The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nekem a Witcher 2 jobban tetszett, de biztos vagyok benne, hogy ezt a sorozatot folytatni fogják. 😊
Azt viszont megértem, hogyha nem értesz egyet ezzel a listával, meg ha tököd televan a Bethesdával és a Skyrimmel - nekem is elegem van belõlük.Szerencse, hogy a Spike VGA kb annyira rangos mint az MTW Awards.
(Mondjuk szerintem a Skyrim a kisebbik rossz, sokkal igényesebb mint az újabb bioware játékok (ToR kivételével) - inkább ezt hallgatom, ahelyett, hogy JAJ, MASS EFFECT MILYEN KOMPLEX SZEREPJÁTÉK.Persze az Obsidian csodákhoz nem érnek fel, az Alpha Protocolnak nagyon erõs sztorija van, az FNV megragadta a régi Fallout szelemet - és jó története is van, elõször a szériában.)
Veronica
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Abba a házba menj be, ami jobbra van (bazi nagy ház a többihez képest, de nem a katonák barakjára gondolok, hanem mellette van).
Bemész a házba és fel az elsõ emeletre, ahol a lépcsõ utolsó lépcsõfokának megtétele után szemben látsz egy asztalt és napközben a hivatalnokot. Vele kell beszélned és az asztalon lesz a levelesláda (kis ékszeresládának tûnik).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
megköszönöm
(Én easy-n próbáltam a játékot, és nekem is gond volt! Mert ritkán használtam jeleket, azt se tudtam, melyik mire való. Mégsem mondtam, h "Game over man, game over!". Ott volt a gugli...)
Valóban, nem egyértelmû, hogy hogyan lehet végigvinni ezt egy nekifutásból, ebben igazad van. Nem egy tipikus hentelõs játék. De ha ez az egy gondod van vele, ott lesz a diablo3. (Már ha azt végig tudod vinni egybõl...) Ha meg csak ez az egy gondod van, és máris feladod... Akkor meg se várd a dio3-at, tied a reload opció, ott van minden játékban 😊
(Sztem már többszázan feladták a játékot ennél a pontnál.)
NAGY "GRATULA" a szerzõknek.
GAME OVER.
"A telepített játékverzió érvénytelen vagy hiányos"
1.1-tõl az összere ezt írja.
Köszi.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Majd gyakrabban mentek. Ez van.
A korábbi patcheknél ilyen nem volt.
most vettem uj gepet, felraktam a jätekot, kiväncsi voltam mit bir 1920 x 1080 as felrbontäsnäl...sajnos mindent maxra tolva akad...ez normälis , vagy tenyleg oriäsi a grafikai ehsege?
tudnätok tippet adni hogy mit vegyek lejjeb lätvänyos grafikai vezsteseg nelkül ?...gep: core i 5 2500 k @3700 ghz + hd 6950 2 gb
köszi
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna, szimplán csak elvan ott baszva nálam a játék, ugyanis eszerint a végigjátszás szerint (Step 4.) csak is a zászlóvivõvel kéne foglalkoznom, a többi kaedweni mellékkatonát elintézik a körülöttünk kirajzolódó társaim.
Igen, de nálam nem rajzolódik ki lófasz sem, hót egyedül vagyok...megy is az uninstall, ez utóbbi javítás mértékét elnézve nemigen jön ki következõ javítás egyhamar úgysem, addig meg nem fogok vele szórakozni az is biztos.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
3. fejezetél tartok. Bementem a romvárosba az alagutakon keresztül. (iorveth melett vagyok)
Vagy tartóztassam le magam, vagy az alagutakon keresztül jussak el a börtönbe...
Hogy?
Kocsmáig jutottam, innét semerre se tudok menni, egy ajtó van ahhoz sincs kulcsom, ill. lent a csatornához is kellene kulcs...
néhány katona van, (k*va nehéz levágni õket, ill. inkább szar, mert ha már ketten vannak a hosszú szarral akkor nem bírok talpon maradni és ütni õket.)
Hol van kulcs? Vagy mit kéne csinálni... hogy tartóztassam le magam? (megérí? vissza lehet majd szerezni a cuccokat?)
Még egy kérdés...
oren... Hogy lehet sok pénzt csinálni?
eddig volt pár ezer mindig, most vettem páncélt (eladtam mindent) meg egy acélkardot... van 150 orenem... :S
Köszönöm elõre is a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Most meg sötét szinten fordítva, nekem ott nem volt semmi gondom Letho-val.
Szóval érdekes szituáció, de mintha tényleg màsabb volna ez a ködharc, mint elsõ végigjátszásnál, legalábbis másabb küldetések.
Obe: errõl a részrõl nem találtam youtue videót, én is azzal kezdtem pedig.
Viszont egy érdekes dologgal találkoztam a "Harcosok klubjában."
Utolsó harc elõtt félrehívott egy csávó, mondta hogy mindenki rám fogad... kivéve õt... és hogy itt nincs választásom ez nem egy ajánlat... (utalt rá hogy gondok lehetnek ha nem fogadom el) Veszítsem el a harcot, az ellenfél nyerjen, és a nyeremény 1/3 részét megkapom...
ELFOGADTAM az ajánlatát... úgy, hogy majd fele pénzt megkapom...
Eszem ágában sem volt veszteni, csak mondom felhúzom hátha nekem esik majd... 😊
szépen levertem az ellenfelet, erre föl Geralt odalép hozzá hogy kérem a pénzem... csávó meg odadobja hogy tessék itt a fele nyeremény...
ezt most nem értem...
Azt akarta veszítsek, erre föl nyerek és kifizet?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”