The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez igy gáz!!nem lehet vele normálisan játszani(atim van)hát köszönöm szépen :S -11 huf<#boxer><#boxer>
Ah mind1 ujratelepitem😊

Milyen mókás az a videó. Soha nem értettem minek veszik meg az ilyenek a az ilyen játékot, akik végigrohanják vagy sírnak hogy nem egyszerû 😄 vagy zavarja õket ha gondolkodni kell.😊 Na mindegy. Szóval mit lát az ilyen amikor csak rohan benne. Nem tudja élvezni a környezetet vagy csak megállni bámulni milyen szép lett. Na szóval nem értem.

Sziasztok!

Meg akartam valtoztatni olvashatobbra a fontokat a jatekba mint ahogy az egyik forumba irtak de az õ meg egyéb hosszu betuk kockak lettek😊
es nincs meg az eredeti 2 file a witcher2/CookedPC/global/gui/ konyvtarbol nemtudna valaki a ket fontot feltenni valahova?
köszi

Én is! Nem igaz, hogy emberek nem tudunk tekintettel lenni a másikra! Sokan vannak, akik várják a jövõ heti patch-et, amivel normálisan lehet már játszani (+ AMD driver-t, ami jobb futást biztosít majd az ati-soknak) és nekik úgy elég rendesen szétszarják egyesek a játékélményt?

Nagy kérés lenne, hogy rakjátok spoiler makróba a válaszokat???? (spoiler makró képzése megcsodálható a makró kék kapcsolón belül a szmájlik mellet... tessék már megtanulni!)

Amúgy meg, akik megvették eredetiben, azoknak van egy szép kis papír alapú teljes végigjátszásuk is az eredeti lemez mellett! Mielõtt szétspoilereznétek mások játékélményét, ha kérdésetek van, akkor azt ott megnézhetitek (ilyen, hogy elakadtam... hol van ez, hol van az, ha ezt csinálod ez lesz, ha azt csinálod az lesz típusúakra gondolok!)!

Akiknek meg warez verziójuk van húzzanak már vissza a ki...aszott Warez topikba és ott basszák már szét a játékélményét másoknak!!!!!!

Elõre is köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kicsit utánajárva a témának, a következõ skill-ekre dobható mutagen (elég ha 1-es fokon megvannak, nem kell maxra tolni):
Alap ág:
Fortitude és arrow redirection

Az alábbi ágak csak azután nyílnak meg ha az alap ágban mindenre lett legalább 1 pont rakva.
Alchemy:
Condensation, Metathesis, Berserker, Mutant, Amplification

Magic:
Enhanced Yrden Sign, Sense of magic, Control over the Power

Swordmanship:
Invincible, Combat Acumen, Whirlwind

Tehát tulajdonképpen a legerõsebb, legnehezebben elérhetõ dolgokra lehet pakolni mutagént.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A neve Cedric ha jól emlékszem.

A halál csupán a kezdet...

Menj ki a településrõl és annak a külsõ részén is vannak árusok (van egy "boszorkány" aki mindenféle növényeket árusít, van egy elf árus aki neked kell és csapdákkal meg hasonlókkal foglalkozik és van még egy figura aki ha jól emlékszem talán bõrökkel meg páncélokkal foglalkozik elsõsorban; kettõ ezek közül a saját házában dekkol). Na az egyikük (egy elf) árusítja a kívánt receptet meg árusít bombákat is. Nézd meg a térképet és az alapján tájékozódj.
A manus idõnként fenn van egy fán de fel lehet hozzá mászni létrán.

böröczk
mint kiderült, már nálam volta könyv.. mostmár csak a recept kéne, végigjártam az összes árust, de sehol..

Kumiho #2179

Szemben a törpe kováccsal (a szemközti ház az). A térkép is jelzi csak menj be a házba és ott van (szintén törpe).

IMYke2.0.0.0
A fél topikot törölném a francba...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

böröczk
a könyvesbót merre van? én is épp azt a küldit csinálnám, mielõtt rátérek a fõszálra..

Kumiho #2179

wedge31
Még mindig nincs HG ? irtani kéne a szemét spoilereket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Hmm, megnézem õket este.

Jobban megnéztem ezeket a kill-eket. Namost a kis pöttynek a karikában kell lennie valahol ha rakható bele mutagén.
AZ endurance-ba például már az elsõ fejelsztés utn (tehát ha 1/2-es) is mehet mutagén. A mellette lévõ nyílelhárítós skill-be is szintén mehet 1-es szint után a mutagén.

azt valahogy meglehet oldani hogy a betûméret nagyobb legyen mert elég kicsi??

