The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
ja az nvidiásoknak meg 50-60fps
Üdv!
Tudtátok regisztrálni a játékot? Mert nekem folyton azt írja ki, hogy: Kapcsolat hiba. Próbálkozz újra. :S

wedge31
Egy pajzs amitöl fél percig sérthetetlen leszel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mit tud az a jel?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Voltan
Azért csinálhatnának valamit az ATI dologgal is, jöhetne valami patch vagy driver...
Nem fut rosszul, de azért több lenne benne szerintem.
High beállítások mellett 5850-nel a mocsaras városban 32-33 FPS, néha leesik 25-27re.
Azért ennél többet kell bírnia szvsz...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Használj quen jelet a játék beépitett cheatje.

Rájöttem hogy a mocsári faluban nem éri meg azonnal szönyevadászati megbízásokat végrehajtani. Kimentem a vadonba de az elsõ komolyabb összecsapás szétszedett és még csak nagyon taktikázva sem lehet 3-4 nél többet kibírni.

Azt hiszem próbálok egy darabig falun belül gyarapodni és majdakkor megyek ki amikor kicsit combosabb leszek.
BoneDragon
Az a durva, hogy akár leveszem lowra, akár felhúzom maxra, ugyan annyi az fps. De legalább nem esik sehol sem 26 alá.

wedge31
Ok, megnézem jobban, köszi.

Pedig ott kell: a "slotos" képességek fejleszthetõk vele a karakterlapon.
IMYke2.0.0.0
Én jó helyen (és elég gyakran) készítettem különmentést (amikor dönteni kellett) és így végig tudtam játszani a játékot úgy, hogy Shanit, és úgyis, hogy Trisst választottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Habár nekem is volt W1 mentésem de az már több éve volt !

Habár akkor én is Shanit választottam és a Mókusok oldalán harcoltam !
IMYke2.0.0.0
Elhiszem, de maximalista vagyok - nekem az a nüansznyi esély is kell, hogy utalást kaphatok az 1. részbeli döntésemre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

aricsi
A vram-ot írt(video ram) nem sima ram.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

wedge31
Semmit se vesztesz vele, szvsz.

IMYke2.0.0.0
Na, most adtam fel.
Át kell hoznom az 1. részt is, és csinálnom egy alapértelmezett mentést vele.
Egyszerûen nem látja a mentéseimet a 2. rész.
Pedig van ám, sok.

wedge31
Most kaptam egy mutagént hogy lehet felhasználni ? mert meditálás alatt nem megy sehogy.

koschwarz
"Megszenvedtem vele, de így édes a gyõzelem. 😊"

na én ezt hiányolom a mai játékokból. amikor nehéz, és tényleg örülsz annak, ha sikerül.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CalebJoe
nagyon szépek a beszûrõdõ fények
Durván 20-30 mondatról a másfél millió karakternyi szövegmennyiségbõl 😊
enlightened
Nem hinném hogy még egy 1 Giga RAM a megkévõ 4-jéhez sokat dobna. A RAM nagyon nagyoon kicsit befolyásolja csak az FPS-t, nem venne észre semmit.

Tinman
"Ha nincsenek meg az elõd elmentései, akkor mirõl maradok le a második részben?"

Ezt én is kérdezem! Thx elõre is a válaszért!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Ha nincsenek meg az elõd elmentései, akkor mirõl maradok le a második részben?
Ha a Tesco-ban veszem meg a PE-t, akkor is jár hozzá DLC?
Pószterrõl gondolom ne álmodjak Tesco-ból. Fõleg, ha az külön járna hozzá.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Én is maxon játszom, de valahogy szerintem az a játék leggyengébb része. De NEM nevezhetõ csúnyának az tény.

Én a sárkánynál meghaltam vagy 15x legalább normálon (igaz hajnali 1 volt <#idiota>)

IMYke2.0.0.0
Lehet benne valami, de ez még nem ok arra, hogy konzolportként hivatkozzon mindenki rá.

A konzol itt másodlagos. Nézd meg a DA2-t, na AZON látszik, hogy a konzol volt a cél.

A grafika szvsz gyönyörû, minden eddigit ver. A modellek arcát pedig egyáltalán nem látom mûnek, mondjuk elég magas beállításokkal játszom.

Tényleg kemény a játék, de játszd nyugodtan könnyû fokozaton. Érdemes legalább kétszer végignyomni, másodikra rakhatod feljebb.
Power Wheel, listás inventory, item highlight helyett medál markolászás, stb.

Látszik rajta, hogy a lehetõ legakadálymentesebben akarják majd átportolni.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sajnos az animációk folytonosságánál vannak bugok gazdagon. Mászás, ugrás animációkon még dolgozhattak volna. Néha lassan reagál a gombnyomás után, ajtóknál meg ilyesmi.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

IMYke2.0.0.0
"Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsõdleges platform" - tévedés. A konzolra csak ezután fogják átportolni.

"Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsõdleges platform"

A konzol csak lehetséges platform. Még nem is tuti hogy lesz oda.
Nem tudom a harc miért lenne egyszerûbb. Szerintem az elõzõ ennél is egyszerûbb volt, felvillan a kard...katt, várok, felvillan a kard...katt, várok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Maxtreme
tegnap játszottam a cucossal 2-2.5 órát. Részemrõl hozta azt amit elvártam tõle. Tény hogy látszik rajta hogy a konzol volt az elsõdleges platform, de ez van. (nem hibáztatom õket, abban van nyilván a pénz)
Az irányítás és itt fõleg a harcra gondolok, nem mondom hogy jobb vagy rosszabb, inkább más. Egyszerûbb mint az elõdnél.
A grafikai megvalósítás nagyon szép. Hangulatos helyszínek, korrekt pályadesign.
A szinkronhangok is igényesen sikerültek.
A gépigény az új drivernek köszönhetõen teljesen átlagosnak mondható.

