The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is furcsa, hogy mikor kereskedek a bal oldalon vannak az én cuccaim, a jobb oldalon a kereskedõé és az én össz.pénzem is a jobb sarokban a kereskedõ cuccai fölött van. Elõször azt hittem az az õ pénzmennyisége.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

BEAST
Nekem kifejezetten tetszik, hogy külön a meditáció felületen lehet intézni a potion ügyeket is. Megad egy alaphangulatot, miszerint a witcher komolyabb harcra készül. Egy egyszerû gyorsbillentyûs kattintás nevetségesen egyszerû és illúzióromboló lenne. Ritkán használtam, de ez megint csak egy plusz pont a játéknak.(Már csak a pajzsot kellene gyengíteni és még ügyeskedésre is rá lehetne szoktatni az embereket)

A potionkeverés és craftolás pedig szerintem eléggé felemásra sikeredett. Egyrészt tetszik, hogy neked kell nyomon követned mid van és mi kell még, viszont az alkotórészek olyan semmilyenekre sikeredtek. Mindenbõl van mindenhol, teljesen jelentéktelennek tûnnek.
Az elsõ részben legalább egy ideig elszórakoztam a különbözõ kombinációkkal.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hm, akkor megeshet, hogy ezért nem kaptam még meg kódot én sem az 576-tól, kösz az infót.
TBTPumpa
Információ annak, aki a Gamestop-nál vette a játékot, és nem talál az ajándék DLC-hez kódot:

Sajnos a nagykereskedésbõl nem érkeztek még meg egyenlõre a DLC kódok. Amint megérkeznek küldjük neked. Esetlegesen ha ez nem fordulna elõ (nem kapjuk meg a DLC kódokat). Akkor a következõ vásárlásodkor ingyenesen van a házhozszállítás.

Megértésedet elõre is köszönjük, de sajnos a DLC-kbõl kevesebbet adott ki a gyártó.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

2 dolog zavar meg, bonyolult a targykezeles rendszer legalabb amikor bongeszem az arus keszletet lenne odairva a receptjei melle, hogy nekem is megvan-e, mert igy mindig kezzel kell keresnem es parositanom. Aztan a recept lista lehetne ABC rendben, mert csomo ido mire megtalalok valamit, es a questlog, karakterlap es inventori kozott nem lehet 1 gombbat atlepni, hanem vissza kell lepni a jatekba es csak ugy lehet valtani. Ez mondjuk mar a vicc kategoria.
Ez igaz, szokni kell.

Azert ez a jatek nem igazan user friendly, en ezt kb beta verzionak tekintem, az tuti, hogy ezt nemigen teszteltek hazan kivul "laikusokkal". Eloszor a billentyuzet para, hogy 2011-ben igy kibaszni a balkezesekkel, az nem semmi, aztan a jatekban szerintem a recept rendszer baromi szar, ahelyett, hogy bekerulni valami "varazskonybe" a receptek, ahonnan azutan mar nem lehet kivenni oket, csak valogatni, ehelyett midnen egyes recept kulon el lehet adni, ujra megvenni, lehet belole tobbet veni ugyanabbol ha az ember figyelmetlen, vagy veletlen eladni azt ami kell, ha legyartok 1 targyat nem latom, hogy mennyim is van belole pontosan, mert sehol nem irja, ki kell lepni a meditaciobol es a targylistan ellenorizni, raadasul a fozetek megivasa is eszemetlen korulmenyes ahelyett, hogy siman gyorsbillentyun lennenek mindig vegig kell nezni az animaciot stb. Szoval jo jatek lenne ez, de annyi bosszanto szart hagytak benne.
cylonflatus
Nekem is lejött a TT, de én nem csináltam vele semmit. Valamikor hajnal 1 fele megpróbáltam és viola, simán, gond nélkül lejött. A kisd villám ikon meg nem azt jelenti, hogy "elkapta" a letöltést, szimplán csak azt hogy online vagy.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

wedge31
Kép és nyelv menüpont a launcherben.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cylonflatus
Ugyanígy jártam tegnap. Tegnapelõtt játszottam vele, semmi, tegnap meg folyamatosan szarakodott a hang. Ezt a 2.1 tippet kipróbálom, köszi!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

nem tudja valaki, hogy a mutagéneket hogy lehet cserélni a képességekben? (ahogy láttam egyelõre csak a fenti witcher ág két utolsó képességébe lehet tenni õket) Vagy, ha valamit beletettél, az már benne is marad?

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Megvettem a gamestart
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
94%- ad a játékra

Este letöltöm a finishing moves dlc, én inkább a harcra megyek rá.

Mellesleg a gubók újratermelõdnek az erdõben?
Én sem rohanok kb 2 napja amióta elkezdõdött a 1 chap kb annyit csináltam hogy bejártam az erdõt összetevõkért + megnéztem magamnak a falut + szkanderezgettem + verekedtem + halhattam a dumákat. Nam rohanni kell hanem kiélvezni.
Az egér gombok érdekelnének mert a középsõ egérre nem tudok semmit állítani. errõl tud valaki valamit?
Gabisan
Koszi szepen!Sikerult megcsinalnom.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Köszi, én az installált könyvtárban levõ ini-t írtam át, ez lehet a gond.

Köszi megprobálom

lwb
Nincs idõm tesztelni, csak este, de gog.com-on ez van:

Yes, you can modify INI file and use own keys in game.

Final tutorial:

1. Open Documents\Witcher 2\config (not instalation folder)
2. File DIMapping.ini contains keys that game knows (but not all will work on your keyboard) - use it as source
3. File user.ini contains your binding. You have to replace IK_SomeOriginalKey= with your key
4. You can delete all IK_PAD_* mappings, they are for gamepad
5. You can remap I Inventory key, M Map key...
6. You can verify your binding by opening Options from launcher - but it will break Up/Down arrows mapping. You have to delete added lines:

IK_Down=(GameKey="GI_Down",Value=1)
IK_Up=(GameKey="GI_Up",Value=1)

These keys are valid - you will control movement by cursor keys:

IK_Down=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=-1.000000)
IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)

7. CDPROJECT will fix this issue in few days

Nem engedi az elõre+hátra gombot továbbra sem

kösz a segítséget de tényleg<#falbav>

Én csak a jobb egérgombot és az E betût cseréltem meg az ini-ben de az nem mûködik, ugyanúgy E-re védekezeik és jobbegér az erõs ütés.

koschwarz
asszem elérkezett az a pont, amikor nem olvasom tovább a topikot.

SAJNOS

TÚL

SOKAN

NEM

TÖRÕDNEK

AZZAL

HOGY

HASZNÁLJÁK

A

SPOILERT

<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

lwb
Az azért érdekes, mert a steam és a gamespot fórumain meg mûködik az embereknek.

De mindjárt kipróbálom.

Szerinted mi teljesen hülyék vagyunk? Te a fórumon olvastad hogy mûködik, én viszont megcsináltam és nem mûködik. Nem ez az elsõ játék amivel játszom és egyszer már .ini fileba is nyúltam bele😊

Avenger
Nem olyan nehéz amúgy megszokni a wasd-t sem. Régebben én is mindig átállítottam a nyilakra minden játékot, de nem éri meg a fáradtságot 😄 wasd köré amúgy is sokkal több gombot lehet beállítani, meg alapból minden elég logikusan van köré bindelve.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

lwb
Google, fiatalok?

Ezt kell editálni: C:\users\user_name\Documents\Witcher 2\Config\user.ini

Méghozzá ezt a részt:

IK_Up=(Gamekey=GI_AxisLeftY,Value=1.000000)
IK_Left=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=-1.000000)
IK_Right=(Gamekey=GI_AxisLeftX,Value=1.000000)

Az összes IK_Up stb hivatkozást máshonnan meg átírni. Nem próbáltam, mert controllerrel viszem, de fórumokon ezt írják. Elõtte mentsétek el a user.ini-t.

Vagy várjatok egy patchre, ha ezt patchelik. Pl Dead Space 1 is ilyen volt, ott is csak trükközéssel lehetett kurzorbillentyûkkel menni.

Az egér billentyûk átkonfigurálást sem fogadja el. Nekem jobb lett volna a jobb egérre a védekezés.

Ez engem is érdekelne jobbra balra elfogadja csak elõre hátra nem

lwb
Át kell írni az .ini file-t, szerintem itt is leírta már valaki, hogyan kell.

lwb
Nagyon kellett, hogy rohanj, hogy 10 óra alatt végigvidd. Én két napja tolom, kb 3-4 óra játék/nap és még a chapter I legelején vagyok, 1-2 mellékküldetést csináltam csak meg.

