9144
-
#4735 Corsair tápom van, a kedvenc márkám. -
Micsu #4734 nem akarok at vs nvidia témába belemenni de több éves tapasztalat is azt mutatja hogy az atival több a szopás, a fogyaszáts esetleg a +5fpts meg leszarom -
#4733 Az FSP tápoknak belsö védelme van ha tönkremegy nem visz magával semmi más alkatrészt, ne DEER meg Codegen tápokat vegyél és akkor nem lesznek gondjaid. -
#4732 Játékaim gubberx-re keress rá -
#4731 FSP egyáltalán nem egy nagy márka, és abból is vannak 10ezer forintos szarok, meg 50 ezres brutál tápok. -
#4730 Persze majd egy FSP táp hazavág bármit is, ehhez nagyon nem értesz ne eröltesük ezt a témát. -
#4729 Én is megint ATI-ra szavaztam volna, még most is. Sokkal jobb az AF-e, meg jó pár dolog. Sajna driver meg hotfix téren kicsit lassúak. (Photoshop CS5 11.4 óta nem megy OpenGL-el nálam. :D)
Ebbe viszont az NVdiai jó erőszakos üzletpolitikája is belejátszik. El kell ismerni ezen a téren okosabban játszanak :)
-
#4728 Te amugy GOG-rol vetted meg? Vagy te is csak ugy használod? Neked használt? -
#4727 Nem bizonygatni akartam,csak válaszoltam a kérdésedre. És igen elvből veszem meg azokat a játékokat amik megérdemlik, lehet nem a megjelenés napján de ami érdekel megveszem ha lejjebb megy az ára vagy hardveraprón kéz alól. -
#4726 Miután kijön a hotfix, ti fogtok nagyobbat szopni. A kártyátok kétszer annyit fogyaszt és még drágább is volt és nem produkál több fps-t mint az ATI. Csak előbb kapjátok a hotfixet ennyi az előnye ezért nem fogok nvidiat venni. -
#4725 Na még 1x: http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html -
Micsu #4724 képet -
#4723 És az hogy majd megveszed nem mentesít semmi alól. Jelen pillanatban illegálisan használod a játékot. -
Micsu #4722 ironikus hogy az ati szopás után megint ati szopásra szavaztál -
#4721 Ja, minden warezos ezt mondja. -
#4720 Linkelnétek a GOG-os cuccot mert nem találom. Vagy hányas post volt? -
#4719 Még, nem vettem meg :) A játékaim 99%-ban eredetiek és szépen a polcon ülnek :) -
#4718 Akkor lehet kiórbálom de szerintem nem fogja megoldani az FPS problémát. -
#4717 Nekem volt már mindenféle VGA-m, mindig azt választottam, ami legjobb minőséget adta képileg és a különböző technikák megvalósítási algoritmusaiban. (Persze ár/teljesítmény arányt is nézve.)
Szóval most moddolt ATI 6950-em van. :) Na de ez OFF. -
#4716 Egyelőre:D Majd egyszer megadja magát és viszi az alaplapot meg a vidikártyát is:D -
#4715 Áhá, szóval nem vetted meg, elszóltad magad. :) -
#4714 A paul.dll és witcher2.exe után ird be, hogy ".bak" aztán majd visszanevezed, ha nem megy. Újratelepítened sem kell. Amúgy ha megvett valaki egy játékot, oonantól kezdve házon belül azt tesz vele amit akar. (Szóval jogilag sem lehet bajod, bár nem hinnám, hgoy attól taretanál :D ) -
#4713 nekem ez a warez gog van fent, nincs rajta semmiféle védelem, nem kell crackelni szépen patcheli magát :D szal mintha megvettem volna -
#4712 " Az pech, hogy nem fizettek a cégnek külön a reklámért és ezért a szart verziót kellett megkapniuk a játékból. " - ha gamer vagy és nem szeretsz szivni ez már elég indok a váltáshoz, a többi széria függö nekem 460-as tápom van és bőven elég a kártyához. -
#4711 De ha felteszem, ugyanúgy le fog jönni a patch meg a DLC-k is mennek meg mindent csinálhatok úgy mint előtte? Vagy valami változni fog? -
#4710 Elvből nem veszek Nvidiát. Az ugyanolyan teljesítményú kártyák az Nvidiánál mindig kétszer akkorák mint az ATI-s változat. És 3 szor annyit fogyasztanak, rá kell kötni egy erőművet. Nem veszek Nvidiát, az ATI jobban megoldja a kártyáit. Az pech, hogy nem fizettek a cégnek külön a reklámért és ezért a szart verziót kellett megkapniuk a játékból. -
#4709 Az is legális (GOG-os), csupán nem a Te által vásároltadhoz tartozik :) -
#4708 Tuti ebből is jön majd később valami enhanced drm mentes változat mint anno az első résznél, majd akkor megveszem :) -
#4707 Az is íronikus, hogy inkább nem egy nvidiát vettél ehhez a játékhoz... -
#4706 Ratgab te kipróbálod ezt a DRM free cuccot? Ha már a készítők leszarják a legális vásárlókat. -
#4705 Hát de linkeltem a DRM Free exe-t, töltsd le és paul.dll-t töröld (bakcupold azért). -
ratgab #4704 Valamiért az 5770-est nem szereti... Hotfix meg Enlightened-nek sem segített! Nekem már csak az is elég lenne, ha nem CTD-zne max 30 perc után! -
#4703 Az irónikus, az hogy azt hittem a 4670-es kártyám miatt szaggat a game. Elmentem venni egy 5770-et hogy na most királyság lesz, természetesen új tápot is vettem hozzá meg még 2 GB ramot, hogy adjunk a witchernek rendesen. Bepakoltam mindent a gépbe és a witcherben semmit nem változott. Gondolhatod ennyi pénzkiadás után elég csalódott vagyok, plusz 10 rugó volt a játék is.
Összesen 60 rugó költöttem a witcherre: Szarul megy
Ha lewarezoltam volna, most lenne 60 rugóm és 10 fps-el többem a DRM miatt. Ezek után kétszer meggondolom legközelebb, hogy veszek e eredeti játékot. -
#4702 Az van fent, a hotfixes. -
ratgab #4701 5770-es, mint nekem is! -
ratgab #4700 Még jó, hogy akkor én nem töltöttem le feleslegesen! -
#4699 milyen kártyád van? -
ratgab #4698 Arra! Úgy tudom direkt a hd6-os szériához adták ki! Az neked fent van, vagy csak sima 11.5-öst használsz! -
#4697 De ratgab feltettem azt is, nem ért semmit. -
ratgab #4696 Én el is döntöttem, hogy ha veszek eredeti játékot legközelebb az bizony digitális kiadás lesz... nem kell szarakodnom a lemezzel(most is beszívattak vele)!