The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
ja, ezt nem tudtam, engem az alkímia érdekelt, de a harci dlc leírásában nem láttam ilyesmit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Remélem vágjátok, hogy szétcseszitek a topikot a sok fasz spoilerel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Csak azért kérdem mert a letöltöm nél azt írja hogy a legjobb kard vivo öltözet
ezért gondoltam hogy valami ijesmirõl van szó.
koschwarz
nincs benne semmi cucc, csak két új animáció, meg valami harci technikák. konkrét kard vagy ilyesmi nincs benne.

Az elsõ városban én még nem sok olyan nõt láttam aki szóba állt Geraldal. Szinte egy csajjal sem lehet dumálni a fõkaraktereken kívül. A K*vák természetesen igen de õk pénzt kértek érte és rondák mint az éjszaka. Úgy tûnik Ves-nél is lehetett nyomulni de õ finoman lerázott.
Szóval Foltsnanban a Geralt jó öreg "kék(eres) farkasa" még nem sok munkát kapott ahogy én láttam.

A Newkkerfészkeket méhkas bombával kell berobbantani. Nem kell beledobni hanem ha odamegy Geralt akkor a "fészek elpusztítása" gomb után automatikusan belerak egy bombát.
Sziasztok olyan kérdésem len hogy megvan ez a dlc Ultimate Swordsman
Suit az lene a gondom hogy játékon belül hol tudom megkapni a cuccot ami eben dlc ben van??
Batmanci
Kösz, de a könyvet már megvettem, viszont én nem láttam benne olyat, hogy milyen bombával lehet elpusztítani a fészket.
Persze, lehet, hogy csak elkerülte a figyelmem. Ráadásul öt "kocsog" hegyesfülû kerget, hogy levágja a copfom - a fejemmel együtt persze -, mert megint csak a pina után mentem.
Egyébként, valaki közületek, Triss-en kívül (Õt is csak utalással) megbõrözött már valakit? (Az sem baj, ha nõ volt! 😊)
Azért, köszi.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Valamelyik bombával, nem emlékszem most rá, de ha elmész a könyves boltba ott vehetsz egy könyvet a nekker-ekrõl és abban leírja. A bombához most akarom a receptet és az összetevõket összeszedni.

ASUS P5K, Intel Q6600 - 3.0 GHz, Cooler Master Hyper 212+ CPU hűtő, 4Gb Transcend DDR2 800MHz, HD6850 1Gb VRAM, 2xWD 500Gb, ChiefTec 550W, Creativ X-fi, ThermalTake Shark ház

Batmanci
Az hagyján, de mivel lehet berobbantani?
Erre nem jöttem rá. Próbáltam bedobni a tûzbombát, égett is, de nem omlott be. Az egér jelzi, hogy fészek pusztítása, de Gerald csak motyogja, hogy be kéne robbantani.
Passz.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

A Nekker fészkek merre vannak? Nagy nehezen megtaláltam egyet de a többirõl gõzöm sincs hogy merre van.
koschwarz
csak mondom, hogy a jövõ héten elvileg megjelenõ peccs-ben benne lesz az irányítás konfigurálása is 😄
lehet hogy nem érdemes most szenvedni vele.

Maxtreme
users/neved körül keresd. Érdemes törölgetni, mert ugyanolyan agyhalott logikátlan mentési rendszere van mint az elõdnek. Nálam már majd 1gb-t elfoglaltak a save fileok..

amúgy mi az az erély ?😄 és hol van a mutatója, vagy ez akar lenni az állóképesség ?
Avenger
Viccesek ezek a magyar nevek 😊 Szerencsére benne hagyták opcionálisan az angol feliratokat is, így telepítésnél felraktam mindkettõt, majd második végigjátszásra megnézem magyarul 😄

Tegnap kaptam meg a dobozt, elõtte a seriallal boldogultam, tényleg nagyon minõségi minden amit adtak hozzá, de a papercraft bugos 😄 a kezek számozása el van rontva 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Frank99
erre kérek majd választ, ha megjönnek a profik!

<#eljen>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

<#worship><#worship>

Mikor manuálisan átállítod a dolgokat utána már ne módosítsd a launcherbe.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hopp megvan a megoldás!!!
SOHA TÖBBÉ NE NYISD MEG AZ INI KALIBRÁLÁS UTÁNÉS MÛKÖDIK
Frank99
az van a homályvirágban......
az egy küldetés, Celdric mondja el, merre van, nem könnyû így a játék elején

Sziasztok !

A nyilakkal való irányítással kapcsolatban:
A USER.INI-ben átírom a fel-le nyilakra az elõre hátra mozgást.
Töröltem a már kiosztott fel-le gombos utasításokat.
A Launcherben meg is jelenik a hogy elõre-hátra mozgásnál a fel-le nyíl van kiosztva.
Amikor le OK-zom és újra megnyitom a billentyüzetkiosztás táblát akkor a kiosztásból már el is tûnt a FEL-LE nyilas kiosztás és ott vagyok ahol elindultam.
Valami ötlet hogy miért van ez??
de nekem nincs meg a fulgur ép ezt irtam hogy segits,holtalálom meg a fulgurt,miben van????

Frank99
a fulgur megvan, viszont a hidrogéniumot nem rakja be, pedig van gyémeántpor, gomba, és nekkerkarom is, amik tartalmazzák.....

nem tudom mi van ilyenkor....

koschwarz
facepalm. FACEPALM.

kb. az ilyen kérdések miatt nem tudom komolyan venni ezt a sok sírást.

Please:
3904

Frank99
Urak!

Miért nem tudom megcsinálni Kayran küldetéshez a Mongúz italt?

Megvan a minden összetevõ, de a harmadikat- amihez megvan a karom és a virág- nem tudom betenni a helyére.....

Jövök egyel. Erre jársz ugordj be iszunk egy házit 😊
Fulgurt hol lehet találni??
<#zavart1>

Aha. Akkor kiváncsi vagyok ha semleges voltam akkor kivel lehet kapcsolatot teremteni. Nem tudtok egy oldalt ahol vannak fent mentések? Mint a Mass Effect 1-nél a ME2 folytatásához?
Pár mondat, pluszként egyelõre csak arról tudok, hogy ha Renddel voltál, akkor lesz lehetõséged kihasználni a kapcsolatod az új Nagymesterrel. Ebbõl én azt következtetem, hogy a többinél is van valami hatása (a dialógusokon kívül).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Valaki tudja hogy mi a különbség a semleges,lázadós,vagy a rend féle hozott mentés között?

Most kezdtem semleges mentésként. Csak pár mondattal többek a dialógusok? Vagy van valami érdemleges változás is?
wedge31
Árnyékot kikapcsoltad ? állitólag az segit.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
A vicc az, hogy nálam a Fable III szarabbul fut mint a W2... legalábbis nagyobb városokban. Le kellett vennem a grafikát Magas-ról Normál-ra, mondjuk még ez alatt is van 2 opció de akkor is... Mondjuk sokkal csúnyább nem lett sõt! Szinte játszhatatlanul belassul a game egy nagyobb városban. W2-ben ilyet nem tapasztaltam. Megint csak azt tudom mondani, hogy konzolport.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Pontosan. Én is ezt mondtam.
Ja én is igy vagyok, nem sok idöm vanrácsak igy reggel ...
Viszont az alábbira lenne olyan rendes valaki és válaszolna:

Az hogy valami milyen összetevökböl áll azt hol tudom megnézni..pl ez a monguz vagy mi???

Köszi!!

bélanéni
Egyetlen dolog még: mindenkit szépen megkérünk, legyen kicsit türelmes. A CDP hozzáállását ismerve, minden probléma orvosolva lesz, addig esetleg Fable3-ozzatok, Angry Birds-ezzetek vagy hasonlók. Ne szidjátok a játékot, a játékosok jó részénél igenis hibátlanul megy, és szenzációs a játék. Ne vegyétek el a megjelenés után 3 nappal a hezitálók kedvét.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Én eddig 3-3,5 órát nyomtam (sajnos nincs sok idõm a játszásra), eddig egyetlen apró(!) hibával sem találkoztam. És maga a játékélmény és hangulat pedig 100%-os. Számomra jobb már nem is lehetne a játék.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Mentésekbõl lehet törölni? Az elsõnél a menübõl törölni lehetett. Csak hogy ne legyen olyan sok.

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

Nálam sincs semmi akadás,kifagyás eddig. Pedig kb 4 órát játszottam vele.
Sziasztok!

Szerintem mindenki várja meg a javítást a játékhoz akinek nem megy rendesen. Ne kezdjétek el szidni a játékot. Elég sok embernek megy rendesen. Nekem is pedig Ati-m van. Addig vegyétek vissza kicsit a grafikát és mindjárt jobb lesz.

Maxtreme
Szerintem itt valami gépfüggõ dolog lehet.
Nálam eddig egyszer sem lépett ki. Illetve akadozások akkor vannak csak mikor kint a töltést jelzõ ikon, és épp tölti be az adott részét a "pályának" Az új driverrel maxon uberAA nélkül teljesen hibamentes a játék.

Az elõzõ kommentek valamelyikében olvastam olyat is, hogy textúrabetöltésnél fagy ki. Milyen vga-val toljátok? Nem lehet hogy "elfogy" a vram? Próbáljátok lejjebb venni a textúraminõséget.

lwb
Egy db CTD nem volt nálam, az akadásokat pedig be lehet tweakelni a beállításoknál a menüben. Mindez ajánlott konfig alatt.

Sajnos tényleg ez a helyzet... nagyon elcseszték , remélem minél hamarabb jön valami folt... így nem igazán élvezhetõ.. Lehet inkább a Fable-t kellett volna megvennem ... A Witcher 1 akkorát ütött számomra , hogy ki se tudom fejezni... annyira magával ragadó volt minden tekintetben , és annyi jót vártam a 2-tõl ... amit persze lehet tartalmaz is , csak éppenséggel nem tudom megtapasztalni : \

Állandó fagyások , kilépgetések , 10 perc töltés 1 perc halál , akadások... mind ez ajánlott configgal : |

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Helló!
Kéne egy kis help ott akadtam el, hogy segítenem kéne Dethmoldnak valami nekromanta rituáléban de ehez elõtte réce fõzetet kéne igyak és itt a gond hogy én eddig szinte soha nem használtam fõzeteket max 1-2t és hát nem tudom honnan kéne ehez beszereznem az összetevõket pl relicet,étert stb... . Köszi a választ elõre is <#smile>
A vajákoknak mióta van ezüstkardjuk? <#confused>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sajnálom. Remélem, az elsõ patch javítani fog a dolgon.

Amúgy tényleg, arra figyeljetek, hogy a szörnyek ellen az ezüstkardot kell használni! 1. felvonásban be is kell szerezni, külön küldetés.

Egyébként rengeteg szépsége van a játéknak, mindig találok új dolgokat. Pl. amikor Flotsamba érkeztem, és nem egyenesen az akasztásra mentem, a városiak beszédei nagyon viccesek. Tovább sétálva a városkapunál pedig az õrök eléggé lehordanak egy fickót, aki el akarná hagyni a települést 😊
Ha nagyon nem akar tölteni, akkor töröld ki a dokumentumok könyvtár witcher 2 downloadsból azt a DLC-t, amit elindítottál... ezután a launcher-t újra elindítod és ilyenkor újra elkezdi szedni a DLC-t remélhetõleg sikeresen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kongy
Mi ebben a spoiler azt áruld már el? Az h van 1 trollos küldetés?? Nem szerves része a sztorinak sztem...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Tuti lesz patch, ahogy a CDPR-t ismerem.

Ja, hogy ezekhez, amit írsz normálisan kéne futnia és nem fagyogatni... jah bocsáss meg, hogy zúgolódunk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BoneDragon
Tök jó lenne ha ezeket spoilerbe írnád! Már többször szóltak!