The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIkor ilyen, az alap játékmenet erõsen befolyásoló bugot látok mindig azt kérdezem (magamtól) kik tesztelték ezt? Játszottak vele egyáltalán?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bélanéni
Az elsõ 3 legyak párszor, a következõ hármas már csak egyszer, utána jössz a fórumra sírni, mennyire ócskán könnyû az egész.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
<#eljen>
Nagylaci
Nem az a baj, hogy nehéz. Az tényleg egy dolog lenne amihez hozzá kell edzõdni. Az a baj, hogy már normal -on idegesítõ, frusztráló. Az a harc nem nehéz amiben idiótaként kell szinte csapásonként jobbra-balra vetõdni, hogy 3 nyomorult ellenfél ki ne nyírjon hanem röhejes.
Most akkor egy nagyhatalmú "szörnyvadásszal" játszunk vagy egy nikkel-bolhával?! Szerintem ez a hangulatot is erõsen rombolja. Elvégre egy ilyen karaktertõl kemény harcokat várna az ember nem egy 9 pontos talajgyakorlatot... Persze ízlések és pofonok... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

bélanéni
Számomra a zárójeles rész a lényeg. Sajnos nekem már nincs idõm "B" játékokra.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rage47
Fable-nek ez a lényege...

ja meg olyat is olvastam Witchernél, hogy cutscenek-beni s vérzik a karaktered. most már értem, miért haltam meg az egyik bossnál cutscene közben. kinyírtam a bosst kétszer, és mindkétszer kiírta a halála után, hogy töltsem be újra a játékot...
Avenger
Azért valljuk be, egy más mûfaj az a játék, szándékosan mesés a grafikája meg mindene. A Witcher meg pont az ellenkezõjére, a hideg, sötét
"valóságra" épít. Én mindkettõt szeretem, de egymáshoz felesleges hasonlítani(de az biztos, hogy a Witcherre még évek múltán is emlékezni fogok, az F3-ra meg nemfeltétlenül) 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

bélanéni
Amiatt én sem <#beka3>

bélanéni
(Ez a sorozat folyamatosan visszafejlõdik? Nekem már az elsõ rész sem jött be a sok pillangóval meg gyerekes animációkkal. Nem tudtam felülemelkedni a Helloy Kittynél hajszállal félelmetesebb kivitelezés felett.)

Kongy
Én olvastam cikket, de abban csupa pozitívumot írtak, negatívumként csak a gépigényt rótták fel, de amiatt már nem aggódom. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Van egy pár dolog amit megváltoztatnék a játékban (talán majd lesznek console parancsok), de a hangulat az biztos, hogy 100%.

bélanéni
Szerintem tökéletes a nehézségi szint! EZ NEM DIABLO3!!!
Ott majd lehet aprítani ész nélkül. Az is kurva jó, de más mûfaj, más sporttág.

IMYke2.0.0.0
Én is skippelem 1-2 hétre a topikot, betelt a pohár.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
Elsõ Witcher2 értékelések:

GamesRadar (US) 10/10
Joystick (France) 19/20
Pelit (Finland) 93/100
Game Reactor (Germany) 9/10
PC Games (Germany) 88%

Mondjuk leszarom, ezek is csak egyéni vélemények, de azért mutat valamit. De az biztos hogy én addig 1 értékelést nem olvasok el, amíg teljesen le nem játszottam a játékot, mert akaratlanul azokra a hibákra figyelek, amiket mások annak láttak, holott lehet különben egész másképp érezném. Csak a saját érzékeimre hallgatok, végigjátszás után persze kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett. Én 2-2,5 óra játszás után egyszerûen tökéletesnek érzem, a hangulat (ami számomra a legfontosabb) 100%-os.

(Fable3 PC - IGN 6.0 pont <#hehe>)

Rage47
ez nem kellõ kihívás, hanem túl sok sztem😊 normálon azért nem kéne ilyennek lennie.
Kongy
Ja, és mellesleg nekem a W2-vel nem volt komolyabb problémám, mármint futtatását, sebességét, játékmenetét tekintve. (kopp kopp)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Most az a gond, hogy a Witcher nem könnyû? Hála az égnek, legalább végre van egy játék ami kellõ kihívást nyújt. Ezt hiányoltam 2011 eddigi játékaiból...

