2454
Silent Hunter 5
  • Condás
    Kicsit visszább olvastam, s látom, h 1.2-es patchről van szó, holott nekem csak 1.1 van. Nem is tudok 1.2-ről. Hacsak nem az a nem hivatalos lenne az. Majd megpróbálom akkor azzal.
  • Condás
    Még talán azt lehagytam,h teljesen pontosan akkor dob ki,miután betöltött,de még nem jelenik meg a kép,de jó 2 percet töltött a misszió. Próbáltam kampányban is,de ugyanez.
  • Condás
    Az gond,h a JSGME-ben néhány halványszürke,néhány mod pedig sötétszürke,vagy talán fekete a jobb oldalon ? Bár nem hiszem,h ez a probléma,de nem tudom,h mire kellene gyanakodnom. Zorro,ha esetleg leírnád a játék telepítésétől kezdve a dolgot,nagyban segítenél,mert hátha valamit kihagytam,s én hibáztam.
  • Condás
    ÉS NAGYON FONTOS: Megnéztem a sima felpatchelt ( 1 patchet raktam fel,mert tudtommal annyi van ) játékot,s az elindult probléma nélkül. Elindította a missziót,nem dobott ki.

Tehát leszűkítette a modra a problémát. Viszont nem vagyok kisegítve,mert csakis kizárólag a mod miatt tettem fel a játékot. Próbáltam windows 7-es kompatibilitási módban futtatni,de sikertelenül.
  • Condás
    Egyszerűen kidob Silent Hunter 5 has stopped working hibaüzenettel. Windows 8-on vagyok. Egy sima küldetést próbáltam elindítani. Nem változtattam a küldetésen. Nem csináltam tutorialt. Mi lehet a gond ? Valamit kihagytam volna ?
  • Condás
    Köszönöm Zorro,ma reggel le is tudtam szedni,s meg is tudtam nézni. Sajnos csak a menüt,mert kidobál a benti rész.

Régebben 3-400 órát töltöttem el az SH szériákkal,de modok nélkül. Azt szeretném kérdezni,h miután kiléptem a telepítésből, a JSGME nevezetű programból, kell még valamit csinálni ? Mert elindítok egy wolf pack missziót,s egyszerűen kidob. Kampányt kell ? Vagy mit kell ebben a modban indítani ?

Természetesen vártam 2-3 percet,s láttam,h telepített minden modot,mert jobb oldalt szépen felsorakozott az a 20-30-40 mod.
  • DonZorro
    Asszem aktiváltam! :)
    Dícsért? Na azért nem annyira jó az mert vannak páran akiknek gond van vele! :( Remélem neked nem lesz baj vele! Majd irj véleményt... ;)
  • Condás
    Kedves Zorro!

Kérlek aktiváld a regisztrációmat,mert nagyon ki szeretném próbálni a rengetegek által dicsért Hunter Packodat!

Előre is köszönöm!
  • LeonSilver
    Nem játszottam a tutorial. És nem igazán fagy. Egyszerűen nem tölti be a mentett állás.
    És sajnos az OH valamelyik összetevője csinálja, mert ha kiszedem az OH-t, akkor betölt rendesen.
    Csak hát anélkül meg....
  • Fürtös
    Nekem is gondom volt vele állandóan fagyott,ezt megcsináltam a fagyások száma jelentősen csökkent,de még mindig kifagy desktopra néha.
    Majd ha rakok fel új windowst nekimegyek mégegyszer,mert egyébként a moddal durva jó lett a játék!
  • Fürtös
    Leon a hunter Pakknál figyelj oda arra,hogy a tutorialt ne játszd végig.
    Az open horizont kiegnek bekavar a tutorial.
    When starting a new campaign using OHII - DO NOT PLAY THE TUTORIAL - you will get a ctd when returing to Kiel at the end of the tut. Select "Skip Tutorial" when starting.
    If you are not getting an option to skip the tutorial when starting a new career, go to DocumentsSH5datacfgCareerHistory.cfg and edit the file with Notepad. Change the following line:

