Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
HUmanHunter-nek: igen igen jól látod! A régi SH III-as kezelõszerveket és irányítást elõ lehet hozni a megfelelõ Mod-dal. Pl:
Old Style SH Controls
csak nem tudom letölteni a subsim-rõl, valahol máshol fenn van vajon? Egyáltalán mit érdemes letölteni hogy játszható legyen?
Lekaptam énis a gamet, de a manõverezéssel kis gondjaim akadtak. SH3 al játszottam utoljára, és ott volt iránytû ami szerint lehetett irányítani a tengót, itt viszont semmi ilyesmit nem találok, billentyûzettel pedig 1 fokot lehet állítani. most én nem találom, vagy nincs is?
Csak a 3-mal játszottam, az újabbakat nem ismerem.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Néha néha játszogatok a játékkal azonban elég bosszantó amit csinál.
A mostani kampány, amit csináltam elég érdekesen indult. Miután haza kellett volna mennem a tutorial után, gondoltam, hogy még portyázgatok egy kicsit, még vagy 4 lengyel hajót leszedtem, aztán tértem csak haza. Ezek után áthelyeztek Brémába, onnan a holland beltengerhez kirándultam kétszer(vagy 30 hajót kilõhettem ott, jó sok promotion pont jött). Ezek után indultam meg végre a küldetés teljesítésére, British Coastal Waters. Már 3ik portyámat töltöm, 10 hajót elsüllyesztettem, már unalmamban Scapa Flowban csatahajóra vadásztam, meg Lerwickben tengeralattjárkat süllyesztgettem, mert a kis német keresztek nem akarnak gyûlni. Mi lehet a gond? Nem jó a vadászterület?(közvetlenül a brit partok elõtt vagyok, nem is a Nord Meer felirat közelében) Vagy hány hajót kellene elsüllyesztenem?
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Vagy nagyon h... vagyok, és nem való nekem ilyen játék, mert akkor veszek a kínain egy comodor 64et és tolok vmi nekem valót!
Vagy pedig rossz nálam:S
Fent van a 9.0 és semmi ilyen gomb, jel nincs nálam se térképnél, se periszkópnál. Vissza rakom a régi packot aztán kész, vagy ezt újra rakom.
<#hamm>#hamm>
Most két féle dolog van. Ez van a térképen és egyéb helyeken a bal oldalon, ez pedig a támadó periszkópban az XO ablakban miután manuális célzásnál megadtad a hajót, vagy nyomtál egy "identify target" gombot...
Viszont most nem tudom hogy lehet azt elõhozni???
Szerintetek a modderek fognak csinálni más tengókat a játékba, vagy esetleg már vannak?
A periszkópban nincs hajókönyv, csak az OFFICER van ahol vagy neked kell beazonosítani a hajót, vagy õ teszi meg kérésre vagy a beállítások szerint automatikusan. Hajókönyv CSAK a térkép módban van ahol nézegetheted a hajók képeit!
Pluskast:
A célzási rendszer pedig vagy automatikusan arcade és csak össze kell illeszteni a 3 célkarikát, vagy teljesen realisztikus! Abból viszont nagyon kemény fajta, mivel FULL ugyan úgy van mint igaziból...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Bent vagyok a támadóperiszkóp állásban de nem tudom elõhozni a hajókönyvet.:S
valaki rájött-e már ill. lehet-e az SH5-tel játszani végre folyamatos netkapcsolat nélkül, azaz OFFline?
Just do it :)
http://www.worldnavalships.com/forums/showthread.php?t=3885
Ilyen volt az u480 is, õ volt az egyetlen, amit elsüllyesztettek, azt is csak vízi aknával!
letöltöttem->install az sh5/Mod-ba->elinditottam a mod programot áthúztam jobbra->game play de nincsenek benne a küldiknél a pluszok 😞
Le szerettem volna törölni, hogy újra intalláljam az SH5-t. Az UNINSTALL meg is tette a magáét, legalább is azt írta ki. Majd ezután láttam, hogy a Windows programok törlése listában bent maradt az SH5.
No a bonyodalom: azóta se elindítani, se újra installálni nem tudom, mert az eredeti lemez csak a játékot engedné, de ugye az már nincs fenn.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zorro ment privi hátha tudsz segíteni😊
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Itt igen "szájbarágósan" leírtam, hogyan lehet a JSGME-t és vele a különbözõ módokat-pl. old style-t- összehozni.
Talán most rátalál valaki.<#puszi>#puszi>
3Ds MAX :)