9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bendáj17
    én még azt olvastam hogy új intro is lesz de az teljesen igazad van hogy az act 3 bővül. Én keddig nem kezdek bele.
  • simon7108
    egy kis segítséget kérnék a "Mágia nyomában" nevű küldetésnél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már visszavittem az első kristályt ami gyenge volt.Kinyitották a barlang ajtót és oda is mentem,de a bejárat előtt vibrál a medálom.2 kő vagy inkább szikla világít,de nem tudom mit kéne csinálni?Semmi interakció nincs ha odamegyek.Valami van rájuk vésve,de nem jelent semmit.Most kell ezekkel valamit csinálni vagy majd ha kijöttem?
  • BlackShadow
    bocsi a dupláért, de ez kimaradt:

nem igazán találtam arról infót, ha most elkezdem a játékot, és EE-re váltok, akkor vesztem a mentést/kimaradok dolgokból? azt tudom, h act3ban lesznek új küldetések, v vmi ilyesmi.. az eleje változatlan marad?
  • BlackShadow
    as far as i know you can't access EE before official launch. those missing files will be the exact files that will be downloaded once EE is available
    so be patient, 3 days only :)
  • Although
    Hm do not understand fully your post. If you reinstall Witcher guess client load your missed files. And if i see well others post here the EE version is able to up to 1.0 version. The only way to get meaning your words if you do not use original game. :) Or you should send a tell to CD projekt to ask help.
    And others wrote here it is possible to donwload EE yet for pc.
  • mat48
    I can't find edit option and unfortunately links to my screenshots don't work. There are correct:
    http://img718.imageshack.us/img718/9503/79026867.jpg / http://i.imgur.com/zZFkZ.jpg
    http://img24.imageshack.us/img24/3301/42290508.jpg / http://i.imgur.com/SQ6AO.jpg
  • mat48
    Hi!
    I found this forum in google. Because I must use translator from Hungarian to English/Polish I don't understand most of posts.
    I used original downloader from CD Project and get files without TW2EE_EN_Voiceover-1.bin and TW2EE_Patch.exe. So I started searching in google this files and here I am.
    I downloaded this 2 missed files (link below) and I can't install game. I can't choose language pack.

Is it possible to fix this and install EE before 17.04.12?
  • bendáj17
    Rendben ismét hatalmas köszönet hála lejött addig meg kipróbálom milyen az új masinával :d
  • kjhun
    Meg gondolom, felajánjla a letöltést, meg ha leszedte már, akkor a telepítés megkezdését, mint a korábbiaknál. Vagyis kézzel kell elindítanod, Steam-en nem, ott ha elkezdted, akkor elvileg automatikusan tölt le, és telepít is.
  • kjhun
    Igen, hagyd ott a Downloads mappában, ahogy a letöltő írta, ne máshova töltesd le vele. Lásd: #8039, utolsó sor.

Bár azt nem értem a launcher, hogy fogja leszedni a maradékot? Mert, akkor elvileg, vagy fel kell telepíteni az összes patch-et 2.1-ig, vagy a 1.1-től, 2.1-ig lévő patchek letöltése helyett fogja az EE Patch letöltését felajánlani? Vagyis nem kell a korábbiakat feltelepíteni? Állítólag, Április 16.-án este 22-23 óra körül lesz elérhető a patch hiányzó része, de melyik időzóna szerint? Ausztrália, netán angol, lengyel, stb.. ?
  • bendáj17
    Akkor ha mondjuk én a dowlonds mappába töltöm le akkor maradjon is ott? Automatikusan felrakja majd az EE patchet?
  • bendáj17
    Rendben van akkor ha tartalmaz mindent akkor megnyugodtam. Úgy értettem ma délután már szedem is le :D Füstöljön a modem csak nehogy felrobbanjon :D
  • kjhun
    Hát azért a letöltéssel nem várnék hétvégéig, most rakd fel a játékot, meg a Pre-Downloader-t szedd le, indítsd el, aztán hajrá, füstölögni fog a modem mire leér.

