2454
Silent Hunter 5
  • Titan
    Bocsi Skacok a láma kérdésért, de nem tudjátok, hogyan lehet küldetést felvenni a kampány módban? Mert hiába hallgatom végig a kapitány monológját sehol nem tudom elfogadni a küldit csak őrjáratot tudok felvenni, de ott se jelöl területet...:( ez normális??? (a játék elején vagyok)
  • landor00
    Sziasztok! Csak annyit kérdeznék hogy hogyan lehet irányítani a tengerelattjárónkat hogy jobbra vagy balra menjen, azon kívül hogy beállítom hogy milyen irányba menjen a bal alsó sarokban? Meg még csak annyit hogy a minimapon amikor lőtávolba érek egy ellenséggel akkor a mapon mutat egy egyenest is a tengeralattjárómtól az ellenséges hajóig számokat. Azok mik? (A játékban nteljesen kezdő vagyok, bocs ha értelmetlenségeket kérdeztem.)
  • bajgunar
    Felteszed az alap játékot, rá az 1.2-es patch-et, arra mehet az 1.2-es megyarosítás, utána berakod a New UIs TDC TheDarkWraith 6.7.0-et a JSGME-vel, arra a patch 1 for v6.7.0-et, majd utána ráteszed New UIs TDC TheDarkWraith 6.7.0 magyarítás -t!
    Nekem így ment asszem! De most beidegesdtem rá, és múlthét szerdán (asszem) töröltem a game-t, és mindent a gépről, ami hozzá tartozik.
    Meguntam, hogy állandóan random kilépett, meg hogy órákat kell bolyongani, mire találsz ellenséges hajót! Meg amikor meg kell semmisíteni egy anyahajót, sehol sem találtam norvégi közelében, meg az útvonalon sem. Ez lehet az én bénaságom? Mind1.
    Meg idegesít, hogy nem találtam sehol sem ezt a színes térképet és nem tudtam berakni. Pedig írja az a new UI tdc szarság, azt amit ír, fele nincs is benne, vagy nem találtam. Az emberek feje ott középen, hiába lövök ki akárkit, nem jelenik meg az az officer izé. A fejük felett az a kis menü sincs sehol.
    Így meguntam, töröltem. Sry.
  • bettly
    Szevasztok, az alap jatek van meg nekem es a magyarositast tettem fel,,,,nagyon szepen meg kernem valamelyik uriembert,nem szakit annyi idot hogy leirja sorrendben az utana kovetkezo patch-eket vagy modot , honnan tolthetem le ezeket,miben segitenek, s ha ezeket fel teszem akkor elvesztem a magyarositast? Nagyon halasan koszonom elore is , koszonom Bajgunarnak is a segito vallaszat.
  • bajgunar
    Néha csinál ilyet! Olyankor nem elég ha csak a felszínen vagy, akkor nyisd ki az ajtót! Ami a fedélzetre visz. És akkor nyomj F5-öt. Ha akkor sem megy, akkor menj fel és szólj a tisztnek, h ember kell az ágyúba.
    Ennyi.
  • Karabiner
    Kész a New UIs TDC TheDarkWraith 6.7.0 magyarítás
  • bettly
    Szevasztok , Kezdok kezdoje vagyok , ma tettem fel a jatekot , alap jatek,a legkonnyebb modban jatszom aszem 38% egyelore , az iranyitassal , sullyedessel nincs baj, viszont azokat a gombokat nyomom amiket ir a fedelzeti agyu meg legelharitonak f5,f6-aszem,termeszetesen viz felszinen vagyok, es nem jelenik meg semmi,,,,,,,,van-e itt meg valami? Koszonom elore is a segitseget
  • bajgunar
    De szép béka!
    Nah +1*:
  • bajgunar
    WoW!
    És az a colored map? Azt hol lehet elérni?

