9144
-
mike01010101 #4654 Szinte felfoghatatlan, hogy a több éves fejlesztési idő alatt ez nem tünt fel senkinek. Az inverz mouse ugyanez. Kik tesztelték ezt? -
#4653 reméljük, a hétre ígért paccs majd segít, és tényleg lehet majd az irányítást állítani. mondjuk ez egy nagyon pöttyet láma dolog volt, mármint kihagyni ezt a fícsört :DDD -
#4652 Mondjuk én is szét tudnám ütni a fejét annak aki mindent a balklikkre tett. Volt, hogy csata közben kezdte felhozni a felvevős menüt a tárgyakra. Ojvé. -
jocika #4651 Miért nem tudom újra telepíteni a játékot? Beütöm a kódot és semmi. -
HBK #4650 Na igen a fáklyás sztori velem is megesett. -
#4649 Hmm érdekes, hogy a drm 10 fps-t levonna? Bár inkább az indító file mássága, mivel a drm elvileg kimerült annyiban, hogy az első indításnál egy dvd check és egy aktiváció. Vagy én nem értek valamit :) Mindenesetre, hol is lelhető fel az a gog-os indító file? :D -
#4648 .....na persze nálad úgyis buggos és nem kapsz majd semmit -
bendáj17 #4647 nagyon szépen köszönöm akkor minden vissza kerül ahogy kell. Nagyszerű köszi a választ. -
ratgab #4646 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz egy átvezető videó miután megszöktél és utána mindent megkapsz, amit a prológ alatt nálad volt, illetve felszedtél! -
#4645 Ha még a legelején vagy akkor majd egyszer csak nálad lesznek a hajózás után!
DRM vs DRM free
DRM-es lassabb látszik a videón a töltési idő is több mint a drm mentesnél! -
bendáj17 #4644 valaki elmondaná hogy a fenébe lesznek a cuccaim, már a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hajó felé megyek tehát mindjárt megszökök a börtönből ugye trissel meg Roche-val, de páncél sehol még mindig csupasz vagyok csak pár cucc lett meg az acélkardom hol lehet meg a páncél) -
#4643 Több árusnál is lehet, de Cedricnek a legnagyobb a kínálata.
Az ajtócsukás azért lehet indokolt, mivel külön "zóna" a kül- és beltér(2Gb rammal legalábbis tölt kicsit). Az is idegesítő lehetne, ha mindenképp kint teremnél az npc-vel együtt, pedig még 1-2 ládát át akartál kutatni, aztán mehetnél megint vissza :)
Leölt ellenfélnél meg azért kell várni, mert ugyan azzal a kattintással lootolsz, mint amivel ütsz... Gondolom nem lenne jó, ha a szörnymaradványok közt kutatna Geralt ahelyett, hogy az utolsót leütné :)
Pont ez a probléma amúgy a fáklyás részeknél, ahol hiába ütöttem volna az őrt, amikor nyomtam az egér gombot Geralt a falon lévő fáklyát gyújtogatta :D -
#4642 Amik nem tetszenek eddig:
- Követni kell pl xy-t és bemegy egy ajtón.Nem tudunk utána menni egyből mert ajtó becsukódik újra ki kell nyitni.
- Leölt ellenfélnél várni kell míg felszedhetjük a cuccokat.
Mást eddig nem találtam ami idegesítene.
Bomba készítéshez kitől lehet venni "receptet"?Mert sehol nem találok olyan embert:( Pedig most kellene robbantgatni a fészkeket,de recept miatt nincs mivel! -
#4641 Ha az elf mellé állsz, a katonák szétszivatnak. -
bendáj17 #4640 igen értem az elveszett cuccra gondoltam hogy az merre találom majd a végén vagy mikor? -
#4639 Kovinál kell csináltatni -
bendáj17 #4638 értem köszi és hol fogom vissza kapni vagy megtalálni ? -
#4637 Mindent visszakapsz, kivéve az ezüstkardodat!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Sárkány pofájába (szájába) szúrtad, és elvitte magával, kabalaként tekint rá :) -
Atek007 #4636 :) értem.
Akkor aki hajlandó mentést megosztani jelezze. -
#4635 Nos nekem sincs mentésem(valahogy elkevertem :( ) Csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy így kérdezz/keress utána :) -
#4634 Cedric követésénél csak egy Macskát kellett volna igyál :D:D nem is volt nehéz. ha nem ittad meg, akkor jóhogy nehéz volt XD -
Atek007 #4633 Király vagy Avenger.Akkor mondjuk legyen tisztalap azaz semleges.Mind három változatod megvan?Mennyi a mérete egyenként?Köszi szépen a fáradozásodat.