Amúgy ez az EE patch, az összes előző frissítést (1.1-től 2.1-ig bezárólag), integráltan tartalmazza, meg az EE-s extrákat is. Elvileg az 1.0-ásra is telepíthetőnek kell neki lennie.
  • bendáj17
    Értem köszi szépen hétvégén felrakom a játékot és akkor az 1. lépést fogom követni.
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ kjhun :) akkor kell jó sok idő hisz minden egyest felrak ? vagy a legújabba már benne vannak az előzők is?
  • ratgab
    Miért ne akarnál javított, bővített, jobb játékkal játszani (patchek ebben az esetben csupa jóságot adnak csak az eredeti játékhoz, vétek kihagyni őket szerintem)? Nem értelek.
  • kjhun
    Benne van az EE patchben is magyar felirat, meg pdf, szóval megmarad, mivrl belenéztem a telepítőbe, igaz ezt a "Betatest" mappában lévő exe-én néztem, de a véglegesben is benne lesz, az tuti. Ha az EE patchre akarod frissíteni, akkor jobb ha most nekiállsz letöltögetni, mire 17.-ike lesz, addigra, csak a maradék hiányzó fájlokat kelljen már csak leszedned.

Kétféle módon szedheted le:

1. Pre-Downloader letöltése, használata, lásd: #8038-nál a linket.

2. Kézzel való letöltés, lásd: #8040-nél, de! a második (Patch_EE mappában lévőt) TW2EE_Patch-2.bin fájlt szedd le, ne a fölötte lévőt, meg a TW2EE_XX_Voiceover-*.* fájlokat. Lehet, hogy mindet le kell szedned, hogy frissíthesd, ha a letöltőben, nem lehet beállítani, hogy hány nyelvnek a hangfájljait akarod leszedni. Minimum az English verzióét le kell szedned még.

3. Esetleg torrenten szeded le az EE patchet. Oda is felkerült, lehet, hogy ez gyorssabb lesz idővel, mint a CD Projekt szervere. Ne a RAR-osat töltsd le.
  • bendáj17
    Hogyha eredeti gamet most rakom fel akkor automatikusan frissít mindent nem? Magyar a játék és akkor nem fog eltűnni a magyar nyelv?
  • kjhun
    Na lemaradt a másik 2 nyelv linkjei, ezek a jó linkek.

TW2EE_DE_Voiceover-1.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-2.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-3.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-4.bin

TW2EE_PL_Voiceover-1.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-2.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-3.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-4.bin

#8041-nél, csak az English és a French fájlok linkjei jó, a többi el lett rontva.
  • kjhun
    Na fene, A Deutschland, a Polish és Russian-nál el lettek rontva a linkek!

Helyesen így van:

TW2EE_RU_Voiceover-1.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-2.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-3.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-4.bin

Ami a "BetaTest" mappában van, az nem a végleges verzió?? Ott TW2EE_Patch-35.bin -ig bezárólag elvileg az összes fájl fent van. Ha valakinek szupergyors netje van kipróbálhatja azt is. A TW2EE_XX_Voiceover-?.bin/exe fájlok, ott nincsenek fent.

Így a TW2EE_Patch.exe és TW2EE_Patch-1.bin és a TW2EE_Patch-2.bin fájlok, ami a "Betatest" mappában van, az nem a "Patch_EE" mappában lévőknek a hiányzó fájljai! Így egyelőre várunk Ápr. 17.-ig, valószínűleg, akkor teszik fel oda a maradék 2 fájlt, meg valószínűleg a TW2EE_XX_Voiceover* fájlokhoz is van exe fájl!
  • kjhun
    Valaki leszedte már az EE patchet, és ki is próbálta??
  • grebber
    Amióta megvettem a game-et és elkezdtem tolni leálltam kb a 40%ánál!
    Se a 2.0 nincs fent se ezt nem akarom felrakni.

