2454
Silent Hunter 5
-
mk452001 #694 Én is tört verzióval nyomulok, mégis látom az 50, a 100 ezer tonnás, illetve az 5 hajó+ 1 anyahajó elsűlyesztéses küldit.
Vagy ez mind az első küldetés részei? -
mk452001 #693 Üdv crossy!
Úgy kaptam új hajót (sztem), hogy már a 120 ezer tonnán is túl vagyok és rang szerint már Ace kategóriába tartozom.
Amikor egy alkalommal visszatértem a bázisra, bejött egy ablak, hogy átvezényeltek egy új hajóra és ezt válalom-e. -
Wittmann13 #692 Hát gyerekek ez az sh5 rakás sz@r!
Azon kívűl,h szebb a grafikája,meg lehet kolbászolni a hajón,nem nagyon tudok rá más pozitívumot mondani!
Meglátszik,hogy románok csinálták... -
Karabiner #691 A tört verzió hibája ezért nem adja föl a következő küldetés csak hajózni lehet a vakvilágba. -
#690 Oh, kösz. Akkor csak kihagyom a tutorialt, és okés? Ez már egy fokkal jobban hangzik. -
Styler #689 Szia!
A problémán ugyanez mint neked. Hogy miért van azt nem tudom. De kipróbáltam úgy, hogy a kapitánynak nem módosítom a nevét és átugrom a a tutorial részt. Akkor megint odamentem ahhoz a tiszthez, missiot végighallgattam és lám a bal felső sarokba, ahol offensiv of poland felirat van megjelent még 3 küldetés. Egy 100.000 és egy 50.000 tonnás süllyesztési limites. Meg egy lengyelorszákból evakuáló hajó csoport elsüllyesztése. Itt lehetne kiválasztani a küldetést.
De ha tutorialt lejátszod megint nem müködik. Mert nem ajánlja fel a küldetéseket. Nem tudom miért, valakinek valami ötlet? Vagy itt senki nem tutorialozott? -
#688 Igen, tört.
De arra válaszoljatok már kérlek, egyértelműen, hogy hogy _kéne_ kinéznie a küldetésnek?
Odamegyek a kapitányhoz, ráklikkelek.
Elmeséli a szitut, meg nézem a térképet, hogy Lengyelországba mennek befelé a tankok. Végigmegy a videó.
Semmi mást nem tudok csinálni, csak a jobb felső sarkában lévő X-szel becsukni a térképet.
Utána ráklikkelek a kapitányra megint. (Egyébként nem kéne neki az U-122-esét kommandíroznia? Mi a francot keres még a dokkban?)
Mondom neki, hogy megyek őrjáratra. A program visszakérdez, hogy nem fogadtam el küldetést, biztosan ki akarok futni? Ha nemet nyomok, visszatesz a dokkba, ha igent, akkor kienged a világba.
_Hol_ tér el az eredeti ettől? A küldetést leíró videó végén van valami küldetés választás, vagy mi?
Egyébként meg amiket írtok róla... hát nem tervezem a megvásárlását. Tényleg túl árkád. SH3-at láttam utoljára, az tényleg sokkal inkább szimulátor volt, mint ez. Visszasírom a torpedóvezérlést, számomra az volt a legfílingesebb része a játéknak. Másik fele, amit nehezen tudok megbocsájtani, hogy a belső részen FPS módban mászkálásnál nem lehet beállítani invert mouse-t. -
#687 Nah Karabiner segített.Eddig jó!
Ahogy nézegettem és Karabinerrel beszéltem,van ebben is manuális célzás mint a többi részben!
Mentem melóba.
Jó merülést mindenkinek! -
crossy104 #686 Nálam nincs gond, tudok játszani. -
U995 #685 -
Tanács: aki volt olyan hxxxe,h megvette, irány a fogyasztóvédelem. Kártérítési kérelem. Munkanapok pénzre váltott értéke, amikor elment szabira, hogy játszhasson vele. Szorozva annyival, ahány munkanapot érint + szorozva az érintett felhasználók számával világszerte. Most gyönyörű nagy brokit lehet az Ubi szájába adni a DRM kedvességéért. -
Karabiner #683 Törtel üzemelsz? Mert akkor azért nem kapsz második küldetést. -
#682 Írja már légyszi valaki le szájbarágósan hogyan kell megcsinálni ezt a modos telepítést.Jsgme-t hova telepitsem,aztán hova mit rakjak?Karabiner tegnap magyarázta de,nekem nem látta azután sem. -
zoltang #681 Ha ha...
Leálltak a Ubisoft DRM szerverek -
#680 De nem ír ám semmi feladatot... Csak úgy lehet menni a semmibe, pusztítani amit jól esik. Az úgy normális? Kb '39 novemberig játszottam, és még mindig nem volt semmi feladat. Elpusztítottam vagy 60ezer tonnányi kereskedőt meg vagy 6-8 hadihajót két őrjáratból, de igazából semmi súlya a dolognak.
Szal a kérdésem az lenne, hogy az a bug, hogy kiírja, hogy nem választottam küldetést, vagy az a bug, hogy nem is ad küldetést? Mert első esetben leszarom, rá tudok klikkelni, hogy "kabbe, leszarom", de ha nem is fog adni küldetéseket soha, akkor nem vergődök vele...
Az egyébként mennyire reális, hogy a kikötőknek az égvilágon semmilyen védelmük nincs? Pöttyet vicces, hogy beúszok az ellenséges dokkok közé, és halálos nyugalommal szét88asozom a lehorgonyzott hajókat... -
#679 Nem tudom, nekem működik simán... -
#678 3/4 8-kor már kopogtatott a futár a játékkal az ajtómon.
