Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blinkye
cor i5 460M 4gb ram ATI 5850 2gb ram... simán megy full grafon laptopon.
asztalimon tényleg csak gyengébb grafon megy de nem is ez a lényeg.
Nekem mint játék nem jön be. A ship szimulátornak is jó a grafja...stb de az is unalmas. Silent az jobban bejön. Csak zsír lenne ha nem kéne órákig csak menni anélkül,hogy hozzá kéne nyúlni 😊

Hajóval szórakáztam víz alatt. Lehet akkor,hogy behúzta magától. Köszi a tippet

3Ds MAX :)

Forrest Tomee
Elég meredek azért a Microsoft flight X-re azt mondani hogy fos. Max lövésed sincs róla és/vagy a géped sem elég hozzá.

Lehet hogy leengedted a periszkópot. pg_up és pg_dwn billentyûket nézd meg.

Blinkye
Hali. Most játszom életemben elõször iylen gémmel. ma leszedtem 3 szimulátort.. mindegyik fos volt 😊 ship 2010,microsoft flight X,viszont a silent hunter bejött. Elsõ pályán elõször egy hajót kell kilõni, aztán kettõt. az meg is volt. Viszont votl egy olyan problemem,hogy ha a peiszkópból kiléptem valamiért nem tudtam visszalépni. Nézelõdni vele. Ez hiba vagy csak azért van,hogy kotródjak a kikötõbe és ne nézelõdjek? 😊
A másik meg,hogy komolyan 1 óra 32x sebességen mig elmászok a kikötõig? Vagy valamit rosszul csináltam?

3Ds MAX :)

joceruza
Szeretném a segítségeteket kérni! Leszedtema Hunter Pack-ot,de semmi változást nem tapasztaltam! Elronthattam valamit? Alapjáték +2.0-ás patch (és most már a Hunter Pack). Úgy raktam fel a modot ahogy le volt írva..... Elõre is köszi! <#nemtudom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Igen ez az.

Desiderata
joceruza
Én úgy gondolom hogy egyedül csak a grafika veri az elõdjeit! Szerintem a 3. viszi a prímet! Izgalmasabb, jobb a kezelõfelület! Szerintem tegyél egy próbát!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Desiderata
gondolkodom hogy megvegyem a játékot, csak sok helyen azt olvastam hogy "király SH3, fúújjj SH5"
valaki össze tudná foglalni hogy miért gyengébb a 3. résznél?
Szombat 18:00-tol már szabadon lehet majd nézelõdni az oldalon.Még az utolsó simításokat végezzük, azért van még zárva.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Zogu
Hát ha én tudnék annyira angolul, már rég nem itthon lebzselnék.<#wink>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Regisztrálni hol lehet? Mert látom be kell majd lépni.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Zogu
Tudom, hogy már többször leírták, nekem mégsem világos, hogy miként lehet "old style-ra" csinálni a kezelést (billentyû parancsok és egyebek). Segítene valaki? De dedósan ám!<#vigyor5>

DonZorro
SZÍR!!! Legalább lesz hová tölteni a következõ HUNter packot...<#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hálám örökké üldözni fog.Köszi.
!!!ALAAAAARM!!!

Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékû fórum.
Üzenõfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Az oldal hivatalosan 2010.11.20-án, szombaton 18:00-kor nyitja meg kapuit. Silent Hunter Hungarian Fan Club
TeamSpeak 3 szerverünkön pedig VIP nyitó buli.<#pias>

Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!

Üdv!
A HUNterek

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Subsimen kicsit nagy a rumli, a fejlesztõ leállította a letöltés opciót. A hozászolásokban keresd a dolgokat.

Zogu
Sajnos nem tudok semmit letölteni a subsimrõl, pedig már márciusban regisztráltam. Azt írja ki, hogy nem vagyok jogosult a download szekcióba belépni. Tud valaki szentenciát rá? <#szomoru1>

Zogu
Ahogy telik-múlik az idõ, egyre több dologhoz fogsz hozzáférni. Az elsõ küldetés csak próba, hogy egyáltalán be tudsz-e szállni a hajóba!<#puszis>

Desiderata
köszi <#worship> esetleg privátban elküldheted és felrakom valahová többieknek
Sziasztok.Kezdõ vagyok az 5-ben(is).Eredeti a játék de nem tudom kihozni a képernyõre az ikonokat(sebesség,mélység stb).Elvileg a Ctrl-el jönne ki de nem csinál semmit.Segítsetek!Köszi.
DonZorro
Gyerünk-gyerünk!!! <#taps>

Ha lesz hova feltölteni, publikálom.

PanzerWolf
Bocs!Azt hittem már tud róla mindenki.<#zavart1>

<#fejvakaras> tudod hogy járt a tv maci? Ha így fojtatod elõre banolva leszel<#vigyor0>

Desiderata
magyar kézikönyvet tudna valaki feltölteni? köszi elõre is
PanzerWolf
Uhh most elszóltam magam?<#vigyor>Én már láttam,csak még nem mûködött minden.<#beka3>Jól néz ki!

Sziasztok!

Egy kis ajándék a csapatnak: http://hotfile.com/dl/82300668/1458168/tengeralattjr1916.pdf.html

üdv
DonZorro
Miért? Lesz??? <#nemtudom>

PanzerWolf
Mikor lészen kész az új HUNter oldal?

Persze <#taps>

Lehet benne segíteni??
Na ahhoz kell csa igazán<#taps>

DonZorro
Meg a lassúhoz is... <#duhos2>

A jó munkához idõ kell!<#hamm>

sajna lassabban haladunk vele mint gondoltam. lesz, még kicsi idõt kérnék<#sir>

Magyar fordítással mi van már mert ígértétek egy béta verziót?

nem, a védelem marat. de már nem támadják a ubi szervereket, nincs gond vele.

Muttley
Jaja.
Lehet már vele jáccccccccccccani folyamatos netkapcsolat nélkül?
Ha igen, vágtázok is érte 😊

Just do it :)

Cd Galaxisban Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic - 9990 Ft helyett, 50% kedvezménnyel: 4990 Ft

Muttley
Új elégedett tulajdonosa van, elkelt.
Több levelet ezügyben már ne küldjetek.

Just do it :)

Hali. SH3-al kapcsolatban kérdeznék. Írtam is a topikjába, de lehet sok hunter már inkább az 5-el játszik. Ez lenne:
Manuális célzásnál (fõleg a sebesség mérésnél) a tengeralattjárónak mozdulatlannak kell lennie, vagy figyelembe veszi az U-boot sebességét mérésnél?

Üdv.Szeretnék egy új Win7-et telepíteni.(32bitrõl 64bitre)
Kell -e valamilyen deaktíválást csinálnom vagy valamit?!
Helyesebben az 1804 és 1805-öst.
Hello! Nézd meg az 1805-1805. bejegyzést.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
A 4-el játszottam és ott lehetett fordulni egy iránytûvel.Itt nem lehet csak térképpel? Vagy ha lehet akkor hogyan tudom megnyitni ezt a panelt?
A segítséget elõre is köszönöm.Még kezdõ vagyok ebben a játékban<#nemtudom><#conf>
Bocs, a videó alaposan félrement :-)

L. elsõ 50 mp

Olvastam, hogy valójában ha csak lehetett, a felszínre jöttek és ágyúval támadtak. A torpedó kevés volt, a háború elején megbízhatatlanul mûködtek.
Az 1. kérdésedre: ez normális dolog, bénázással együtt akár 80 lövedék is kell a hajó elsüllyesztéséhez.
Köszi neked is kovajani! Nagyon hasznosak a képeid+leírásaid!
DonZorro