9144
-
mzprox #4895 Ha!, kinyírtam a csuhást hardon.. pár órámba bele tellett :) -
Although #4894 Ezzel amúgy tökéletesen műk.ik, tehát ha fellépek a regisztrációs oldalra nem fog kidobni? Vagy nem okoz valami bugot +-ba még? -
Although #4893 Titokban abban reménykedtem fel lehet mászni a fejére :D -
Although #4892 Thx. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem láttam bevillanó billentyűt de majd figyelem, az alap négy gombbal próbálkoztam este, de az nem műk. de akkor így már egyszerű lesz :) -
#4891 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Le kell ugrani róla, mielőtt odacsap, a space be is villan talán, hogy nyomd meg. -
#4890 Lentebb van link, működik, egy gyengébb gépen kipróbáltam tegnap. Bemásolod, előtte átnevezed az eredeti exe-t meg a paul.dll-t valami másra, és jön a plusz 10 fps.
Ma megnézem a saját gépemen is, bár eddig sem volt fps problémám high-on. :) -
Although #4889 Nekem a négy csáp megvan. De...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elkapom a nagy csápot és gyorsan felnyomom a pumpot de nem történik semmi minden esetben hozzácsap a falhoz. Direkt nem olvasok el semmi spoilert, de gondolom ez nem bug, valszeg nem jövök rá a megoldásra? -
Atek007 #4888 Üdvöm.
Egy kicsit lemaradtam mi a helyzet ezzel a gog exével?
Gyorsabban fut tőle a game ennyi?
Honnan lehet letölteni? -
MaRee #4887 Nincs kézikönyvem mert warez verzió, a játékban meg nem tudtam megnézni mert nem sikerül előhozni a controls menüt. Így hogy rájöttem már hogy kell a signeket használni sokkal könnyebb, köszi. -
#4886 1 hete jött ki a játék pontosan. Jelenlegi állás: se patch, se hotfix. Bele kéne húzni, mert ez így nem lesz jó. -
#4885 Én is kíváncsi lennék, hogy miért nem tudják megcsinálni az emberek a Kayrant. Jobbra balra nyíl meg két sign kell, bár a quen annyira nem is muszáj. Arra gondolni sem merek mondjuk, hogy az ostmurk potit nem csinálták meg az emberek :D -
#4884 Nem tudom, sose találok egy játékot se nehéznek. Mindent max fokozaton játszok, mert úgy tart a legtovább és úgy nyújtja a legmagasabb elégedettséget is és élményt. Általában mindig a játékok elején legyaknak rengetegszer ezért, de aztán kiismerem hamar és onnantól már a legnehezebb fokozat is sétagalopp. Olyan nehézségi szintet nem tudnak csinálni, amit ne lehetne hamar kiismerni és rájönni a taktikára, az AI sosem tudja felülmúlni az emberi agyat. Aki nem tudja megölni a kayrant, annak meg lehet mással kéne játszani, mert őt felülmúlta. -
anzolika21 #4883 Állítsd a nehézséget könnyűre és akkor menni fog.:) -
Although #4882 Hm úgy látom páran nem szeretik a kihívásokat :) Hú olyan mentés ami a kaydan után van hú :)) Remélem nem fognak változtatni a nehézség jelenlegi beállításán legalábbis normál és fölötte. Az easy nem érdekel. :) -
#4881 Az oké ha esetleg nem olvassa el, de valaki képes megkérdezni melyik gomb melyik és órákat várni esetleg a válaszra ahelyett, hogy a játékba megnézni fél perc alatt... -
Although #4880 Megoldható. Használj megkötő varázslatot meg pajzsot és fuss sokat. Nem nehéz annyira. Első komoly nehézség normálon a nagy vízi szörny, de az később lesz. Meditálni logikusan csak csendben harc nélkül lehet :) Potion-t inni meg harc közben nem lehet akkor futni kell az életedért :) -
#4879 basszus, legalább 1x olvasd el a hozzáadott kézikönyvet! CTRL -
MaRee #4878 És hogy lehet meditációs módba lépni? -
#4877 harc előtt lehet csak inni, külön "szertartása" van...gyakorlatilag csak meditálás közben lehetséges... macerás meg nehezebb így, de legalább nem olyan érzése van az embernek, hogy lehúzokegymédzsikhílingpósönt oszt kész... -