Más,fájlmegosztóról cibáltam le tört verziót.Valószínűleg ehhez is lesz majd tört dlc.A kérdésem hogy ezek milyen pluszt jelentenek?
Plusz küldetés,megszerezhető tárgy,fegyver?
Ez a troll dlc mit ad? -
#4632 Nem igazán volt jó és rossz egyik végigjátszás sem az első részben, ezért inkább oldalt mondj(human, nonhuman, semleges) :)
Esetleg spoileres kérdés a rózsás dombhoz a vízesés fölött:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Később lehet bejutni oda? Fentről belátok, meg egy barlangban ott egy fal, amit aard-al nem lehet áttörni, ez bug vagy később idevezet egy quest? :)
-
jocika #4631 Eredeti a játék, letöltöttem a troll dlc-t, meghallgattam az elöljárót, odamentem a hídhoz és a megmentendő paraszt nincs sehol.
Bugos a dlc? Vagy mi a ménkű van? -
#4630 azt mondták, hogy 60 órányi játékidőt nyújt majd. -
#4629 napi 1 órával 30 napig fog tartani :p -
Atek007 #4628 Valaki toljon már fel nekem az egyből egy "jófiú" mentést :)
hogy legyen (egy kis pénzem) majd ha elkezdem miután megoldódott az olvashatatlanság probléma.Kösz. -
bendáj17 #4627 import karakterrel kezdtem és ott volt 2240 kb. :) az a láda merre van? -
Joco77 #4626 Köszi szépen a segítséget. Este jól ki is próbálom. Soha nem jöttem volna rá -
#4625 Visszakapsz mindent ha kinyitod a ládát amiben a cuccod van.
Prologban 3000 oren, hogy jött össze ? -
bendáj17 #4624 akkor minden egyéb eltűnik az összes oren is mert azért az elég sok 3000-et szedtem össze? -
#4623 Igen csak az. -
bendáj17 #4622 egy ostoba kérdésem lenne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a prólogusban a cellából szökünk akkor a felszerelésünk csak a bunkó vagy mi hova tűnt a kardunk meg ilyenek? a jobb oldali ládá nem nyitható a lépcső mellett ?? -
#4621 nem semmi hányan végigjátszottátok már...persze nem tudom, hogy mindent aprólékosan felfedeztek-e, az utolsó mellékküldetésig, mint én szoktam, de nekem több hónap lesz. igaz, napi átlag max 1 óra játékkal... -
#4620 Erről a 16féle szálon futó baromságról még annyit,ha nem is így van, rengeteg olyan apróbbnak tűnő választási helyzet, pl amikor időre kell válaszolni, óriási mértékben befolyásolja a sztori alakulását.
Pl
Spoiler
1 cseptör rózsáknál az elfnek dobtam a kardot,minthogy pajtásnak segítsek, a következménye irtonagy szívás lett, de még legapróbb részleteiben is változások történtek, az elf prosti halott volt,stb. Ezt azért tudom,mert visszatolttottem, annyira nehez volt a dühös katonák miatt cedric megtalálása :D -
#4619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lemész az old quary-ba, ahol a hárpiák és fészkeik vannak, ott legalul van egy láda egy feljáró végén, azt nyitja a Baltimore kulcsa. Utána a kulccsal elballagsz a partra vetett törött hajóroncshoz és ott a falban van egy ajtó a növényzet mögött (leégeted igni-vel, jobban látszik). Onnan már nem lehet eltévedni. :D -
Belkar #4618 Na én is végigtoltam és 90% körüli értékelést adnék neki. Elég sokáig tartott szóval én megvagyok elégedve a játékidővel. Lehet hogy nem olyan hosszú mint az első de még így is elvoltam vele jópár napig ráadásul biztos hogy nemsokára végigviszem másodjára is mivel egy teljesen más élményt ad úgy :) A Fable III-at hamarosan letöltöm hogy össze tudjam hasonlítani a kettőt de így videók alapján a Witcher 2 jobban bejött kár hogy sokan lehúzzák a nehézség miatt (ami maximum a játék első óráiban érezhető mivel a vége felé már minden 2 ütés kb) meg a grafikai gondok miatt amiket én szerencsére nem tapasztaltam medium beállításokon. -
mike01010101 #4617 Napló (J betű alapból) -
#4616 Hi All!
Hogyan lehet a kuldeteseket valasztani?Melyik menuben? -
#4615 Úristen! S így nem fáj a kezed - ne szívass!