9144
-
#4573 Van olyan játék, csak nem rpg. :) -
Although #4572 Hát akkor neked még várni kell. :) Olyan játék mint amire te gondolsz még nincs :) Főleg olyan ami olyan mélységeket tartalmaz mint a Witcher 2. Ha jól hallottam 16 féle szálon alakulhat a történet :) -
Although #4571 Amit hallottam pár bennfentestől a witcher 3-ik része már nem jön ki pc-re a warez miatt állítólag. De egyre több dologgal, több céggel kapcsolatban ezt lehet hallani. És úgy néz ki a Bioware is átállt konzolra, és csak a kódot fordítják át pc-re.
Mindenesetre leeset az állam amikor kézhez vettem a witcher 2 dobozt. Ez egy nagyon igényes anyag, kézikönyvvel, térképpel, útmutatóval,stb egyszerűen leeset az állam :) Ha ezek igazak lesznek, örök hálám a kalózkodóknak! -
bendáj17 #4570 tegnap bele vettettem magam a Witcher 2 világba fantasztikus még a prológust sem csináltam meg, nagyon jól elleszek. Azt le nem írom mennyi az fps mert borzasztó de nem zavar. a lényeg hogy működik. -
#4569 Számomra a "lélegző világ" összképet az rontja el, hogy nincsenek a karakterekbe érzelmek. Beszélnek, vagy ordibálnak akkor se történik semmi mozgás, csak a szájuk mozog... Ha már ennyire figyeltek a grafikára meg a környezetre, pont ezt b*szták el a legjobban, ami miatt nem tudom beleélni magam a játékba... -
mike01010101 #4568 Nekem ez a mutagén dolog nem kerek, hihetetlen mennyiségben találok belőle és eddig 1 olyan képességet találtam amire tenni lehetett. Nálatok is igy van? Vagy lehet másra is használni? -
Although #4567 Talán az egyetlen dolog amit találtam, amit nagyon elszúrtak az a billentyűzet beállítás módosítása. Egyszerűen nem lehet átállítani a nyilakra. És ez egy balkezesnek a halál. Meg kellett tanulni használni a A,W,S,D kombinációt. Ez iszonyatos baki azért. Gondolom használja valamire, de a legegyszerűbb játékokban is lehet jól konfigurálni itt egy rakás gomb le van tiltva. Legalábbis nekem nem működött. Az se volt rossz kitalálni hogy lehet a beállítást módosítani :) -
Although #4566 Részemről 10/10+
Szóval megvettem és egy kicsit haladtam vele.
1. Normálon is jó kihívás. Nyilván az újszerű harcrendszer miatt. Ami felettébb érdekes.
2. Elképesztően szép még minimumon is.
3. Nem lehet érezni hogy ez azért nem teljesen lélegző, élő világ mint a Bethesdáé, mert egyszerűen nagyon nagy világot építettek és könnyű belefeledkezni, még a DA:O hoz képest is nagy talán. :)
4. Érdekes, többféleképpen megoldható feladatok is vannak, mármint eszközzel.
5. Nagyon jól optimalizált még magas beállításon is elfut a kétmagos gépemen! ATI egy kicsit problémás még, ez látható például a képfrissítés szemmel követhető med beállításon, ami kicsit zavar mert szerintem a gépemre az lenne a legjobb egyenlőre.
Talán csak a háttéranyagok, könyvek az ami gyengébb mint a DA:O-ban volt. De elégséges a sztorihoz.
Egyszerűen nem találok szavakat, nem hiszem hogy a Skyrim meg tudná verni. A Bethesda soha nem csinál ennyire "rpg"-t ők inkább univerzumokat építenek. De azokban a karakterek nem élnek ennyire még a FNV-be sem.
Szóval szép lassan haladok mert egyszerűen annyira szép hogy muszáj megállni nézelődni :D (Jelenleg Prolog I első városában)Ezek az első benyomások :)
A Dragon Age: Origins óta nem láttam ilyet, pedig a Fallout new vegas se rossz, de ezzel nem lehet összevetni :)
-
#4565 Lerakod a csapdákat, utána rögtön nyomsz védővarázst (quens), hogy abból püfölje le a HP-t és ezt az egész csata alatt betartod (csak később nyilván nem kell csapda). Lényegében a végén a legerősebb ellenfelet is elsőre le lehet verni azzal, hogy mindig pajzsot nyomsz, püfölöd, ha gyengül a pajzs, vagy nagy támadás jöhet, akkor megint pajzsot nyomsz és püfölöd tovább. Persze nem árt fejleszteni is a pajzsot max.-ra, meg hogy a sebzést is adja vissza az összes ellenfélnek fullra. Ezzel kb. bárhol ki lehet húzni, ha jól mozog az ember. Ha emellé még a hátbatámadás bónuszt is lecsökkented 0-ra skill-ből, akkor hiába kerülnek a genyák a hátadba, nem érnek vele sokat, így a kicsik ellen is jobban lehet harcolni. -
#4564 nézd meg a túbon, aztán könnyebb lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=NopjUToG_8Q
így 20x ra sikerült nekem....
