Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Meg kell venni... <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Sziasztok! Feltettem a játékot újra, feltelepitettem, de nem enged játszani, mert ha beirom a játék széria számát vagyis a játékhoz kapott kódot, azt irja ki, hogy az már használatban van.Mi a megoldás?<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#conf>

eredeti game kell hozzá :S

DonZorro
Szedd le a HUNter Packot és abban javítva vannak a hibák is és a régi fasza kezelõ felület van!!!

Én is leszedtem. Már másodjára. Elsõre úgy kivágtam a progit mint a macskát sz..ni. Kíváncsi vagyok hogy meddig bírom. Nagyon szerettem az SH III-at. Sajnos az V tele van Bug-al, és a játék egész filozófiája el lett cseszve.

HUmanHunter-nek: igen igen jól látod! A régi SH III-as kezelõszerveket és irányítást elõ lehet hozni a megfelelõ Mod-dal. Pl:
Old Style SH Controls

csak nem tudom letölteni a subsim-rõl, valahol máshol fenn van vajon? Egyáltalán mit érdemes letölteni hogy játszható legyen?

Hali!
Lekaptam énis a gamet, de a manõverezéssel kis gondjaim akadtak. SH3 al játszottam utoljára, és ott volt iránytû ami szerint lehetett irányítani a tengót, itt viszont semmi ilyesmit nem találok, billentyûzettel pedig 1 fokot lehet állítani. most én nem találom, vagy nincs is?

Hmm, érdekes. Én nem látok se tonnát, se darabszámot, de akkor én is belopózok Grimsbybe.
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni. Az SH 5 elég rossz kritikákat kapott, tényleg annyival rosszabbul sikerült, mint a 3. és a 4?
Csak a 3-mal játszottam, az újabbakat nem ismerem.

Talán ad némi segítséget SH5 kampány leírások<#kacsint>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Üdv!
Néha néha játszogatok a játékkal azonban elég bosszantó amit csinál.
A mostani kampány, amit csináltam elég érdekesen indult. Miután haza kellett volna mennem a tutorial után, gondoltam, hogy még portyázgatok egy kicsit, még vagy 4 lengyel hajót leszedtem, aztán tértem csak haza. Ezek után áthelyeztek Brémába, onnan a holland beltengerhez kirándultam kétszer(vagy 30 hajót kilõhettem ott, jó sok promotion pont jött). Ezek után indultam meg végre a küldetés teljesítésére, British Coastal Waters. Már 3ik portyámat töltöm, 10 hajót elsüllyesztettem, már unalmamban Scapa Flowban csatahajóra vadásztam, meg Lerwickben tengeralattjárkat süllyesztgettem, mert a kis német keresztek nem akarnak gyûlni. Mi lehet a gond? Nem jó a vadászterület?(közvetlenül a brit partok elõtt vagyok, nem is a Nord Meer felirat közelében) Vagy hány hajót kellene elsüllyesztenem?
DonZorro
Akkor UFF!!!

jó lett most mér tényleg! Köszi mindenkinek.
DonZorro

A kép felbontást nézd meg lehet hogy csak nem látod. De csak hirtelen jött ötlet.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Hát ezt nem hiszem el!
Vagy nagyon h... vagyok, és nem való nekem ilyen játék, mert akkor veszek a kínain egy comodor 64et és tolok vmi nekem valót!
Vagy pedig rossz nálam:S

Fent van a 9.0 és semmi ilyen gomb, jel nincs nálam se térképnél, se periszkópnál. Vissza rakom a régi packot aztán kész, vagy ezt újra rakom.
<#hamm>
Respect! <#worship>
DonZorro
Nem lesznek más tengók sajnos. 😞

Most két féle dolog van. Ez van a térképen és egyéb helyeken a bal oldalon, ez pedig a támadó periszkópban az XO ablakban miután manuális célzásnál megadtad a hajót, vagy nyomtál egy "identify target" gombot...

A 9.0pack elõtt még volt ilyen hajókönyv féleség.
Viszont most nem tudom hogy lehet azt elõhozni???

Szerintetek a modderek fognak csinálni más tengókat a játékba, vagy esetleg már vannak?
Willenbrock
Az a Sub Command újabb küldetésekkel és új névvel.Valamit javítottak a víz textúrán + toronynézetet is tettek bele de lényegében ugyanaz.

DonZorro
De igen van: Dangerous Waters... Nézz utána, a legjobb és legrealisztikusabb, igazi SZIMULÁTOR!!! Hogy illeszd össze? Látsz 3 számot a hajón és a tengó elõtt is. Értelem szerûen ha a két 1-es vagy a két 2-es vagy a két 3-as összeér, BIZTOSAN el fogja találni a torpedó!!!

Willenbrock
Régen azt olvastam hogy a SH5 már atomtengós lesz.Kár hogy nem így lett,a Sub Command óta nincs szimulátor abban a mûfajban,Világháborúsnak meg a SH3 is elég jó volt.