Ez azért így túlzás.

Rage47
de legalább nem szopatja a játékost, és felhasználóbarát
Wicsernél meg várhatunk 2 évet peccsekre, mert elfelejtettek tesztelni
Kongy
Oké, hogy mesés környezet, de szerencsétlen karaktereknek legalább lehetne rendes hajat csinálni... nem ilyen... gyurmaszerût...

Kongy
No épp ez az, és a F3 nem fejlõdött 2005 óta én nagyon úgy látom. De sztem mint RPG úgy is alul fog maradni a W2-vel szemben, majd meglátjuk, mert egyelõre csak a bevezetõt játszottam végig.

wesker24
A Fable 3-hoz sokkal jobban ilik a mesés környezet !

A Witcher az teljesen más téma !
azért a grafika sem elhanyagolható, fõleg nem egy fantasy játékban

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Rage47
te is csak a grafikáért játszol?<#shakehead>
Kongy
Meditáció közben, alkímia fül.

Hú, emberek, 2 óra folyamatos Witcher 2 után nagyon lehangoló belépni a Fable III-ba. 😄 Grafikailag meg sem közelíti...

Fözetet, hol és hogyan készítek??
<#zavart1>

Ha az évek során annyit polírozzák, mint amit az elsõ résszel tettek, nem lesz itt gond.

koschwarz
ha követik az elsõ rész példáját, talán majd az ilyen nem annyira felhasználóbarát problémákat egy újabb "EE patch"-csel orvosolják.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem lehet tudni hogy ennek a witcheres képregénynek mikor jelenik meg a 2. része?

bardocz
2.55GHz-t tud a procim. Akkor lehet megpróbálkozok majd vele.
Avenger
jobb a processzorod(ha 3 GHz körül megy), ugyan annyi a ramod, a videókártyád meg lassabb jóval(HD5850), szerintem lowon semmiképp sem lesz gondod a játékkal, ha csak a driverek nem kavarnak be, mert nekem high+-on megy játszhatóan.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Készül az 1.0.0.3-as patch! <#eljen>

Currently, the development team works hard on a patch 1.0.0.3, which should fix a critical bug, not giving the opportunity to play poker with dice and a number of other problems relating to productivity and stability of the game.

bardocz
Intel E5200
2giga ram
Radeon HD4830

Ezen futna a játék normálisan? Elvileg a minimumot megüti a gépem, csak ha itt is van olyan, mint az elsõ részben a kereskedõnegyed, akkor hiába, szaggatni fog.
Avenger
Valamilyen szinten igazad lehet, de az elsõ részhez képest(nyomd a gombot ha sárga a kurzor) még így is sokkal taktikusabb és változatosabb a harc. A lassabb részek mellett meg jól jön egy kis pörgés. A beszélgetõs, gondolkodós elemek eltúlzásával is meglehetne ölni a hangulatot, de nekem itt jónak tûnik az arány. És szerintem a játék sosem akart hardcore RPG lenni, mert akkor minden támadásnál kockákkal dobálnánk.

hmmm...erdekes, en minden billenytüt megvältoztattam, meg mouse 5, es mouse 6-ot is elfogadta, semmivel nem volt gondom hogy nem fogadnä el...akkor bocs
Nem ertek egyet veled amugy, mert egy rpg ne legyen ugyessegi jatek, ez meg 90%ban az, reflexek, ide oda gurulni a padlon, jo utamben nyomni az egeret arra ahogy az ellenfel tamad stb. Nekem sincs bajom azzal, ha egy jatek nehez, de szeretem ha az agyam dolgoztatja, nem a kezem. Bar ez egyre inkabb kiveszik mar a mai rpgkbol es lenyegeben ugyessegi/akcio jatekokka degradaltak a legtobbet.
Nem a dupla kattal van baj, hanem, hogy a billentyuzet felet nem veszi be.