Most raktam föl.Viszont ez a old styles controlsal ugyan az a bajom mint a törtnél,hogy nem látja.Ötlet? -
crossy104 #677 Ez egy hiba! Inditsd el, ne törödj mit mond.Klikkelj nyugodtan a küldi inditásra. -
#676 + #669
Mindennek, aminek kezdete van, van vége is...
Mély tisztelet és köszönet az eddigi munkájukért!
-
#675 [URL=http://www.subsim.com/radioroom/showpost.php?p=1293788&postcount=1]SH5 "Old Style Controls"[/URL] -
Styler #674 Sziasztok!
Tutorial után az első küldetésnél akadtam el. Ahogy el akarom indítani az első mission-t rákérdez, hogy biztos el akarok indulni kiválasztott küldetés nélkül. Ha igenre megyek nincs semmilyen küldetésem. Mindent átnéztem de nem jutottam semmire. Please help. -
crossy104 #673 Ha megvan a kitűzött cél, akkor küldj jelentéseket.Helyzetjelentést. -
crossy104 #672 Hogyan kaptál új hajót? -
mk452001 #671 Bocsi ezért a nagy fehér izéért -
mk452001 #670 Üdv fiúk!
Már egész jól haladok. Kaptam egy új hajót is, meg kicsit be is festettem
csak az a baj, hogy sehogy sem tudom megcsinálni a küldetéseket.
Pl. ahol 50 ezer tonnát kéne elsűlyesztenem, ott már legalább a dupláján túl vagyok, de semmi eredmény -
#669 Nézz fel a hivatalos oldalukra ott írják. -
#668 Ugye ezt a kérdést nem komolyan tetted fel?? -
runi 2 #667 Sziasztok!A játék ahogy most nekem fenn van egy rakás kavarodás,az sh3GWX módokat ha felülírom az sh5-re menni fog?Most navigáció,mélységmérő nuku.Az irányítás katasztrofális. -
Karabiner #666 kampányban állítólag van után pótlás a tengeren, addig még nem jutottam
viharban? szokás szerint át kel írni a konfigurációban -
crossy104 #665 Lövésem sincs.Majd most kezdem először.Karabiner a profi, és a házigazda. -
U995 #664 De jó nektek, hogy tudjátok nyomni már.
Multi milyen?
Igaz, hogy van utánpótlásra lehetőség, ún. fejőstehén féle tengó?
Viharban lehet használni a fedélzeti ágyukat? -
crossy104 #663 Szia! Fél hétkor ott leszek.Köszi!Más. Megkaptam a második küldit, ami Brémából indul, és 5 bármilyen hajót, vagy egy anyahajót kell a tenger fenekére küldeni. -
Karabiner #662 Ma vasárnap multi!! Este 6-7 közt gyülekező a TeamSpeak-ken. Aki jönne de még nem tudja az adatokat szóljon! -
crossy104 #661 Ha letérsz az kijelölt útvonalról, akkor sehogy.Újra kell tervezni, mivel anno a navigátor is igy csinálta./ ez volt a fejlesztők válasza/ -
crossy104 #660 Vagy az egész lapot, vagy ami kell kijelölöd, és jobb klikk translate. -
RaKmaTakaTa #659 Útvonalra visszatérni alapból nem tudsz, csak ha letöltesz egy mod-ot a subsim-ről, amihez van is link a #627 üzenetben,
vagy beleszerkesztesz egy új bill. parancsot a ..\data\cfg\Commands.cfg fájlba.
(Keresd meg a [Cmd253] sort és az MnID=0x3F060004 után egy új sorba szúrd be a következőt:
Key0=0x52,c,"CTRL+R"
Ezután értelemszerűen ctrl+r megnyomása után vissza fog térni a beállított útvonalra.)
A kérdéses résznek szerkesztés után valahogy így kell kinéznie:
[Cmd253]
Name=Return_to_course
Contexts=1
MnID=0x3F060004
Key0=0x52,c,"CTRL+R"
HasDelayedExecution=Yes
CommandClass=Course
Sound_0=ELO_Navig,MC_CR_NAV_16
-
crossy104 #658 Tedd fel a Mozilla Firefox-ot, és tedd fel hozzá bővitménynek a Babelfish progit.Mindent lefordit. -
mk452001 #657 Szép napot mindenkinek!
Nagynehezen el tudtam kezdeni az első küldetést és az 50 ezresnek kb. a felénél járok. A statisztikám is egész jó volt, amíg nem találkoztam egy konvojjal (természetesen a rombolóval próbálkoztam).
Szerencsére a helgolandi támaszpont viszonylag közel van, így az utánpótlás is gyorsan megoldható.
Összesen annyi kérdésem lenne, hogy rádión mikor lehet utánpótlást kérni, mert eddig mindíg elutasították, illetve hogy ha a beállított útvonalról letérsz, akkor hogy lehet visszaküldeni a tengót?
Előre köszi -
#656 Közben rájöttem.Azért köszi!
crossy104 angolul van úgyhogy én kihagyom.Pocsék az angolom.Majd szerintem ti ajánlotok sok modot a későbbiekben azokat ami szinpatikus lesz kipróbálom.
Amúgy ahogy olvasom a küldiket miket írtok eléggé összecsapottnak tűnik.A 4. részt csak kipróbáltam(nem tetszett az amcsik miatt) és ott jópofa küldik voltak.Itt meg csak mennyé és süllyesz el lehetetlen tonnaszámokat.A 2-ben legalább elérhatő tonnák voltak de,itt.Reméljük a modok sokat dobnak majd rajta.
Ez a fejlődési rendszer meg elsőre tetszik nekem.
Alarm üvöltést akarok vészmerülésnél! -
crossy104 #655 Itt nézz körül.
http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=163208&page=3