The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De egyébként ígértek javítást, az ATIsoknak vagy ez csak valami reménykedés?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
úgy néz ki, hogy a hibás rész így már települ (lehet csak lemezolvasási hiba volt... megnéztem az elsõ lemezt és apró pöttyök vannak rajta és ez nem kosz, szóval ejnyebejnye CD projekt!)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Core2Quad Q8300 (ajánlott fölött)
4GB memória (ajánlott)
Radeon Hd5770 (mint Kongyé, ajánlott fölött)
Eredmény: 22 FPS amikor kimegy Triss sátrából és mászkál a táborban az elején.
Szerintetek mit lehetne ezzel csinálni? Elég idegesítõ, hogy ennyi embernek szarul megy és megvan a vas hozzá.
IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
IK_Down=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=-1.000000)
IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)
IK_Right=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=1.000000)""
Ezzel meg tudtam oldani a jobbra-balra mozgást nyilakkal, DE az elõre-hátra továbbra sem megy..Valami ötlet??
SPOILER
A Kayrán túl vagyok, meg volt Triss is, Letot levertem. Viszont az órségen enm találom Cedricet, kint a faluban.
Hol kell keressem?
Szerencsére a Nagy Pocsolya jobbik oldalán vagyunk. <#idiota>#idiota>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Nem ilyen buta a feje, csak a képek lettek szarok, mert épp pislogásba kezdett. 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A promóciós kódot hagyd, elvileg a bal oldali mezõben lesznek a cuccok.
Mivel láttam, h az elõttem szólónak 512MB-os VGA-ja van, ezért mondtam neki h 1 GB fedélzeti memóriával rendelkezõvel jobban futna a W2. Köszöntem.
Please be patient as we bring this feature back. It should be available soon"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Egy problémám lenne. Elvileg regelnem sikerült, viszont folyton le akar tölteni valamit (nem a telepítésnél tartok, az ahhoz szükséges cuccot letöltötte akkor) gondolom a dlc-t, de folyton azt írja, hogy kapcsolati hiba, próbálkozás 10mp múlva. Ha pedig a letölthetõ tartalomra klikkelek, akkor meg valami promóciós kódnak van hely egy rublikában, ami meg fingom sincs, hogy mi. Régóta játszok, pc-t sem tegnap láttam elõször, de ezt most zavarba hozott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD Sempron 2,8 Ghz
1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
DirectX 9
Windows XP
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB