The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Teljes mértékben ! Ha eredeti kulcsot vettél hozzá akkor igen !
zzeN
Az legálisnak minõsül, ha torrentrõl leszedem a játékot és az eredeti key-el regisztrálom?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

rage
A regisztráció nálatok jól mûködött ?
Azt kéri, írjam be a serialt, ezt megteszem.
Megköszöni a regisztrálást, majd kéri, hogy kattintsak ide, hogy beállítsam a profilomat. Behozza a böngészõablakot azzal, hogy nem tudja megjeleníteni az oldalt.
A letölthetõ tartalmak menüpont meg szürke marad a launcherben.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Üdv,a billentyûzet kiosztást meg lehet valahogy változtatni,vagy a Launchernél csak információs jelleggel mutatja mi micsoda.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

PTW
találkozott valaki olyan sound issue-val, hogy sorround rendszer esetén nincsenek beszédhangok és bizonyos hangeffektek? 2.1-re téve megoldódik.

A vicc az egészben, hogy chapter 1 ben járok és egészen idáig nem volt semmi ilyen probléma.. attól eltekintve, hogy az elejétõl kezdve gyanús az egész hangrendszere a játéknak (recsegések, elhalkulások, front center hangfal nem szeretése stb)

6 pontot kotelezoen tenned kell a fentire, utana nyilnak meg a specializaciok.
Nem tudja valaki miért nem tudom fejleszteni szinte egyik ágat sem? Azt írja le van zárva. És nem tudok rá fejlesztési pontot tenni.
Megosztanátok velem pár tippet, elég kezdõ vok Witcher témában az egyel nem játszottam még.Vagy tudtok linkelni vmi leírást hogy mi mire jó...stb
A templomos résznél járok még az elején és elég nehéz így 5-6 ellenfél ellen egyszerre.Persze most biztos azt mondjátok hogy tök könnyû de én most játszok vele elõször.

DaemoonHunter
Nekem a 4830 tökéletesen viszi high on. Bár a felbontás elég gyér, 1280, de mit lehet várni ettõl a monitortéglától😊

Köszönöm szépen. A többit azért nem írtam mert abban biztos vagyok.
De akkor ez sem gond, már neki is kezdek örülni! <#nevetes1>
Voltan
Bocs, a high talán felejtõs, medium inkább. Mindenesetre elég gazdag beállítási lehetõség van, szóval csak rajta. Meg reméljük, jön a patch.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Az elég elvileg. Biztos, hogy elég a játéknak, persze a többi spec-et is leírhattad volna.
Futni biztos fog rajta, kérdés, hogy milyen felbontáson, és milyen részletességgel. Sokan írják itt is, máshol is, hogy ez a kártya elég a medium-high környéki dolgokra. És ne aggódj, az is elképesztõen jól néz ki!

nah míg játszottam vele, nekem is leszedte😊 rájuk kattintottam és ki is zöldültek. majd holnap megnézem, most meditáció következik, mert holnap meló😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

EN is ott akadtam el, nem vagja le, hanem mikozben leuti a hidat, masoknak ledobja Geraltot a foldre, nekem nem.
Hogy kell a Kayrant megolni? Levagom 3 csapjat de a negyedik felkap a levegobe, irja, hogy nyomjam a bal gombot sokszor, vegigviszem a csikot es nekicsap 1 falhoz.
Kezdtem kitapasztalni a kombókat , jobb és bal egér gomb ritmikus nyomogatására , elég pofás csapásokat lehet elõidézni , de lehet csak véletlen sikerül , és egész más a kulcsa ?😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Sziasztok! Adjatok tanácsot. HD 4850-esem van. Így benevezhetek a játékra?
Elfog futni rajta valamennyire élvezhetõ szinten?
Olvastam a minimum követelményeket és a karim afölött van, de már annyi mindent olvastam nem tudom mit higgyek.
Szerintem valamit meghegesztettek, mert végre nekem is leszedte minden trükközés nélkül.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Asszem megvan! Tehát beindítod a letöltést, majd ctrl+alt+del-el feladatkezelõbõl bezárod a launcher-t (nekem egyébként be is fagyott letöltéskor) és után, ha a következõ indításkor bal oldalon kis villám ikon van kiírva, akkor elvileg elkapja a letöltési szálat! Valamiért bebugzódik a letöltés és akkor veszíti el a kapcsolatot! Ha így nem akarja elkapni, akkor próbáljátok a már említett helyrõl kitörölni a megkezdett DLC-t!

Sok sikert! Nekem már mindkettõ installálva van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

35 a max szint. Egész jó. <#smile>

Troll trouble-t véletlenül sikerült letölteni!

Érdemes megpróbálni kitörölni a dokumentumok witcher 2 downloads mappából és újraindítani... hátha elkapja!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Hát, az ún. lopakodós részek valami kegyetlen szarok lettek. Igaz, nem kötelezõ lopakodva menni, mert többnyire cutscene aztán megy tovább, de könyörgöm. Végigvittem anno a Thief 1-2-3-at, valamint a Splinter Cell azon részeit, ahol számított a lopakodás, de ez egy vicc 😄
Amihez nem értünk, azt nem kéne erõltetni. Nem baj, ettõl még remek a játék, de kérdem én, MINEK?????

