Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sracok mit ajanlotok, ha csatahajokat szeretnek iranyitani? SH3-at vagy SH4-et vegyem meg? Grafika is fontos szempont nalam. Modokkal jatszanek termeszetesen.
Egy tippet adnek azoknak, akik CTD-t kapnak: ne vegyek fel a sebesseget 256-nal nagyobbra, portban pedig 64-nel nagyobbra. Olvastam,h a modokkal nem kompatibilis ez, valamint az ezt meghalado jateksebesseg.
A micro-stuttering megoldódott egy kompatibilitás XP3, run as admin kombóval.
Annyi szarakodás van ezzel a nyamvadt játékkal,h már a tököm ki van vele. JÓ lenne meg minden,de ez a mikroszaggatás megõrjít,csak akkor van,amikor a felszínen vagyunk,de akkor teljesen tönkreteszi a játékélményt. POnt annyira szaggat be,h zavarjon mint az állat.
Zorro bocsánat,de h a fenébe lehet kivenni ezt az ótvar gané vizet ??? Olyanná változtatta valamelyik mod a vizet,mint kb 10-15 éve volt a játékoknál. Az alapjátékban viszont gyönyörû. S valamiért szaggat is a víz miatt. Egyszer mérgemben meg uninstalláció elõtt kivettem az összes vízzel kapcsolatos modot,s úgy nem szaggatott be,ilyen mikroszaggatásokkal,de nem tudom,h melyik volt pontosan.
Kampányban van valamilyen sandbox-mod ebben a modpackban ? Mert sajnos hiába nézem az összetételét,nem mond egyik neve sem semmit.

Kampányban átlehet ugrani az elsõ küldetést ? Vagy az nem a tutorial ?

Bocsánat a sok kérdésért,de nagyon bejön a mod,s szeretném minél inkább kihasználni a lehetõségeit,s sajnos amiért nem ismerem a mod tartalmát,ezért nem is tudom milyen lehetõségek rejlenek benne.
DonZorro
Csinálhatsz küldiket is de a kampány is jó! kinek mi tetszik... :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Hogy érdemes ezt a modpacket játszani Zorro ? Kampányban elkezdeni,vagy küldetéseket csinálni ?
DonZorro
Na viszont ha jól sejtem neked nem eredeti van és mégis megy minden? Érdekes... :$

Na megoldódott a probléma. Nagyon tetszik a mod. Bár nekem a víz furcsán hat,de nem rossz. Még tapasztalom a mod újításait. Olvastam,h volt aki tapasztalt mikroszaggatásokat. Nekem is elõjött,de egyelõre még nem tudtam vele megbirkózni. A gépem bõven jó hozzá,sõt...
Kicsit visszább olvastam, s látom, h 1.2-es patchrõl van szó, holott nekem csak 1.1 van. Nem is tudok 1.2-rõl. Hacsak nem az a nem hivatalos lenne az. Majd megpróbálom akkor azzal.
Még talán azt lehagytam,h teljesen pontosan akkor dob ki,miután betöltött,de még nem jelenik meg a kép,de jó 2 percet töltött a misszió. Próbáltam kampányban is,de ugyanez.
Az gond,h a JSGME-ben néhány halványszürke,néhány mod pedig sötétszürke,vagy talán fekete a jobb oldalon ? Bár nem hiszem,h ez a probléma,de nem tudom,h mire kellene gyanakodnom. Zorro,ha esetleg leírnád a játék telepítésétõl kezdve a dolgot,nagyban segítenél,mert hátha valamit kihagytam,s én hibáztam.
ÉS NAGYON FONTOS: Megnéztem a sima felpatchelt ( 1 patchet raktam fel,mert tudtommal annyi van ) játékot,s az elindult probléma nélkül. Elindította a missziót,nem dobott ki.

Tehát leszûkítette a modra a problémát. Viszont nem vagyok kisegítve,mert csakis kizárólag a mod miatt tettem fel a játékot. Próbáltam windows 7-es kompatibilitási módban futtatni,de sikertelenül.
Egyszerûen kidob Silent Hunter 5 has stopped working hibaüzenettel. Windows 8-on vagyok. Egy sima küldetést próbáltam elindítani. Nem változtattam a küldetésen. Nem csináltam tutorialt. Mi lehet a gond ? Valamit kihagytam volna ?
Köszönöm Zorro,ma reggel le is tudtam szedni,s meg is tudtam nézni. Sajnos csak a menüt,mert kidobál a benti rész.

Régebben 3-400 órát töltöttem el az SH szériákkal,de modok nélkül. Azt szeretném kérdezni,h miután kiléptem a telepítésbõl, a JSGME nevezetû programból, kell még valamit csinálni ? Mert elindítok egy wolf pack missziót,s egyszerûen kidob. Kampányt kell ? Vagy mit kell ebben a modban indítani ?