Vagy invalid key mint pl. a fel/le iranybillentyu vagy nem reagal semmit nem a numpadon a ins, del stb.
Avenger
Ott még nem járok, de végre egy nehéz játék, amit nem idomított majmokra terveztek 😄 (ezzel nem rád gondoltam, csak olyan jó hasonlat 😊

egyszerüen hihetelen hogy itt van legaläbb 20 - 40 regi motoros gamer, es senki nem jön rä - mär egyszer beirtem ide pedig - hogy nem kell az ini-t piszkälni hogy megvältoztasd a billentyüzet kiosztäst

simän duplakatt arra mezöre ahol vältoztatni akarsz a beällitot gombokon
ez volt az a pont, ahol át KELLETT raknom easy-re, majd a boss fight után vissza, mert egyszeráen 100-szor mentem neki és nem tudtam még fél hp-ra se leverni. A kayran ment nagy nehezen (azzal is szenvedtem), de ez a csóka nem. Mindent blokkol, pajzs van rajta, háta mögé ugrálni nem tudsz, mert aard-al eldob... Easy-n viszont túl könnyû, azon meg nem csinált semmit, egyszerû balgomb klikkelgetéssel meg lehetett csapni. Kéne easy és normál közé egy harmadik nehézségi fok 😊

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Avenger
Ez miért is bug? Van valami cucc ami elmulasztotta volna a vérzést és eltudtad volna használni ha nincs az animáció?( Nem tudom, még az elején járok) 😊

Shiwo
nálam speciel a Kayran-nál játszotta el, hogy valamiért csak minden 3-4. alkalommal engedte kilõni az átvezetõ videót....átvezetõ után meg már nem engedett menteni....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyi halál után eléggé meguntam újra és újra végignézni, ahogy varázslónéni megidézi a vihart, felvillanyozva a nagy dögöt....és az nem 2 másodperces átvezetõ -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Elmondom a kedvenc bugomat, elso fejezet vege fele harcoltam azzal a kemeny csavoval aki megolte a kiralyt, kb 10x sikerult lenyomnom, de nekem is csak 1 hajszal elete maradt, viszont vereztem, jott a cutscene, dumal a csavo, eldobja a karodt es lelep, jon az a resz, amikor fel kellene allnom a padlorol, de meg szinten animacio, es mivel a jatek ezalatt is szamolja a verzest, animacio kozben osszeestem es jott a load kepernyo. 😊)

(Rendkivul orultem neki.)
wedge31
Ez a játék eleve nem a pörgésrõl és kapkodásról szól még a harcnál se lehet észnélkül rohanni.

De ha ennyire zavar, hogy játszani se tudsz töle vedd le easyre és ott nem kell fözetet innod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Avenger
megölhetetlen bossnál-> ivás -> animáció->mentés. Utána mind a 30 visszatöltésnél rajtad lesznek már alapból a piák 😛

Megvan, eloszor. Kicsit olyan mint a cutscene, az ember amikor eloszor latja, megnezni jopofa, aztan legkozelebb mar nyomja az escet, hogy atlepje. Foleg amikor megolhetetlen bossok jonnek es mar 30x probalja az ember, es 30x nezi vegig a dolgot es meg csak atleptetni sem lehet. Nem tudom, engem baromira idegesit. Es elfogadom, ha valakinak nem, es ez tetszik, de legalabb tennenek opcionalisra. Aki ezt akarja kapja meg ezt, aki meg porogni akar, az meg azt.
Annak egyébként megvan a hangulata, hogy csata elött letérdel, meditál, mentálisan felkészül.

Avenger
Aki nem szeret italokat inni, az miért azt fejleszti? 😊 Legalább egy idõ után átérzi az ember, hogy milyen érzés lehet egy akkora dózis mérget meginni, amibõl kétszer annyi már megölné 😄

wedge31
Engem nem zavar, hogy félóránként iszok egy-két fözetet és annak megadják a módját.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az, hogy te ritkan hasznaltad, az egy dolog a fozeteket, de ne feledd, kulon skill ag van ra, azaz vannak olyan jatekosok, akik abban az iranyban indulnak az, es lenyegeben minden harc elott hasznaljak, szerinted milyen erzes 529. alkalommal is vegignezni az animaciot?