Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet olyat kérni hogy a kísérõ hajók,romboló ne keressenek?
Van ilyen mód?
Ha túl nehéz lenne a játék!(tudom ez nem helyes mert rombolja a játék élményt)
Ha lenne ilyen mód valaki belinkelné!
A HUNter pack v7.0 kéne!

Hello! Nézd meg az 1847-es bejegyzést!
Köszi a válaszokat! Találtam is egyet, most már csak Norvégia van hátra!
nezd meg az sh5 tdc-t. ott meg tanul hatod a celzast. probalj a hajok kozepere celozni neha 1 torpedo is eleg. de nem ez a jellemzo. fugg a tavolsagtol is 300-400 m. ahordozot lent a csatorna bejaratanal talalod. akkor erdemes ott cirkalni amikor az ark royal bent van plimouth-ban. lesz ez meg nehezebb is. hajra

Üdv minden öreg és kevésbé öreg tengeri medvének!<#wink> Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal, a korábbi részeket nem próbáltam. Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1 kereskedõ hajókat hogy lehet kevés lövéssel elsüllyeszteni, mert próbáltam vízszint közelében végiglyuggatni, de nem süllyedt el és kénytelen voltam he lõszerrel a teljes fedélzetet szétlõni, ez viszont sok lõszert emészt fel
2 a total germany campaignben a blockade of germany résznél hol találok repülõgép-hordozó anyahajót? Hosszú ideig õrjáratoztam a carrier patrol area területén, de csak sima csatahajókkal találkoztam.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Jöhet. Bár a kampány lenne a lényegesebb, ha beépítjük az eddigi tapasztalatokat 😊

Ha minden igaz pár héten belül, ki fogunk tolni egy bétát, ami már tartalmazni fogja a teljes kezelõ, menü, utasítások, üzentek magyarosítását. A kampány részre még várni kell egy kicsit.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

PanzerWolf
Magyarítás hogyan áll?Mert ha meglenne akkor én is lehet nekifeszülnék a játéknak.

Lépj be elõbb közvetlenül az Ubisoft weboldalára, ahhoz csak nick és pwd kell. Ha a weboldalra sikerült belépned, akkor ott módosítani tudod az e-mailcímedet az aktuálisra.
-Szerbusztok fórumozók ,van egy nagy problémám megvásároltam az SH5-öt és telepítettem ,azonban regisztráció után a játék nem futott így talonba tettem, gépem fejlesztése után eljutottam oda ,hogy újból elõvegyem a játékot, de elõtte törölnöm kellett a regisztrálásnál használt e-mail címem ,most ha belépnék kiírja ,hogy minden invalid ,miként lehet igényelni új felhasználónevet és kódot az UBISOFT-tól? Vagy másként is megoldható a probléma? Elõre is köszönöm a segítséget U16.<#alien2>
Valaki válaszolna kérem a SH 3 topisban feltett kérdésemre...
DonZorro
Benne van a legújabb DarkWraith csomag, az ÚJ Inteligens AI csomag és a régi dolgok...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Mi benne az új?

DonZorro
TÖLTHETÕ A HUNter_Pack_v7.0... <#nezze>

Neked legyen igazad!
Sok mindent.
1. A célzás itt is "automatizálható" egy bizonyos szintig, csak másképp: a célpont haladási irányán elhelyez 3 db markert, a torpedó útvonalán ugyancsak. Feladat megfelelõ interpolációval összehozni a találkozási pontot.
2. Van forgalomban olyan mod, ami az SH3 vagy SH4 kezelõfelületét ikonként kiteszi az SH5-höz. + ott van a teleportálás, mint megoldás: 1 katt, és hipp-hopp ott találod magad, ahol lenni szeretnél.

elite
Hát a 4ik részhez is összekalapálták a full háborús kampányt, meg betettek más tengó típusokat, pont ebbe nem tudják összehozni?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Az SH5 bejelentésekor ez volt a hivatalos Ubisoft szöveg: "Silent Hunter is the most award-winning submarine series of all time, with nearly 1.5 million copies sold worldwide." Ebbe tehát az 1-4-eseket kell beleérteni, gondolom az sh5 olyan 200-300K körül lehet.
szerintem az SH5-öt alapvetõen a "Happy Times" idõszak (1939 szept1-1943. elsõ harmada) közepére tették a fejlesztõk, amikor a legütõsebbek voltak a tengósók.Nem hinném, h kiadják a háború hátrelévõ részére applikált küldetéséeket..
Muttley
A remény hal meg utoljára, igaz? 😉
#1981: Tiszteletem a tiéd. Az SH3 FAQ jól megszerkesztett, áttekinthetõ, jól használható anyag.

#1966-hoz még egy kis info:

Just do it :)

Don Zorro packját keressétek,GWX mod sh5-höz nincs.

elite
Én a modderekben nagyon bízom!
Csak jó lenne valami GWX-szerû szupermodban összefogni õket.

lipovics
Na Urak!

Annak idején én csináltam az SH3 FAQ-t, ami még mindig él. http://etnies.muskatli.hu/sh/index.html

Nagyon sokat játszottam a hárommal. Utána kijött a négy, nem igazán tetszett, ennek ellenére 100 órát azzal is játszottam.

