Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asztalimon tényleg csak gyengébb grafon megy de nem is ez a lényeg.
Nekem mint játék nem jön be. A ship szimulátornak is jó a grafja...stb de az is unalmas. Silent az jobban bejön. Csak zsír lenne ha nem kéne órákig csak menni anélkül,hogy hozzá kéne nyúlni 😊
Hajóval szórakáztam víz alatt. Lehet akkor,hogy behúzta magától. Köszi a tippet
3Ds MAX :)
Lehet hogy leengedted a periszkópot. pg_up és pg_dwn billentyûket nézd meg.
A másik meg,hogy komolyan 1 óra 32x sebességen mig elmászok a kikötõig? Vagy valamit rosszul csináltam?
3Ds MAX :)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
valaki össze tudná foglalni hogy miért gyengébb a 3. résznél?
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékû fórum.
Üzenõfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Az oldal hivatalosan 2010.11.20-án, szombaton 18:00-kor nyitja meg kapuit. Silent Hunter Hungarian Fan Club
TeamSpeak 3 szerverünkön pedig VIP nyitó buli.<#pias>#pias>
Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!
Üdv!
A HUNterek
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Egy kis ajándék a csapatnak: http://hotfile.com/dl/82300668/1458168/tengeralattjr1916.pdf.html
üdv
Lehet már vele jáccccccccccccani folyamatos netkapcsolat nélkül?
Ha igen, vágtázok is érte 😊
Just do it :)
Manuális célzásnál (fõleg a sebesség mérésnél) a tengeralattjárónak mozdulatlannak kell lennie, vagy figyelembe veszi az U-boot sebességét mérésnél?
Kell -e valamilyen deaktíválást csinálnom vagy valamit?!
Egy kis segítséget kérnék.
A 4-el játszottam és ott lehetett fordulni egy iránytûvel.Itt nem lehet csak térképpel? Vagy ha lehet akkor hogyan tudom megnyitni ezt a panelt?
A segítséget elõre is köszönöm.Még kezdõ vagyok ebben a játékban<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
Olvastam, hogy valójában ha csak lehetett, a felszínre jöttek és ágyúval támadtak. A torpedó kevés volt, a háború elején megbízhatatlanul mûködtek.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...