9144
-
Gabe18 #4977 Nem tudom, az nekem is marha nehéz volt. Akkor még azok marha nagyot sebeztek rajtam. Ugy hogy pillanatok alatt ledaráltak ha rosszul jött ki. Aztán valahogy átvergődtem... -
mike01010101 #4976 Ha meg nincs mod akkor az a baj. Aki nem akar modokat használni ne tegye aki meg akar az vállalja azt, hogy böngészni kell. Én is csináltam pár modot (pl a F3-hoz meg az FNV-hoz is) több mint ötezren töltötték le de biztos van aki faszságnak tartja mert ő mást keres.
Én nagyon kevés olyan játékkal játszottam amihez nem csináltam vagy használtam bármi módositást, volt amit megosztottam volt amit nem. Fogok csinálni ehhez is, már most tudom, ki is csomagoltam már az adatfile-okat. -
cooll #4975 Jéé bemásoltam a gog-s exe-ét és jobban is fut,20 fps javulás -
Although #4974 Van igazsága. nekem is elég sok problémát jelent találni normális modot akár Oblivion akár FNV a sok lézerkard meg még gyerekesebb faszság között. Jó ha egy kezemre ráférnek azok akik figyelnek arra legyen köze az eredetihez. Már írtam a tesnexusra is ha lehet tegyenek be egy lore szűrőt mert nem akarok egész héten keresgélni :) -
ferenc001 #4973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sátor mögött van pár hordó, Aard jellel kell őket szétzúzni, erre az őrök hátramennek megnézni mi történt, te pedig gond nélkül beosonhatsz -
Fecoo96 #4972 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!xd Én se tudtam aztán rájöttem hogy ahol a "Szellem" állt ahol égett a létra ott felmászol felméssz a lépcsőn jobbra és ott valahol ki tudsz jutni :D -
toto11 #4971 Kéne egy kis help.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második fejezetnél vagyok. Az első fejezet végén a tündékkel tartottam. A királyi vért pedig Hensel-től kéne szereznem, de nem tudok a sátrához menni mert észrevesznek az őrök a sátor elött és lelő egy íjász. Hogy tudnák odajutni?
Előre is kösz. -
#4970 Az erdőben lévő diliház romjairól van szó? Egyszer, amikor hátulról elkezdett ütni az egyik a másikat meg én ütöttem meghaltam, figyelmetlen voltam, de ezen kívül nem értem mi a nehéz ott :D Ezüst kardot elő aztán ütni őket, amikor támad kigurulni, vagy quen jel. Pont mint bármilyen másik harc. -
johny85 #4969 [spoiler]
Kösz sikerült kinyíni őket ,de most meg nem tudok kijútni a barlanból,már vágom hogy mért adták az őreület markába címet ennek a küldetésnek!!
Hogy kell kijutni?
[spoiler] -
evil006 #4968 Sziasztok: Akadt egy problémám. Az első fejezetben minden mellék küldetést megcsináltam kivéve a troll zűr nevűt nem .Azt hogy tölthetem le mert ha jól tudom az teljesen ingyenes.Viszont a letöltő menüben nincs, csak a lengyel szinkron lengyel felirat.
-
#4967 Bombák. Én pl. rájuk szórtam amim volt, mert mindet sebzi, aztán a tőröket, varázs pajzsot feltoltam, tüz varikat rájuklőttem és kaszab ezüsttel. Megdeglettek gyorsba. -
Fecoo96 #4966 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igyál varjú potit meg macsakát asztán az 1-iket muszály tüzzel kinyirni, úgy hogy közben szaladgálsz a másik előtt quen tüzelj aztán ess neki :P -
johny85 #4965 [spoiler]
Az őrültek markába küldetést hogy lehet átolni nem bírok azzal a két k.lidércel?
[spoiler] -
mike01010101 #4964 Nem kötelező letölteni egyiket sem, én pl kifejezettem szeretem a mod friendly játékokat. -
#4963 Ezek nagy réssze 'fasság'...
Ezért utálom, ha egy játék MOD friendly. A MOD-ok 70-80%-a egyszerűen cheat. A fenmaradok nagy száazléka pedig értelmetlen skin/színkavarás és persze idiótizmus.
1-2%-nyi a normális [az is többnyire évek után].
-
mzprox #4962 Nekem most van egy fegyverem ami azt mondja, hogy +80% incinerate (még nemt udtam kiprobálni, nemrég szereztem9, de + critical effectekkel együtt ez már 100% felett lesz, akkor majd mindenki meggyullad? -
#4961 Nekem volt, hogy már alapból 30% incinerate-m volt, oszt sosem akarts enki egyből meghalni, ellenben szépen megygulldtak és csápoltak össze-vissza és lehetett rajtuk röhögni, mert közben nem tudnak ütni (meg védekezni sem). Szal. 3 slotos kardba vagy fire rune-ákat tömök, vagy a másikat, ami jelerősséget ad. Voilá. Szoktam kombiálni, hogy egyik kardba ezt, másikba azt és páncélba is jelerősséget, meg a trófeából is olyat viszek és term. skillekben is csak erre megyek, sőt van olyan kard (asszem a blue meteorosok), ami alapból a jelerősségre ad amúgyis. -
ratgab #4960 Nehogy már a másolás is nehezükre essen már... Hagyd a csudába! -
#4959 na kicsit alakítottam, ha valaki megmondja hogyan tudok olyan gombot csinálni, ami rögtön berakja a spoiler tagot a textbox-ba megcsinálom azt is. -
mzprox #4958 Ha már van warez topic miért nincsen spoiler topic.. én szivesen beszélnék a játékról (miután befejeztem) -
vzajcev #4957 Witcher 2 mod hegyek -
mzprox #4956 kérdés: mit jelent az ha egy képesség +10% critical effect chance-t ad?
Vagy mondjuk +5% stun +5% incinerate stb?
Ez nagyon nem egyértelmű nekem: pl a swordsman képesség fán kapott bonusz hat a spellek effectjére is meg a kardokra is? vagy csak a kardokra? akkor is hat ha a fegyver alapból nem rendelkezik semmilyen másodlagos effecttel?
elég zavaros..
Azt meg megfigyeltem, hogy a fagyasztó fegyverem sose fagyaszt meg senkit csak amikor meghlnak akkor szilánkokra esnek.. tehát ennyit ér? más effekttel halnak meg? -
mike01010101 #4955 http://www.filesonic.com/file/1053510914/Classic_Dice_Set.zip
amióta ezt feltettem szívesebben kockázok -
Fecoo96 #4954 Hallod!.. a Kayran ellen a GoGos exe se segít :( Aszittem valami bug hogy mindíg ledob.. de nem :(((( -
gaspijoci #4953 Ha megírnád hol van ilyen mód azt nagyon megköszönném.
Engem zavar, hogy alig látszanak a kockák mintái. Legalább is nálam. -
Jimmyke #4952 Nincs, de nekem sikerült kitornásznom 315-re a súlylimitet. -
MauroN #4951 Hogy kell megölni az endriág bosst? Két órát szenvedtem vele, de nem sikerül -
szobipeet #4950 Van valami bankszerűség vagy valami ahova "letétbe" helyezhetem a cuccaimat, vagy csak az a 250 hely van tárolásra ami a karakternél elfér? -
Atek007 #4949 Van még rajtam kívül valaki aki vár a csodára az olvashatatlan karakterek miatt,vagy már egyedül vagyok? -
Fecoo96 #4948 GoG-s exe : http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html -
mike01010101 #4947 Igen, én már megcsináltam -
#4946 Sima szövegként van beírva :) valami 7zipes megosztó oldal. -
#4945 5 oldalt néztem vissza és nem láttam kékséget. -
Fecoo96 #4944 Kössz :D -
#4943 Hja, de gondolom nem a rebel oldalon. Mind1, majd a zemberek oldalán is végigtolom úgyis 1x. Csak nem nagyon van hozzá gyomrom. Rohadt taszítóak. A "hősök" jó fejek, de a pleb, na azt magam gyilkolnám halomra... -
#4942 Lentebb van link, vagy a második oldalon. -
Fecoo96 #4941 Én is. :) -
Gabe18 #4940 2. fejezetben lehet vele hancúrozni... -
#4939 Valaki belinkelné a GOG-os exét? Megköszönném. -
#4938 Vess-é a legkisebb vityilló a városban : D