Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van ilyen mód?
Ha túl nehéz lenne a játék!(tudom ez nem helyes mert rombolja a játék élményt)
Ha lenne ilyen mód valaki belinkelné!
A HUNter pack v7.0 kéne!
1 kereskedõ hajókat hogy lehet kevés lövéssel elsüllyeszteni, mert próbáltam vízszint közelében végiglyuggatni, de nem süllyedt el és kénytelen voltam he lõszerrel a teljes fedélzetet szétlõni, ez viszont sok lõszert emészt fel
2 a total germany campaignben a blockade of germany résznél hol találok repülõgép-hordozó anyahajót? Hosszú ideig õrjáratoztam a carrier patrol area területén, de csak sima csatahajókkal találkoztam.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
1. A célzás itt is "automatizálható" egy bizonyos szintig, csak másképp: a célpont haladási irányán elhelyez 3 db markert, a torpedó útvonalán ugyancsak. Feladat megfelelõ interpolációval összehozni a találkozási pontot.
2. Van forgalomban olyan mod, ami az SH3 vagy SH4 kezelõfelületét ikonként kiteszi az SH5-höz. + ott van a teleportálás, mint megoldás: 1 katt, és hipp-hopp ott találod magad, ahol lenni szeretnél.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
#1981: Tiszteletem a tiéd. Az SH3 FAQ jól megszerkesztett, áttekinthetõ, jól használható anyag.
#1966-hoz még egy kis info:

Just do it :)
Csak jó lenne valami GWX-szerû szupermodban összefogni õket.
Annak idején én csináltam az SH3 FAQ-t, ami még mindig él. http://etnies.muskatli.hu/sh/index.html
Nagyon sokat játszottam a hárommal. Utána kijött a négy, nem igazán tetszett, ennek ellenére 100 órát azzal is játszottam.
Erre kijön az ötös. Nem próbáltam ki mostanáig, mert nem veszek ilyen védelemmel rendelkezõ játékot. Most kijött a tört verzió, tettem vele egy próbát.
Grafika szép lett, de nem értem hogy a háromban és négyben megtanult vezérlést miért kellett teljesen áttervezni.
Sebaj, nagy nehezen átszoktam. A gondot az okozta, hogy a célzást teljesen elkúrták. Én idáig teljesen automata rendszert használtam, így élveztem a játékot. Hát ennek most vége, helyette ilyen szaros számos rendszert tettek bele. Kérdezem én, ki kérte?
Szar volt a "travelling", de javítottak rajta. Bár kétszer egymás után is nekimentem valaminek, harmadjára kikapcsoltam. Úgy is nekimentem valaminek... Szét idegesített, hogy kézzel kell lesétálnom, ha merülni akarok, magától nem teszi meg a gép.
Úgy érzem, hogy ezt a részt összességében elbaltázták, pedig nagyon jó is lehetett volna. Fél napnyi szenvedés után töröltem, várom a hatost.
Vajon mennyit adhattak el a háromból, a négybõl és az ötbõl? Mert az öt még mindig drága, pedig az ötödét nem éri 😞 Most vettem meg a Dragon Age-t és a kieget 3980-ért..
Valami moddal esetleg?
Elképzelhetõ, hogy késõbb bemoddolnak más típusokat is II, IX, XXI?
Nekem hiányzik így a korábbi részek változatossága.
A grafika nagyon jó lett, tetszik a küldetés kiosztás menete is és még sok apró dolog.
Ami viszont tönkre vágja a játékélményt az a célzás. Én autó célzást preferálom, itt hiába állítom be össze-vissza mér a játék. Ezt helyre lehet hozni?
Másik ami zavar, hogy merülést nem lehet gombnyomásra végrehajtani, helyette mindig le kell sétálgatnom a figurával..
Mit lehet ezzel kezdeni?
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Az 1:125. Ez 1:72.
Ennél a hajótest elkészítés után 93.3 (!) cm effektív hosszúságú lesz.
Vhogy így:
üdv: zsolti
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
KÉP
zsolti
alapjáték, v1.2
és miként tudok szólni nekik? csak mert egyes emberkékre, annak ellenére, hogy a korvonaluk jelzi, nem tudok kattintani, így nem tudok velük kommunikálni.
Válasz 'g3o' üzenetére (#1959)
Type VIIC Revell 1:72 méretarányú összerakatlan, érintetlen dobozos makett mélyen a bolti ár alatt,
PÜ
Megoldott valamilyen mod segítségével már, hogy valódi dinamikus kampány legyen, ne ilyen elõre meghatározott, és hogy végig lehessen harcolni az egész háborút?
és miként tudok szólni nekik? csak mert egyes emberkékre, annak ellenére, hogy a korvonaluk jelzi, nem tudok kattintani, így nem tudok velük kommunikálni.
Alapjátéknál az õrtisztnek kell szólni, hogy elhagyni a tornyot 😊
Talán nagyon kezdõ kérdés, de kérném a segítségetek. Ha vannak emberek a toronyban, miként tudom õket visszahívni, hogy ne maradjanak kint, ha alá merülünk? Mert most bizony kint vannak, hiába merülünk...
😊
Elõre is köszi.