9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bendáj17
    köszi megvan akkor majd ott nézem meg :D
  • Sir Quno Jedi
    Tényleg, Ves-t meghúzta már valaki?! Mert mikor elkezdte feszegetni, hogy Triss-sel akkor mivan, akkor lezizzentem róla. DE azért érdekelne, hogy amúgy meghúzható-e?!?!
  • xerdi
    akkurta, a spoilert meg lefelejtettem, na nem is rontom tovább itt a levegőt
  • Sir Quno Jedi
    Kocsmával szemben állsz, akkor balra tőle van egy épület, ott vannak.
  • Avenger
    Az elején nem tudsz kisebb tétekkel játszani. 5-10 aranyat rakhatsz fel, de ha 5öt raksz akkor a gép egyből emel 10re(ha nem adod meg te is akkor bukod az 5öt). Az első dobás után már túl lehet licitálni a gépet, ha tényleg semmi jót nem dob, nálad meg van egy full például :)
  • bendáj17
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a másnaposság mellékküldetés során hol találom a Temeriai Különleges erőket vagy Vess-t ?? Flotsam kikötő városban vagyok.
  • szobipeet
    Kockapókerrel kapcsolatban meg, igaz hogy az elején járok még a gamenak, de úgy vettem észre ha kevesebb tétet raksz "nagyobb lesz a szerencséd". Nagy téteknél néha még a legamatőrebb pókerosoktól is kikaptam.
  • szobipeet
    Köszönöm a nagylelkűségedet, hogy nem "süllyedsz"(emelkedsz....) a szintemre..Ezentúl nyugodtan levegőnek nézheted a HSZeimet...
    A többi fórumozótól meg elnézést az offért csakhát egyesek túl sokat képzelnek magukról
  • Avenger
    Nem olyan nehéz a póker pedig, bár az első licit felesleges, mert a gép mindig maximumot rak fel :D
  • Sir Quno Jedi
    De minek. Simán lev35 voltam jóval a vége előtt. Én csak a szkandert, meg a zökölharcokat csináltam meg, elég az. Harcos vok, nem szerencsejátékos.
  • böröczk
    nekem ez a póker téma sehogy se fekszik, folyton kikaptam.. a szkanderben viszont már verhetetlen Geralt : D
  • böröczk

cog-hoz meg annyit, lehet, már pöccs se kell : D

nekem eddig egyetlen technikai negatívum az a három darab random kress, amivel eddig találkoztam, játékbeli pedig, hogy csak meditálás közben lehet italt inni..
  • cylonflatus
    Én már csak azért is kockapókereztem, hogy a hozzá kapcsolódó questet is teljesítsem és begyűjtsem az ezért járó xp-t.
  • ratgab
    Stílusod még mindig kritikán aluli... Inkább nem süllyedek le a szintedre és ezt most elengedem a fülem mellett (Miattad nem offolom szét a topikot...)!

Még egy jó tanács... ilyen stílussal hamar összegyűjtesz pár szép kis sárga felkiáltójelet a neved mellé....
  • Avenger
    Pedig van quest rá, hogy győzd le a helyi bajnokot :) Bár ha pénzkeresés, akkor inkább szkander vagy verekedés, egyszerűbb és kevésbé szerencse függő dolog mindkettő :)

Amúgy nem értem milyen trükkre gondolsz Sovereign? Eltereled a figyelmét az ellenfélnek, és átfordítasz egy kockát? :) Jobbat kell dobni két dobásból, és a 2. dobásnál nem feltétlenül kell minden kockával dobni. Gyanítom, hogy azért dob mindig a gép másodszor, hogy így egy kis csalással változhasson a "nehézség" azaz csal a gép :)
  • ratgab
    Keresési funkciót nem ismered? ott van legalul!
  • szobipeet
    A bunkó az te vagy, már megbocsáss..5000 hszt meg tesem olvasnál végig...
    Ha meg valami nem tetszik, nemkell rá válaszolni bunkókám. Érdekes módon a többi normális fórumozó tudott rá válaszolni..na mind1
    Köszönöm szépen tőled is a kedves választ
  • Sir Quno Jedi
    Szerencsejáték a hülyék adója, mint az életben. Én pl. sosem kockapókereztem, így sosem vesztettem a gammában! :D
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

