The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ezért gondoltam hogy valami ijesmirõl van szó.
Szóval Foltsnanban a Geralt jó öreg "kék(eres) farkasa" még nem sok munkát kapott ahogy én láttam.
A Newkkerfészkeket méhkas bombával kell berobbantani. Nem kell beledobni hanem ha odamegy Geralt akkor a "fészek elpusztítása" gomb után automatikusan belerak egy bombát.
Suit az lene a gondom hogy játékon belül hol tudom megkapni a cuccot ami eben dlc ben van??
Persze, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem. Ráadásul öt "kocsog" hegyesfülû kerget, hogy levágja a copfom - a fejemmel együtt persze -, mert megint csak a pina után mentem.
Egyébként, valaki közületek, Triss-en kívül (Õt is csak utalással) megbõrözött már valakit? (Az sem baj, ha nõ volt! 😊)
Azért, köszi.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház
Erre nem jöttem rá. Próbáltam bedobni a tûzbombát, égett is, de nem omlott be. Az egér jelzi, hogy fészek pusztítása, de Gerald csak motyogja, hogy be kéne robbantani.
Passz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
lehet hogy nem érdemes most szenvedni vele.
Tegnap kaptam meg a dobozt, elõtte a seriallal boldogultam, tényleg nagyon minõségi minden amit adtak hozzá, de a papercraft bugos 😄 a kezek számozása el van rontva 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
<#eljen>#eljen>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
SOHA TÖBBÉ NE NYISD MEG AZ INI KALIBRÁLÁS UTÁNÉS MÛKÖDIK
az egy küldetés, Celdric mondja el, merre van, nem könnyû így a játék elején
A nyilakkal való irányítással kapcsolatban:
A USER.INI-ben átírom a fel-le nyilakra az elõre hátra mozgást.
Töröltem a már kiosztott fel-le gombos utasításokat.
A Launcherben meg is jelenik a hogy elõre-hátra mozgásnál a fel-le nyíl van kiosztva.
Amikor le OK-zom és újra megnyitom a billentyüzetkiosztás táblát akkor a kiosztásból már el is tûnt a FEL-LE nyilas kiosztás és ott vagyok ahol elindultam.
Valami ötlet hogy miért van ez??
nem tudom mi van ilyenkor....
kb. az ilyen kérdések miatt nem tudom komolyan venni ezt a sok sírást.
3904
Miért nem tudom megcsinálni Kayran küldetéshez a Mongúz italt?
Megvan a minden összetevõ, de a harmadikat- amihez megvan a karom és a virág- nem tudom betenni a helyére.....
<#zavart1>#zavart1>
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Most kezdtem semleges mentésként. Csak pár mondattal többek a dialógusok? Vagy van valami érdemleges változás is?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont az alábbira lenne olyan rendes valaki és válaszolna:
Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???
Köszi!!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
Szerintem mindenki várja meg a javítást a játékhoz akinek nem megy rendesen. Ne kezdjétek el szidni a játékot. Elég sok embernek megy rendesen. Nekem is pedig Ati-m van. Addig vegyétek vissza kicsit a grafikát és mindjárt jobb lesz.
Nálam eddig egyszer sem lépett ki. Illetve akadozások akkor vannak csak mikor kint a töltést jelzõ ikon, és épp tölti be az adott részét a "pályának" Az új driverrel maxon uberAA nélkül teljesen hibamentes a játék.
Az elõzõ kommentek valamelyikében olvastam olyat is, hogy textúrabetöltésnél fagy ki. Milyen vga-val toljátok? Nem lehet hogy "elfogy" a vram? Próbáljátok lejjebb venni a textúraminõséget.
Állandó fagyások , kilépgetések , 10 perc töltés 1 perc halál , akadások... mind ez ajánlott configgal : |
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Kéne egy kis help ott akadtam el, hogy segítenem kéne Dethmoldnak valami nekromanta rituáléban de ehez elõtte réce fõzetet kéne igyak és itt a gond hogy én eddig szinte soha nem használtam fõzeteket max 1-2t és hát nem tudom honnan kéne ehez beszereznem az összetevõket pl relicet,étert stb... . Köszi a választ elõre is <#smile>#smile>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amúgy tényleg, arra figyeljetek, hogy a szörnyek ellen az ezüstkardot kell használni! 1. felvonásban be is kell szerezni, külön küldetés.
Egyébként rengeteg szépsége van a játéknak, mindig találok új dolgokat. Pl. amikor Flotsamba érkeztem, és nem egyenesen az akasztásra mentem, a városiak beszédei nagyon viccesek. Tovább sétálva a városkapunál pedig az õrök eléggé lehordanak egy fickót, aki el akarná hagyni a települést 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.