Természetesen vártam 2-3 percet,s láttam,h telepített minden modot,mert jobb oldalt szépen felsorakozott az a 20-30-40 mod.
DonZorro
Asszem aktiváltam! 😊
Dícsért? Na azért nem annyira jó az mert vannak páran akiknek gond van vele! 😞 Remélem neked nem lesz baj vele! Majd irj véleményt... 😉

Kedves Zorro!

Kérlek aktiváld a regisztrációmat,mert nagyon ki szeretném próbálni a rengetegek által dicsért Hunter Packodat!

Elõre is köszönöm!
LeonSilver
Nem játszottam a tutorial. És nem igazán fagy. Egyszerûen nem tölti be a mentett állás.
És sajnos az OH valamelyik összetevõje csinálja, mert ha kiszedem az OH-t, akkor betölt rendesen.
Csak hát anélkül meg....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem is gondom volt vele állandóan fagyott,ezt megcsináltam a fagyások száma jelentõsen csökkent,de még mindig kifagy desktopra néha.
Majd ha rakok fel új windowst nekimegyek mégegyszer,mert egyébként a moddal durva jó lett a játék!

A Béna.

Leon a hunter Pakknál figyelj oda arra,hogy a tutorialt ne játszd végig.
Az open horizont kiegnek bekavar a tutorial.
When starting a new campaign using OHII - DO NOT PLAY THE TUTORIAL - you will get a ctd when returing to Kiel at the end of the tut. Select "Skip Tutorial" when starting.
If you are not getting an option to skip the tutorial when starting a new career, go to DocumentsSH5datacfgCareerHistory.cfg and edit the file with Notepad. Change the following line:

HasCompletedTutorial=false
with
HasCompletedTutorial=true

A Béna.

Sziasztok!
A Mare Nostrum nevû kampánynál vagyok. A máltai utánpótlás küldetésben hol találom a két repülõgéphordozót? Már kerestem a kijelölt útvonalon,de idáig még nem találtam meg õket. Tudnátok segíteni? Valami kordináta vagy valami körzetet megadtok,hogy hol keresem? Elõre is köszönöm.
LeonSilver
Hát nekem is problémám van. Megvásároltam ezt a csodát. Feltettem, felpeccseltem majd ment fel a HunterPakk 13 ( az elõírás szerint!).
Elindítok egy új hadjáratot. Bóklászok vagy akármi majd mentem az aktuális állást.
Ha folytatni szeretném vagy visszatölteni, akkor a töltés végén csak a nagy, büdös fekete képernyõ van és az ég világon nem történik semmi. Lefagy a játék, de csak a játék. alt+tabra reagál, windows normálisan fut.

A vas alatta nem gyenge, ilyen probléma nem lehet. Nincs valakinek valami ötlete, hogy mi a bánat lehet??

Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: sh5.exe
Alkalmazás verziója: 1.2.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4bce9a96
Lefagyási aláírás: eef2
Lefagyás típusa: 2304
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: eef22062b59224b497836c075da826a0
2. további lefagyási aláírás: bc63
3. további lefagyási aláírás: bc632677b91d041fcc99f7bba5e89675
4. további lefagyási aláírás: eef2
5. további lefagyási aláírás: eef22062b59224b497836c075da826a0
6. további lefagyási aláírás: bc63
7. további lefagyási aláírás: bc632677b91d041fcc99f7bba5e89675

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhetõ el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:Windowssystem32hu-HUerofflps.txt

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megoldódott csak várni kellet kb. 5 percet.
köszönöm.

Üdv!
A mai nap megvettem a Steamen a "Silent Hunter 5: Collector Edition" 14,99Eur-ért. A lényeg az megy minden kivéve Silent hunter 5 nem indul, regelnem kellet UPLAY.com oldalra, de hiba íjeentkezem be a játék elõõt erre az oldalra mindig valami cd kulcsot kér, én beírtam a kódot amit adott a Steam de az nem jó neki, volt már valakinek ilyen problémája? Remélem érthetõen adtam elõ a problémámat.