Hát még a börtönben lehet felszedni valami fabunkót vagy mit, azzal lehet harcolni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bocs, hogy értetlenkedek, de ez az a rész, ahol NINCS fegyverem! Már leütöttem minden õrt, és kijutottam a börtönbõl! Fent 2 fegyveres õr áll, és nem tudom kikerülni õket, harcban 1 csapásra megölnek. Másfele nem lehet menni, mert úszni nem tudok, a házakba pedig nem lehet bemenni, sem átugrani a háztetõkre. Biztos én vagyok a béna, de már fél órája itt rohangászom.
Hali, tud valaki segíteni a Kayran-t kellene kinyirnom, levágom a 4 csápját, és utána felvesz az ötödikkel, nyomni kéne az egeret mint a meszes, hogy azt is levágja miközben rajta lovagolok, de sehogy nem tudom feltolni az egérnek azt a narancssárga csikját hogy levágj a kart, és így mindig ledob a szörny.
Az 1 felvonásban gubók helye amiket el kell pusztítani változnak? Mert inkább hagytam azt a küldetést késõbbre de késõbb meg már nem találtam egyet sem. Vagy az volt a baj hogy ugyanaznap kerestem õket? Esetleg másnapra újratermelõdnek?

A harcok még normálon is nagyon nehezek. Legalábbis az act1-ben. Ha 2-3 izé körbefog az erdõben és nem figyelsz akkor máris temetheted magad. Taktikázni kell rendesen.
Ahogy a ballistanal csinaltad.
de nem tudok közöttük elmenni, elcsalogatni sem tudtam eddig õket! 1 csapás és halott vagyok... Mi a taktika?
ne hagyd hogy megöljenek, felfele kell menni.
Meditálni nem lehet, kipróbáltam. HELP, please!
Prince23
A barlangos részeket kinemállhatom francnak tesznek bele ennyit 😛

Sziasztok! Elakadtam a játék elején még, amikor a lopódzós rész után kijutok a börtönbõl: fönt az õrök vannak, akik rögtön megölnek, amúgy meg semerre nem lehet menni. Jah és a hajóhoz kell eljutni. Valahol meditálni kellene, és hajnalban továbbmenni? Mert ha visszamegyek a börtönbe, ott már nincs semmi. Köszi a segítséget!
Fenrir
Igen, már rögtön a táborban csak néztem, hogy mi micsoda, ráadásul a segítõablakok is gyorsan eltünnek, csak egy fél pillantást lehet rá vetni.

A halál csupán a kezdet...

Rage47
annyira komplex a játék hírtelenjében. => annyira nem törõdtek a készítõk a tutoriallal/bevezetéssel 😊
Fenrir
Elvileg R betüvel dobja a bombákat meg a tõröket, a manual-ból tudom én is. Ez volt az utóbbi években az elsõ játék ahol végig is kellett olvasnom mert annyira komplex a játék hírtelenjében.

A halál csupán a kezdet...

Szasztok,hol lehet tárolni a tárgyakat? Az 1-ben a kocsmárosnál lehetett, tudja valaki?
Amúgy a játékon belül nem hosszúak a töltési idõk!

Sok idõ mire elindul!

grebber
Nálam igen!Biztos a gyors töltéseket itt is az EE-s kiadásra tartogatják <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Szerintem azért az y-nal tudod, mert QWERTY-re van állítva a billentyûzet, a magyar pedig QWERTZ, szóval fel van cserélve a kettõ.
Amúgy nektek is vagy két perc mire elindul a játék?
z-vel (azaz nálam az y-nal valami oknál fogva D😊 a medálod vibrál és jelzi a fontos tárgyakat, csapdákat stb

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Jah és az aard egy fantasztikus cucc! Az elõbb 7-en rontottak rám és a 2 legnagyobbat a aard szédítõ képességével gyõztem le rekord idõ alatt!

Az elõbb ismét játszogattam a beállításokkal és amint kikapcsoltam az élsimítást rögtön befejezte a szaggatást és gyönyörûen fut! Szóval ati-sok... Látótávolság levesz, élsimítás kikapcs, ubersampling kikapcs!

Lenyomod a Ctrl-t, bejön egy körmenü, annak a közepén van a meditálás gomb.
grebber
A meditálás menüt mivel lehet elõhozni? Nyomom a Z-t amit írt,de nem csinál semmit 😞

Next PC upgrade: 2022

viruska
Élvezetes nagyon a játék, most ölném megfele a mocsárban tartózkodó polipszerû valamit a varázslónõvel.. de még nincs rá ellenszer. 😄

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

Egyetértek.

De még a kupont sem kaptam sem kaptam meg aminek a segítségével kaptam volna 500 forint engedmény a witcher könyvbõl.
Egyetértek😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A dobótõröket hogy lehet használni? Betettem a zsebekbe de nem találom a megfelelõ gombot. Hasznosak egyébként? Az AC:Brotherhoodban imádtam

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

bélanéni
Túlzás nélkül mondom hogy ez a játék nálam eddig 100%-os értékelést kap. Közepes fokozaton kezdtem, és igencsak taktikázást igényel az ellenfél legyõzése, ez különösen tetszik. Marha jó az egész, hangulat az mindent visz!!!!!!!!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD