The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Most akkor egy nagyhatalmú "szörnyvadásszal" játszunk vagy egy nikkel-bolhával?! Szerintem ez a hangulatot is erõsen rombolja. Elvégre egy ilyen karaktertõl kemény harcokat várna az ember nem egy 9 pontos talajgyakorlatot... Persze ízlések és pofonok... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ja meg olyat is olvastam Witchernél, hogy cutscenek-beni s vérzik a karaktered. most már értem, miért haltam meg az egyik bossnál cutscene közben. kinyírtam a bosst kétszer, és mindkétszer kiírta a halála után, hogy töltsem be újra a játékot...
"valóságra" épít. Én mindkettõt szeretem, de egymáshoz felesleges hasonlítani(de az biztos, hogy a Witcherre még évek múltán is emlékezni fogok, az F3-ra meg nemfeltétlenül) 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ott majd lehet aprítani ész nélkül. Az is kurva jó, de más mûfaj, más sporttág.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
GamesRadar (US) 10/10
Joystick (France) 19/20
Pelit (Finland) 93/100
Game Reactor (Germany) 9/10
PC Games (Germany) 88%
Mondjuk leszarom, ezek is csak egyéni vélemények, de azért mutat valamit. De az biztos hogy én addig 1 értékelést nem olvasok el, amíg teljesen le nem játszottam a játékot, mert akaratlanul azokra a hibákra figyelek, amiket mások annak láttak, holott lehet különben egész másképp érezném. Csak a saját érzékeimre hallgatok, végigjátszás után persze kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett. Én 2-2,5 óra játszás után egyszerûen tökéletesnek érzem, a hangulat (ami számomra a legfontosabb) 100%-os.
(Fable3 PC - IGN 6.0 pont <#hehe>#hehe>)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Wicsernél meg várhatunk 2 évet peccsekre, mert elfelejtettek tesztelni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hú, emberek, 2 óra folyamatos Witcher 2 után nagyon lehangoló belépni a Fable III-ba. 😄 Grafikailag meg sem közelíti...
<#zavart1>#zavart1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Currently, the development team works hard on a patch 1.0.0.3, which should fix a critical bug, not giving the opportunity to play poker with dice and a number of other problems relating to productivity and stability of the game.
2giga ram
Radeon HD4830
Ezen futna a játék normálisan? Elvileg a minimumot megüti a gépem, csak ha itt is van olyan, mint az elsõ részben a kereskedõnegyed, akkor hiába, szaggatni fog.
Vagy invalid key mint pl. a fel/le iranybillentyu vagy nem reagal semmit nem a numpadon a ins, del stb.
simän duplakatt arra mezöre ahol vältoztatni akarsz a beällitot gombokon
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(Rendkivul orultem neki.)
De ha ennyire zavar, hogy játszani se tudsz töle vedd le easyre és ott nem kell fözetet innod.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.