Pluskast
Oké de hogy illesztem össze?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DonZorro
U995:
A periszkópban nincs hajókönyv, csak az OFFICER van ahol vagy neked kell beazonosítani a hajót, vagy õ teszi meg kérésre vagy a beállítások szerint automatikusan. Hajókönyv CSAK a térkép módban van ahol nézegetheted a hajók képeit!

Pluskast:
A célzási rendszer pedig vagy automatikusan arcade és csak össze kell illeszteni a 3 célkarikát, vagy teljesen realisztikus! Abból viszont nagyon kemény fajta, mivel FULL ugyan úgy van mint igaziból...

Pluskast
Áááá ez az egész célzási rendszer kurva szar lett. Az SH3-ban olyan szépen meg volt csinálva a francért kellett bele piszkálni. Komolyan képtelenség most kilõni akár egy célpontot is. Nevetséges....

Pluskast
Milyen hajókönyvet?

Nekem meg ez a hajókönyv elõhozása nem.:S
Bent vagyok a támadóperiszkóp állásban de nem tudom elõhozni a hajókönyvet.:S
Pluskast
Van valami tippetek tanácsotok a célzással kapcsolatban? Nagyon nem akar menni nekem.

DonZorro
Ott van a bal oldalon! Egy kis fül van amit meg lehet fogni és ki kell húzni! De az nem a recog manual, hanem az XO ablak... Hajókönyv csak a térképen van.

Hogyan lehet elõhozni periszkópnézetben a hunter pack 9.0ban a hajókönyvet? <#conf>
Pluskast
Megvan köszi!!!! 😊

Pluskast
Nagyon köszi!!! Viszont nem tudom, hogy az oldaladon belül hol tudnám letölteni? 😊

DonZorro
Fent van az oldalamon!!! Most ment fel a 9.0...

Pluskast
Valaki nem tudná felrakni a leguccsó HUNter packot? Most vettem meg a gamet és nagyon kéne 😊 Köszi elõre is!!

Muttley
Karácsonyi ajándékként esetleg:

valaki rájött-e már ill. lehet-e az SH5-tel játszani végre folyamatos netkapcsolat nélkül, azaz OFFline?

Just do it :)

lipovics
Nem is tudtam, hogy voltak lopakodó tengeralattjárók, pedig a németek 6 darabot is építettek belõle:

http://www.worldnavalships.com/forums/showthread.php?t=3885

Ilyen volt az u480 is, õ volt az egyetlen, amit elsüllyesztettek, azt is csak vízi aknával!
Na én voltam a b...., másodszorra tökéletesen mûködik...<#wave>
Köszi Zorro megtaláltam le is szedtem fel is raktam. De nem jó vmiért.😞
letöltöttem->install az sh5/Mod-ba->elinditottam a mod programot áthúztam jobbra->game play de nincsenek benne a küldiknél a pluszok 😞
Zogu
S.O.S S.O.S.
Le szerettem volna törölni, hogy újra intalláljam az SH5-t. Az UNINSTALL meg is tette a magáét, legalább is azt írta ki. Majd ezután láttam, hogy a Windows programok törlése listában bent maradt az SH5.
No a bonyodalom: azóta se elindítani, se újra installálni nem tudom, mert az eredeti lemez csak a játékot engedné, de ugye az már nincs fenn.

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

DonZorro
Downloads és azon belül MISSIONS...

Hol vannak a küldik nem találom😞?
Zorro ment privi hátha tudsz segíteni😊
DonZorro
Azok is letölthetõk az oldalamról...

<#taps><#worship>
Zorro vannak benne plusz küldik is?
DonZorro
Tölthetõ az új HUNter_Pack_v8.0. Tessék csak tessék... <#nezze>

Zogu
Nagyon köszönöm. Sikerrel jártam.<#wave>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Hello! Szerintem nézz be az alábbi linkre: http://silenthunter.hu/articles.php?article_id=19
Itt igen "szájbarágósan" leírtam, hogyan lehet a JSGME-t és vele a különbözõ módokat-pl. old style-t- összehozni.
Zogu
Tudom, hogy már többször leírták, nekem mégsem világos, hogy miként lehet "old style-ra" csinálni a kezelést (billentyû parancsok és egyebek). Segítene valaki? De dedósan ám!
Talán most rátalál valaki.<#puszi>

Blinkye
zsir.. igeb.. közben volt egy feladat elsõ pályán,h térképésszek.. akkor rájöttem,h úgy megy. király is így már. periszkópot meg csak elsõ pályán nem engedte.

3Ds MAX :)

Blinkye, ha átváltasz a térképre (jobb felsõ sarokban van az ikonja), akkor sokkal nagyobb idõgyorsításal is mehetsz, úgy kb fél perc visszaérni a bázisra. Egyébként az fsx nagyon jó játék szerintem.
bakvarnyu
Ezek a játékok mind idõigényesek és kisebb elõtanulmányok nélkül nehéz lesz velük boldogulni.