Lehetséges az hogy ugyanúgy toljam tovább és ne frissítse nekem fel vagy sírni fog hogy frissítsem?
  • kjhun
    A telepítő által telepítendő fájlok listája: Fájllista
  • kjhun
    És a kommentárfájloké (hogy tartozik hozzá *.exe fájl az jó kérdés):

English:

TW2EE_EN_Voiceover-1.bin
    TW2EE_EN_Voiceover-2.bin
    TW2EE_EN_Voiceover-3.bin
    TW2EE_EN_Voiceover-4.bin

France:

TW2EE_FR_Voiceover-1.bin
    TW2EE_FR_Voiceover-2.bin
    TW2EE_FR_Voiceover-3.bin

Deutschland:

TW2EE_DE_Voiceover-1.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-2.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-3.bin
    TW2EE_DE_Voiceover-4.bin

Polish:

TW2EE_PL_Voiceover-1.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-2.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-3.bin
    TW2EE_PL_Voiceover-4.bin

Russian:

TW2EE_RU_Voiceover-1.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-2.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-3.bin
    TW2EE_RU_Voiceover-4.bin
  • kjhun
    Patchfáljok linkjei!! Ha kézzel akarod letölteni.

Patchfájlok (Figyelem!! A TW2EE_Patch-2.bin 2*szer van, az *-1.bin-é nem volt benne, de megvan a linkje, meg a EE PAtch telepítőé is):

TW2EE_Patch.exe
    TW2EE_Patch-1.bin

TW2EE_Patch-2.bin
    TW2EE_Patch-2.bin
    TW2EE_Patch-3.bin
    TW2EE_Patch-4.bin
    TW2EE_Patch-5.bin
    TW2EE_Patch-6.bin
    TW2EE_Patch-7.bin
    TW2EE_Patch-8.bin
    TW2EE_Patch-9.bin
    TW2EE_Patch-10.bin
    TW2EE_Patch-11.bin
    TW2EE_Patch-12.bin
    TW2EE_Patch-13.bin
    TW2EE_Patch-14.bin
    TW2EE_Patch-15.bin
    TW2EE_Patch-16.bin
    TW2EE_Patch-17.bin
    TW2EE_Patch-18.bin
    TW2EE_Patch-19.bin
    TW2EE_Patch-20.bin
    TW2EE_Patch-21.bin
    TW2EE_Patch-22.bin
    TW2EE_Patch-23.bin
    TW2EE_Patch-24.bin
    TW2EE_Patch-25.bin
    TW2EE_Patch-26.bin
    TW2EE_Patch-27.bin
    TW2EE_Patch-28.bin
    TW2EE_Patch-29.bin
    TW2EE_Patch-30.bin
    TW2EE_Patch-31.bin
    TW2EE_Patch-32.bin
    TW2EE_Patch-33.bin
    TW2EE_Patch-34.bin
    TW2EE_Patch-35.bin
  • kjhun
    Szétszedtem a letöltőt.

Ez áll a Pre-Downloader-ben lévő readme-ben:

Ez az alkalmazás előre letölti neked a The Witcher 2: Assassins of Kings játék Enhanced Edition kiadását.

Az előre letöltött fájlokat április 17-ig nem tudod használni, de aznap a játék indítója automatikusan letölti a maradék szükséges fájlokat.

Ahhoz, hogy a frissítési folyamat automatikus maradjon, mindenképpen szükséges, hogy a letöltött fájlok ugyanott maradjanak, ahová letöltötted őket.
  • kjhun
    Már előtölthető (Pre-download) az EE Patch!

Link

Letöltőprogram

A játéknak fent kell lennie, a letöltéshez! (Nálam most nincs fent, rinyált, hogy fent kell neki lennie).
  • blackcalibra
    http://www.thewitcher.com/enhancededition/
  • simon7108
    am azt elfelejtettem mondani,hogy 1920x1080 felbontásban játszom minden low beállítás mellett:D
    ez okozhatja,hogy még low beállításon is akad?mert nem nagyon szeretem lejjebb tenni a felbontást mint amilyen a képernyőm felbontása.elrontja az egészet...
  • kjhun
    Lehet, hogy steamen lesz ekkora, a frissítés, állítólag az első (?) patch is 9GB volt, míg a Retail/GoG verziók alá meg pár tucat MB.

