9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Shep
    A régi mentések jók az EE-hez?
  • Ironman2
    Brutális intrója lett a játéknak
  • gerey
  • NovaTerra
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A színük. :) Bocs.
  • Mr Manson
    zöld és kék pontok között mi a külömbség a kis térképen?
  • Although
    Sok sikert!
  • Aggressorhun
    Köszönöm,igyexem...előtte valami registrypucolást végzek,hátha... mert egy Regcure meg egy dllfiles.kom is több ezer hibát talált a registrymben...lehet hogy régóta fent van az oprendszer :(
  • Although
    Nekem DVD-s verzió van és a telepítés végén szintén el kezdte leszedni a EE telepítőt. 10,85GB. Most így munka közben ránézek és 3 óránál is több az előrejelzés :D.
  • ratgab
    Elvileg Gog-os verzióban (feltéve, ha eredeti játékod van és regisztráltad a kódod Gog-ra) minden EE tartalom benne van (Troll is, láda is, meg minden, tehát az összes eddigi megjelent DLC is, patch is), úgyhogy teljes fölösleges manuálisan belebuherálni. Mivel csak azt rakod fel, ami amúgy is fel van rakva.

Azt feltételezem, hogy tört verziód lehet (Mivel a gog-os verzió automatikusan Enhanced verzióvá változott tegnaptól. Esetleg ha erről nem tudtál és mégis eredetid van kapd le újra így a Gog-ról azt a 15 gb-ot).
  • bendáj17
    Nálam is csodásan működik. Nagyon klassz az egész. Pedig már többször végig vittem régebben.
  • Prince23
    http://www.hungamer.net/2012/04/witcher-2-enhanced-edition-mit.html
  • MerlinW
    Nekem steam-es, nálam más gond lesz. Majd kiderül holnap. 6MBites net, 18GB...:)
  • rage
    Nálam a kérdéses file cseréje után felment a javítás, s tökéletesen működik a játék.
  • Aggressorhun
    Tiszteletem urak!Gog verzióval tudtam játszani,ám hiányzott a trollom :(... és nincs "pakolós láda" sem a kocsmában...leszedtem az EE verziót(predownload,ahogyan itt olvastam) és feltettem... ám fmod.dll belépési pont érvénytelen,vagy valami ilyesmi hibával el sem indul a launcher után... ötletetek van? (kerestem googli nem barát,nem segített a feltett fmod.dll gyógyító link meg programok :( )
  • jocika
    Nem vagy egyedül,engem is játékbetöltés közben léptet ki szó nélkül.
  • MerlinW
    Nincs, mert loading screen után kivág az asztalra:) Reinstall, aztán meglátjuk. Ha úgy sem megy, akkor kuka.
  • kjhun
    A kalózteamek meg szorgoskodtak, kiadták az EE-t.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1305211116&no=1011]OFF/Warez Topik #1011[/URL]
  • Prof William
    Mik a személyes vélemények az EE-ről?
  • ratgab
    Azt írják a Gog fórumában, hogy elvileg elég azt a 15 GB-t letölteni, mivel az az EE edition és semmit nem kell patchelni.
  • ratgab
    Itt is megkérdezem: Ha regisztráltam a Gog-ra, akkor ugye EE edition-t tudok letölteni a Gog-on. Azonban van a letölthető fájlok között egy autopatcher a 2.0-ás verzióhoz.

Most akkor a Gog-os verziót csak letöltöm és az EE lesz, vagy ugyanúgy le kell hozzá szednem a 11 Gb-nyi EE tartalmat?
  • bendáj17
    Ott a pont én azt nem ismerem így szépen kivártam az időt azóta tolom :D
  • ratgab
    Most nincs fönt a játék és nem akarok a launcherrel bíbelődni, így most szedem darabonként és majd manuálisan telepítek.
  • MerlinW
    Steam előnye, hogy nem kell telepíteni:)
  • BlackShadow
    amúgy már "régóta" lehetett "előtölteni" a patchet, szépen nyugodtan, és most akkor a maradék 600 megát :) igaz a telepítés nem lassú :)
  • bendáj17
    az tuti hogy nagyon jó kis pakk az egész :D jó játékot kívánok.
  • Mr Manson
    Végre megjött. Itt van ...
    Tényleg jó kis kalandkönyv van hozzá plusz a térkép. Hm .... beleolvastam, lehet nem kellett volna? :D
  • bendáj17
    Nem viccel imyke tényleg több mint 11 Gb ráadásul még fel is kell telepíteni.
  • ratgab
    Ha már ezért gyártok egy GOG-os accountot lehet Tyrian-ozok is egyet...XD
  • IMYke2.0.0.0
    Működik. Beírtam a kódot, ott a kép.
    Igen, a PC-sek ingyen megkapták mindazt a finomságot, amit a konzolosok komoly összegért.

Hogy ez 11+ GB-nyi letöltést igényel...? Nos, még én is bevállalom a 0.5 Megabites [max 64 kb/s letöltés] hozzáférésemmel.
    "Hülye azért nem vagyok" :)))

Ráadásul, manuális telepítőben is megkapjuk, tehát nem kell online megvárni, míg a játék lefrissíti magát.
    Letöltés menedzserbe bedobod a linkeket és este - a Te neteddel - leszedi az anyagot.
  • ratgab
    11-15 Gb? Most ugye viccelni tetszik!

#8112 Ha működik küldök egy digitáli sört (Mint már többször említettem nekem a gyári lemez eléggé hibás állapotban van, de így, hogy lesz digitál már elégedett leszek)!
  • IMYke2.0.0.0
    Íme, én már be is regisztráltam:

• IMYke2.0.0.0
    Nem arra gondoltam, hanem erre:

PC-seknek:
    "The day has come. The Enhanced Edition patch is now available for download. Get ready to jump in into the most polished and plentiful version of The Witcher 2!"
    Forrás: The Witcher.com

"All PC gamers who already own The Witcher 2 or intend to buy it in the future will receive a free digital back-up copy on GOG.com Just go to GOG.com/witcherbackup and follow the instructions to receive your free back-up copy."
    Forrás: The Witcher.com
  • Prince23
    Gondolom a steames verzióból az EE ismét kiheréli a magyar nyelvi fájlokat ...
  • MrStokes
    Steam-en is akciozzak, de a GOG-os meg mindig olcsobb.
  • IMYke2.0.0.0
    De ugye a GOG-os akciót is olvastátok...
  • bendáj17
    én csak a part 2-öt szedtem le felül írtam ami volt eredetileg és minden megy.
  • bendáj17
    Van kézikönyv is meg útmutató ami egy végigjátszással egyezik meg.
  • kjhun
    Ha jól értelmezem, a TW2EE_Patch-2.bin fájlt, ne a "wwwpatch" (ide mutatnak az itt lévő linkek ) mappából, hanem a "Patch_EE" mappából legyen letöltve??

Sőt a hiányzó 2 fájl (*.exe és *1.bin fájlok), még egy "Final_EE" nevű mappában is fent van a szerveren, letölthető.
  • IMYke2.0.0.0
    Már elérhető az EE Patch. Eredeti játékaink
    Játékból és külön is frissíthető.
    A javítás mérete 11-15 GB!
  • Mr Manson
    Már nagyon várom ... van valami használható magyar közösségi oldal?
    Infók, segítség, stb ...