MaRee #4876 Nos, ez a játék... NEHÉZ! Sokkal reálisabbak a küzdelmek, már nem az van mint az első részben, hogy pár kattintás és 10 ellefnél holtan esik össze mögötted, tetszik hogy taktikázni kell kicsit. Viszont azt valaki árulja már el, hogy mi a véreres péniszért nem lehet swallowot meg semmit inni harc közben? Rákattintok és kiír valami hülyeséget hogy nem engedélyezett. Ez bizony rohadt idegesítő, mert kb tizenötödjére töltök vissza egy harcot(amikor a templom udvarára kell bejutni a prológusban és ott áll kb 8 őr), de az istennek se sikerül megcsinálni. -
#4875 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kiegészíteném annyival, hogy a két középső csápot nem lehet levágni, legalább is nekem azt sose fogta el a csapda, csak a 2-2 szélsőt, amelyeken ilyen vastag izé látszik, és azt kell ütni, ha leragadt a földre a csáp -
Fecoo96 #4874 Tényleg, nem tudnA VALAKI olyan mentést adni amelyik a kayran után van? -
RayKing #4873 40 óra alatt végigvittem normálon minden küldetést megcsináltam.(szeretek mindent felfedezni meg ilyenek)Kicsit csalódott vagyok ennél hosszabbra számítottam és epikusabra.Nekem nem nagyon tetszett a vége bár lehet azért mert mindenkit megöltem szinte :S és az első részből is egy ilyen mészáros karaktert hoztam :S
Nem tudna adni nekem valaki egy "jófiú" mentést ? :) -
#4872 Na egy kis érdekesség a hivatalos oldalról. Egyelőre nem tervezik a dobozos gameből kivenni a DRM-et, de
As long as you are legit owner of the game (so you get the licence) you can use gog.exe. We won't ban you;)
Michal
CDP RED
Hivatalosan megerősítették több helyen a CDP emberei, hogy aki megvette a játékot tehát fizetett érte, az használhatja hozzá nyugodtan a GOG-os exe-t ha ez javít a játékán.
Most már lelkiismeretfurdalás nélkül teszem vissza a GOG-os exe-t az eredeti gamemre. -
MaRee #4871 Na elkezdtem én is... Minden elismerésem a fejlesztőké, high beállításokon tökéletesen fut a gépemen( c2duo 2.2,hd 4850, 4gb ram). -
Csaba85 #4870 Picit igen de a statok kárpotolnak :P Nekem mondjuk a Draug armor és a Ys tetszik. -
HBK #4869 Csupán a kapucni hátsó része. -
MauroN #4868 Röhejes?
Mi abba a röhelyes? -
HBK #4867 Csak nekem tűnik a kayran armor egy kicsit röhejesnek? De azért oda basz. :D -
ratgab #4866 -
Drizzthsz #4865 Ha már a megvételnél tartunk, ma jutottam el addig, hogy elkezdjem olvasni a könyvet, még csak a 26. oldalnál tartok, de kurva jó! -
bendáj17 #4864 jogos nem lehet én buszoztam :) A lényeg hogy megvan itt van -
bendáj17 #4863 igaz csak közben tanulás meg próbáltam elviselhetővé tenni a gamet, mert rettenetesen ratyi a gépem. Persze várom a patchet. A játékkal vasárnap óta játszok ahogy tudok. -
rexsimus #4862 Köszi szépen a segítséget, igen még a játék elején tartok, és szeretem jól körül járni a döntéseimet, és ez elég fontosnak tűnik :D -
Csaba85 #4861 Hm mivel nekem csak neutral végigjátszásom maradt meg az első részből, valaki akinek Order / mokus végigjátszása van le tudná írni van e hatalmas eltérés vagy csak pár dialogus ? -
ratgab #4860 paul. dll nem trójai (így terjed a hülyeség, hogy az egyik baromságot a mond a másik meg elhiszi és terjeszti)! Eredeti játék esetében az maga a védelmi rendszer! -
#4859 Hali en a tortverzioval vittem at a prologot.
DE eredetivel folytatom tovabb mar.
Lejebb irtak hogy a paul.dll egy trojai es adatokat kuld rolam (amugy az essential jelzett is akkor mikor crackeltem).
Na de most mar nem azzal tolom, ezek utan is jonni fog a spetsnaz? -
ratgab #4858 Azért röhej, hogy mi még most rugózunk rajta, hogy lassan tudunk játszani, sokan meg már végig is játszották.... -
ratgab #4857 Én meg 18-án reggel 7:30-kor csak ezért bicikliztem 6 kilómétert!!! Ezt űbereld... -
ratgab #4856 Én már semmit nem gondolok!