HasCompletedTutorial=false
    with
    HasCompletedTutorial=true
  • Szarka Péter
    Sziasztok!
    A Mare Nostrum nevű kampánynál vagyok. A máltai utánpótlás küldetésben hol találom a két repülőgéphordozót? Már kerestem a kijelölt útvonalon,de idáig még nem találtam meg őket. Tudnátok segíteni? Valami kordináta vagy valami körzetet megadtok,hogy hol keresem? Előre is köszönöm.
  • LeonSilver
    Hát nekem is problémám van. Megvásároltam ezt a csodát. Feltettem, felpeccseltem majd ment fel a HunterPakk 13 ( az előírás szerint!).
    Elindítok egy új hadjáratot. Bóklászok vagy akármi majd mentem az aktuális állást.
    Ha folytatni szeretném vagy visszatölteni, akkor a töltés végén csak a nagy, büdös fekete képernyő van és az ég világon nem történik semmi. Lefagy a játék, de csak a játék. alt+tabra reagál, windows normálisan fut.

A vas alatta nem gyenge, ilyen probléma nem lehet. Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi a bánat lehet??

Leírás:
    Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: AppHangB1
    Alkalmazásnév: sh5.exe
    Alkalmazás verziója: 1.2.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4bce9a96
    Lefagyási aláírás: eef2
    Lefagyás típusa: 2304
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    1. további lefagyási aláírás: eef22062b59224b497836c075da826a0
    2. további lefagyási aláírás: bc63
    3. további lefagyási aláírás: bc632677b91d041fcc99f7bba5e89675
    4. további lefagyási aláírás: eef2
    5. további lefagyási aláírás: eef22062b59224b497836c075da826a0
    6. további lefagyási aláírás: bc63
    7. további lefagyási aláírás: bc632677b91d041fcc99f7bba5e89675

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
    C:Windowssystem32hu-HUerofflps.txt
  • feca1229
    Megoldódott csak várni kellet kb. 5 percet.
    köszönöm.
  • feca1229
    Üdv!
    A mai nap megvettem a Steamen a "Silent Hunter 5: Collector Edition" 14,99Eur-ért. A lényeg az megy minden kivéve Silent hunter 5 nem indul, regelnem kellet UPLAY.com oldalra, de hiba íjeentkezem be a játék előőt erre az oldalra mindig valami cd kulcsot kér, én beírtam a kódot amit adott a Steam de az nem jó neki, volt már valakinek ilyen problémája? Remélem érthetően adtam elő a problémámat.
  • Karabiner
    A steam verzióról érdemes annyit tudni egyes módokat nem lehet használni vele. Egyébként semmi gyakorlati különösség nincsen a festéseket utólag is belehet szerezni.
  • a.carkey
    CE:
    "Includes three famous non-playable U-Boats, four famous Allied ships, and the Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic Official Guide"

Gold Edition:
    "Includes three famous non-playable historical U-Boats:

U-99 (type VIIB) – submarine of U-boat ace Otto Kretschmer
    U-30 (type VIIA) – submarine of U-boat ace Fritz Lemp
    U-552 (type VIIC) – submarine of U-boat ace Erich Topp
    Includes four famous Allied ships:

HMS Duke of York (King George V battleship class) – the ship responsible for sinking the German battlecruiser Scharnhorst and carrying Churchill to America in one occasion.
    HMS Walker (V&W destroyer class) – ship commanded by Donald Macintyre during the battle for convoy HX112 which led to the capture of top U-boat ace Otto Krestschmer (U-99) and death of U-boat ace Joachim Shepke (U-100)
    HMS Stork (Black Swan sloop class) –flagship of the famous commander Walker, leading the 2nd Support Group flotilla assigned to U-boat hunting
    HMS Suffolk (Kent cruiser class) –famous British cruiser involved in the battle of Norway and the sinking of the German battleship Bismarck
    Includes The Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic Official Guide:

110-page PDF guide detailing the crew, submarines, ships, and weapons of Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic."

