The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már nem kezdem megbánni, hanem meg is bántam, hogy 0 day vettem!

És akárki akármit mond (az én gépem azért nem olyan jó, mint a tiéd), de bõven az ajánlott gépigény fölött mindent le kell vennem mediumra vagy lentebb és még úgy is akad és kifagy az már mindennek a teteje!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Daell Drow
targytalan
Kongy
Aztán én is rájöttem, csak a jelmagyarázatot kellett volna figyelnem. :S

Iovreth útját csinálja valaki? Most volt egy trollos küldetés, nagyon vicces volt, talán az eddigi legjobb! 😊 Azt hittem majd szét kell verni 1-2 trollt, de nem.... 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Helló! Van egy kis godnom a játék aktiválásával. Nem sikerült rendesen aktiválnom, mort az aktiváló kódon az egyik betût az O-t nullának írtam be elõször, utána átírtam O-ra és elfogadta nagy nehezen. Most jelenleg van egy dlc kódom mert elõrendeltem a cuccost és az meg azt írja ki amikor aktiválni akarom, hogy Invalid Cdkey. Na most írtam a terjesztésre de jelenleg nem írtak vissza még. Nem tudja valaki, hogyan lehetne ezt megoldani?
Másik dolog, pedig, hogy hogyan lehetséges célozni a katapultnál a legelején. Az útmutató ír egy számot, amit be kellene lõni, de én mindíg csak 3, vagy 2,5-ös értékeket tudok produkálni.
Kössz a válaszokat elõre is.
Daell Drow
Még csak a prologust tolem de elekadtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Templomhoz
Keres egy masik utat a sikatorhoz kuldetesnel elem toljak a szekeret a 2 haz kozott es innentol meg akadtam. Nem tudom merre, mar mindent meg neztem.
Sziasztok.
Ez a játék olyan harcrendszerrel dolgozik mint pl a Dragon Age 2,hogy kattintgatok a támadni kívánt ellenfélre ,vagy simán harcolhatok mint pl a Gothic sorozatban?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

elárulom hogy ez rohadtul nem a harc tecnikája. Az erdõben konkrétan a szörnyek 2 csapás után hullanak.
Jesszusom végre egy játék amit nem konzol idiótáknak csináltak, nincs benne "gyõztem" gomb, nem csak mész elõre és közben nyomod a bal click-et.
Igen itt félre kell gurulni ha ütnek,esetleg kivédeni, és gyors jól idõzített kombókkal másodperc alatt kinyírni õket. Nem szabad hagyni hogy körül vegyenek mert bármilyen hihetetlen az halálos lehet. Kéne használni a bombákat, meg kenegetni a megfelelõ olajjal a pengét. Ja hogy ahhoz olvasni kell, meg venni pár könyvet? Hát igen nem ehhez van szokva a mai játék társadalom...
Nekem Gtx560SoC van, ugyanannyi az fps a "csodadriverrel", mint az elõzõvel. Idegesít is a dolog, csomó helyen 25 fps környékén van, ez így élvezhetetlen. És 640*480*minimumom ugyanaz, mint ultra - übersamplingen. Lassan kezdem megbánni a ráfordított pénzt.

ez így jó, ahogy van, elején kicsit nehéz míg nincs meg a minden oldalról védés talent, rá kell jönni technikára...valósághûbb mint h pl AC-ba egyesével jön rád az enemy, Fableról nem is beszélve, 10 éveseknek van kitalálva...szánalmasan egyszerû

BEAST

A déli kapu elõtti kereskedõk közt van egy varázslónõ(tanonc) nála vehetsz könyvet és felszerelést szakszerû boncoláshoz. Ha megvan menj vissza a holtesthez a kriptába, vizsgáld át és megtalálod a bizonyítékot az elf ellen.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Még egy dolog, amivel lehet, hogy magamra borítom a bilit és a tartalmát, de ha ezt tudom, akkor nem veszem meg ezt a játékot eredetiben 0 day! Ennél még a Dragon Age 2 is szórakoztatóbb volt (fõleg, hogy még tetszett is!), mivel nem kellett legalább az állandó lefagyások és szaggatások miatt idegeskednem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

#3847-es hsz videót megnéztem, ami feltûnt, hogy van védekezés gomb? 😄 Lehet ez megoldanám a nehézségi problémáimat 😄 Más gondom nincs eddig a játékkal, szépen fut (néhol azért érzek belassulást, de ezt majd orvosolják)
Én is állandó Kilépegetéssel küzdük! Már mindenhogy állítgatom a beállításokat, de tök mindegy min van mindig kilép! Azt megfigyeltem, hogy elõtte nem tölti be rendesen a textúrákat (farakás vagy arcok homályosak!)

