9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Sith
    Igen igaz mind a 3 RPG de azért kicsit (nem kicsit) más stilus mind a 3.
    Szar a DA mert kicsik a bejárható területek.
    Szar a Witcher mert csak egy kaszttal játszhatsz
    szar a Morrowind mert nincsenek társaid

és még lehetne részletezni a jó és a rossz tulajdonságaikat
    most attól hogy nekem a DA jön be mert történet orientáltabb másnak meg a elder scrolls mert nyitottabb attól a másik nem rosszabb

Ami Fair össze hasonlítás az pld a DA 1 és a DA 2 itt sajnos egyértelműen látszik hogy a 2 vissza lépés az egyhez képest (szerintem és még sokak szerint)
  • Kongy
    Az év EDDIGI legjobb RPG-je. Ki tudja, lehet az is marad. Durva konkurencia nincs, de javítsatok ki ha nincs igazam. Sztem a Dragon Age 2-re durva köröket ver... mind harcrendszerben, mind grafikában, na meg persze helyszínekben is...
  • Kongy
    Most elkezdtem Roche útját. Ez nem szemfényvesztés, és nem marketing duma volt, téll full más így a játék meg a helyszín. :D Végig fogom tolni így is. ;)
  • mzprox
    más is találkozott olyan buggal, hogy pl kockán nyert cuccokat valójában nem kapjuk meg? :/
  • Prince23
    Ez igaz, de mindhárom játékban RPG elemek találhatóak.
  • Sith
    Sracok mar megint witcher da meg elderscrolls vita mind harom mas stilust kepvisel ez igy elege unfair barmelyik versenyzovel szemben
  • Prince23
    De jelenleg "ő" 2011 RPG királya. :D
  • Vamp
    Sziasztok! Nekem az I. fejezet 10 percenként kifagyásokat hozott... részben vissza olvastam... mintha azt írnátok, hogy az ATI driverekkel van gond... milyen nvidia driverrel fut kifagyás nélkül a játék? 2 félét próbáltam már GTX460 karival, most a 270.61 van fent és előbb kidob mint előtte...
    vagy az Athlon II X4 630 proci a gond?
    1 héten belül peccset vártok... amivel tökéletes lesz minden? ha ez tényleg így lesz, elég baj, hogy úgy adtak ki egy ilyen népszerű játékot, hogy pár millió vásárló azonnal tud vele játszani, végígtolja kétszer, elrendezi az összes csajt és mire én odaérek (pár millió sorstársammal együtt) a hotfix-es AMD procimmal, már csak mocskos ribancokat találok :)
  • grebber
    Witcher 2-be számomra nincs semmi olyan extra ami miatt az év rpgje címet adnám neki!
  • Prince23
    Dragon Age 2-t lealázta csont nélkül. de még így is többet vártam volna w2-től.
  • Prince23
    Kb 6-8 mellékküldit hagytam ki a vége felé. de most úgy is újból kezdem, rosszfiú leszek
  • Bandris86
    Van az 80 óra: kezdd újból és segíts a másik oldalnak.
  • Pares
    Witcher 2-re is ezt mondtátok...
  • Prince23
    W2-t elég erősnek érzem még így is. nem lesz az se ún. nagy "játékidős". bár abban sokkal több mellék questek lesznek.
  • grebber
    Skyrim jön és porba tipor majd mindent!
  • Prince23
    Én is végigvittem, elég jó game lett, mindenképpen 9/10. De sztem az első sokkal jobb volt játékmenet, és végigjátszás szempontjából is. És én már kezdek belenyugodni abba a tényszerűségbe, hogy ilyen életet élünk, hogy manapság minden játék borzasztóan rövid. legyen az fps vagy rpg. Már tök mindegy. Ez is Dragon Age 2 hosszúságú lett, kb 30 órás. (+-5 óra, már nem tom) Simán gondoltam h 80-120 órás lesz legalább a game, de nem :(