..és akkor jön a de. 😊
Ugyebár semmi sem lehet tökéletes, ez sem lett az.
Amire jobban figyelhettek volna, az a harc közbeni animációk. Kicsit illúzióromboló mikor az enemy elesik, és mindenféle animáció nélkül feláll 😊
Bár a látványvilág tényleg pazar, de a modellek arcával annyira nem vagyok kibékülve. Kicsit olyan nem is tudom, mû hatást keltenek.
A másik problémám hogy (aztán lehet csak én vagyok balfasz 😊 ) kissé nehézre sikeredett az cucc az összecsapásokat tekintve. Normalon játszok, de volt ahol vagy 5x meghaltam egymás után.

Ettõl a 2 apróságtól eltekintve nekem nagyon tetszik eddig. (és még a javába bele sem kóstolhattam) <#eljen>

Kongy
4 magos proci, és 1 GB VRAM dobna a sebességen.

Kayran legyõzve! Megszenvedtem vele, de így édes a gyõzelem. 😊 És a játékot továbbra is imádom! <3

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Háát, nálam elég rosszul fut, gyakran lemegy az fps 20 alá is, amúgy olyan 30 szokott lenni, de még így sem mondanám folyamatosnak a képet, pedig nem vagyok magas fps-ekhez szokva. Nem tudom a te procid mennyivel jobb, gondolom 4 magot megköszöni a játék, lehet hogy azért ilyen jó nálad. A többi dolog kb megegyezik. De nálam egy csomó dolog ki van kapcsolva, Ultrára még csak rá nézni sem merek😄 A Graf bugról nem is beszélve!
Nem tudom mennyit dobna rajta, ha nem a 10.10 driver lenne fent!
IMYke2.0.0.0
Mindjárt tudok segíteni, mert áthoztam a mentéseimet:

S teszem is a helyére.

Rakd le és várj.
Amikor lesújtana, gurulj arrébb.

Használd a pajzsot (Quen) és vmi fõzetet, még a csata elõtt idd meg.
Kongy
Na most húzott fel a játék. Van ez a Kayran. A csápjait a Yrden jellel kéne csapdába ejteni, 2x nagynehezen sikerül is, de csak tippelgetek h hova rakjam, teljesen random módon akad be a csápja. Nem tudtok vmi specifikus helyet, ahová kell rakni a Yrden csapdát?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Batmanci
Nem, nincs.
A W1 fennt van és a mentései mûködnek is.
Azokat rakosgattam már mindenhová, mert nem látta a 2.
A 2: ?:\Dokumentumok\Witcher 2\Gamesaves
Az 1: ?:\Dokumentumok\The Witcher\Saves
könyvtárakban röhögnek.
Mégsem látja õket. De ha nincs komolyabb jelentõsége, akkor egyszerûbb hagyni a f*szba, csak a probléma izgat, hogy nekem vajon mi a redváért nem mükszik!?
Köszi, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

1: a launcherben Kép és nyelv, majd Beviteli beállítások. Védekezni amúgy az E gombbal tudsz, de érdemes fejleszteni, mert eleinte gyenge.
2: Igen, meditálni kell.
3: Azt csak "slotos" armorokra lehet rárakni. Lesznek "slotos" fegyverek és képességek is, oda a mutagének jönnek.
aricsi
Fura ez az ati problem,nekem is 4870 512mb van és legújabb driver,de nincs grafikai bug, beállítások:ultra 1440x900, csak vsync+élsimítás+legjobb mintavétel-t kapcsoltam ki és nem mértem de 30+ fps az elején a csatában bõven van,szép folyamatos a kép.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem: lehet, hogy nagyon alap dolog, de nem tudtam rájönni 😞
1. a billentyûzetkiosztás lehet valahol állítani? Pl védekezni sem tudok.
2. Potiont inni csak meditation állapotban lehet? Máshogy nekem nem engedte.
3. Kaptam ilyen armor enchancert. Azt hogy lehet rárakni az armorra?

A válaszokért köszi elõre is 😊
CalebJoe
Csak szólok hogy hogy minden elment a játék nálam vagy 50 autosave-t csinált plusz a néhány manuális save-em már több mint 300mb lett, szóval ha valakinek furcsa hogy miért fogyott el a C:-n a hely hát ezért.
IMYke2.0.0.0
Basszus! Elfelejtettem elhozni az 1. részes mentésemet!
Ki is írj a játék, hogy Witcher 1. rész mentés nem található.

Na, megyek haza érte 😊

Pluskast
Valaki meg tudná mondani, hogy a páncélfejlesztés nevû tárgyakat, hogy tudom felhasználni? Nem tudok rájönni. Köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Akármekkora felbontásra állítom a képernyõ alján és tetején fekete csík van. Mint egy moziban. hogyan lehet teljes képernyõs?
IMYke2.0.0.0
Hopp - többet szed le, mint 28 MB...

Milyen körettel?
IMYke2.0.0.0
3 alkalommal kellett megadnom a CD-kódomat, mire elkezdte leszedni a frissítést 😊))
De most már csorog lefelé a 28619 KB-nyi anyag. Juhéj!

Nekem a 4800HD széria reccenés nélkül visz a játékot. 😄

Shiwo
köszi...közbe kiderült, hogy elõbb meg kell csinálni a Tisztességtelen ajánlat küldetést

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../