9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • enlightened
    De a patchel nem érünk sokat mi ATIsok azzal hogy bele kerül az invert mouse:S nem megy fel az fps-em. Viszont jó hamar elkészült a patch az AMD-nek is így kéne nyomnia.
  • Gubberx
    a 11.5a-ra gondolsz ami 2 hete jött ki kb?
  • ratgab
    Azzal a driverrel nem tettél próbát enlightened? Ati 11.5a hotfix... lehet az segítene!
  • enlightened
    Annak örülnék ha kiszednék a DRM-et, hogy ha már legalább eredetiben megvettem ne legyen már 10 fpsel kevesebbem mint a warezoloknak. Azért ez is röhejes. És tényleg mindig próbáltam védeni, hogy jó az ha megveszed eredetiben, de rájöttem, hogy nem, nem jó. Semmit nem érsz az eredeti game-el manapság, de tényleg még szabályosan szarabbul jársz a sok védelem meg hülyeség miatt, ami a warezolokat nem tartja vissza mert 1 nap alatt feltörik, viszont a legális user szív miatta szépen.
  • ratgab
    Hd6-os szériád van ugye? Mert ahhoz jött ki egy hotfix!
  • ratgab
    Miután kiírtad el kezdtem keresgélni, de semmi információt nem találtam erről, szóval lehet csak kacsa! Mindenesetre a Witcher szervereket készítik fel a patchre!
  • Gubberx
    Hát nem tudom nekem ati kártyám van és tökéletesen fut akadás mentesen 1920x1080-as felbontásban high beállítások mellett,
  • enlightened
    Holnap lesz 1 hete, hogy a játék dobozán túl nem jutottam a játékkal, így tényleg jó hosszú játékideje lesz :D
  • enlightened
    Egy fórumon olvastam és nem cáfolta meg az ATI sem.
  • zzeN
    Azt mindenki megkapja, nem kódos. Launcherben találhatod meg.
  • Belkar
    SPOILER

Egyébként a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyőztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a főszálat kihagytam valami fontosat?
  • wedge31
    Probáld hardon...
  • Avenger
    Nem értem mi a bajotok a Kayrannal, most küzdöttem meg vele, másodjára lement, elsőre nem igazán értettem mit kell csinálni :) a sikeres próbálkozásnál viszont már csak akkor sérültem amikor elkezdte dobálni a köveket :)
  • wedge31
    A számlán van ha CDG-ba vetted.
  • ratgab
    Ezt honnan veszed?
  • Merkaba
    az előző spoiler neked ment h3mpi
  • Merkaba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A törp városon kívül van, de nem a nagykapunk kell kimenni hanem fönn Ioverth háza mellett van egy másik kijárat. ott lesz azon a részen egy kriptában egy kísértetnél.
  • saylex
    Modosítanom kell helyesen készítik elő a szervereket:)
  • h3mpi
    a barna kompánia lobogója merre van? írjatok légyszi!SPOILER! remélem
  • saylex
    Töltik fel a szerverre a patchet!!!
  • saylex
    bocs, promóciós kódot
  • saylex
    Sziasztok! A Trollzűr DLc-t akarom letölteni, az aktivációs kódot hol találom (a játék eredeti)
  • TVelvet
    azért spoiler mert a válasz is így jön majd, és aki szeretne rájönni magától mindenre annak ne legyen gondja.
  • jocika
    Hogyan tudok csatlakozni a witcher2 fiókomhoz? Mert regisztrálásután azt mondja a böngésző, hogy nincs ilyen lap.
  • enlightened
    Meg az is érdekes, hogy szinte rákényszerítenek a warezra mert az 10 fps-el több. Hát ez egyre jobb.
  • enlightened
    Na azt még még 1 hét a hotfix, csak jövő héten jön majd. Hát jól kiszúrtak az ATI-val, hiába az Nvidia letette a lóvét, és a készítők tették amit kelett. :S
  • Merkaba
    Ebben mi volt a spoiler?
  • yesname #4668
    Nekem is átlag 10 FPS többlet lett tőle.
  • yesname #4667
    http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html
  • TVelvet
    így

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Helló! Harmadik fejezetnél vagyok a rejtjelezett üzenetet kellene megfejtetni, amihez kell 4 (vagy 5) összetevő. Endriag királynő feromonja nincs már meg csak de ezt itt nem találok sehol. Esetleg lehet venni valakinél, vagy valahol megbújik egy ilyen lény errefelé?
  • grebber
    Na most elértem oda ahol lehet választani kinek segítek.El is raktam ezt a mentést mert nem kezdem elölről.Eleddig nem volt nagyon ilyen választásos.

Most van eddigi legkomolyabb harc a kingkiller-el! Szopok mintha muszáj volna.Ehhez képest eddig minden hurka volt!
  • Belkar
    SPOILER

Ha Vernont választod akkor egy katonai táborban kell questelned ha Iorveth-et akkor meg egy törpe városban.
  • mike01010101
    Tudsz csinálni, viszonylag gyakori elemek kellenek hozzá meg a tervrajz
  • grebber
    Cedrictől lehet pl!
  • dolfy #4660
    sziasztok!

méhkas bombát kinél lehet venni? mert a nekkerek odujához az kell.
  • bendáj17
    nem eredeti csak nincs benne annyi bug minden meglett :) Köszi a segítséget. Jöhet az 1. felvonás eddig vagy 3-4 órát játszottam nem siettek el semmit.
  • Gabe18
    Amúgy az miért van hogy egyes ellenfelek agyonveréséért semmi xp-t nem ad? Legalábbis tegnap így jártam. Már csak száz valamennyi kellett volna a következő szinthez, leverek egy csapat hárpiát vagy mik voltak, nézem mennyit haladtam, és semmit...
  • rexsimus
    Mi a különbség a két oldal között( Vernon vs Iorveth )?
  • Csaba85
    Elsőre végigjátszava minden pénzt megért, a harc kicsit macerás néhol de mondjuk egy kis "cheat" futással mindehol megoldható hardon (de legalább 100 fecske meg egyéb főzet kell). A történet is jó majd kiváncsí leszek másodjára milyen hatásai és következménye vannak, hogy másként döntők. Egyetlen negatívum talán nálam az páncélok / fegyverek külömbség hiánya. Itt nem a kinézetre gondolok hanem arre hogy az act 1 elkészített páncélt egészen majdnem a játék utolsó harcáig használtam, fegyverben kicsit jobb volt a választék azért. Az első részben teljesen igni párti voltan de itt quen minden vissz föleg ha raksz rá pár pontot a legjobb spell kb act 2 felétől.

Értékelésre 10/10 (10/9 lenne ha a gépigényt is belveszem de mindennek ára van egy pár hét és lessz ugy is best tweek options hozzá hogy mindeki legjobb minőségben élvezhesse a gépén)
  • torma1
    Mi ez az inverz mouse hiba?? Nekem simán jól megy!