Ezt! ?
    Nem tudom, hogy felteszi -e? Vagy hogy hol találom.
    Ilyennek kéne lennie amikor a hajt navigálom? Nem?
    Azt is fel tudná dobni valaki?
    Köszi
  • Karabiner
    Elméletileg lehet hogy ma meglesz a 6.7.0 fordítása.
  • bajgunar
    Hy all.
    Sehol sem tudom letölteni a New UIs TDC TheDarkWraith 6.6.0 -ot! Mert már a 6.7.0 van mindenhol!
    Valaki fel tudná dobni valahová?
    Vagy a magyarítás mikor készül el az új verzióhoz?
    Köszi
  • ronnydown
    Értem, köszi!
  • DonZorro
    Próbáld a subsim.com oldalon keresni. Nem olyan egyszerű azt leírni. Eléggé összetett...
  • ronnydown
    Köszi, le van írva valahova, hogy hogyan kell ezzel a moddal célozni?
  • DonZorro
    Mert manuálisan be kell célozni vele. A RealNav egy kicsit mást is realizál...
  • ronnydown
    Az miért lehet, hogy az új HunterPack 10-ben lévő Reálnavigator behelyezése után, a tengókkal nem tudok torpedót lőni? Ott a "FIRE" gomb, de nem indítja...
  • joceruza
    Akkor passz! A hiba az ön készülékében van!
  • XXPT
    próbáltam a W-vel de nem ment
  • joceruza
    Nem rosszindulatból de ha ez a része problémát jelent akkor ne is akarj játszani vele mert ennél többre lesz szükséged!
  • joceruza
    Csak állj vele szemben és "W".
  • XXPT
    Sziasztok!Valaki meg tudja mondani,hogy a Silent Hunter 5-ben hogyan lehet fölmászni a létrákon,meg lemenni?Én bárhogy próbáltam nem megy :(
  • csakb
    Köszönöm, működik!

Ahogy hallottam nem lesz next gen sh-ban....
  • joceruza
    Amúgy szerintem az 5 egy hatalmas fejfedő széklet. Finoman fogalmazva.
  • joceruza
    Nos... A Darkwraith-ben ugye van egy MODS mappa. A MODS mappában van egy olyan hogy ...real navigations. Na,azt kapcsold ki!
  • csakb
    Szia!

Igen, igazad van, a JSGME nem mod. TheDarkWraith-ot raktam fel.
    A 4-el nem toltam csak a 3-at úgy 4-5 éven át...
    A problémám pont az, hogy felraktam a fenti modot és ha rányomok a térképre, írd és mond nem látható a saját hajóm, ezáltal nem tudom kordinálni...

Valami ötlet?
  • Muttley
    kell-e MÉG MINDIG online server kapcsolat a gammához?
    vagy
    offline is lehet már végre játszani az SH5-öt?
  • joceruza
    Toltad már a 4-el?
  • joceruza
    Na! Tudtommal a JSGME az nem mod! Nem tudom mit raktál még fel de a hajót navigálni úgy tudod hogy rákatt,és húzod az útvonalat. A JSGME-vel tudod aktiválni a modokat.
  • csakb
    Sziasztok!

Felraktam a JSGME modot, valaki megtudná mondani, hogy hogyan lehet a hajót navigálni térképen????

rányomok a térképre és a hajót nem mutatja...így nem tudok rajta keresztül kordinátákat megadni...
  • zoltang
    Csak a kép miatt: :)
  • mk452001
    Hali!
    Valószínüleg még korai a kérdés, de azért felteszem: van már modern tengeralattjáró a játékhoz?

Előre köszi
  • Karabiner
    Használ a New UIs TDC a SH5 TheDarkWraithmódot. Ez majdnem vissza adja a sh3 kezelő felültet, meg ottani automata célzást is. Egy picit más de majdnem ugyanaz.
  • csakb
    sorry de most tényleg nekem kell bemérni a távolságot meg angle of bow-t meg ilyeneket, meg egyáltalán, nekem kell megállapítani hogy milyen hajó amit látok????????????????????????????

Tuti béna vagyok de kérem valaki segítsen....!!!

Nincs valami auto célzás ami megad minden infót?
  • csakb
    na jó!

Elegem van! A büdös mocskos kúrva élet! SH3-on nőttem fel, ott nem volt nehéz megtanulni célozni!

Végigolvastam a fórumot, ezek szerint csak én vagyok ilyen béna!!!!

Valaki leírná, hogy hogy a picsbe műxik egy hajó elsűllyesztése!!!

De úgy az elejétől a végéig!!

3 napja szopom a faaaa....t....3 kiba...napja! 3 napja!!!!
  • csakb
    Köszönöm, működik!
  • highlander15
    A Skidrow-os verzió helyett a Vitality félét szedd le.Az működik rendesen.
  • csakb
    Köszi, közben meglett f1-el....
    Kicsit kellemetlenebb vizekre eveznék:

tört game-el esélytelen végigjátszani az sh5-öt, gondolok itt arra, hogy 1. tutorial után a parancsnoknál skipelem a küldetés ismertetését, ellenben nem ajánl fel semmilyen küldetést csak patrol lehetőséget?
  • Karabiner
    Parancsolj SH 5 billentyűkiosztás
  • csakb
    Hy all!

Nemrég "szereztem be" az sh5-öt. a 3-hoz képest totál megváltozott a bill parancs kiosztás. Esetleg van valakinek ötlete hol tudom megnézni...?
  • Wolfsnack
    miért nem készült ehhez a részhez magyarítás?