9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • mike01010101
    Szinte felfoghatatlan, hogy a több éves fejlesztési idő alatt ez nem tünt fel senkinek. Az inverz mouse ugyanez. Kik tesztelték ezt?
  • koschwarz
    reméljük, a hétre ígért paccs majd segít, és tényleg lehet majd az irányítást állítani. mondjuk ez egy nagyon pöttyet láma dolog volt, mármint kihagyni ezt a fícsört :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én is szét tudnám ütni a fejét annak aki mindent a balklikkre tett. Volt, hogy csata közben kezdte felhozni a felvevős menüt a tárgyakra. Ojvé.
  • jocika
    Miért nem tudom újra telepíteni a játékot? Beütöm a kódot és semmi.
  • HBK
    Na igen a fáklyás sztori velem is megesett.
  • Avenger
    Hmm érdekes, hogy a drm 10 fps-t levonna? Bár inkább az indító file mássága, mivel a drm elvileg kimerült annyiban, hogy az első indításnál egy dvd check és egy aktiváció. Vagy én nem értek valamit :) Mindenesetre, hol is lelhető fel az a gog-os indító file? :D
  • Solid Snake
    .....na persze nálad úgyis buggos és nem kapsz majd semmit
  • bendáj17
    nagyon szépen köszönöm akkor minden vissza kerül ahogy kell. Nagyszerű köszi a választ.
  • ratgab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz egy átvezető videó miután megszöktél és utána mindent megkapsz, amit a prológ alatt nálad volt, illetve felszedtél!
  • grebber
    Ha még a legelején vagy akkor majd egyszer csak nálad lesznek a hajózás után!

DRM vs DRM free

DRM-es lassabb látszik a videón a töltési idő is több mint a drm mentesnél!
  • bendáj17
    valaki elmondaná hogy a fenébe lesznek a cuccaim, már a
    a hajó felé megyek tehát mindjárt megszökök a börtönből ugye trissel meg Roche-val, de páncél sehol még mindig csupasz vagyok csak pár cucc lett meg az acélkardom hol lehet meg a páncél)
  • Avenger
    Több árusnál is lehet, de Cedricnek a legnagyobb a kínálata.
    Az ajtócsukás azért lehet indokolt, mivel külön "zóna" a kül- és beltér(2Gb rammal legalábbis tölt kicsit). Az is idegesítő lehetne, ha mindenképp kint teremnél az npc-vel együtt, pedig még 1-2 ládát át akartál kutatni, aztán mehetnél megint vissza :)

Leölt ellenfélnél meg azért kell várni, mert ugyan azzal a kattintással lootolsz, mint amivel ütsz... Gondolom nem lenne jó, ha a szörnymaradványok közt kutatna Geralt ahelyett, hogy az utolsót leütné :)
    Pont ez a probléma amúgy a fáklyás részeknél, ahol hiába ütöttem volna az őrt, amikor nyomtam az egér gombot Geralt a falon lévő fáklyát gyújtogatta :D
  • grebber
    Amik nem tetszenek eddig:

- Követni kell pl xy-t és bemegy egy ajtón.Nem tudunk utána menni egyből mert ajtó becsukódik újra ki kell nyitni.
    - Leölt ellenfélnél várni kell míg felszedhetjük a cuccokat.

Mást eddig nem találtam ami idegesítene.

Bomba készítéshez kitől lehet venni "receptet"?Mert sehol nem találok olyan embert:( Pedig most kellene robbantgatni a fészkeket,de recept miatt nincs mivel!
  • böröczk
    Ha az elf mellé állsz, a katonák szétszivatnak.
  • bendáj17
    igen értem az elveszett cuccra gondoltam hogy az merre találom majd a végén vagy mikor?
  • Solid Snake
    Kovinál kell csináltatni
  • bendáj17
    értem köszi és hol fogom vissza kapni vagy megtalálni ?
  • Prince23
    Mindent visszakapsz, kivéve az ezüstkardodat!

a Sárkány pofájába (szájába) szúrtad, és elvitte magával, kabalaként tekint rá :)
  • Atek007
    :) értem.
    Akkor aki hajlandó mentést megosztani jelezze.
  • Avenger
    Nos nekem sincs mentésem(valahogy elkevertem :( ) Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy így kérdezz/keress utána :)
  • Prince23
    Cedric követésénél csak egy Macskát kellett volna igyál :D:D nem is volt nehéz. ha nem ittad meg, akkor jóhogy nehéz volt XD
  • Atek007
    Király vagy Avenger.Akkor mondjuk legyen tisztalap azaz semleges.Mind három változatod megvan?Mennyi a mérete egyenként?Köszi szépen a fáradozásodat.
    Más,fájlmegosztóról cibáltam le tört verziót.Valószínűleg ehhez is lesz majd tört dlc.A kérdésem hogy ezek milyen pluszt jelentenek?
    Plusz küldetés,megszerezhető tárgy,fegyver?
    Ez a troll dlc mit ad?
  • Avenger
    Nem igazán volt jó és rossz egyik végigjátszás sem az első részben, ezért inkább oldalt mondj(human, nonhuman, semleges) :)

