The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg akartam valtoztatni olvashatobbra a fontokat a jatekba mint ahogy az egyik forumba irtak de az õ meg egyéb hosszu betuk kockak lettek😊
es nincs meg az eredeti 2 file a witcher2/CookedPC/global/gui/ konyvtarbol nemtudna valaki a ket fontot feltenni valahova?
köszi
Nagy kérés lenne, hogy rakjátok spoiler makróba a válaszokat???? (spoiler makró képzése megcsodálható a makró kék kapcsolón belül a szmájlik mellet... tessék már megtanulni!)
Amúgy meg, akik megvették eredetiben, azoknak van egy szép kis papír alapú teljes végigjátszásuk is az eredeti lemez mellett! Mielõtt szétspoilereznétek mások játékélményét, ha kérdésetek van, akkor azt ott megnézhetitek (ilyen, hogy elakadtam... hol van ez, hol van az, ha ezt csinálod ez lesz, ha azt csinálod az lesz típusúakra gondolok!)!
Akiknek meg warez verziójuk van húzzanak már vissza a ki...aszott Warez topikba és ott basszák már szét a játékélményét másoknak!!!!!!
Elõre is köszönöm!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Alap ág:
Fortitude és arrow redirection
Az alábbi ágak csak azután nyílnak meg ha az alap ágban mindenre lett legalább 1 pont rakva.
Alchemy:
Condensation, Metathesis, Berserker, Mutant, Amplification
Magic:
Enhanced Yrden Sign, Sense of magic, Control over the Power
Swordmanship:
Invincible, Combat Acumen, Whirlwind
Tehát tulajdonképpen a legerõsebb, legnehezebben elérhetõ dolgokra lehet pakolni mutagént.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A manus idõnként fenn van egy fán de fel lehet hozzá mászni létrán.
Kumiho #2179
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kumiho #2179
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
AZ endurance-ba például már az elsõ fejelsztés utn (tehát ha 1/2-es) is mehet mutagén. A mellette lévõ nyílelhárítós skill-be is szintén mehet 1-es szint után a mutagén.
Errõl az állítólagos pöttyrõl én is olvastam de én úgy, hogy fölötte kell legyen és nagyon pici, könnyû nem észrevenni. Ezért jobb próba szerencse alapon végigklikkelgetni a meglévõ lehetõségeket.
Nos nekem nincs olyan képességem ami elõtt lenne pötty, gondolom ez azt jelenti, hogy nincs mutagen slotom sem üresen.
Az igaz, hogy mutagen típust nem lehet cserélni, de lehet fejleszteni lesser-tõl felfelé ugyanazt?
A halál csupán a kezdet...
Nem sok olyan képesség van ami mutálható.
Indulj el déli irányban egyenesen az elf árustól a településen kívül míg elérsz az erdõben egy olyan helyig ahol rengeteg kis vörös pötty van a minimap-on. Na azok között nézelõdj. A fészek kiiktatásához meg spéci gránát kell amit megvehetsz az elf árustól a településen kívül (a receptet is tõle veheted meg).
De valamiért nem tudom letölteni. Valaki tud tanácsot adni ? Megköszönném.
NÉHA KAPCSOLSDÁSI PROBLÉMÁK IS VANNAK.
Ehh... Na még majd valami elõzõ mentésbõl visszamegyek a városba, hátha valami árusnál feltûnt a megváltó csodafegyver, de kétlem...<#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy részen eltöltöttem egy laza 2 órát egyetlen ellenféllel, asszem ennyi elég volt ahhoz hogy megutáljam. Ez alatt kb a legnagyobb siker hogy olyan 35% enrgiát levettem tõle talán 2x.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Orvvosi sátorban meg csak dethmold van meg az õrök elõtte.
Azért még keresgélekXD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Réce nevû italt kell meginni, ha jól rémlik, akkor a qrvák sátránál álló egyik npc árulja a receptjét...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Most én akadtam el 2. fejezetben, a boszorkányt akit mágián elégették, azt elvégeztük, és most megtámadták henselt a fejvadászok, megöltem õket. És most Dethmold varázsló nekromanta küdletésnél járok. Azt mondja igyak erõsítõ fõzetet megittam mindent de egyik sem az😞
Valaki jár itt?😊
Hol találok erõsítõ fõzetet amit kér?😮
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
köszi.
http://www.akciofigura.hu
[merlinw.org]
Mégis hol? Már minden épületet végigjártam, felvettem mindent, 3 ajtó van, azok meg zárva, mondani meg senki sem mond semmi lényegeset!
???? WTF? Mi a megoldáa?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
És végre, már nem az a (számomra) borzalmas harcrendszere van, mint az elsõ résznek, hanem real-time megy a csapkodás.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Volt még valakinek hasonló problémája?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.