Tuti lesz konzolos változat belőle, sok a QTE alapból is :D hajrá. sikerjáték lesz. eddig év (kaland) rpg-je: The Witcher 2, aztán pedig a Dragon Age 2. Mondjuk ez várható is volt h a DA2-t alázni fogja műfaján, témáján, történetén belül
  • Belkar
    Aha kösz ez érdekelt.
  • Bandris86
    Két történeti szálon fut a játék, a 2. felvonásban készülődnek a háborúra. Ezt játszhatod le mindkét oldalról.
  • Belkar
    Lehetséges SPOILER

Egyébként ha a Scoiatel-el szövetkeztem akkor nem csinálhatok questeket a Keadweni táborban? És mondjuk ha Roche-vel szövetkeztem volna akkor meg Vergenben nem questelhetnék?
  • Frank99
    sajnos ez van.

nekem - viszonylag jó vassal csont nélkül fut a warez -várom 1 hete a zavvi.com postáját..

úgy néz ki, komolyabb vas kell...
  • Bandris86
    [spoiler]A boszorkánykörnél. Roche tábora mellett kell elmenned, követve a folyót majd a tengerparti sziklákat.[spoiler]
  • TVelvet
    Maradjon spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 2.chapterben Zyvik ad 1 küldit hogy keressek meg 2 katonát,aki tudja merre találom azt a két szerencsétlent,légyszi ossza meg velem,köszi.
  • ratgab
    De akkor olvastad azt is, hogy be nem jelentett dolgokat is javítanak! Majd meglátjuk.
  • grebber
    Most minek lőjék el az összes puskaport.
    Majd kiadják megint EE ként fullosan ,akkor megint meglehet venni több lesz a bevételük
  • ratgab
    Prológusban!
  • HardStyleZ
    Azért borzasztó hogy gamestar-on olvasom az 1.1es patch leendő tartalmát, és ezek állnak benne inverziós probléma, meg csupa ilyen mellék dolog :S
  • Bagoly81
    meddig játszunk az időben visszafele?
  • ratgab
    Nekem konkrétan a 2. részben azzal az volt a gondom, hogy nem láttam tisztán az ábrákat! Főleg az ellenfélét!
  • ratgab
    Azért nem javított, mert ennyire rosszul skálázható a jelenlegi driver miatt! Nézd meg az Nvidiásoknak 30 fps-t javított csak egy aprócska hotfix!
  • ratgab
    2 hónapos a rendszerem! Nem hiszem, hogy az lenne a gond! Én hülye csak emiatt a játék miatt felraktam a legújabb driver-t lehet, hogy régebbit kéne használni! Na mindegy kibírom, amíg kijön az új Driver egyenesen a Witcher 2-re optimalizálva!
  • mike01010101
    Ha esetleg valaki jobban megszokta a W1 kockapóker ábráit van már mód ami lecseréli a kockák texturájat a régi dobokockákra.
  • wedge31
    THX.
  • Prince23
    Keresd a dokkoknál.
  • wedge31
    Az első fejezetben merre van a titokzatos kereskedő ?
  • enlightened
    Kedd óta nem játszottam a játékkal még. Ez rekord, mert általában ha megveszek valamit, azonnal nekiállok. Itt azonban a dobozt nézegetem csak.
  • SaGa Jr
    Kézikönyv elolvas vagy esetleg billentyűkiosztás megnéz. :)
    Konkrétan ha nem birizgáltad a beállításokat akkor a 3-as gombbal váltogathatsz a jelek között (vagy a Ctrl lenyomásával) illetve a q-val meg használhatod (nyomd hosszan ha egy gyors leütéstől nem működne).
  • ricsa008
    mivel használom a jelet?jeleket? most vagyok a nagy dögnél és mondja hogy bénítsam meg a jellel de melik gomb az?
  • mike01010101
    Nekem a bérgyilkosok menedzselése és hívása miatt nagyon tetszett, nyílzápor, ilyesmik. A többi rész eddig is tökéletes volt.
  • mzprox
    invert mouse megoldható, keressetek rá, valamelyik user.ini file-t kell átírni, az egér bejegyzés alá : invert=1 vagy valami iyesmi
  • mzprox
    Én egy e2180-as procival és 9600gso-val kezdtem játszani. A vga-t lecseréltem hd5850-re és javított 2-3 fps-t... úgy látszik inkább proci(is) kellett volna.. na majd.