Erre kijön az ötös. Nem próbáltam ki mostanáig, mert nem veszek ilyen védelemmel rendelkezõ játékot. Most kijött a tört verzió, tettem vele egy próbát.
Grafika szép lett, de nem értem hogy a háromban és négyben megtanult vezérlést miért kellett teljesen áttervezni.
Sebaj, nagy nehezen átszoktam. A gondot az okozta, hogy a célzást teljesen elkúrták. Én idáig teljesen automata rendszert használtam, így élveztem a játékot. Hát ennek most vége, helyette ilyen szaros számos rendszert tettek bele. Kérdezem én, ki kérte?

Szar volt a "travelling", de javítottak rajta. Bár kétszer egymás után is nekimentem valaminek, harmadjára kikapcsoltam. Úgy is nekimentem valaminek... Szét idegesített, hogy kézzel kell lesétálnom, ha merülni akarok, magától nem teszi meg a gép.

Úgy érzem, hogy ezt a részt összességében elbaltázták, pedig nagyon jó is lehetett volna. Fél napnyi szenvedés után töröltem, várom a hatost.

Vajon mennyit adhattak el a háromból, a négybõl és az ötbõl? Mert az öt még mindig drága, pedig az ötödét nem éri 😞 Most vettem meg a Dragon Age-t és a kieget 3980-ért..
elite
De van rá lehetõség, hogy '39-'45ig végigtold a háborút?
Valami moddal esetleg?
Elképzelhetõ, hogy késõbb bemoddolnak más típusokat is II, IX, XXI?
Nekem hiányzik így a korábbi részek változatossága.

lipovics
Kipróbáltam a játékot és hááát. Vegyes érzelmekkel írok.

A grafika nagyon jó lett, tetszik a küldetés kiosztás menete is és még sok apró dolog.

Ami viszont tönkre vágja a játékélményt az a célzás. Én autó célzást preferálom, itt hiába állítom be össze-vissza mér a játék. Ezt helyre lehet hozni?

Másik ami zavar, hogy merülést nem lehet gombnyomásra végrehajtani, helyette mindig le kell sétálgatnom a figurával..

Mit lehet ezzel kezdeni?
lipovics
Srácok!

Magyarításhoz hozzá lehet férni valahogy?
PanzerWolf
Elküldtem privátba.Köszi!

DonZorro
Adj egy felhasználó nevet priviben egy email cím mellékletében itt az SG-n. És megoldom...

PanzerWolf
Zorro nem tudok belépni az oldaladra sehogy.Email címemre se küld semmit hiába írom be,hogy küldjön levelet a belépési kódommal kapcsolatban.

Muttley
Az nem kicsit kisebb. 😉
Az 1:125. Ez 1:72.
Ennél a hajótest elkészítés után 93.3 (!) cm effektív hosszúságú lesz.

Vhogy így:

Mûködik, köszönöm! Oldódnak!

üdv: zsolti

Nem bocs tévedtem, az aranytengeralattjáró 1:125 volt, kisebb<#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Ilyenbõl készült az arany tengeraltjáró anno.<#nyes>
KÉP

Nohab
Inkább úgy mondanám, hogy vízben oldódnak, és levegõn kicsapódnak. 😊
Nohab
Csak azokkal tudsz beszélni, akiknek a feje felett szövegdoboz (vagy mi a fene) van.
Nem muszáj szólni. Én úgy szoktam, h egyszerûen becsücsülök a toronyba (a támadó periszkóphoz) és ha kell merülök, a megfigyelõk maguktól lemennek.
Erre valaki részérõl válasz?

zsolti

alapjáték, v1.2

és miként tudok szólni nekik? csak mert egyes emberkékre, annak ellenére, hogy a korvonaluk jelzi, nem tudok kattintani, így nem tudok velük kommunikálni.
Válasz 'g3o' üzenetére (#1959)

Muttley
Ha kell vkinek

Type VIIC Revell 1:72 méretarányú összerakatlan, érintetlen dobozos makett mélyen a bolti ár alatt,

elite
Tényleg hibás a stadimeter?

manualis celzas. sh 5 tdc-t beutod. tobb video is van.nezd meg es donts.

PanzerWolf
Küldtem privátot.

elite
Manuális célzás van olyan összetett mint a 3 és 4 részben volt? Gondolkodom, hogy megvegyem-e, de sok rosszat halottam róla. 😞

elite
Hali!
Megoldott valamilyen mod segítségével már, hogy valódi dinamikus kampány legyen, ne ilyen elõre meghatározott, és hogy végig lehessen harcolni az egész háborút?

alapjáték, v1.2

és miként tudok szólni nekik? csak mert egyes emberkékre, annak ellenére, hogy a korvonaluk jelzi, nem tudok kattintani, így nem tudok velük kommunikálni.

Több módja van, attól függõen, hogy alapjáték, vagy feltettél kiegészítõ modokat.
Alapjátéknál az õrtisztnek kell szólni, hogy elhagyni a tornyot 😊

Az miként lehet, hogy nekem ugyan erre a küldetésre Kielbõl kellett indulnom?

Sziasztok!

Talán nagyon kezdõ kérdés, de kérném a segítségetek. Ha vannak emberek a toronyban, miként tudom õket visszahívni, hogy ne maradjanak kint, ha alá merülünk? Mert most bizony kint vannak, hiába merülünk...

😊

Elõre is köszi.

PanzerWolf
Magyarítás,hogy áll?

highlander15
Én anno még 3000-ért vettem.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI