9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Bandris86
    Nekem egyéves gépem van AMD videokártyával és nincs semmi problémám.

Remélem, a jövő heti patchek segítenek fognak a dolgon.
    Addig gondolkozz el a rendszer újrarakásán, néha nagyon sokat számít.
  • ratgab
    Hagy várjam már el, hogy a Cd Projekt által hivatalos ajánlott gépigényen normálisan fusson, amikor jóval fölötte vagyok az ajánlott igénynek! Szerintem ez egy egészen jogos elvárás sokunktól és érdekes módon a nvidiásoknak a driver megoldotta a problémát, így hát reménykedünk, hogy AMD-n is hasonló lesz a helyzet, amellett meg a CDPR is nyugodtan belenyúlhat a "fantasztikusan jó" motorjukba és optimalizálhat rajta ezt azt!

Éppen az a probléma, hogy nem elavult, sőt új gépeken is rosszul fut! És a probléma másik része az, hogy skálázhatatlan a játék, tehát hiába kapcsolok ki mindent, attól még nem fut jobban! Tetszik már érteni????

Fable 3 meg nincs annyira elszarva, mint a Witcher 2 motorja... ennyi!
  • Bandris86
    Most komolyan, mit vártok optimalizáció alatt? Csodák nincsenek, sose fog hasítani egy "elavult" gépen. A Fable 3 pedig azért megy sok FPS-sel, mert egy 6 évvel ezelőtt piacra dobott konzolra írták.

Kapcsoljátok ki az árnyékokat, shadereket, vegyétek le a modellek részletességét és máris jobb sebességgel fog menni.
  • enlightened
    Brotherhood már nem ütött olyan nagyot, A single player rész rövid lett, és rengeteg felesleges küldetés volt benne. "Kapd el aki ellopta a pénzed" Kapd el mert elvitte a levelet" Már a 2 ben is uncsi volt. A multiplayer jól sikerült, de jobban jártak volna ha Altair van benne és nem Ezio. Eziobol egy rész is elég volt.
  • ratgab
    Benne lesz a javításban... ugyanúgy, mint a szabad billentyű kiosztás is!
    Ígérnek még javítást a CTD-kre is... optimalizációról eddig nincs hír!
  • enlightened
    Az röhej, hogy ilyenekre vársz, legtöbbünk még el sem kezdte a gamet mert játszhatatlan, szóval hidd el az invert mouse lesz az utolsó amivrl foglalkozni fognak. LOL.
  • antgecc
    Nah, látom az 1.1-ben lesz invert mouse. Hát ez röhej. Hogy a fenébe lehet ezt kihagyni??
  • Ironman2
    Aki nem akar javításra várni az fáradjon ide
  • antgecc
    Invert mouse-t lehet valahol állítani? Én nem találtam.
  • ricsa008
    a városban nagyon akad nem lehet valahogy optimalizálni rajta egy kicsit?
  • SaGa Jr
    Ugyanúgy tudod megszerezni ahogy a többi igazán egyedi alkotóelemet (például a dreugh esszenciát az Act 2-ből ami az azonos nevű brutál erős páncélhoz kell). Magyarán ha kinyírsz egy sárkányt akkor onnan fogsz tudni szerezni ilyet.
  • Haversrác
    Szasztok, az act3-ban megvettem a "Kaer Mohren Meteorsword" tervét, megvan minden hozzávaló kivéve a sárkánypikkely. Azt hol találok?
  • xXtamasXx
    Ott engem is elkaptak, de utána vissza lehet menni és begyűjteni a cuccokat stb, de csapdát azt nem találtam...
  • Belkar
    Engem is elkaptak de simán kinyírtam a szörnyet csapda nélkül is...
  • Solid Snake
    Érdemes cserélgetni a fontokat, lehet találni olyat ahol "izmosabb" a betű vastagság. Lényegesen jobban olvasható úgy.
  • Atek007
    Csatlakozom hozzátok.
  • HardStyleZ
    Jól mondod ugyanis ha 4:3on is lehetne nyomni meg a többi képarányon(kinek mekkora kell) úgy igazodna a betűk skillek nagysága is.

Ratgab és Én nem játszunk addig míg ki nem javítják a szélesvásznot és a betűk nagyságát. :)
  • Atek007
    Feltettem egy ilyen betűtípust de sajnos nincs hatással a méretre.
    Hogy az ábrák méretéről ne is beszéljünk.
    Akik így játsszák nem idegesíti őket a méret meg ez a tetves széles vászon?
    Állítom ha normál képarány lenne arányosan nőne az ábrák és a karakterek mérete.
  • mike01010101
    A második fejezetnél vagyok és egyre jobb a játék. Tényleg nagyon jó.
  • mike01010101
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tujarévben van az egyik házban, ez egyik kereskedőnél, aki készíteni is tud cuccokat
  • Blondy
    mégis tudom ezekszerint

szóval a Trollos kérdésem a DLC-s küldi:

[spoiler] Levágott feje eltűnt a Troll csajának. Megigértem neki kinyomozom ki volt a gyilkos, de miután beszéltem mindekivel ,Zoltán mondott valamit h esetleg valaki kilógatja az ajtó fölé a fejet és a varászó csajszi meg annyit mondott h alchemistáknak nem kell egy egész fej soha. Én végigjártam a házakat de sehol nem láttam lógó fejet és nem tudom továbbvinni ezt a küldit. Valaki esetleg tudja a megoldást? [spoiler]
  • Blondy
    Trol küldetésnél elakadtam. Beszéltem Zoltánnal meg egy csajjal utána lövésem sincs hogyan keressem a hiányzó valamit.

Továbbá azt sem tudom h működik a spoiler makro.

[spoiler] test /[spoiler]
  • Pluskast
    Igen ez valószínű de az euorópai zárt béta még talán idén meg fog jelenni és remélem bekerülök:))
  • IMYke2.0.0.0
    Ami nem idén fog megjelenni...
  • enlightened
    Ez így van de így a patch lehet jövő héten se készül el mert akkor is csak 5 napot fognak melozni rajta az meg kevés hozzá.
  • Pluskast
    Idén engem már csak az SWTOR érdekel.
  • ratgab
    Azért mert emberből vannak! Pihenjenek csak nyugodtan és hétfőn újult erővel vágjanak bele a készítésébe! Pihent ember jobban és gyorsabban dolgozik, mint egy fáradt!
  • ratgab
    Mondom, hogy csak a prológust csináltam meg és ott meg is figyeltem! Nyitott szemmel járok a világban is és sok mindent megfigyelek! Ha játszom, akkor is mindig az összefüggéseket keresem, így ilyenekre én hamar rájövök (főleg mikor 2 elnyomott Aard után úgy beszedtem Geralttal 1-2 csapást mint a szél, holott védekeztem... de szegénynek nem volt már energiája kivédeni a támadásokat).

És ismétlem, hogy nem játszom vele a patchig!
  • Faki
    Látom sokan szidják a harcot, vagyis hogy túl nehéz, pedig csak pár dologra kell figyelni, főleg az elején. Figyelni kell az erély kockákra, mert 1 hárítás = 1 erély. Aztán quen jel, shieldeled magad és próbálsz ésszel gurulni, leginkább keresni az ellenfél hátát.
    Később ha jól lettek elosztva a pontok, akkor pár mp alatt kivégezhető minden, kivéve a bossok.

Lethot meg nem kell csapkodni, amíg shield alatt van
  • enlightened
    Ratgab te játszol!!!:D
  • grebber
    O fuck ez a lopakodós rész nem megy nekem :(

A legyőzéséhez
    csapdát mondogatnak
    ,hogy az kell.
    Ott áll a szerszámíjász a ház mellett,de a társam ugye eltereli figyelmét és bejutok.Ugye itt irja is szerezzem meg a szükséges cuccot,de észrevettek

Kérdésem: Ezt a csapdás részt már ....hatom vagy van esetleg más is van amitől lesz csapdám?

• enlightened
    Egyre rosszabbul, bírom, most hogy megtudtam hogy két főszál van és egyenként 50 órásak is lehetnek, már nagyon nehezen bírom ki a hotfix érkezését. Nem értem miért nem dolgoznak rajta hétvégén is:D
  • enlightened
    Ez jó lenne.
  • TVelvet
    csinálok egy spoiler gombot, valaki tudja hogy lehet gombbal beíratni textbox-ba valamit?
  • wedge31
    #4452 ennél jobban nem lehet a szádba rágni.
  • IMYke2.0.0.0
    A kevés is bőven elég...
  • Laza
    Na, ebben aztán sok spoiler volt :)
  • grebber
    De ezen mindig jókat visítok amikor nincsenek felkészülve egy nagy rohamra
  • pedropedro
    Nem akarlak megbántani de egy értelmes választ nem tudsz leírni!
    Nem arra vagyok kíváncsi hogy hogy kell előállítani bombát,azt is jól tudom hogy mindenhez recept kell!A bombának a nevére lettem volna kíváncsi amelyik hatásos ehhez.Nem tudom feltűnt e de van jó pár fajta bomba a játékban.De mindegy majd mindet kipróbálom.
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáljátok ki a www.playon.hu-t :)
    Nekem nem jön be...