Jah és szintén ati kártya!<#ravasz1> Várjuk a jövõ heti patch-et és az új amd driver-t!

Miért nem kapcsolódik a játék indulásnál? Nem lehet valahogy direkt megtenni?
Prince23
A Nõstény sárkányt a Torony tetején hogy kell ki nyírni. semmi ötletem sincs. Yrden szart se ér. Quennel formaegyezek a tetõn. de nem tudom mit kell 😄

Mutagénekkel a slotos képességek fejleszthetõk.

Valaki írhatna már egy FAQ-ot...
Fejleszd a karaktered, használj fõzeteket és olajokat!
a mutagén fõzeteke hogy lehet használni?

Na sikerült magamat felidegesítenem! Már 1 órája csak folyamatosan elhalálozom az erdõben, pedig rájöttem a harc technikájára: nyomom a space-t amikor támadnak, kapják az Igni-t folyamatosan, ill a Quen-t is használom... most viszont elfogyott a manám, úgyhogy kampec! És az a ciki, mindezt könnyû fokozaton!!! :S Ennyire azért nem vagyok béna, de látom más is szenved a nehézséggel... Azt hiszem, ha ez így megy tovább, amíg nem adnak ki egy patch-et, átpártolok a Fable3-ra, pedig mennyire vártam ezt a játékot 😞(((
DaemoonHunter
Csodálkoztam is, akkor itt valami módosítást kell eszközölnöm, kérdés hogy a játék hol tárolja a pénzre vonatkozó fájlokat.

Az derék, Neutral mentés (végén valami 12k pénzzel), azt 250 orennel kezdek. <#wow2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

DaemoonHunter
Witcher 1-es mentést használtam, de méghozzá a rózsák oldalán végigtoltat, viszont itt mintha kicsit el lenne túlozva a pénz mennyisége (23000 oren) másnak is ilyen sok?

Eddig azt hittem engem elkerülnek a technikai problémák, ám a Chapter 1 eljövetelével kb 1 percenként kilépeget a játék. Valakinek volt hasonló ? Mit kell kikapcsolni vagy lejjebb venni ? (Természetesen ATI kártya, meg is lepõdtem volna ha nincs semmi gond az eddig hallottak függvényében).
grebber
Már írták sokan 35!

Next PC upgrade: 2022

Nem tudja vki hány levelt lehet kicsikarni max?

Nah végigvittem, hosszabbra számítottam (pedig csak 1-2 mellékküldit hagytam ki, amik gagyibbak voltak)...lv29-ig sikerül elérnem..közepes szinten

A kráter és a kilógatott valami (talán üst) mellett kell lemenned a lépcsõn.
Kongy
Nem hiszem el. Már 1 órája szenvedek Vergenben mert nem találom azt a nyüves kocsmát!!!! Nem tudja valaki merre van? Melyik szinten? Mert a térkép természetesen szart mutat.....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Geralt nagyon profi.. 5-bõl két kocka az asztal alá megy egybõl mégis nyer a maradékkal 😊
ja amúgy még annyit a játékhoz h elég sok RPG-t toltam már végig és utáltam ha túl könnyûek voltak és nem volt értelmük a löttyöknek meg fegyver tunningoknak mert anélkül is végig lehetett õket vinni. Ezért mindig hardon toltam õket. Hát ez a Witcher 2 egy rémálom hard-on. Legalábbis az elején. esek kelek és kurva lassan tölt . LOL
2-3 órát nyomtam, nagyon jó de sajnos van néhány bug. 2x kidobott a leltár behivásakor, egyszer meg a kocsmafal tünt el és a nagy semmibe ácsorogtam.
Arra még nincs valami parancs vagy ilyesmi ha a kamerát kicsit távolabb vinném a karaktertõl? (a W1-ben volt erre lehetõség)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