Esetleg spoileres kérdés a rózsás dombhoz a vízesés fölött:

Később lehet bejutni oda? Fentről belátok, meg egy barlangban ott egy fal, amit aard-al nem lehet áttörni, ez bug vagy később idevezet egy quest? :)

• jocika
    Eredeti a játék, letöltöttem a troll dlc-t, meghallgattam az elöljárót, odamentem a hídhoz és a megmentendő paraszt nincs sehol.
    Bugos a dlc? Vagy mi a ménkű van?
  • koschwarz
    azt mondták, hogy 60 órányi játékidőt nyújt majd.
  • Rage47
    napi 1 órával 30 napig fog tartani :p
  • Atek007
    Valaki toljon már fel nekem az egyből egy "jófiú" mentést :)
    hogy legyen (egy kis pénzem) majd ha elkezdem miután megoldódott az olvashatatlanság probléma.Kösz.
  • bendáj17
    import karakterrel kezdtem és ott volt 2240 kb. :) az a láda merre van?
  • Joco77
    Köszi szépen a segítséget. Este jól ki is próbálom. Soha nem jöttem volna rá
  • wedge31
    Visszakapsz mindent ha kinyitod a ládát amiben a cuccod van.

Prologban 3000 oren, hogy jött össze ?
  • bendáj17
    akkor minden egyéb eltűnik az összes oren is mert azért az elég sok 3000-et szedtem össze?
  • wedge31
    Igen csak az.
  • bendáj17
    egy ostoba kérdésem lenne
    amikor a prólogusban a cellából szökünk akkor a felszerelésünk csak a bunkó vagy mi hova tűnt a kardunk meg ilyenek? a jobb oldali ládá nem nyitható a lépcső mellett ??
  • koschwarz
    nem semmi hányan végigjátszottátok már...persze nem tudom, hogy mindent aprólékosan felfedeztek-e, az utolsó mellékküldetésig, mint én szoktam, de nekem több hónap lesz. igaz, napi átlag max 1 óra játékkal...
  • böröczk
    Erről a 16féle szálon futó baromságról még annyit,ha nem is így van, rengeteg olyan apróbbnak tűnő választási helyzet, pl amikor időre kell válaszolni, óriási mértékben befolyásolja a sztori alakulását.
    Pl

Spoiler

1 cseptör rózsáknál az elfnek dobtam a kardot,minthogy pajtásnak segítsek, a következménye irtonagy szívás lett, de még legapróbb részleteiben is változások történtek, az elf prosti halott volt,stb. Ezt azért tudom,mert visszatolttottem, annyira nehez volt a dühös katonák miatt cedric megtalálása :D
  • Sir Quno Jedi
    Lemész az old quary-ba, ahol a hárpiák és fészkeik vannak, ott legalul van egy láda egy feljáró végén, azt nyitja a Baltimore kulcsa. Utána a kulccsal elballagsz a partra vetett törött hajóroncshoz és ott a falban van egy ajtó a növényzet mögött (leégeted igni-vel, jobban látszik). Onnan már nem lehet eltévedni. :D
  • Belkar
    Na én is végigtoltam és 90% körüli értékelést adnék neki. Elég sokáig tartott szóval én megvagyok elégedve a játékidővel. Lehet hogy nem olyan hosszú mint az első de még így is elvoltam vele jópár napig ráadásul biztos hogy nemsokára végigviszem másodjára is mivel egy teljesen más élményt ad úgy :) A Fable III-at hamarosan letöltöm hogy össze tudjam hasonlítani a kettőt de így videók alapján a Witcher 2 jobban bejött kár hogy sokan lehúzzák a nehézség miatt (ami maximum a játék első óráiban érezhető mivel a vége felé már minden 2 ütés kb) meg a grafikai gondok miatt amiket én szerencsére nem tapasztaltam medium beállításokon.
  • mike01010101
    Napló (J betű alapból)
  • Gabisan
    Hi All!
    Hogyan lehet a kuldeteseket valasztani?Melyik menuben?
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen! S így nem fáj a kezed - ne szívass!