Tényleg nem cserélhetõ a mutagén. Ha egy skill-hez hozzá lett rendelve egy mutagén akkor az marad benne végleg. Nem fejleszthetõ. Szóval a lesser mutagéneket ki is lehet dobálni a francba (eladni ha így jobban tetszik bár nem értemi miért venne bárki is witcher-eknek való mutagéneket) és a normál meg greater típusokra hajtani, csak azoakt megtartani.

Errõl az állítólagos pöttyrõl én is olvastam de én úgy, hogy fölötte kell legyen és nagyon pici, könnyû nem észrevenni. Ezért jobb próba szerencse alapon végigklikkelgetni a meglévõ lehetõségeket.

Fenrir
Állítólag kell lennie egy kis pöttynek elõtte mint a fegyvereknél amibe bele lehet tenni a rúnát.

Nos nekem nincs olyan képességem ami elõtt lenne pötty, gondolom ez azt jelenti, hogy nincs mutagen slotom sem üresen.

Az igaz, hogy mutagen típust nem lehet cserélni, de lehet fejleszteni lesser-tõl felfelé ugyanazt?

Nem csak olyanokba. Nézd végig mindet és nyomj mindnél egy jobb klikket. Amelyikbe bedobható mutagén annál az meg fog jelenni.
Nem sok olyan képesség van ami mutálható.

4 db van. Ebbõl három viszonylag egy kupacban az utolsó meg ezektõl jóval távolabb, keleti irányban lesz majd.
Indulj el déli irányban egyenesen az elf árustól a településen kívül míg elérsz az erdõben egy olyan helyig ahol rengeteg kis vörös pötty van a minimap-on. Na azok között nézelõdj. A fészek kiiktatásához meg spéci gránát kell amit megvehetsz az elf árustól a településen kívül (a receptet is tõle veheted meg).

David9317
Vki nem tudja merre találom a nekker fészket?... mert sehol sem találom 😄
elõre is köszönöm

Fenrir
Tehát csak olyanba lehet tenni ami 2/2-es?

A mai napon megkaptam email-ben az ajándék dlc kódot az 576-tól.

De valamiért nem tudom letölteni. Valaki tud tanácsot adni ? Megköszönném.

NÉHA KAPCSOLSDÁSI PROBLÉMÁK IS VANNAK.
Már megkezdett játék alatt is le lehet venni a nehézséget,aztán a harc után meg visszarakod.
Na jó lehet csak 1 óra volt az a kettõ...
Ehh... Na még majd valami elõzõ mentésbõl visszamegyek a városba, hátha valami árusnál feltûnt a megváltó csodafegyver, de kétlem...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na részemrõl ennyi volt ez a játék.
Egy részen eltöltöttem egy laza 2 órát egyetlen ellenféllel, asszem ennyi elég volt ahhoz hogy megutáljam. Ez alatt kb a legnagyobb siker hogy olyan 35% enrgiát levettem tõle talán 2x.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

cylonflatus
Már az 1. felvonás vége is máshogy alakul. Például ott van az a másik roncshajó ugye. Nos aki Iorveth mellé áll az ne is keresse, mert az a Roche szálhoz tartozik, a tündét támogatva viszont egy másik küldetést fogunk kapni.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Három, plusz az elején a prológussal végülis négy. Viszont az elsõ után amikor eljössz Flotsamból a 2. és 3. felvonás egészen más attól függõen, hogy Iorveth vagy Roche mellett állsz ki.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

siker
Igen Réce kellene, de a kurváknál nem találtam a faszinál.
Orvvosi sátorban meg csak dethmold van meg az õrök elõtte.
Azért még keresgélekXD
Sir Quno Jedi
Lev35-ön befejezve az elsõ végigjátszásom. Hmmm. 10/10 leszámítva harcot, az szar.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

broman191
Tudok közelebbit, Dethmold az orvosi sátrat átvette a dokitól a küldi idejére ugye, aki amúgy ott szokott lenni - ott is van, csak kívül, és nem belül mint általában, éjszaka nálam ott aludt a sátor elõtt egy széken, tõle is lehet Récét venni! Õ van a legközelebb ha Récére van szükség hamar! 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shiwo
spoiler:

