9144
-
Atek007 #5137 Üdvöm srácok.
Azt kell mondjam hogy a kis farkam ki van már hogy nem tudok játszani vele az apró betűk miatt,csak a helyet fogja.Kár hogy nem lehet átírni benne a betű méretet.Nem tudom mit csináltak ezzel de ez a mozivásznas kép is.Á. -
#5136 Ez valami hivatalos ínfó vagy csak rumour ? -
#5135 Később lesz hozzá, állítólag - eredeti tulajok tölthetik majd, ahogy a patcheket is.
-
#5134 Nem. -
johny85 #5133 Magyar szinkonnal nem adják ki? -
#5132 Én is ezt érzem, az elején azért ment a sírás mert túl nehéz volt a harc. Abból is az lett, hogy szar konzolos, mert ki kell térni az ellenség csapásai elől :D -
MrAndree #5131 Persze, hogy PCs csak az emberek mindig kényszert éreznek, hogy valamiért sírjanak. Meg tipikus PCs gondolkodás a "fogjunk mindent a konzolokra". -
#5130 De WASD sincs, akkor mégis csak Pc-s játék ez a Witcher 2 :D Ráadásul annyi mindent bal egér kattintással kell csinálni benne :) Pedig már kezdtem gyanakodni, hogy valaki egy xboxot rejtett el a gépházamban...
-
MauroN #5129 Na fasza. Ezért kereshettem. Köszi. -
#5128 Majd a második fejezetben folytatodik. -
MauroN #5127 Segítsen valaki.
A titokzatos folyó küldetésnél elakadtam.
Azt írja keressek még egy hajóroncsot, és hogy menjek feljebb a folyón.
Végigjártam mindent, de nem találom.
Merre kell menni? -
#5126 -
#5125 -
MrAndree #5124 Nyilván azért mert ha a bal egeret kell csak nyomni a bunyónál (mint azt kellett az elsőben) akkor az PC-s mivel konzolon nincs bal egér gomb. -
Ariakus #5123 Igazad van, Baldur's Gate szintű rpg-t már senki se várjon. Már az rpg játékokban is mindent leegyszerűsítenek a végletekig nehogy a legyen mélysége az egésznek, netalán tán még vmennyit gondolkodni is kelljen. A Dragon Age első részét is kb 5-6 évig fejlesztették, elég nagy hype is volt körülötte meg minden és amikor kijött hát kb. olyan tisztes iparosmunka volt de semmiképp sem mérföldkő vagy legenda az rpg-k körében. Persze a fiatalabb korosztály akik nem láttak Planescape Torment-et vagy Icewind Dale-t azok úgy ették a Dragon Age-t mint Hanzi a meggyet (ezzel nincs semmi baj persze, csak sztem túlzás lenne azt állítani, hogy ilyen meg olyan csúcsszuper lett a játék). OFF: Az előzetes videók alapján sajnos az új Deus Ex is a primitívebb konzolfosság felé hajaz. -
#5122 Abban viszont egyetértünk hogy konzolok világában már nem fognak nagy gondot fordítani arra, hogy PC-n minden 100%-os legyen, de ezt köszönjük a kalózkodásnak, nem a fejlesztők tehetnek róla. Viszont ezen a játékon maximális odafigyelést érzek, eszméletlenül megcsinálták. Persze vannak kezdeti nehézségek, de az nem érdekel, mert korrigálni fogknak mindent. -
#5121 Nem értem mi a baj a verekedéssel meg ezekkel a reakció játékokkal. Ha meg csak a bal egér gombot kell nyomkodni akkor az a baj? Nem tudom mit vártak itt az emberek? Na de nem értem azt sem miét izgatom fel ezen magam... Játszatok az első résszel, majd a másodikkal, és utána várom miben is fejlődött vissza a játék olyan hatalmasat. -
#5120 Leírtad a véleményed, elfogadjuk. Számomra egyelőre a legjobb játék (nem csak RPG) ami valaha a gépemen volt. Ennyi. Ízlések pofonok. -
#5119 Én egyenlöre nem csalódtam és ahogy nézem a neten az userek többsége se. -
#5118 Hát, ja én előre megmondtam anno, hogy nem fel kell magasztalni. Dragon age 2-t is felmagasztalták aztán amikor kijött, lehúzták és gyorsan átváltottak a witcher 2-re, hogy "majd az megmutatja", hogy milyen egy rpg, hát annyira nem mutatta meg. Most mindenki a Skyrim-re váltott, hogy majd az fogja megváltani a világot, de az is pofáraesés lesz. Konzolok világában már nem lesznek igazi RPG-k, sajnos ezt el kell fogadnunk. -
#5117 Nos tehát, hátha valakinek ez is segít. Az alap betűtípust én kicseréltem erre: impact font ez olyan jóféle "vaskos" betűtípus. Ami a lényeg kezeli az ékezetes karaktereket is. A csere nem bonyi annyi a teendő hogy a telepített játék ....witcher2-CookedPc-globals-gui-fonts könyvtárban lévő bll55.otf és bll75.otf file-ot mentsd el valahová,vagy nevezd át. Aztán az impact font filét másold a helyükre és nevezd el: bll55.otf és bll75.otf-re így a játék ezt a betűtípust fogja használni. Ha nem tettszik, csak egyszerűen töröld és másold vissza az eredeti file-okat.
