The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Na végre megjött nekem is a játék. Valami hihetetlenül jó, a harcot szokni kell még 😊
A sárkányos résznél egyszer sem haltam meg, az jó? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

wedge31
Annyit még, hogy szerintem probálj meg a harc elött inni egy fecskét meg egy varjut vagy rötbaglyot attol függöen milyen stilusban harcolsz és tegyél fel olajat is a kardra.

Tömegben én egy bénitó bombával nyitok majd fagyasztó csapda és a quen jel, hardon így egész jól elboldogulok humán ellenfelek ellen.

A monsztákra majd valszeg mást kell kitalálni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
No, belevágtam a második felvonásba. Nagyon pörgõsen kezd ez is. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én az elf csávóval tartottam, Roche nem volt szimpatikus. Igazából nem volt elég idõm eldönteni (5 mp volt rá), így nem tudom melyik a jó és melyik a rossz döntés.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Daell Drow
Az alt gombal tudsz ellenfeleket valtogatni, es ezt remekul ki lehet hasznalni ha taktikazol vagy szorult helyzetben vagy.
Tatyla
fuss

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Lehet targetet lockolni.

The Protector
Köszi.Majd kipróbálom.

Élvezhetetlen gyakorlatilag a game könnyû fokon mert sok dolog értelmét veszíti így.Közepesen meg már az epilogban nem tudtam továbbjutni pedig elvileg az lenne a célja h ott tanulj meg mindent.

Volt vkinek gondja azzal hogy sosem azt támadja akit szeretne.Annyi a megoldás h nem úgy kell mint más játékokban h irányt nyomsz és arra támadsz hanem itt a kamerát kell úgy forgatni és akkor vált.Problémás így is a dolog de ez már az analógra való felkészítés ala konzol.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

az elején a sárkány ellen van valami megoldás, mert már unom hogy 15x kezdem újra... :S

Prince23
Van még jobb is. Vergenben, amikor gyûrût kell gyûjteni (bár még ott nem tartok), Yorveth felidézi az Egy Gyûrû mind fölõtt. Bilincs az egyetlen... blablab. na ott elmosolyodtam bakker 😄😄

Most olvastam twitteren, hogy amd-sek már heggesztik a hotfixet az Ati kártyásoknak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Már legalább 5x lefagyott ez a Launcher... mostmár kezd idegesíteni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
" Fehér farkas te etted meg a piroskát ? " - ez hatalmas...<#nevetes1>

Engem meg most úgy kivágott desktopra mint a pinty!

cylonflatus
Hát ezt nem hiszem el... új problémám van. Egy csomót kínlódtam a dlc letöltéssel, namondom inkább játszok most már. Elindítom és nincs hangja a karaktereknek... hát ez kurva jó. Tegnap hibátlanul futott, most elindítom és nincs hang a párbeszédek közben, mármint effekt és zene az igen, a párbeszédek hangja tûnt el. Többször is visszatöltöttem, többféle mentéssel is kipróbáltam. Kezdek nagyon elkeseredni 😞 Most már rohadtul leszarnám a dlc-t, csak menne rendesen.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ugyanez nekem is...

Fenrir
Remélem a steam verzió is kap majd egy lokalizációs peccset mert érdekelne magyar felirattal is.

Amúgy nekem teljesen jól fut a játék, csak az Übersampling-et kapcsoltam ki és a Shadow-t vettem le low-ra, minden más bekapcsolva vagy maxon.

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Használj quen jelet és sérthetetlen leszel fél percig.

The Protector
Most figy.Ez a game folyamatosnak tûnik 20 fps környékén.......de ha látná 40fps-el a gemt akkor nem mondaná folyanatosnak-

Mellesleg van egy nagyon zavaró dolog a játékban.A nehézség.
Könnyû fokon gyakorlatilag halhatatlan vagy,közepesen meg szart sem tudok megverni.1v1 még okés.De mikor többen vannak hamar elvernek.A védekezésre nem reagál hamar geralt,pedig azt hamar 2 fokra tettem.

Vmennyit vagy nehezíteni kéne a könnyû fokot,vagy a közepeset könnyíteni mert így szar.

Mellesleg ennél a játéknál érzem azt újra h van értelmes új game még a földön és van ok bizakodni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Palinko
nah nagy nehezen meglett van egy kacskaringós térkép az inventotyba
wedge31
Szerencsére nekem ez az egész egy-két perc alatt megvolt lehet, hogy túlterheltek a szerverek.