Réce nevû italt kell meginni, ha jól rémlik, akkor a qrvák sátránál álló egyik npc árulja a receptjét...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Üdv
Most én akadtam el 2. fejezetben, a boszorkányt akit mágián elégették, azt elvégeztük, és most megtámadták henselt a fejvadászok, megöltem õket. És most Dethmold varázsló nekromanta küdletésnél járok. Azt mondja igyak erõsítõ fõzetet megittam mindent de egyik sem az😞
Valaki jár itt?😊
Hol találok erõsítõ fõzetet amit kér?😮
Kongy
Witcher 2 Full HD LED TV-vel megtámogatva (saját gameplay):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shiwo
sokan írtátok, hogy gondok vannak radeonokkal, nekem szerencsére az 5870-nel semmi probléma nincs... 2,8-as intel quad van mellé, meg 4 giga ram, win7, high grafon fut (azt is javasolta a config, illletve bekapcsoltam a dinamikus csontvázat mellé) röccenés nélkül...bár nem tom mennyi fps-en, minden esetre nem látszik úgy, hogy szaggatna....nagy ritkán van egy pici lag, de az tényleg csak elvétve fordul elõ, és csak pár pillanatra

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igyál macska fõzetet és látni fogod a vérfoltokat.
cikasz
Nem tudja valaki megmondani Cedric hol van miután Triss-t elrabolták?
köszi.

http://www.akciofigura.hu

bajgunar
Megvan, de toltam rá, és nem csin semmit :S
Biztos nem találta el rendesen :S
MerlinW
Annyit fûznék hozzá, ha lebénította, akkor már fusson a háta mögé és onnan üsse, mert ugye a hátbatámadás 2x többet ér. Sõt, fegyverfejlesztéssel még többet.

[merlinw.org]

bajgunar
Találj másik utat a sikátorban a templomhoz!
Mégis hol? Már minden épületet végigjártam, felvettem mindent, 3 ajtó van, azok meg zárva, mondani meg senki sem mond semmi lényegeset!
???? WTF? Mi a megoldáa?
Laza
Az elsõ részbõl importált karakter ér valamit? Van mentésem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

broman191
Gondolom az "arakász" királynõre gondolsz. Futsz és gurulsz jobbra balra, figyelve a mozdulataira, figyeld meg hogyan mozog hozzád képest és biztonságos távon belül, amikor nem támad éppen, nyomj el a földre egy megkötõ varázslatot (most hirtelen meg nem mondom a nevét, sárgás erõtér marad a földön, "yarden"...vagy hasonló). Amikor feléd lépegetve belemászik és egy rövid idõre megbénul tõle, akkor csapkodd az ezüst karddal, amíg magához nem tér - csak pár másodpercig csapkodhatod többnyire, lényeges kockázat nélkül. Ha újra támad akkor ugyanez a teendõ, folyamatosan ismételve, aztán megfekszik. Dobálhatod Igni-vel is, (tûzlabdával) de a karddal csapkodás és a bénítás hatásosabb, igaz rizikósabb is. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Laza
Na, belenéztem. Core2Duo, 4GB RAM, GTX 560Ti, Win7 masinával nagyon jól hasít az elején.

És végre, már nem az a (számomra) borzalmas harcrendszere van, mint az elsõ résznek, hanem real-time megy a csapkodás.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tudja valaki hány fejezetbõl áll a Witcher 2?
Laza
Na, most sokadjára elindult egy 'aktivációs csomag' ablak, ami most dolgozik.

Laza
Megvettem a gamet, gondoltam Win7-re telepítem, nem XP-re, de nem indul. Indításkor bekéri a CD kulcsot, majd elvileg frissítést keres, aztán leáll.
Volt még valakinek hasonló problémája?

xXtamasXx
Elkéne egy kis segítség, a rohadtnagy pókkirálynõt (elnézést, nemtudom a nevét), hogy kellene megölni? Van rá valami taktika? A quen jelet is leveszi 1 ütéssel, az életemet 2-vel, bár lehet hagyni kéne a francba, amíg meg nem növök 😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Normális, ha úgy osztottad el a pontokat! Meg van, hogy melyik mutagént hova tudod beilleszteni! Ha pont nincs olyan fullra fejlesztett képességed, amibe a pont nálad lévõ mutagének beillenek, akkor nem tudod õket sehova sem betenni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Hogy a fenébe kell használni a mutageneket? Már van egy rakattal, de sehova sem tudom õket berakni. Elvileg azt írta a manual, hogy meditáció közben a karakterlapon az ability-re kell tenni. Az normális, hogy 11-es szinten még mindig nem tudok sehova sem tenni?