The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes nem tudom mennyire bug én megtudtam csinálni macskafõzetet meg csinálj egy párat oda kell vagy 4-5 fõzet 😄 Nincs itt pangás én mindig nézem hogy van-e valami.
Bocs a hibás helyesírásért.
Mi történt itt? Semmi mozgás? Na megmozgatjuk egy kicsit.
Most épp a szalmagyopárt keresem a tárnákban a törpékkel. A macskafõzetem már rég elfogyott, a törpék is álland a lábam alatt vannak. Ahhoz, hogy mélyebbre jusson az ember , idõröl idõre kulcsot kell keresni. Nem is volna gond, csak megkeresi az ember, de nem tudom, hogy ez valami bug-e, de már másodjára csinálja velem a game, hogy huába van meg a kulcs, úgy tesz a progi, mintha nem lenne. Elõször kicsit visszafelémentem, majd újra az ajtóhoz, és láss csodát, akkor már ki tudtam nyitni az ajtót. Most meg hiába van nálam Blint naplójával együtt, b...ik rá. Csak azt írja , hogy keressek kulcsot. Oszt ott van nálam. ?????? <#falbav>#falbav>
Most épp a szalmagyopárt keresem a tárnákban a törpékkel. A macskafõzetem már rég elfogyott, a törpék is álland a lábam alatt vannak. Ahhoz, hogy mélyebbre jusson az ember , idõröl idõre kulcsot kell keresni. Nem is volna gond, csak megkeresi az ember, de nem tudom, hogy ez valami bug-e, de már másodjára csinálja velem a game, hogy huába van meg a kulcs, úgy tesz a progi, mintha nem lenne. Elõször kicsit visszafelémentem, majd újra az ajtóhoz, és láss csodát, akkor már ki tudtam nyitni az ajtót. Most meg hiába van nálam Blint naplójával együtt, b...ik rá. Csak azt írja , hogy keressek kulcsot. Oszt ott van nálam. ?????? <#falbav>#falbav>
na akkor jó hajrá 😄
Megvan, csak jobban körülkellet nézni.
a medence melletti ládában nincs benne? nálad tényleg hagyomány lesz.
XD
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Na ez nem tartott sokáig. Triss Merigoldal való enyelgés után a dombon lévõ fürdõromnál próbálok felöltözni, de sehol sem találom a ruhám. Már megint. <#nevetes1>#nevetes1> De ez már nálam úgy látszik hagyomány lesz. <#nevetes2>#nevetes2>
nincs mit 😊
Köszi. Majd nyaggatom itt a jónépet.<#nevetes1>#nevetes1>
A leghatékonyabb, ha elgurulsz. Ha nem vagy ott, nem ütnek meg 😊 Mellesleg gurulás közben eléggé sérthetetlen vagy.
Lehet fegyverrel hárítani is, de asszem azzal kapsz egy kicsi sebzést is. Ellenben ha kifejleszted a megfelelõ képességet, egybõl visszatámadhatsz hárítás után. Megint másik képesség után hárítás közben vissza tudod verni a nyilakat is a támadókra, ami elég valószerûtlen, de a vicser ugye vicser 😊
Az elsõ részt nem vittem végig, mert sz** volt hozzá a gépem, de szerintem ez jobb, mint az elsõ, bár a végén azért maradnak megválaszolatlan dolgok, elvégre kell muníció a harmadik részhez is 😊
Lehet fegyverrel hárítani is, de asszem azzal kapsz egy kicsi sebzést is. Ellenben ha kifejleszted a megfelelõ képességet, egybõl visszatámadhatsz hárítás után. Megint másik képesség után hárítás közben vissza tudod verni a nyilakat is a támadókra, ami elég valószerûtlen, de a vicser ugye vicser 😊
Az elsõ részt nem vittem végig, mert sz** volt hozzá a gépem, de szerintem ez jobb, mint az elsõ, bár a végén azért maradnak megválaszolatlan dolgok, elvégre kell muníció a harmadik részhez is 😊
Van egy kis gondom a harcrendszerrel. Hogyan tudok hatékonyan védekezni? 😊
Egy kérdés azoktól, akik végigjátszották az elsõ részt:
Van olyan jó a 2. rész, mint az elsõ?
