The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KÖSZI megtaláltam a csajt. Asszem soha nem kerestem volna itt amilyen idegállapotban voltam már tõle. Már azt hittem valami bug. tyty
yesname
Hát én abból a fórumból azt látom, hgoy hasonló beállítások, hasonló gépeken hasonló FPS-t produkálnak...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

enlightened
Értsd már meg, hogy nem ez a baja. Ahány konfig annyi fajta FPS-t produkál a játék.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=430456

Ezen a linken utánanézhetsz, mert felposztolta mindenki, különbözõ gépekkel, hogy hogy megy neki, van olyan akinek szarabb konfiggal jobban megy mint akinek jobb gépe van. Teljesen random az egész, nem tudni mitõl van.

Elvileg az AMD is készült patchel a játék kiadás napjára, de nem tudták megcsinálni a játék béta verziója alapján, úgyhogy most a full releasebõl kezdtek neki. Elvileg napokon belül valamit összehoznak majd, fõleg a crossfireosoknak mert õk szívnak a legjobban, de a sima kártyások is valszeg jól fognak járni. Úgyhogy hanyagoljátok az übersamplinget meg a többit, mert nem ez okozza a fõproblémát. Ha megtudok valami frisset az érkezõ hotfixrõl írok. Addig nem kezdem el a witchert mert nem akarom rontani a játékélményt.

Maxtreme
aham, köszönöm <#worship>

bezony és kívülrõl kell felmenni. ott a lépcsõ a kocsmaajtó mellett.
akinek nagyon akad annak mondom hogy lõjje ki a graf beállításoknál az übersamplingot (alulról a 3. asszem) és minden jól fog futni. nekem 4 giga régi proci és egy hd 4890-el megy rendesen minden fullon. kivéve az az egy van kilõve. azzal játszhatatlan volt
aha! ez lesz a turpisság mert bementem a kocsmába és ott volt a quest jel de nem tudtam beszélni senkivel. ezekszerint felettem van egy szobával a luvnya. ty!
a csajszi a kocsma fölött lakik. a bal oldali ajtó az övé.
yesname
Én minden fullon 1920-1080-ban játszom és átlag 40 FPS van. Van mikor 20-25 köz mozog, de van hogy 55-60. Ubersmapling disabled természetesen 😄
Engem nem az zavar ha 25 FPS, hanem az hogy egyik pillanatban 25, másikban meg felszökik 60-ra. Kár, hogy nem lehet beállítani a játékoknál valami fix maximális FPS számot.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Az relatív, hgoy mi a normális. Ez azért pöttyet jobbat mutat és részeltesebben. Amúgy ha nem lennének FRAPS-ok, meg miegymás FPS mérõ-k, a játékokat belõnék fix 25 FPS-re semmi gondja nem lenne senkinek.
Persze jobb a több, de ha egy fix 25 FPS-t folyamatosan mutatna fel sem tûnne és folytonosnak éreznénk minden mozgást. Ami miatt zavaró, az hogy ugrál az FPS szám. Na meg a sznobizmus, hogy az FPS méter nem 300-at mutat 😊

enlightened
Mindegy most már megvárom a patchet, már nagyon sok forumon olvasom, nálam sokkal géppel rendelkezoknek meg 10 fps-el megy, szal még jol jártam. De az irják jon már a patch hamarosan.

Shiwo
ezen én is szívtam, elõbb meg kell csinálni a tisztességtelen ajánlat questet

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
meditálni kell, és a különbözõ képesség-fába lesznek kis slotok ahova belehet tenni, de csak az utolsó 2-3 képesség-rublikában (legalábbis a kardos részen), szóval eleinte nem nagyon van hova tenni õket..

IGAZI konzolportnál nem nehéz azt produkálni... 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Zoli: Én sem találom azt a kurva Kayren szörnyet. Valahol olvastam h elvileg a csajjal kell beszélni akit felbéreltek h ölje meg mikor már megvan a mérgezés elleni ital. 3 órája koválygok de nem lelem a csajt. Ha neked sikerült oszd meg velem kérlek 😊

Mutagének: Anno az elején még volt egy "mutate" gombom de nem volt mutagénem valahol az abilities képernyõn. Most meg van mutagénem de nincs mutate gomb..... Fura..
enlightened
Hát kezdem azt hinni, hogy ennél a gamenel a 20 a normális, csak a fable meg 110-el megy és kicsit fura.

yesname
Elkényeztetett vagy, szerintem. Semmi baj a 25-40 FPS-sel.

lwb
Nekem is eredetiben van és nincs semmi baj az fps-ekkel. Igaz, le kellett butítani, de nincs is erõmû gépem (kétmagos proci, 9800 gtx 512 megával meg 4 giga ram).

enlightened
Nagyoin idegesítõ, hogy megvettem eredetiben a játékot és nézegetem a dobozát :S, mert nem vagyok hajlandó 25 fps- 40 fpsen nyomni. Warezolok meg vígan tolják. Meggondolandó, hogy érdemes e játékot venni manapság:S

lwb
Asszem meditálni kell és ott valahol. Legalábbis a manual ezt írja, de még én sem próbáltam élesben.

Maxtreme
Srácok. Ezeket a mutagéneket hogy a fakkba kell használni? 😊
Mert van már belõle 1 kiló. Elvileg ugyebár a karakter képernyõn. De ott hogy? Semmi ilyesmit nem ajánl fel.

helló! küldetéssel kapcsolatban kérdeznék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval ott vagyok mikor az elf és a succubus között kell dönteni, ki írtja a falu férfinépét. Elsõ körben kifingattam a succubust, de elõtte kikérdeztem az elfet is aki tagadott mindent. a küldetésnaplóban viszont az lett hogy az ügy soha nem derült ki, és nem tudják ki volt a tettes valójában. a bajom az hogy az elfet nem tudom meggyanúsítani mert a fõelf Ioveth (vagy mi a neve, ez a tag íjjal itt a bal oldalt😊) azt mondja míg nincs bizonyíték addig nem hiszi. a küldetés meg azt írja hogy Ioweth jelenlétében gyanúsítsam meg, és ezt nem tom hogy kell mert Ioweth mellett el meditáltam 2 napot de az ki se mozdult a viskóból. tehát a kérdés adott: mi a megoldás? meg tudom e gyanúsítani az elf tagot valahogy, vagy bizonyíték van e valahol? Kösz elõre is aki válaszol!
Shiwo
kellene 1 kis help a chapter 2 egyik mellékküldetésében, a kistestvérek-ben (vagy mi)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
beszéltem a csókával, akit csesztetnek, elmentem a házhoz, megnéztem a sírokat, megtaláltam a lejárót, lent kinyitottam a titkos ajtót, találtam valami papírokat.. a küldi továbbra is a faszit jelzi ki (de õ nem mond semmi újat), a házat (ott nem találok semmi újat) meg a vízpartot (ott egyáltalán nem találtam semmit...illetve nem túl messze egy hullát, de a quest különösebben nem foglalkozott vele, hogy megleltem...)

hogy tudnék tovább lépni a küldetésben ?

srácok, találkozott valaki ilyen problémával ?

premium ediiton, tegnapelõtt felraktam, fut, ok, egy mentesem is volt...ma akarom indítani, meg sem nyikkan, semmi, hiába launching, még a homokóra sem pereg, látszik hogy meg sem próbálja indítani

valami ötlet?...köszi
Sziasztok!
Az a problémám, hogy ati radeon hd6850 videokártyámon a játékok harmadában egy grafikai hiba jelentkezik. Ez felléphet csak a videókban, csak a játékban, de egyszerre mindkettõben is.

A hiba jellege is változó, van ahol csak néhány textura hibás, de van ahol a képen láthatóan a színek teljesen elmosódnak, valamint a karakterek is átlátszóak lesznek. Leggyakrabban csak textúra hibákat vélek felfedezni, de ez is teljes mértékben játszhatatlanná teszi a játékokat, mivel folyamatos szaggatással párosul (ez a jelenség gothic4, gta4 jelentkezett). A képen látható szín és textúra elmosódás nem jár semmiféle teljesítményromlással, akadás mentesen tudok mozogni, de a színek teljesen valótlanok, valamint a textúrák is átlátszóak (ilyet Witcher 2-ben és Dead Space 2-ben láttam). Ha semmi probléma nem jelentkezik a gamekben, akkor magas felbontásban részletes grafikai beállítások mellett is tudok játszani, szóval érthetetlen a probléma forrása nekem.

Az mekkora egy lol küldetés volt 😊 Hamisítatlan Közép Európai életérzés. 😊
Most olvasom, hogy nem lehet sehol cuccokat tárolni.... Hát ez azért gáz egy RPG-nek....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Az is hülyeség 10/10 játék nincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CalebJoe
másnaposan<#nevetes1>

bélanéni
Az egyik amerikai oldal 10/10-et adott neki. (Forrás - GamesRadar) Amúgy igazad van.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A Gamestar amúgy 94%-ot adott rá, negatívumként a kisebb bug-okat, és a full látványhoz szükséges nagy gépigényt említve.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lwb
A start menüjében lesz egy donwloadable content menüpont, ott tudod leszedni, ami elérhetõ.

lwb
A CD Projekt túl kicsi és K-Európai ahhoz, hogy igazán jó értéket kapjon. A TW1-et is lepontozták, ez sem fog olyan jó számokat kapni, mintha ugyanezt pl egy Bioware vagy Bethesda adta volna ki. Az "újságírók" (fizetett bértollnokok vagy helybõl hülye szervilista barmok) értékelése nagyjából a vicc kategória már évek óta.

Renjike
Meglett a játék steamen 😊 ahoz is le lehet tölteni a DLC ket vagy lejön magától? vagy hogyvan ez? 😊 most töltöm steamrõl is még nem jácottam 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wedge31
A választ spoilerben kérjük.

légyszíves valaki magyarázza el hogyan juthatok el a kayran-hoz, már a fél világot bejártam de nem találom az utat pedig már csak fel kéne keresni.
bélanéni
(Az volt az egyik legemlékezetesebb ezzel kapcsolatos balhé, amikor srácot kitették a GameSpot-tól, mert a "megbeszéltek" ellenére lehúzta a Kane & Lynch játékot 6.0 körülre. Azonnal kirakták a szûrét, és asszem le is szedték a gyenge értékelést hamarosan. <#idiota>)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Teljesen egyetértek!! De a játékosok nagy része annyira naív, hogy a sajtó pontszámait nézi, és ez kissé felbassza az agyam. Mármint az, ha nem valós értékelések születnek.

dave10000
Rendben kösz.

Maxtreme

wedge31
Azzal a gombal amire a tárgyhasználatot állitod, alapból talán R.

dave10000
Üdv.

Lenne 1 kérdésem, hogy ha kiválasztok egy tárgyat a tatyóból pl. 1 csapdát akkor azt játék közben, hogy tudom használni?

wedge31
Szerintem egy user score mindig jobban mutatja a valóságot mint a fizetett vagy nem fizetett kritika.

bélanéni
Én letojom, de valami akkor sem stimmel, és sok embert félrevezethet, és emiatt nem veszi meg a game-t, és azt sajnálom.

Rage47
ezért kell letojni a számokat
bélanéni
Jaja, Dragon Age II meg 94%, "mindenkori legjobb RPG", biztos nincs valami érdekeltség vagy ízlésficam a pontszámok mögött, dehogy! <#zavart1>

Patch majd a jövõ héten. Egyelõre napra pontos dátum nincs.

wedge31
Passz, nekem dobozos van.

Fenrir
Steam verziónál a steam tölti le a peccset vagy a saját launcher-e?

A halál csupán a kezdet...

Nem a kis betûk a fõ probléma hanem a szélesvászon többünknek.
Nálam pl csak 4:3ason játszhatók a játékok