett fel valójában Aep Dearhenna? Ha vállalkoznak a feladatra, a witchernek és Cynthiának számos kihívással kell szembenéznie a szörnyektől és csapdáktól hemzsegő városalatti folyosókon.
b. Új átvezető videók. Ezek rövid játékbeli videók, amelyek összegzik az egyes felvonásokat, miután teljesítetted őket. Úgy lettek tervezve, hogy gördülékeny átmenetet képezzenek, tájékoztatva a játékost például jelenlegi földrajzi helyzetéről.
c. Összegzések. Ezek a videosorozatok, amelyek rövid filmecskékből épülnek fel, összegzik a játékos történet során meghozott döntéseit. A videók a játék szintjeiből, karaktereiből és statisztikáiból épülnek fel számos látványelemet és kamerafelvételt alkalmazva. Összesen 12 kisfilm mutatja be a játékvilág különböző állapotait annak megfelelően, hogy a játékos milyen döntéseket hozott. A játék befejezése után a játékosok egy 30 másod perces kis videóban összegezve látják legfontosabb választásaikat és azok következményeit. Az élő kórussal, zeneszerző által komponált felvétellel együtt az „Összegzések” összesen két és fél perc játékösszegzést ad a befejezés után.
d. Új videó: „Witcherek”. Ez a kisfilm azok számára készült, akik újonnan ismerkednek a The Witcher világával. Kézzel készült, kétdimenziós, Flash-animált rajzok segítségével bemutatja a witchereket a „Visszaemlékezések” és az „Emlékek” stílusában.
e. Új játékintro. Ez a három és fél perces, előrenderelt kisfilm, amelyet a BAFTA-díjas és Oscar-díj jelölt Tomasz Bagiñski rendezett, Demavend király haláláról szól – ez egy kulcsfontosságú történelmi esemény közvetlenül a The Witcher 2 jelenje előtt történt.
f. Új játékoutro. Ez a másfél perces, játékmotorral készült kisfilm a játék végén jelenik meg, és egyfajta előzetesként szolgál a folytatáshoz. Egy közember szemtanúja lesz annak, ahogy a nilfgaardi hadsereg gyülekezik. Ez a kiváló minőségű videó, amelynek az elkészítéséhez komoly utómunkálatokra, az eredeti helyszínekre, világításra és statisztikákra volt szükség, a The Witcher sorozat eljövendő újabb epizódjához kínál ízelítőt.
g. Új helyszínek. A harmadik felvonásba beépített új küldetések számára jelentős új helyszínek is készültek, úgymint egy Loc Muinne alatti katakombarendszer, illetve egy fenyőerdő, amelyben egy ősi városba nyíló titkos barlang található.
h. További mozibetétek. Tizenegy új betétet adtunk hozzá a játékhoz, amelyek fontos elágazásoknál gazdagítják a játékélményt. Mindegyik mozibetét új mozgásleképezéseken alapszik, és például ezek közül három azt mutatja be, hogy mi történik Loc Muinne-ban, miközben Geralt nincs ott. Mindegyik mozibetét három teljesen animált és renderelt jelenetből áll, amelyek igen komoly utómunkálatokat követeltek meg.
i. A játék mostantól támogatja a Dolby* Digital technológiát. A játék mostantól a Dolby® Digital surround sound-ot használja. Csatlakoztasd a Dolby Digital Live technológiával ellátott gépedet egy S/PDIF digitális audiokábel segítségével Dolby Digital dekóderbe. Győződj meg róla, hogy a számítógéped megfelelően be van állítva, és így élvezheted a Dolby Digital audio nyújtotta élményt és előnyöket.
Emellett a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition tartalmazza az összes tartalmat, amelyek a 2.0-s verzióban kerültek a játékba.
-
bendáj17 #8095 Nálam pont ez a hiba, az az angol nyelvi csomagot nem kell felrakni? -
ratgab #8094 Majd spoilerben írjátok már meg, hogy milyen újdonságokat találtatok.
Előre is köszönöm. -
bendáj17 #8093 Én is most telepítem. meglátjuk milyen is lesz. -
kjhun #8092 Kicsit bugos a nyelvi csomagok telepítője, ha csak az exe van meg. Rákattintok a Tovább gombra, aztán, valami lüke szöveg :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy a 2.1-re frissített játék pack0.dzip fájljára panaszkodik? Lehet, hogy az 1.0-ásra kell feltelepíteni. -
#8091 Akkor ezek szerint erdemes meg varni vele kicsit, hogy tisztazodjon a helyzet. Talan ma delutanra mar javitjak a dolgot. -
#8090 Mondjuk elolvasva a hivatalos fórumot, kb mindenkinél ez van.