Hát ez nem túl bíztató! DLC letöltést elindítottam és folyamatos kapcsolati hiba... néha csatlakozás a szerverhez felirat...

Elég tréül lett ez így megcsinálva!

Palinko
megegyeztünk 😄
cylonflatus
Újraindítottam én már rengetegszer, hiába. 2 dlc? Nekem csak a TT-t írja bal oldalon... azt csinálja, hogy amikor elindítom a launchert egybõl kapcsolódni akar valami szerverre, aztán hibaüzi "kapcsolódási hiba" és ennyi... a letölthetõ tartalom menüben meg hiába klikkelek a TT-re, alul kiírja, hogy letöltés és ennyi... rohadtul unom most már, egy kicsit játszok most szerintem, mert órák óta ezzel a szarral kínlódok 😞

CalebJoe
az érdekes ha ezeket ráadom akkor vagy 10fps leesik, de viszont mint minden játéknál ha az árnyékból visszaveszel még jobban fog menni
wedge31
Várj meg kb egy hét és én is ott vagyok és elmondom...<#idiota>

Palinko
de akkor tudod hogy kell ahhoz a mágikus erõhelyhez jutni?
Daell Drow
Na nekem a 2894-es hszben levo bealllitasokkal 1680ban stabil 35 fps.
Konfig az alairasomban, azert remelem hogy atihz is lesz valami driver ami megdobja meg egy kicsit az fps szamot.

Amugy a game nagyon tetszik, hangulatos. A H&S harcrendszerrel nincs bajom, es tetszik hogy ha 5en jonnek akkor mindenki tamad. Es nem alnak korbe 2 meteres sugarban es varjak a sorukat.
Most sikerült! Launchert indítsd újra a játék regisztrálása után és akkor a letölthetõ tartalmak közt megjelenik mindkét DLC!

Kongy
Én most keresem Cedric-et, már legyõztem a dagadékot

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a king slayert, de sajna megúszta. :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Majd csinálnak valamit vele.

Palinko
Prince 23 elõttem van
cylonflatus
Nekem se tölti le, de rohadtul nem értem mi baja van...

wedge31
Persze.

Valakin a troll trouble-t sikerült letölteni/aktiválni?

wedge31
Lehet, hogy még senki se tart ott...

1680x1050-es felbontáson és közepes beállításin. Mellette még 2 giga ram van alatta csak. 😊 Meg AMD Athlon64 2x2.6 Ghz. 😊

Kongy
SSAO kivételével csúnyább lesz a game?

Kongy
11.3, vagyis közvetlen a legfrissebb elõtti. Kifogástalanul fut a játék, magas minõségen.

CalebJoe
én azért tértem át annó ati-ra mert olcsóbb volt de lehet következõ kártyám nvidia lesz megint
wedge31
Azért ez pofátlanság a fejlesztök részérõl, hogy ennyire kicsesznek rendszeresen az atisokal, többek közt ezért is maradok a nvidiánnál.

Palinko
szóval senki sem tudja mit kell csinálni mikor keresem a mágikus erõhelyet és el kell jutni a toronyhoz?
CalebJoe
ha leveszem az extrákat shadow über meg ilyenek akkor 30fps felé is néha felmegy
Az elsõ rész is elég szarul ment annó meg sokat is töltött de a patchek segitettek rajta itt is ez lesz csak még korai
Amit letölt automatikusan vagy jön ennek megoldására egy patch?

enlightened
Várd meg a patchet.

Regisztráltam a játékot és utána a letölthetõ tartalomnál lehet ezt megadni, de mindig azt írja érvénytelen a kód!

enlightened
Te konfigodon hogy megy a játék? Neked is hasonló a kártyád mint 5770 csak 1 -e alatta.

enlightened
Tõlem nem kért kódot! de mindenkinél, majd gondolom ezt is javítják.

CalebJoe
hát ha 15-nél úgy érzi hogy jó akkor az valami alkalmi játékos lehet, mert egy régi vagy profi gamer azért azt megérzi egybõl hogy itt nincs valami rendben
ok valamelyik játéknál a 30 a max de itt lehet 60 is
Valakinek sikerült a DLc-t beizzítani, mert nekem invalid code-ot ír?