Egy kérdés azoktól, akik végigjátszották az elsõ részt:
Van olyan jó a 2. rész, mint az elsõ?
na csak meglett 😊 További sok sikert a játékhoz, ha van valami csak szólj.
Na sikerült! <#taps>#taps>
<#szomoru1>#szomoru1>
Legtöbbünk nem könnyû fokozaton játszik, így nem érne semmit számodra egy mentés, csak további kínzásokat okozna 😊
Próbálom, de nem megy.
Használd a csapda jelet (Yrden, asszem). Anélkül nem megy. Szerintem jó rész, nem érdemes kihagyni.
Az istenért nem bírok a kayrannal, mindig közbejön valami.
Valaki nem küldené el a saved game-sét közvetlen, hogy leszámolt a szörnnyel?
Valaki nem küldené el a saved game-sét közvetlen, hogy leszámolt a szörnnyel?
ja bocsesz semmi extra majd meglátod ha levágsz 3-4 csápot 😊 Elnézést ha spoilert írtam.
Várjál,ez akkor nekem új információ.
igen nekem túl lassú így soha nem tudtam az utolsó csápon fent maradni 😊
<#nevetes1>#nevetes1>
Ja, vagy kétszer még nekifutottam, de nem sikerült. Van egy csáp, ami állandóan a bokrok fölött tekereg, hiába teszem alá a Yrden jelet.
Impulse?? Olyan mint a Steam? Mint a Steam-es verzióknál is, az egész játékot akarja letölteni? Ezért jó a Retail DVD, meg a GOG-os verzió, nem kell 10-20GB-okat letölteni, bár ott ha a legfrissebb verzióként akarod egybõl felrakni, akkor letöltöd a frissített telepítõt.
Patch 0 - 2.0 (FULL EFGIS or FULL INT) <1,35GB>1,35GB> Link
Patch 0 - 2.0 (FULL EFGIS or FULL INT) <1,35GB>1,35GB> Link
Közben felébredt az Impulse is. Mondjuk érdekesen. Nem a meglévõ fájlokat írja felül, egészíti ki, hanem teljes 14 gigát akarja újra lehúzni. Örülök.
Ezek után a szomszédnak hány csápja maradt?
Van, aki Impulse-os verzióval rendelkezik? Települ-e a 2.0 patch?
Van, aki Impulse-os verzióval rendelkezik? Települ-e a 2.0 patch?
pech az jó nehéz rész nekem nehezen sikerült. Bocsi de technikai gondok miatt nem tudok képet csinálni 😊 Bocsi,
A q...va életbe! Már 3 csápot levágtam a szörnyrõl, hát nem becsengetett a szomszéd. Teljesen kizökkentett.
rendben meglátom mit tehetek ez ügyben, délután már itthon leszek-
A kayran trap szerintem kell érdemes megkeresni ott hátul Loredo házának raktárán.
A kayran trap szerintem kell érdemes megkeresni ott hátul Loredo házának raktárán.
Egyébként a kayran legyõzéséhez kell a kayran trap? Nélküle nem megy? Most kutakodom, Loredo hátsó udvarán, de még nincs meg.
Ha van kedved, akkor csinálhatsz. Köszi.
ne add fel ennél jobban nem tudom leírni csináljak egy képet róla hogy hol van?
Na asszem ma nekikezdek dark módban 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szkanderben kb. az a lényeg, mint a részeg embert/télapót/akármit irányító játékokban. A pöcköt úgy kell az egyre kisebb sávon belül tartani, hogy számolni kell a FOLYAMATOS elcsúszással. Tehát ha egyszer kicsit jobbra mozgatod az egeret, a pöcök folyamatosan jobbrább fog menni és fordítva. Plusz persze még egy kis random csúszkálás is van. Ezt kell figyelembe venni, semlegesíteni a pöcök elcsúszását, és akkor talán nem olyan nehéz.