Jól sikerült...:) -
#8089 Nem, a forrás filet, tehát a játékban eleve benne lévő pack0.dzip filet látja sérültnek, ami amúgy nem az, különben el sem indulna a játék. -
kjhun #8088 És ő a telepítő nem írja. hogy melyik TW2EE_Patch-*.bin fájlnál írja ki a hibát? Ki lehetne deríteni, de ehhez kézzel kelllene egy progival kitömörítettned a patch-telepítőt. -
#8087 A játék launcherét indítva, magától leszedte a hiányzó fileokat a patch-hez. -
#8086 Szerintem nem kéne kihagyni, mert kb abban van az egész játék, ha az nem frissül, hibás lesz az egész... -
kjhun #8085 Megleltem közben:
TW2 EE Patch kézi letöltése, katt a Part* linkekre -
kjhun #8084 És honnan?? -
Von Nyalosch #8083 ha kihagyod, akkor is települ, de lehet, hogy ezért vannak a nálam lévő hibák is. -
Von Nyalosch #8082 Másnál is vannak grafikai problémák az EE után? 6950-em van és játék közben vannak kisebb nagyobb hibák, ráadásul a menü is érdekes és a felirat sem látszik. A menüben csak az a pont látszik, amelyiket kiválasztottam. Eddig nem volt semmi gond és persze a legfrissebb driver van fent. -
#8081 Már letölthető a hiányzó file
Aztán patch közben azt írja, a pack0.dzip file sérült... -
kjhun #8080 Hiányzó telepítőfájlok mikorra lesznek elérhetők?? Bár helyem nincs most, hogy elférjen, de gondolom már sokan tűkön ülve várják már. Elvileg már tölthetőnek kéne lennie. Akinek steam-en van meg, annál mi a helyzet? -
#8079 Nem. -
#8078 És ha én ráfrissitek az ezer éves mentésemre akkor az nem veszik el? -
Prof William #8077 Az enchanted ugye csak magyar feliratos lesz? Úgy érzem a magyar nyelvre még nem vagyok felkészülve. -
#8076 Frissíts. Rengeteg optimalizációt, tartalmat, javítást kapsz a 2.0-val. Ahogy az EE-vel is. -
Pardon22 #8075 600W szóval az nem lehet gond! Alan Wakenél is előfordult, de csak full beállításnál. Ha visszavettem ott, akkor nem csinálta. -
#8074 Nem hiszed el, de ugyanezt kezdte el játszani nekem múlt hét végén a játék. Azt hallom, hogy pörgeti a ventit rendesen azaz biztos maxon le van terhelve a proci, de más játéknál nem indul újra...
Itt pedig többször is ezt csinálta.
Elsőre én is a túlmelegedésre és a tápra gondoltam. Érdekes módon BF3 alatt sosem indult újra a gép pedig az nem kevésbé procizabáló... -
cherubim06 #8073 táp milyen? -
Pardon22 #8072 Valaki meg tudná mondani, hogy a játékot elindítva, pár perc után miért indítja újra a gépemet? Nem rég vettem új videókártyát (MSI Nvidia GeForce GTX 560Ti) az automatikus beállítást választom, amit felajánl. S akkor is ezt csinálja! :( Szívesen újrajátszanám... (korábban nem csinált ilyet) Esetleg túlmelegedés miatt csinálja ezt? -
bendáj17 #8071 Ahogy tudom a mentés importálásnak nagyon nagy jelentősége nincs, mert úgy akarták megcsinálni hogy aki nem játszott az 1-gyel az is értse. Persze kapsz pár bónuszt, meg ilyenek a történetben én nem nagyon tapasztaltam összefüggést, mint pl. a mass effect-nél.
Jaj de jó lenne már ha kedd lenne -
simon7108 #8070 Na végeztem.
Szerintem jó volt a vége bár ez csak 1 befejezés volt a sok közül:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a végét kaptam amikor nyitom ki város ajtaját és egy katica szál el a "tekerőről":D Utána Triss-el kisétálunk a városból és vége.Lethot élni hagytam valamint Ivoreth-et is megmentettem a fosztogatóktól valamint a Sárkányt sem öltem meg.Gondolom ezeknek a döntéseknek majd a 3. részben lesz nagy jelentőségük.
(Amúgy ha importálok 1. részből mentéseket ebbe annak nagy jelentősége van történetileg vagy csak kis dolgok?) -
#8069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pontosan attól függ, hogy roche pártjára állsz, vagy iorveth-ére. a helyszín meg fog egyezni, csak a története, hogy hogy kerülsz oda és mit csinálsz ott változik meg -
Bandris86 #8068 Nincsenek különleges képességei, de az igaz witcherek nem cserélik le :) -
Although #8067 Na oké elolvastam a lentebb részeket szóval ez a két fájl mindenkinek hiányzik. Akkor megvárom a 17-ért és akkor pakolom fel újra. Érdekesen csinálják. -
simon7108 #8066 1 másik kérdés.
érdemes lecserélni a "Witcherek ezüstkardját" más ezüstkardra ha nagyobb a sebzése?
Nincs semmi extra hiper-szuper sajátossága?:D
Mert én eddig nem akartam lecserélni mert hát mégiscsak a Witcherek ezüstkardja:D -
simon7108 #8065 thx a választ,de már megtudtam:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baltimore törpnek volt a jelzése,hogy hová rejtette a kulcsot:)Am,hogy értetted,hogy a scoiatel történetében?Ez mitől függ?Attól,hogy kit választottam az 1. fejezetben a végén?Mert ha igen én Ivoret-et választottam. -
#8064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha emlékezetem nem csal azokat a kövek scoiatel történetben fontosak, szal hagyhatod őket
#8063: én is így döntöttem :)