2454
Silent Hunter 5
  • DonZorro
    Akkor UFF!!!
  • U995
    jó lett most mér tényleg! Köszi mindenkinek.
  • DonZorro
  • Karabiner
    A kép felbontást nézd meg lehet hogy csak nem látod. De csak hirtelen jött ötlet.
  • U995
    Hát ezt nem hiszem el!
    Vagy nagyon h... vagyok, és nem való nekem ilyen játék, mert akkor veszek a kínain egy comodor 64et és tolok vmi nekem valót!
    Vagy pedig rossz nálam:S

Fent van a 9.0 és semmi ilyen gomb, jel nincs nálam se térképnél, se periszkópnál. Vissza rakom a régi packot aztán kész, vagy ezt újra rakom.
  • U995
    Respect!
  • DonZorro
    Nem lesznek más tengók sajnos. :(

Most két féle dolog van. Ez van a térképen és egyéb helyeken a bal oldalon, ez pedig a támadó periszkópban az XO ablakban miután manuális célzásnál megadtad a hajót, vagy nyomtál egy "identify target" gombot...
  • U995
    A 9.0pack előtt még volt ilyen hajókönyv féleség.
    Viszont most nem tudom hogy lehet azt előhozni???

Szerintetek a modderek fognak csinálni más tengókat a játékba, vagy esetleg már vannak?
  • Willenbrock
    Az a Sub Command újabb küldetésekkel és új névvel.Valamit javítottak a víz textúrán + toronynézetet is tettek bele de lényegében ugyanaz.
  • DonZorro
    De igen van: Dangerous Waters... Nézz utána, a legjobb és legrealisztikusabb, igazi SZIMULÁTOR!!! Hogy illeszd össze? Látsz 3 számot a hajón és a tengó előtt is. Értelem szerűen ha a két 1-es vagy a két 2-es vagy a két 3-as összeér, BIZTOSAN el fogja találni a torpedó!!!
  • Willenbrock
    Régen azt olvastam hogy a SH5 már atomtengós lesz.Kár hogy nem így lett,a Sub Command óta nincs szimulátor abban a műfajban,Világháborúsnak meg a SH3 is elég jó volt.
  • Pluskast
    Oké de hogy illesztem össze?
  • DonZorro
    U995:
    A periszkópban nincs hajókönyv, csak az OFFICER van ahol vagy neked kell beazonosítani a hajót, vagy ő teszi meg kérésre vagy a beállítások szerint automatikusan. Hajókönyv CSAK a térkép módban van ahol nézegetheted a hajók képeit!

Pluskast:
    A célzási rendszer pedig vagy automatikusan arcade és csak össze kell illeszteni a 3 célkarikát, vagy teljesen realisztikus! Abból viszont nagyon kemény fajta, mivel FULL ugyan úgy van mint igaziból...
  • Pluskast
    Áááá ez az egész célzási rendszer kurva szar lett. Az SH3-ban olyan szépen meg volt csinálva a francért kellett bele piszkálni. Komolyan képtelenség most kilőni akár egy célpontot is. Nevetséges....
  • Pluskast
    Milyen hajókönyvet?
  • U995
    Nekem meg ez a hajókönyv előhozása nem.:S
    Bent vagyok a támadóperiszkóp állásban de nem tudom előhozni a hajókönyvet.:S
  • Pluskast
    Van valami tippetek tanácsotok a célzással kapcsolatban? Nagyon nem akar menni nekem.
  • DonZorro
    Ott van a bal oldalon! Egy kis fül van amit meg lehet fogni és ki kell húzni! De az nem a recog manual, hanem az XO ablak... Hajókönyv csak a térképen van.
  • U995
    Hogyan lehet előhozni periszkópnézetben a hunter pack 9.0ban a hajókönyvet?
  • Pluskast
    Megvan köszi!!!! :)
  • Pluskast
    Nagyon köszi!!! Viszont nem tudom, hogy az oldaladon belül hol tudnám letölteni? :)
  • DonZorro
    Fent van az oldalamon!!! Most ment fel a 9.0...
  • Pluskast
    Valaki nem tudná felrakni a leguccsó HUNter packot? Most vettem meg a gamet és nagyon kéne :) Köszi előre is!!
  • Muttley
    Karácsonyi ajándékként esetleg:

valaki rájött-e már ill. lehet-e az SH5-tel játszani végre folyamatos netkapcsolat nélkül, azaz OFFline?
  • lipovics
    Nem is tudtam, hogy voltak lopakodó tengeralattjárók, pedig a németek 6 darabot is építettek belőle:

http://www.worldnavalships.com/forums/showthread.php?t=3885

Ilyen volt az u480 is, ő volt az egyetlen, amit elsüllyesztettek, azt is csak vízi aknával!
  • U995
    Na én voltam a b...., másodszorra tökéletesen működik...
  • U995
    Köszi Zorro megtaláltam le is szedtem fel is raktam. De nem jó vmiért.:(
    letöltöttem->install az sh5/Mod-ba->elinditottam a mod programot áthúztam jobbra->game play de nincsenek benne a küldiknél a pluszok :(
  • Zogu
    S.O.S S.O.S.
    Le szerettem volna törölni, hogy újra intalláljam az SH5-t. Az UNINSTALL meg is tette a magáét, legalább is azt írta ki. Majd ezután láttam, hogy a Windows programok törlése listában bent maradt az SH5.
    No a bonyodalom: azóta se elindítani, se újra installálni nem tudom, mert az eredeti lemez csak a játékot engedné, de ugye az már nincs fenn.
  • DonZorro
    Downloads és azon belül MISSIONS...
  • U995
    Hol vannak a küldik nem találom:(?
    Zorro ment privi hátha tudsz segíteni:)
  • DonZorro
    Azok is letölthetők az oldalamról...
  • ronnydown
  • U995
    Zorro vannak benne plusz küldik is?
  • DonZorro
    Tölthető az új HUNter_Pack_v8.0. Tessék csak tessék...
  • Zogu
    Nagyon köszönöm. Sikerrel jártam.
  • kovajani
    Hello! Szerintem nézz be az alábbi linkre: http://silenthunter.hu/articles.php?article_id=19
    Itt igen "szájbarágósan" leírtam, hogyan lehet a JSGME-t és vele a különböző módokat-pl. old style-t- összehozni.
  • Zogu
    Tudom, hogy már többször leírták, nekem mégsem világos, hogy miként lehet "old style-ra" csinálni a kezelést (billentyű parancsok és egyebek). Segítene valaki? De dedósan ám!
    Talán most rátalál valaki.
  • Blinkye
    zsir.. igeb.. közben volt egy feladat első pályán,h térképésszek.. akkor rájöttem,h úgy megy. király is így már. periszkópot meg csak első pályán nem engedte.
  • kzoli95
    Blinkye, ha átváltasz a térképre (jobb felső sarokban van az ikonja), akkor sokkal nagyobb időgyorsításal is mehetsz, úgy kb fél perc visszaérni a bázisra. Egyébként az fsx nagyon jó játék szerintem.
  • bakvarnyu
    Ezek a játékok mind időigényesek és kisebb előtanulmányok nélkül nehéz lesz velük boldogulni.