Egyébként érdemes betűtípusokkal kísérletezni, mindössze csak át kell nevezgetni őket. Jó játékot mindenkinek! -
cookac #5116 ezt eddig is lehetett sejteni. az egész irányítás tisztára konzolos, nyomj D-t, most egy W-t, stb. üzletileg biztos jó lépés részükről, részemről a W2 a 2. fejezet közepétől kuka. -
#5115 Nekem nem hiányzik egy patch sem, pedig középkategória alatti a gépem, és high-on játszok. Az egyedüli dolog, ami zavarhatna engem, az a 16:9es képarány, de az sem bug, mivel nem is kéne tudnia alapból a játéknak a többi képarányt :) -
SaGa Jr #5114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egykori korház romjainál (vezet út oda a vízeséstől). Ott lesz az egyik falrom takarásában. -
#5113 Az kicsit gáz lenne, ha egy új játékot bemutatnának, de egy patchet nem bírnak kiadni... -
#5112 Szerintem csak simán kiviszik a 2. részt konzolra. Nem hiszem, hogy újabb részt mutatnának. -
HBK #5111 Érdekes.. De most bejelentik hogy még 3-4 évig fejlesszék? -
toto11 #5110 a méhkas nevü bombával. -
mzoli7 #5109 Újjabb Witcher játék az E3-on !!! -
#5108 mert lusták vagytok visszaolvasni, és aki tudja már csak azért sem válaszol.... -
SovereignXY #5107 Üdv emberek!
A fiúk a bányában dolgoznak(Hey, Work's on in the Mines) küldiben hol a bánya bejárata? Jelölő nincs hozzá. :( -
#5106 Igen, rémesen szar volt a magyar szinkron. Ez az, amit szerintem nagyon nem kéne erőltetni.
Ha belegondolok, hogy régen a magyar szinkron világhírű volt, ma meg már a filmekben is elég xar. Pláne a játékokban. Brrr. -
szobipeet #5105 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol találom Malenát miután elhívott "randizni" a vízeséshez és megtámadtak az elfek? -
Murmur #5104 Nem kellett volna megmutatnia, ezek után mindig para lesz elaludni. :) -
#5103 Kurva életbe.Nekem egyik éjjel a fejemen mászkált egy és tesóm szedte le.
Még jó h nem ébredtem fel rá mert akkor beszarok ilyedtemben.De tesóm h elhiggyem lekamerázta és megmutatta.Elképesztő látvány ahogy nézed magadat tehetetlenül és belegondolsz h ez veled megtörtént. -
Murmur #5102 Azokban hiszek!
Egy nyári reggelen ébredés után nagy zöld pacát találtam a lepedőmön. Először nem tudtam mi lehet az, belőlem folyt ki és zöld?! Aztán némi keresgélés után találtam egy szétlapult imádkozó sáskát... de lehet inkább rémsáska volt. -
#5101 Rémsáska! :d -
Murmur #5100 Ott kapcsoltam ki a szinkront az 1-ben, hogy "... professzionális szörnyvadász." :)) -
#5099 Szerintem Geralt hangja zseniális, mint anno Csík Csaba Krisztián az 1-ben. Pont ugyanaz, ez DIREKT ilyen, értsétek már meg. Ez egy kurva kemény, érzelemmentes csávó. Olvassátok el valamelyik Witcher könyvet, le van írva mik is a Witcherek. -
#5098 De kib*szott jó ez a játék!
Megyek kicsit nyomom még.
GOG-os exevel a gépemen full grafikával hasít mint az állat. Mondjuk eddig se volt gond, de most minden helyzetben tükörsima, és az indítás 40mp helyett kb. 10-et vesz igénybe, és játék közben is a töltési idők minimum felére csökkentek. Ez igen