9144
-
#4695 De a patchel nem érünk sokat mi ATIsok azzal hogy bele kerül az invert mouse:S nem megy fel az fps-em. Viszont jó hamar elkészült a patch az AMD-nek is így kéne nyomnia. -
#4694 a 11.5a-ra gondolsz ami 2 hete jött ki kb? -
ratgab #4693 Azzal a driverrel nem tettél próbát enlightened? Ati 11.5a hotfix... lehet az segítene! -
#4692 Annak örülnék ha kiszednék a DRM-et, hogy ha már legalább eredetiben megvettem ne legyen már 10 fpsel kevesebbem mint a warezoloknak. Azért ez is röhejes. És tényleg mindig próbáltam védeni, hogy jó az ha megveszed eredetiben, de rájöttem, hogy nem, nem jó. Semmit nem érsz az eredeti game-el manapság, de tényleg még szabályosan szarabbul jársz a sok védelem meg hülyeség miatt, ami a warezolokat nem tartja vissza mert 1 nap alatt feltörik, viszont a legális user szív miatta szépen. -
ratgab #4691 Hd6-os szériád van ugye? Mert ahhoz jött ki egy hotfix! -
ratgab #4690 Miután kiírtad el kezdtem keresgélni, de semmi információt nem találtam erről, szóval lehet csak kacsa! Mindenesetre a Witcher szervereket készítik fel a patchre! -
#4689 Hát nem tudom nekem ati kártyám van és tökéletesen fut akadás mentesen 1920x1080-as felbontásban high beállítások mellett, -
#4688 Holnap lesz 1 hete, hogy a játék dobozán túl nem jutottam a játékkal, így tényleg jó hosszú játékideje lesz :D -
#4687 Egy fórumon olvastam és nem cáfolta meg az ATI sem. -
#4686 Azt mindenki megkapja, nem kódos. Launcherben találhatod meg. -
Belkar #4685 SPOILER
Egyébként a harmadik fejezetben lehet még csinálni valamit mert én legyőztem a szkanderost megcsináltam a Gargoyle-s küldit aztán folytattam a főszálat kihagytam valami fontosat? -
#4684 Probáld hardon... -
#4683 Nem értem mi a bajotok a Kayrannal, most küzdöttem meg vele, másodjára lement, elsőre nem igazán értettem mit kell csinálni :) a sikeres próbálkozásnál viszont már csak akkor sérültem amikor elkezdte dobálni a köveket :) -
#4682 A számlán van ha CDG-ba vetted. -
ratgab #4681 Ezt honnan veszed?
-
Merkaba #4680 az előző spoiler neked ment h3mpi -
Merkaba #4679 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A törp városon kívül van, de nem a nagykapunk kell kimenni hanem fönn Ioverth háza mellett van egy másik kijárat. ott lesz azon a részen egy kriptában egy kísértetnél. -
saylex #4678 Modosítanom kell helyesen készítik elő a szervereket:)
-
h3mpi #4677 a barna kompánia lobogója merre van? írjatok légyszi!SPOILER! remélem -
saylex #4676 Töltik fel a szerverre a patchet!!! -
saylex #4675 bocs, promóciós kódot
-
saylex #4674 Sziasztok! A Trollzűr DLc-t akarom letölteni, az aktivációs kódot hol találom (a játék eredeti) -
#4673 azért spoiler mert a válasz is így jön majd, és aki szeretne rájönni magától mindenre annak ne legyen gondja. -
jocika #4672 Hogyan tudok csatlakozni a witcher2 fiókomhoz? Mert regisztrálásután azt mondja a böngésző, hogy nincs ilyen lap. -
#4671 Meg az is érdekes, hogy szinte rákényszerítenek a warezra mert az 10 fps-el több. Hát ez egyre jobb. -
#4670 Na azt még még 1 hét a hotfix, csak jövő héten jön majd. Hát jól kiszúrtak az ATI-val, hiába az Nvidia letette a lóvét, és a készítők tették amit kelett. :S -
Merkaba #4669 Ebben mi volt a spoiler? -
#4668 Nekem is átlag 10 FPS többlet lett tőle. -
#4667 http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html -
#4666 így
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helló! Harmadik fejezetnél vagyok a rejtjelezett üzenetet kellene megfejtetni, amihez kell 4 (vagy 5) összetevő. Endriag királynő feromonja nincs már meg csak de ezt itt nem találok sehol. Esetleg lehet venni valakinél, vagy valahol megbújik egy ilyen lény errefelé? -
#4664 Na most elértem oda ahol lehet választani kinek segítek.El is raktam ezt a mentést mert nem kezdem elölről.Eleddig nem volt nagyon ilyen választásos.
Most van eddigi legkomolyabb harc a kingkiller-el! Szopok mintha muszáj volna.Ehhez képest eddig minden hurka volt! -
Belkar #4663 SPOILER
Ha Vernont választod akkor egy katonai táborban kell questelned ha Iorveth-et akkor meg egy törpe városban. -
mike01010101 #4662 Tudsz csinálni, viszonylag gyakori elemek kellenek hozzá meg a tervrajz -
#4661 Cedrictől lehet pl! -
dolfy #4660 sziasztok!
méhkas bombát kinél lehet venni? mert a nekkerek odujához az kell. -
bendáj17 #4659 nem eredeti csak nincs benne annyi bug minden meglett :) Köszi a segítséget. Jöhet az 1. felvonás eddig vagy 3-4 órát játszottam nem siettek el semmit. -
Gabe18 #4658 Amúgy az miért van hogy egyes ellenfelek agyonveréséért semmi xp-t nem ad? Legalábbis tegnap így jártam. Már csak száz valamennyi kellett volna a következő szinthez, leverek egy csapat hárpiát vagy mik voltak, nézem mennyit haladtam, és semmit... -
rexsimus #4657 Mi a különbség a két oldal között( Vernon vs Iorveth )? -
Csaba85 #4656 Elsőre végigjátszava minden pénzt megért, a harc kicsit macerás néhol de mondjuk egy kis "cheat" futással mindehol megoldható hardon (de legalább 100 fecske meg egyéb főzet kell). A történet is jó majd kiváncsí leszek másodjára milyen hatásai és következménye vannak, hogy másként döntők. Egyetlen negatívum talán nálam az páncélok / fegyverek külömbség hiánya. Itt nem a kinézetre gondolok hanem arre hogy az act 1 elkészített páncélt egészen majdnem a játék utolsó harcáig használtam, fegyverben kicsit jobb volt a választék azért. Az első részben teljesen igni párti voltan de itt quen minden vissz föleg ha raksz rá pár pontot a legjobb spell kb act 2 felétől.
Értékelésre 10/10 (10/9 lenne ha a gépigényt is belveszem de mindennek ára van egy pár hét és lessz ugy is best tweek options hozzá hogy mindeki legjobb minőségben élvezhesse a gépén)
-
torma1 #4655 Mi ez az inverz mouse hiba?? Nekem simán jól megy!