A steam verzióról érdemes annyit tudni egyes módokat nem lehet használni vele. Egyébként semmi gyakorlati különösség nincsen a festéseket utólag is belehet szerezni.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

a.carkey
CE:
"Includes three famous non-playable U-Boats, four famous Allied ships, and the Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic Official Guide"

Gold Edition:
"Includes three famous non-playable historical U-Boats:

U-99 (type VII😎 – submarine of U-boat ace Otto Kretschmer
U-30 (type VIIA) – submarine of U-boat ace Fritz Lemp
U-552 (type VIIC) – submarine of U-boat ace Erich Topp
Includes four famous Allied ships:

HMS Duke of York (King George V battleship class) – the ship responsible for sinking the German battlecruiser Scharnhorst and carrying Churchill to America in one occasion.
HMS Walker (V&W destroyer class) – ship commanded by Donald Macintyre during the battle for convoy HX112 which led to the capture of top U-boat ace Otto Krestschmer (U-99) and death of U-boat ace Joachim Shepke (U-100)
HMS Stork (Black Swan sloop class) –flagship of the famous commander Walker, leading the 2nd Support Group flotilla assigned to U-boat hunting
HMS Suffolk (Kent cruiser class) –famous British cruiser involved in the battle of Norway and the sinking of the German battleship Bismarck
Includes The Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic Official Guide:

110-page PDF guide detailing the crew, submarines, ships, and weapons of Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic."

Szerintem, a kettõ ua.

A medve nem játék.

Muki100
Nem ismerem a részleteket, de szerintem 25 euró pluszt biztos nem ér meg, már a játék önmagában sem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok,

Gondolkodom, hogy megvszem a játékot. A Steam-en van a Collector's Edition 35 Euro-ért, a GMG-n a Gold 10-ért. Sajnos nem derül ki, hogy a Steam-es mennyivel több (nyilván a fémdoboz nem jár hozzá). Van valakinek ebben tapasztalata?

DonZorro
KÖSZI

Semmi gond,én köszönöm a munkát amit beletettél<#worship>.
Majd szép lassan rájvök melyik mod akad össze. Ha megvan majd jelzem itt is.

A Béna.

DonZorro
Sajnálom Fürtös. 😞
"Csak" 3 gépen teszteltem le a hadjáratot, ott nem volt gond.
Végig ment az elsõ küldi után is...

Gramofont nem is néztem. Köszi h szóltál!
Majd a köviben javítom! 😊

Holnap megpróbálom csak az open horizonttal +TDC és meglátom mi lesz.

A Béna.

Teljesen leszedtem, ujraraktam,patch 1.2 re és rá a modpack.
Fut gyönyörûen de amint az elsõ küldi végén be akartam dokkolni Kielbe és odaértem az öbölhöz kidobott desktopra<#rinya>.aztán pedig ugyanúgy random kidobál.
Leszedtem az egészet még egyszer és ujraraktam de ugyanaz...
Apró észrevétel még: a Gramofon nem müködik,mindig ugyanazt játsza és idõgyorsításnál beakad.
Random desktopra dobás tapasztaltam még néha mikor különbözõ report képernyõket akartam megnyitni.

A Béna.

DonZorro
Igazán nincs mit! Szólj ha valami gond van vele... :$

Nem gond csak a 2. küldetésnél járok.
Köszönet a modpack-ért<#worship>

A Béna.

DonZorro
Az úgy nem megy! Ha felteszed a sima játékot, 1.2 peccset, packot, mindent elölrõl kell kezdeni... :$

Don, próbálgatom a modot de sajnos tök random módon kilép a desktopra.
Létazhet,hogy a mentett állás a gond? Alap játékmentést folytatnék a modolt változattal.

A Béna.

Elõre is köszönöm.

Ka-50

DonZorro
Igen. Aktivalom amint tudom... 😊

Szia,regisztráltam az oldaladon,gondolom csak úgy tudom letölteni majd.

Ka-50

DonZorro
Egészségedre... 😉

Danke schön!<#worship>

Ka-50

DonZorro
Elkészült a HUNter_Pack_v13!!!

LINK

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok, ha még emlékszik valaki leírhatná hogy lehet costum nehézségen játszani. Mikor beállítom az új játék kezdésénél nincs lehetõség a costum választásra, csak easy, mediom, hihg, és realism van.
valaki ha emlékszik még rá segíthetne.

Koszonom , most mar rendben van
Üdv!
A silenthunter.hu oldalon minden részletet megtalálsz két módról plusz mind a kettõhöz késztetünk magyarítást is. A két módot egyébként kombinálva szoktuk használni, mert az egyik a kezelõfelületet módolja a másik a kampány menetét.

Szevasztok,remelem a legjobbakat hogy nem kihalt a forum,egy kis segitseget kernek.... ket mod kozul szeretmek vallasztani a News ULS TDC The Dark Wraith 6.9.0 vagy a Open Horizons II ful v2 ,van magyarositasuk is,vagy van esetleg jobb is ,,en meg uj vagyok e teren ,nagyon szepen koszonom
én sem tudom kitenni az ügynököt.

Valaki segítene?