The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akárki akármit mond (az én gépem azért nem olyan jó, mint a tiéd), de bõven az ajánlott gépigény fölött mindent le kell vennem mediumra vagy lentebb és még úgy is akad és kifagy az már mindennek a teteje!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Iovreth útját csinálja valaki? Most volt egy trollos küldetés, nagyon vicces volt, talán az eddigi legjobb! 😊 Azt hittem majd szét kell verni 1-2 trollt, de nem.... 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Másik dolog, pedig, hogy hogyan lehetséges célozni a katapultnál a legelején. Az útmutató ír egy számot, amit be kellene lõni, de én mindíg csak 3, vagy 2,5-ös értékeket tudok produkálni.
Kössz a válaszokat elõre is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keres egy masik utat a sikatorhoz kuldetesnel elem toljak a szekeret a 2 haz kozott es innentol meg akadtam. Nem tudom merre, mar mindent meg neztem.
Ez a játék olyan harcrendszerrel dolgozik mint pl a Dragon Age 2,hogy kattintgatok a támadni kívánt ellenfélre ,vagy simán harcolhatok mint pl a Gothic sorozatban?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Igen itt félre kell gurulni ha ütnek,esetleg kivédeni, és gyors jól idõzített kombókkal másodperc alatt kinyírni õket. Nem szabad hagyni hogy körül vegyenek mert bármilyen hihetetlen az halálos lehet. Kéne használni a bombákat, meg kenegetni a megfelelõ olajjal a pengét. Ja hogy ahhoz olvasni kell, meg venni pár könyvet? Hát igen nem ehhez van szokva a mai játék társadalom...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jah és szintén ati kártya!<#ravasz1>#ravasz1> Várjuk a jövõ heti patch-et és az új amd driver-t!
Valaki írhatna már egy FAQ-ot...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Arra még nincs valami parancs vagy ilyesmi ha a kamerát kicsit távolabb vinném a karaktertõl? (a W1-ben volt erre lehetõség)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Illetve ha valakinek ilyen gépen se megy jól, ott nyilván valami felhasználó error van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Ez így egy nagy baromságnak tûnik. Szerintem meg jó gépen jól megy, közepesen közepesen, szaron szarul. Nagyjából ennyi, és a "Legjobb mintavétel" és "Élsimítás" kikapcsolása eddig mindenkinél teljesítményjavulást hozott.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
25 fölött már folyamatosnak látod, nem? És ez nem egy multi fps, ahol a két kilométerre lévõ figura eltalálásába bezavar ha éppen ingadozik kicsit.
Persze a te dolgod de szerintem felesleges emiatt várnod. Ha 20 alatt lenne akkor azt mondom...