Szerintem, a kettő ua.
  • Muki100
    Nem ismerem a részleteket, de szerintem 25 euró pluszt biztos nem ér meg, már a játék önmagában sem.
  • Attiska
    Sziasztok,

Gondolkodom, hogy megvszem a játékot. A Steam-en van a Collector's Edition 35 Euro-ért, a GMG-n a Gold 10-ért. Sajnos nem derül ki, hogy a Steam-es mennyivel több (nyilván a fémdoboz nem jár hozzá). Van valakinek ebben tapasztalata?
  • DonZorro
    KÖSZI
  • Fürtös
    Semmi gond,én köszönöm a munkát amit beletettél.
    Majd szép lassan rájvök melyik mod akad össze. Ha megvan majd jelzem itt is.
  • DonZorro
    Sajnálom Fürtös. :(
    "Csak" 3 gépen teszteltem le a hadjáratot, ott nem volt gond.
    Végig ment az első küldi után is...

Gramofont nem is néztem. Köszi h szóltál!
    Majd a köviben javítom! :)
  • Fürtös
    Holnap megpróbálom csak az open horizonttal +TDC és meglátom mi lesz.
  • Fürtös
    Teljesen leszedtem, ujraraktam,patch 1.2 re és rá a modpack.
    Fut gyönyörűen de amint az első küldi végén be akartam dokkolni Kielbe és odaértem az öbölhöz kidobott desktopra.aztán pedig ugyanúgy random kidobál.
    Leszedtem az egészet még egyszer és ujraraktam de ugyanaz...
    Apró észrevétel még: a Gramofon nem müködik,mindig ugyanazt játsza és időgyorsításnál beakad.
    Random desktopra dobás tapasztaltam még néha mikor különböző report képernyőket akartam megnyitni.
  • DonZorro
    Igazán nincs mit! Szólj ha valami gond van vele... :$
  • Fürtös
    Nem gond csak a 2. küldetésnél járok.
    Köszönet a modpack-ért
  • DonZorro
    Az úgy nem megy! Ha felteszed a sima játékot, 1.2 peccset, packot, mindent elölről kell kezdeni... :$
  • Fürtös
    Don, próbálgatom a modot de sajnos tök random módon kilép a desktopra.
    Létazhet,hogy a mentett állás a gond? Alap játékmentést folytatnék a modolt változattal.
  • beci43
    Előre is köszönöm.
  • DonZorro
    Igen. Aktivalom amint tudom... :)
  • beci43
    Szia,regisztráltam az oldaladon,gondolom csak úgy tudom letölteni majd.
  • DonZorro
    Egészségedre... ;)
  • beci43
    Danke schön!
  • DonZorro
    Elkészült a HUNter_Pack_v13!!!

LINK
  • Karabiner
    Válasz a listában
  • Joybull
    Sziasztok, ha még emlékszik valaki leírhatná hogy lehet costum nehézségen játszani. Mikor beállítom az új játék kezdésénél nincs lehetőség a costum választásra, csak easy, mediom, hihg, és realism van.
    valaki ha emlékszik még rá segíthetne.
  • bettly
    Koszonom , most mar rendben van
  • Karabiner
    Üdv!
    A silenthunter.hu oldalon minden részletet megtalálsz két módról plusz mind a kettőhöz késztetünk magyarítást is. A két módot egyébként kombinálva szoktuk használni, mert az egyik a kezelőfelületet módolja a másik a kampány menetét.
  • bettly
    Szevasztok,remelem a legjobbakat hogy nem kihalt a forum,egy kis segitseget kernek.... ket mod kozul szeretmek vallasztani a News ULS TDC The Dark Wraith 6.9.0 vagy a Open Horizons II ful v2 ,van magyarositasuk is,vagy van esetleg jobb is ,,en meg uj vagyok e teren ,nagyon szepen koszonom
  • trens
    én sem tudom kitenni az ügynököt.

Valaki segítene?