-
Atek007 #4563 Neked milyen betűtípuson van?Told már fel valahova hogy fel tudjam telepíteni,meglátjuk mit ad ki. -
#4562 Megvettem a 2 fejezetben a sárkánybőr kabátot 3400oren ért.Megérte ennyit áldozni rá?
Egyébként ha nem a törpök városába kerülök akkor mi a másik lehetőség? -
Jimmyke #4561 Akkor megy linkbe. -
Jimmyke #4560 Csak neked, hogy szépeket álmodjál!
Szeretik a zergrusht a rohadékok.
-
Hunor1 #4559 Hát ez fasza....az elején ezt a Kayrant sem tudom legyőzni...még easybe sem...2 csápját még levágom amikor csapdába esik de urána kivégez:((((
basszus és ez még csak az eleje, mi lesz később? :((((( -
Prof William #4558 Mint ahogy a Witcher 1 ben lehetett 2 nő között választani a végére ( Triss és Shani ) úgy valami hasonló itt is lesz? -
Bandris86 #4557 Nekem Dethmold és Roche a kedvenc karaktereim, Roche útja jobban tetszett :) -
#4556 Valaki tudna nekem segíteni:
olyan gondom van hogy van egy pc konfigom, de a monitornak a HD Tv-m használom. Magával a játékkal nincs baj, viszont a feliratok és a kiírások olyan picik hogy olvashatatlanok. A felbontás már a számítógépemen megvan úgy csinálnva hogy gond nélkül tudom használni az internetet meg egyéb dolgokat, azonban a játék nem igazodik ehhez. Van valami mód hogy úgy állítsam be a játékot hogy olvashatóak legyenek a szövegek? -
Sith #4555 Páncél fegyver fejlesztéseket csak olyan páncélba vagy fegybe tudod beszerelni ami fejleszthető. szal van slotja hozzá -
#4554 Hardon az embereket/elfeket jobban utáltam, mert folyamatosan kivédték a támadásaimat. Tömegben meg nehéz trükközgetni egyre koncentrálva. A nekkerek legalább buták és ki lehet játszani őket. :) -
#4553 Hú, a nekkerek milyen irritáló kis gyökerek. Utáltam őket. -
#4552 Köszönöm. Ma kezdtem a játékot és eddig tetszik, csak még sok dolog homály. Van egy rakat mutagén meg páncélfejlesztsztő cucc, amiket még sehol nem tudtam felhasználni. Gondolom majd ha kifejlesztem a hozzávaló képességet, akkor már hasznosabbak lesznek. -
Sith #4551 Talán Darázs bomba a neve magyarul (ha elolvasod a Neckerek vagy miknek a jellemzését akkor ott írja valahol hogy a legjobb ellenük a ... bomba) -
#4550 Mivel tudom berobbantani azt a 4 gödröt, amiből előmásznak azok az emberszabású lények, mert vettem ilyen tűzre robbanó petárdát, de attól csak kigyulladt? -
wendi1106 #4549 kösz nem kioktatást kértem XD -
ratgab #4548 DA 2 csapatos rpg (éppen ezért kategóriájában kihívó nélkül az első jelenleg még, talán a Dungeon Siege 3 verheti el más nem is jön idén ilyen stílusban!), míg witcher 2 nem! Azon kívül, hogy mindkettő RPG minden másban különböznek, szóval nincs értelme összehasonlítani!