Ha egyszer lecsúsztál, onnan már tényleg nehéz visszakapaszkodni, de nem lehetetlen, csak nem szabad elkapkodni.
Ha egyszer lecsúsztál, onnan már tényleg nehéz visszakapaszkodni, de nem lehetetlen, csak nem szabad elkapkodni.
Á, nem nyüglõdök tovább, visszatöltök egy korábbi mentést.
Kipróbáltam a szandert, a kapott instrukcióval, nekem tetszett.
Kipróbáltam a szandert, a kapott instrukcióval, nekem tetszett.
na akkor a kocsma közelében van ha a bejárattól balra van, egy lépcsõ vezet oda a fõkapu elõtt, a piac részen. Remélem sikerül megtalálni.
A szkander tényleg nehéz nekem nem igazán jött be, fõleg a gépem miatt 😄 Tényleg óvatosan kell csinálni.
Ha van más csak szólj.
A szkander tényleg nehéz nekem nem igazán jött be, fõleg a gépem miatt 😄 Tényleg óvatosan kell csinálni.
Ha van más csak szólj.
Csak simán ott kell tartani?
Igen, valszínû ez lessz. Csak már megint nem emlékszem, hogy ez hol van helyileg? Melyik negyedben?
Nincs mit várni kellett. A szkander úgy van hogy az egeret kell mozgatni hogy az a pont a csúszka közepén legyen és akkor nyersz. Én fizettem inkább.
Érdekes nekem mindig megvolt minden. Véletlenül nem csináltad a Másnaposság címú küldetést amikor tök pucéran ébredsz a parton és kékszalagos tetkód van a nyakadon?? Ha ezt megcsináltad akkor lehet hogy ott van az ablak elõtti ládában a kékszalagos erõk házában ahova Ves rakta.
Érdekes nekem mindig megvolt minden. Véletlenül nem csináltad a Másnaposság címú küldetést amikor tök pucéran ébredsz a parton és kékszalagos tetkód van a nyakadon?? Ha ezt megcsináltad akkor lehet hogy ott van az ablak elõtti ládában a kékszalagos erõk házában ahova Ves rakta.
Köszi megvan. Várni kellet estig, aztán Loredó udvarára kerültem. A balliszta õrre sikeresen ráküldtem a ringyót, de a szkanderben elvéreztem. Mos itt nyomogatni kell valami gombot, hogy nyerjek? Kilépve a kapun visszakaptam a már említett ládából az õr mellet az idventorym, de se ezüstkard, ami már megvolt, se semmi amit idáig gyûjtöttem, csak amit felszerelés nélkül sikerült gyüjteni, azok vannak, osz csókolom. Akkor szerintetek ezeknek lõttek?
Milyen verseny? :S
én nem, más valaki?
Indult itt valaki a PlayON versenyén ?
a kikötõ felé mész és ott balra lesz egy dombon 2 õr is van az ajtóban.
Gyerekek, hol találom ezt a Loredót?
Loredot merre találom. Most kezdem csak bánni, hogy nem igazán tartottam észben, hogy ki merre található, csak mentem banbán a minitérképes jelölés után. <#zavart1>#zavart1>
Menj Loredó portájához, biztos a porta elõtti ládában hagytad a felszerelésedet. Az õr mellett van. (ha nem veszed észre használj Y-t vagy Z-t, és az kiemeli a tárgyakat, lelõhelyeket is.
A kayran ügyében pedig Silét fel kell keresned a fogadó emeletén. beszélned kell és már mehetsz is, de elõbb a felszerelést keresd meg!
A kayran ügyében pedig Silét fel kell keresned a fogadó emeletén. beszélned kell és már mehetsz is, de elõbb a felszerelést keresd meg!