9144
-
#8143 A régi mentések jók az EE-hez? -
Ironman2 #8142 Brutális intrója lett a játéknak -
#8141 -
NovaTerra #8140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A színük. :) Bocs. -
#8139 zöld és kék pontok között mi a külömbség a kis térképen? -
Although #8138 Sok sikert! -
Aggressorhun #8137 Köszönöm,igyexem...előtte valami registrypucolást végzek,hátha... mert egy Regcure meg egy dllfiles.kom is több ezer hibát talált a registrymben...lehet hogy régóta fent van az oprendszer :( -
Although #8136 Nekem DVD-s verzió van és a telepítés végén szintén el kezdte leszedni a EE telepítőt. 10,85GB. Most így munka közben ránézek és 3 óránál is több az előrejelzés :D. -
ratgab #8135 Elvileg Gog-os verzióban (feltéve, ha eredeti játékod van és regisztráltad a kódod Gog-ra) minden EE tartalom benne van (Troll is, láda is, meg minden, tehát az összes eddigi megjelent DLC is, patch is), úgyhogy teljes fölösleges manuálisan belebuherálni. Mivel csak azt rakod fel, ami amúgy is fel van rakva.
Azt feltételezem, hogy tört verziód lehet (Mivel a gog-os verzió automatikusan Enhanced verzióvá változott tegnaptól. Esetleg ha erről nem tudtál és mégis eredetid van kapd le újra így a Gog-ról azt a 15 gb-ot). -
bendáj17 #8134 Nálam is csodásan működik. Nagyon klassz az egész. Pedig már többször végig vittem régebben. -
#8133 http://www.hungamer.net/2012/04/witcher-2-enhanced-edition-mit.html -
#8132 Nekem steam-es, nálam más gond lesz. Majd kiderül holnap. 6MBites net, 18GB...:) -
#8131 Nálam a kérdéses file cseréje után felment a javítás, s tökéletesen működik a játék. -
Aggressorhun #8130 Tiszteletem urak!Gog verzióval tudtam játszani,ám hiányzott a trollom :(... és nincs "pakolós láda" sem a kocsmában...leszedtem az EE verziót(predownload,ahogyan itt olvastam) és feltettem... ám fmod.dll belépési pont érvénytelen,vagy valami ilyesmi hibával el sem indul a launcher után... ötletetek van? (kerestem googli nem barát,nem segített a feltett fmod.dll gyógyító link meg programok :( ) -
jocika #8129 Nem vagy egyedül,engem is játékbetöltés közben léptet ki szó nélkül. -
#8128 Nincs, mert loading screen után kivág az asztalra:) Reinstall, aztán meglátjuk. Ha úgy sem megy, akkor kuka. -
kjhun #8127 A kalózteamek meg szorgoskodtak, kiadták az EE-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #8126 Mik a személyes vélemények az EE-ről? -
ratgab #8125 Azt írják a Gog fórumában, hogy elvileg elég azt a 15 GB-t letölteni, mivel az az EE edition és semmit nem kell patchelni. -
ratgab #8124 Itt is megkérdezem: Ha regisztráltam a Gog-ra, akkor ugye EE edition-t tudok letölteni a Gog-on. Azonban van a letölthető fájlok között egy autopatcher a 2.0-ás verzióhoz.
Most akkor a Gog-os verziót csak letöltöm és az EE lesz, vagy ugyanúgy le kell hozzá szednem a 11 Gb-nyi EE tartalmat? -
bendáj17 #8123 Ott a pont én azt nem ismerem így szépen kivártam az időt azóta tolom :D
-
ratgab #8122 Most nincs fönt a játék és nem akarok a launcherrel bíbelődni, így most szedem darabonként és majd manuálisan telepítek. -
#8121 Steam előnye, hogy nem kell telepíteni:) -
#8120 amúgy már "régóta" lehetett "előtölteni" a patchet, szépen nyugodtan, és most akkor a maradék 600 megát :) igaz a telepítés nem lassú :) -
bendáj17 #8119 az tuti hogy nagyon jó kis pakk az egész :D jó játékot kívánok. -
#8118 Végre megjött. Itt van ...
Tényleg jó kis kalandkönyv van hozzá plusz a térkép. Hm .... beleolvastam, lehet nem kellett volna? :D -
bendáj17 #8117 Nem viccel imyke tényleg több mint 11 Gb ráadásul még fel is kell telepíteni. -
ratgab #8116 Ha már ezért gyártok egy GOG-os accountot lehet Tyrian-ozok is egyet...XD -
#8115 Működik. Beírtam a kódot, ott a kép.
Igen, a PC-sek ingyen megkapták mindazt a finomságot, amit a konzolosok komoly összegért.
Hogy ez 11+ GB-nyi letöltést igényel...? Nos, még én is bevállalom a 0.5 Megabites [max 64 kb/s letöltés] hozzáférésemmel.
"Hülye azért nem vagyok" :)))
Ráadásul, manuális telepítőben is megkapjuk, tehát nem kell online megvárni, míg a játék lefrissíti magát.
Letöltés menedzserbe bedobod a linkeket és este - a Te neteddel - leszedi az anyagot.
-
ratgab #8114 11-15 Gb? Most ugye viccelni tetszik!
#8112 Ha működik küldök egy digitáli sört (Mint már többször említettem nekem a gyári lemez eléggé hibás állapotban van, de így, hogy lesz digitál már elégedett leszek)! -
#8113 Íme, én már be is regisztráltam:
-
#8112 Nem arra gondoltam, hanem erre:
PC-seknek:
"The day has come. The Enhanced Edition patch is now available for download. Get ready to jump in into the most polished and plentiful version of The Witcher 2!"
Forrás: The Witcher.com
"All PC gamers who already own The Witcher 2 or intend to buy it in the future will receive a free digital back-up copy on GOG.com Just go to GOG.com/witcherbackup and follow the instructions to receive your free back-up copy."
Forrás: The Witcher.com -
#8111 Gondolom a steames verzióból az EE ismét kiheréli a magyar nyelvi fájlokat ... -
#8110 Steam-en is akciozzak, de a GOG-os meg mindig olcsobb. -
#8109 De ugye a GOG-os akciót is olvastátok... -
bendáj17 #8108 én csak a part 2-öt szedtem le felül írtam ami volt eredetileg és minden megy. -
bendáj17 #8107 Van kézikönyv is meg útmutató ami egy végigjátszással egyezik meg. -
kjhun #8106 Ha jól értelmezem, a TW2EE_Patch-2.bin fájlt, ne a "wwwpatch" (ide mutatnak az itt lévő linkek ) mappából, hanem a "Patch_EE" mappából legyen letöltve??
Sőt a hiányzó 2 fájl (*.exe és *1.bin fájlok), még egy "Final_EE" nevű mappában is fent van a szerveren, letölthető. -
#8105 Már elérhető az EE Patch. Eredeti játékaink
Játékból és külön is frissíthető.
A javítás mérete 11-15 GB! -
#8104 Már nagyon várom ... van valami használható magyar közösségi oldal?
Infók, segítség, stb ...