nem jár még itt senki, amit alább írtam? megoldás kéne mert lekarmolom az arcom
Szóval ott vagyok mikor az elf és a succubus között kell dönteni, ki írtja a falu férfinépét. Elsõ körben kifingattam a succubust, de elõtte kikérdeztem az elfet is aki tagadott mindent. a küldetésnaplóban viszont az lett hogy az ügy soha nem derült ki, és nem tudják ki volt a tettes valójában. a bajom az hogy az elfet nem tudom meggyanúsítani mert a fõelf Ioveth (vagy mi a neve, ez a tag íjjal itt a bal oldalt😊) azt mondja míg nincs bizonyíték addig nem hiszi. a küldetés meg azt írja hogy Ioweth jelenlétében gyanúsítsam meg, és ezt nem tom hogy kell mert Ioweth mellett el meditáltam 2 napot de az ki se mozdult a viskóból. tehát a kérdés adott: mi a megoldás? meg tudom e gyanúsítani az elf tagot valahogy, vagy bizonyíték van e valahol? Kösz elõre is aki válaszol!
Úgy-úgy!

BoneDragon
Jó munkához idõ kell... szarhoz még több 😊

a mutagén löttyöket hogy lehet használni?

AMD-sek már készítik, de mint tudjuk õk nem a gyors munkáról híresek!

Hát mondjuk ha ilyen gépen se lehetne jól játszhatóvá tenni, akkor mehetne a kukába úgy ahogy van... <#whatever>
Illetve ha valakinek ilyen gépen se megy jól, ott nyilván valami felhasználó error van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BoneDragon
Itt biztos video driver hibák lehetnek. Nekem q9400, 4gb ram, ati 4870 és gyönyörûen fut a játék csutkára húzva... Szerintem nem a fejlesztõk b*szták el az optimalizálást, hanem a driverek sz*rok.

enlightened
Egyébként a Fable 3 egész jó kis game. Szóval akik várnak a patchekre azoknak ajánlom figyelmébe, le fogja kötni õket egy idõre.

Te ne is mondjál semmit szerintem Nvidia kártyával...Ti kaptatok egy nagyon király új driver-t, de elõtte ti is szívtatok a 8-10 fps-sel... Atisoknál még mindig nem normalizálódott a helyzet! Enlightened és én is Ati-val próbálkozunk és bizony komoly kompromisszumokat kell hozni!

enlightened
Mondom én nem érdemes most végigrohanni a játékon. Szépen ki kell várni a patcheket, és majd amikor rendes lesz a game akkor szép nyugiban kiélvezve végig lehet tolni. Ha most elkezdeném tolni, akkor mire kijönne minden patch már nem lenne akkora élmény a game, így viszont nagyot fog ütni amikor tényleg fullos lesz.

bélanéni
(Az hogy egy jó géppel rendelkezõ valaki beírja hogy szarul megy, abszolút szubjektív, és az ellenkezõje is az. Nálam Core i7 3.7GHz, 8GB DDR3, Ti560 275.27 béta driverrel minden bekapcsolva, csak a Legjobb mintavétel és a 2 elmosódás nem mert azok idegesítenek, így marha jól megy.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Én most nem is e miatta aggódom, hanem a ctd-k miatt... imént 10 percen belül kettõ is volt!

bélanéni
Ezen a linken utánanézhetsz, mert felposztolta mindenki, különbözõ gépekkel, hogy hogy megy neki, van olyan akinek szarabb konfiggal jobban megy mint akinek jobb gépe van. Teljesen random az egész, nem tudni mitõl van.

Ez így egy nagy baromságnak tûnik. Szerintem meg jó gépen jól megy, közepesen közepesen, szaron szarul. Nagyjából ennyi, és a "Legjobb mintavétel" és "Élsimítás" kikapcsolása eddig mindenkinél teljesítményjavulást hozott.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

enlightened
Néha lemegy 18-ra és idegesítõ, hogy ugrál ide oda az FPS. Most már tudom, hogy dolgozik az AMD lesz patch, kibírok pár napot. Addig ott van a Fable3, majd ha meglesz a patch belevágok a witcher 2-be. Nem fogok lekésni semmirõl a játék mindig itt lesz mert megvettem. Ha meg nem segít a patch akkor elkezdem úgy ahogy most van, de egy próbát megér kivárni.

lesz ennél még szopoatósabb. kérdezz ha van valami...
De amúgy a 25-40 fps-el mi a bajod?
25 fölött már folyamatosnak látod, nem? És ez nem egy multi fps, ahol a két kilométerre lévõ figura eltalálásába bezavar ha éppen ingadozik kicsit.
Persze a te dolgod de szerintem felesleges emiatt várnod. Ha 20 alatt lenne akkor azt mondom...