Gabisan
Van arra megoldas,hogy az iranyitast at lehessen allitani nyilakra
az input settings-ben?<#whatever><#whatever><#rolleyes><#rolleyes>

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

IMYke2.0.0.0
Már megint kibaszottsok a jelöletlen spoiler!
Nagyon kellene már egy házigazda, aki kitörölné ezeket!

Fasz ki van!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Biztos beleszámolták hogy 500x meghalnak ellenfelenként.

A nekkerfészek felrobbantásához mi kell?

Palinko
3 és írtózatosan rövid a játék nem hogy 40 óra nincs sztem még 10 sem
Hány chapter lesz?
MEg a chapter 1-ben van a varostol keletre atmegyek a folyon, felerek 1 mocsaras helyre ,annak a vegen van 1 haz meg par or all elotte, es azt irja, kulcs kell hozza, de en oda nem kapotam Q-t se kulcsot nem talaltam az a resz mire jo?
Van egy Q, az a neve, titokzatos folyo, egy masodik hajoroncsot kellene keresni, azt irja "talalj modot es feljebb tudj menni a folyon stb" az megvan valakinek? Nekem ott felbemaradt a Q, de a 2. fejezet elejen complette valik magatol mikozben nem talaltam meg a 2. hajoroncsot.
lwb
A prológus amolyan interaktív intro, lényegében egy vagy két helyen kerülsz csak döntési helyzetbe, a többi az teljesen lineáris. Chatper I és fõleg a II után sokat ugrik a játék, lényegében olyan lesz, mint az 1 volt. A harc meg tényleg kicsit nehéz normalon, easyn viszont nagyon könnyû. Ami vicces, controllerrel jobban és könnyebben irányítható a játék, pedig még ki sem jött konzolra. Akinek van otthon, feltétlen azt ajánlom hozzá.

böröczk
Engem ez a harc kikészített az elején, kezdem megszokni, de elsõ harcjelenetnél legalább 5x purcant ki Óhatalmas Vicser bácsi holmi mezei katonák kezei által.. A tûzokádós jelenetrõl nem is beszélve, kicsit felhúzott : D Egyelõre nem vagyok elájulva tõle, a grafika gyönyörû lett, majdnem mindent felhúztam maximumra, és reccenéstelenül fut, pedig nincs názagépem..
Már most látszik, hogy van benne pár év munkájuk, de egyelõre még nem nyûgözött le, remélem, változik ez..

Kumiho #2179

wedge31
Meglehet változtatni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Más.

Tört verzióhoz hogy kell a dlc-ket letölteni?

Köszi
Helló!

Nekem néha az "Esc" gombra lép ki a játékból a laucher-be. Csak közbe kimarad egy menü ahol megkérdezné hogy menteni akarok-e, stb...

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

Sziasztok!

A harcoknál használjátok a space billt. Guruljatok vele az ellenfél háta mögé. Ott sokkal jobban sérülékeny. A pajzsos katonákat így könnyen ki lehet nyírni. Mindig csak 1 emberrel küzdjetek. Elõször csak a gyengébbeket küzdjétek le. Végre egy játék ahol lehet kicsit taktikázni. Igaz még az elején vagyok. Szinte majdnem ultrán simán fut.
The Protector
Hy.Ha valaki esetleg megveszi a gamestart és esetleg nem kell neki a harcra kihegyezett dlc akkor szívesen elfogadom tõle.Meghálálni nem fogom tudni semmivel vagy felajánlani érte max egy köszönömmel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Wháháhá sikerült megölnöm a Krakent😄
1 óra kílódás volt még összejött halta vagy 50 szer.
És majdnem haltamXD
De meghalt végén...
Valami nem stimmel... Megcsináltam a kayren elleni löttyöt, a varázslónõt elnyelte a föld, Triss csak mellébeszél. Hogy lesz ebbõl kayren írtás? Menjek vissza a roncshoz? Arról volt szó, hogy a vazsinénivel együtt pusztítunk, most meg azt írja a napló, hogy vagy igyam meg a harc elõtt, vagy találkozzam a varázslóval és majd együtt stb...

Mindenkinek klappolt minden?
MerlinW
Lényeg, hogy CloneDVD-t tölts le, ne Skidrow félét, mert õk megpiszkálták a telepítõt is.

[merlinw.org]