Viszont a Witcher-t a Skyrimmel jobban össze lehet hasonlítani szerintem, de az sem teljesen igazságos, mert 2 játék mást képvisel! -
#4547 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saskia-ban akkor csalódtam amikor azt mondta, hogy a törpék a gyengéi. :DD Amúgy az egyik változás pont a herceg elleni lincselés megakadályozása lesz. :p -
#4546 Tök fura az egész. Új játékot kezdtem, a képernyő mindig "elalszik". mintha kikapcsolnám :S másnál volt ien gond? -
#4545 Ezért jó a steam-es witcher 1 semmi gond nincs vele! -
wendi1106 #4544 Hali
a Witcher 2ő után gondoltam kipörgetem az első részt újra csak 1 a baj a regisztrimet elfelejtettem és ha jól vettem észre a kiszolgáló szerverek (vagy tudom is én mik) nem működnek így nem tudom az email címemre visszakérni az adataimat és új regisztrációt csinálni sem(ha lehet egyáltalán) ergo nem tudom sem hitelesíteni sem patcheket felrakni a játékhoz.
(elvileg ettől még tudnék játszani vele de ...)
Másodjára pedig Win7 van és valami "Tages Protection" illesztőprogramot alapból blokkol a rendszerem instabilitási problémák okozása miatt.
Mondanom sem kell nem tudom sehol sem feloldani (azaz én nem találtam meg hogy hol lehet) ezért keresgettem és ezt találtam:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132872
9. hozzászólás.
letöltöm a progit telepíteném és az sem fut XD – de majd még próbálkozom.
Esetleg ti tudnátok nekem segíteni ?
előre is köszi. -
mike01010101 #4543 Köröket ver a DA2-re, ez biztos. És szerintem 2 ugyanabban az évben megjelenő külsőnézetes, fantasy, kardozós-mágiás (ember-töpr-tünde-sárkány-szörnyek szereplős) történet orientált akció-RPG-t össze lehet hasonlítani. Ha ezeket nem lehet akkor soha semmit semmivel. -
#4542 Amúgy ti próbáltátok már a fisztekket (játékbeli drog) ? :D -
#4541 Nekem amúgy Iorveth szimpatikusabb, sokkal, már a kezdetektől (értsd: debut trailer) fogva. Roche olyan tucat karakter, mármint megjelenésre nincs benne semmi egyedi... Iorveth viszont egy jelenség, meg azért mégis Ő a Scoia'tael feje. :) -
#4540 @BEAST
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, rühellem Henseltet is, Roche oldalán pedig neki kell nyalni. Az a slusszpoén h a Premium Edition-höz járt 1 kis levél, ami azt fejti ki mekkora egy szemétláda ez a Henselt. Saskia sokkal szimpatikusabb volt, mondjuk azt megbántam h megvédtem a herceget, mert nem érdemelte meg. A végén amúgy megöltem Saskiát, mert felhúzott h 1 óráig kellett ölnöm sárkányformában. :D -
#4539 Na sokan már kb kijátszották a gamet, én viszont annak örülök, hogy holnaptól megint munka van és ez az AMD csapatára is vonatkozik, minél hamarabb össze kéne rakni a hotfixet, és ha minden meglesz hotfiy és patch is akkor kezdem a gamet és már élvezhető is lesz. -
#4538 Roche és Iorveth egyformán erős karakterek, csak más oldalon harcolnak. Pont ezért nincs "jó" választás közöttük. Elsőre az elfet választottam és nagyon élveztem a történetet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Másodjára Roche-nek segítettem, de az a játék félbeszakadt. Az első végigjátszásból megismert nem túl szimpatikus karakterek oldalán játszva valahogy nem volt öszinte a mosolyom. A katonai tábort inkább pihentetem egy darabig és újból nekivágok Saskia oldalán egy két apró módosítással. :D -
#4537 Ja ott voltam is. Yorveth vitt oda. akkor most Roche-t választom. Roche amúgy is sokkal szimpatikusabb, sztem eléggé erős karakter lett. Lethora pl. köröket ver! de azért a tünde sem panaszkodhat. -
#4536 Mind2 út jó, tehát gyakorlatilag szimpátia szerint is választhatsz, vagy az alapján h hova akarsz menni: Vergen-be a törpök bányavárosába, vagy Kaedwin-be, egy katonai táborba (?) (asszem az, legalábbis annak tűnik nekem. :D). Vergen nagyon szép hely, ajánlatos. :) -
#4535 ha már rossz alak leszek Geralttal, szerintetek melyik útat válasszam? Roche vagy Yorveth?
1. végigjátszásnál én a tündét választottam.
Egyébként a poén benne, h mind a kettőnek elég sötét a múltja. -
#4534 DA 1-2-vel kapcsolatban osztom a véleményedet. így van.