Olvasd el MerlinW korábbi hsz-ét, a Patch 2.0-ával kapcsolatban: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1250841936&no=7627]#7627[/URL]
  • jarlaxxe
    Ez valami tévedés lesz az egész játék volt ennyi, ha meg igaz valami marha nagy upgrade/ egy teljes új játék minimum/ kell hogy legyen a patchban.
  • kjhun
    10GB

Ha ezt sokan nekiállnak egyszerre letölteni, szerintem behal a szerver. :-)

Meg ha ingyenes lesz, ennyi erővel, akár ők is feltehetnék torrentre, így legalább nem lesz ilyen jellegű problémájuk nekik vele. Gondolom a 2.1-re frissített játékra kell feltelepíteni. Meg ALL in ONE (Lásd 0 --> 2.0 EFIGS/INT Patch) verziójú lesz, akár GoG, akár magyar vagy angol vagy egyéb nyelvű Retail változatokhoz lesz majd használható. Kivéve a Steam-es verziót, meg ha akad egyéb digitális kiadás. Meg ugyebár megjelenéskor volt vagy 10-15 féle 0Day/1.1-es patch, utána már kevessebb verzió volt.
  • wedge31
    Ápr 17-én, állitólag 10GB lesz a mérete.
  • bélanéni #8031
    Sziasztok,
    nagyon rég jártam erre. Mikor jelenik meg az Enhanced patch?
    Köszi!
    üdv
  • simon7108
    amúgy nekem telepítésnél mielőtt elkezdené megnézni,hogy megfelel e a gépem a játéknak és a RAM-nál azt írja,hogy nekem 2047 MB ramom van így nem elég neki:D
    valaki megmondaná,hogy-hogy lehet 2047 MB?XD
    már más játéknál is volt ilyen ahol megnézi,hogy megfelel e a gépem neki.
    na mind1 nem is ezért írok csak egy érdekesség.

most néztem és még úgy is rohadtul megérné megvenni a játékot,hogy nem viszi el tökéletesen a gépem.4900 Ft az 576-ban valami prémium kiadás amiben egy csomó jó cucc van.asszem ha legközelebb arra járok meg is veszem.
  • simon7108
    nem hinném,hogy a VGA gyenge lenne mert az ajánlott gépigényben egy Nvidia GeForce 260GTX 1GB szerepel aminél a 9800GT 1GB jobban szerepel a teszteken teljesítményben a benchmarkokon is.szóval lényegében vehetjük úgy,hogy jobb a VGA-m mint amit ajánlottnak kér vagy legalábbis 1 szinten van vele.
    bepróbálkozok majd +2 GB rammal remélem segít.
    ha meg nem akkor majd egyszer ha veszek új alaplapot új processzorral már biztosan menni fog.
  • Shep
    +2 giga sokat segítene de csodát azért ne várj.
  • tarti19
    Sajnos az egész platform cserén el kellene gondolkodnod, mert a VGA ehhez a játékhoz erősen szegényes, 2G ram pedig egyenesen sovány.
    Mindenképpen még 2G ram, s ha nics s változás, akkor kezdj el gondolkodni a váltáson...
  • simon7108
    kicsit szégyellem,de még csak letöltöttem a játékot kipróbálni.
    tetszik is,de akadozva fut még minimumon is:(
    gépem:
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+
    2 GB RAM
    Nvidia Gforce N9800GT 1GB
    Win 7 Ultimate

A tört verzió hibája lehet az akadás vagy nem elég neki a gépem?Ha nem elég neki akkor az segítene ha vennék +2GB ramot?Ha igen mennyit segítene?Elérné,hogy mediumon el fusson akadásmentesen?mert ha igen akkor tuti megvenném mert nagyon bejön a játék így viszont annyira nem élvezhető:S
  • Although
    Ez odabasz :)))
  • Prince23
    Nem semmi átvezető videó! NEM SPOILERES, csupán egy iránymutató, a RED Enginet részletező videó, ingame tartalom nélkül

52 és fél