Van vmi trükkje a kocka pókernek vagy addig dobáljak amíg végre szerencsépm lesz. Persze addigra elfogy a pénzem, mert az ellen minimum tercel vagy 2 párral indít aztán vagy fullt vagy pókert csinál magának vagy egyszerűen csak nekem marad a szarabb.
  • ratgab
    Kb 50x kérdezték már! Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál meg is találnád

Bomba kell hozzá, méghozzá a Méhkas, de legközelebb olvass vissza és használd a spoiler makrót, mert ha nem elrontod más élményét... csakis ez az oka a spoilerért morgolódásnak! És a lamentálást meg mellőzheted legközelebb, mert akkor még inkább szarunk válaszolni, ha bunkózol!!!!
  • szobipeet
    Köszönöm mindenkinek a helpet.
  • ratgab
    Enlightened alább beillesztett egy hivatalos üzenetet, melyben megerősítik, hogy a dobozos verziót vásárlók Ban mentesen használhatják a Gog-os exe-t szóval teljesen legális... hálistennek!

Ui.: Nekem ég és föld a különbség az eredeti exe és a gog-os között! Gog-os sokkal jobban fut High-on tükörsimán, míg eredeti még Mediumon is akadozott!
  • ratgab
    Na mi van mégse jött ki hajnali 3-kor a patch???
  • ratgab
    Szuper hír! Köszönöm!
  • böröczk
    amúgy egy csomót meg lehet találni itt-ott, én pl minden egyes házat átkutatok, akárkié is legyen : D és így már egy halom könyvre ráleltem..
  • Avenger
    Egyébként alapvető igazság a játékkal kapcsolatban, hogy csak úgy mint az első részben, vannak questek, amik csak egy adott lényről szóló könyv elolvasása után megoldhatóak. Szóval ha már nem lehet kifogás az angol nyelv akkor irány a könyvtárba olvasni :D (célszerű a questek elkezdése előtt olvasgatni, így egy kis felesleges vérengzést megspórolhat az önjelölt Witcherek tömege) :)
  • böröczk
    ott nem kell beomlasztani semmit, az erdőben vannak a fészkek, elvileg van nálad már egy nekkerekről szóló könyv, amiben le van írva, milyen bombával lehet hatásosan elpusztítani a fészkeket, annak a receptjét Cedricnél találod többnyire
  • Avenger
    Mivel ott nincsenek fészkek, így sehogy sem tudod berobbantani. :P
  • xerdi
    Sehogy, a beomlasztható nekkerjáratok az erdőben vannak Lobinden környékén. Amúgy méhkas/grapeshot bombát kell beletenni.
  • szobipeet
    Tudom, hogy én kértem segítséget stbstb...de az elég vicces, hogy a szaros szpojlerezéssel kapcsolatos dolgokra már 5 hsz jött mint vmi ovodásnak segítség meg semmi..
  • Malakai
    [[i][/i]spoiler]Pedig én is megköszönném, ha így írnátok be! Egy-két másodpercel több begépelni, szerintem telón is.[[i][/i]/spoiler]
  • böröczk
    persze, de néha egyszerűbb csak kiírni, mondjuk én általában olyankor több sort kihagyok utána és előtte is..
  • IMYke2.0.0.0
    Amit látsz én kézzel írtam be...
  • böröczk
    szerintem oly mindegy, csak jelezze, volt, hogy telóró írtam én is, és lusta voltam kimásolni
  • IMYke2.0.0.0
    spoiler így kell:

• szobipeet
    Sziasztok
    SZPOJLER!!
    A nekkerek fészkeit vagy járatait hogy tudom beomlasztani a barlangban ahol a katonák után kell kutatni?
  • IMYke2.0.0.0
    Dettó... :(
    Most pedig rohadt mérges vagyok!!!!
  • Although
    Plz. Az ilyen kérdéseket spoilerbe nem vagyok kíváncsi kit lehet választani szeretném teljes meglepetésként végigélni a dolgokat! Köszi.
    Sajnos már 1 sec alatt nem tudtam elkapni a szeme :(((
  • Atek007
    Akkor nem kell ha csak optimalizálja a gépet.Nálam highon nem szaggat.
    Akkor a betűk méretét nem változtatja?
  • Avenger
    Annyira nem teszteltem, elvileg mennie kell :) Bemásoltam és 10 percig szaladgáltam az első faluban, nem vettem észre semmit, csak hogy gyorsabb lett :) Mellesleg papíron nem is tér el semmiben a gog-os verzió a simától, csak a másolásvédelem hiányában.