Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah szóval én azt olvastam a gamestaron,hogy jön hozzán CE verzió.Azt is terveztem,hogy megveszem ebbe.Most viszont amiket írkáltok ez elvette a kedvemet tõle.
Amúgy a vaterán lehet kapni az SH3-at.3400ft de,licites.Tesz veszt nem néztem.Mondjuk én még megvettem mikor megjelent.
A 2. részt 1 hónapja vettem meg eredeti német dobozos kiadásban a vaterán.Eddig csak gagyi mûanyag tokosban volt meg,és az is a háború vége felé kifagyott mindig.eredeti aztán hibás a játék.
Visszatérve az 5-re,hát tényleg megondolom a megvételét.Ezt megint hamar piacra akarják dobni.Ebbõl csak baj lesz.Ráadásúl ez a védelem.Ugyan ez van a Blood Bowl játékkal is.Ha játszani akarsz akkor csak úgy tudsz ha van interneted.Szemétség!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Class: Nelson class
Type: Battleship
Nation: British
Appearance: 1927
Main Guns: 9 × BL 16 inch Mk.I guns (3×3)
Sec Guns: 12 × BL 6 inch Mk XXII guns (6×2)
Torpedoes: 2 × 24.5-inch (622 mm) torpedo tubes Mk.I
"Armor: Belt: 14"", 9–13"" closing bulkheads
Middle deck: 6.25"" over magazines, 3"" over machinery spaces
Lower deck:6.25 "" over steering gear
Bulkheads : 1.5"" longitudinals
Conning tower : 13.5"" sides, 7.5"" roof, 6"" communication tube
Director control tower : 6"" sides, 4"" roof"
Max Speed: 23kts
Length: 216 m
Draught: 9 m
Width (beam): 32 m
Tonnage: 33950
4:55-tõl kezdõdik az SH
Egyre jobban bejön ez a játék. Nagyon tetszik. Már nem is bánom a 43. Mostmár csak a VII és a DRM a baja.
Ez a netes dolog nagyon rossz lesz...
A multihoz való de nem a sima játékhoz, hát ilyenrõl nem hallottam még...
Offline = személyes, magánszféra
Ha az óvszer példámmal nehezebb sorsközösséget vállalni, akkor íme egy kézzelfoghatóbb:
Mit szólsz ahhoz, ha villamoson felszáll 4 idegen ember és együtt utazik veled?
És mit szólsz ahhoz, ha ua. a 4 ember az autódba ugyanígy száll be miközben te a piros lámpánál várod a zöldet?
A legtöbben megkérnék õket, hogy szálljanak ki, mert ez az õ autójuk. Ha erõltetnék 4-en dolgot, akkor a legtöbben más eszközökhöz folyamodnának. Na, ezt hallod, világszerte. 😊
Az offline server kapcsolat ezen felül jónéhány sebbõl vérzik még + az õ érvük is, hogy ez védelem. Ez nem védelem. Ez erõszakos magánszférába való behatolási kísérlet és kontroll. Akkor játszol, amikor és ahol õk úgy akarják.
Ez az ami a tömegeknek nem annyira szimpatikus. Ez nem World of Warcraft. Ez Silent Hunter.
A Toyota is rajta van, hogy a hosszú évek során gondosan kialakított megbízható autókat imázsukat tönkretegyék a várhatóan 1.1 millió beragadt gázpedálos autójuk visszahívásával. Az UBI-nak még van egy kis ideje, hogy helyrehozza ezt a kis fiaskót.
Captain Sonar 2024 Remake
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
ha feltudják törni akkor én sem veszem meg, pedig megakartam a gyüjtõit...
Az igazi probléma az, hogy nem DRM-mod egy online játékot .... nos, tudod, de ez egy hulladék teljes idejét, így felejtsd el minden mods érkezõ vagy itt, vagy subsim. Most of the subsim modders have already stated that they are not purchasing the game. A legtöbb subsim modders már kijelentette, hogy nem vásárolnak a játékot. Unlikely there will be JSGME access with it either. Valószínûleg nem lesz JSGME hozzáférést vele sem.
81% és növekszik akik nem veszik meg ilyen netes szarakodás miatt a játékot.
A kezdeti lehangolódás után egyre jobban bejön a dolog.<#nevetes1>#nevetes1>
Aki nagyon ráér, nincs kedve lefordítani az alábbi linknél, hogy a tiszteink mit tudnak, és miben lesznek jóóók???<#wave>#wave><#wave>#wave><#phone>#phone><#phone>#phone>
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A subsim fórum SH5 topikjának csak az elsõ oldalán vagyon 12 téma, ami a DRM-rõl szól és nem igazán pozitív kontextusban.
Fizetek érte, megveszem, de az UBI ne akarjon már minden alkalommal a <#gunyos1>#gunyos1>-embe lógni, ha én offlány akarok játszani.
Értem én, hogy védeni akarják a saját fejlesztésüket és persze kell egy védelmi rendszer, de ehhez miért kell nekem folyamatos UBI kontroll alatt lenni, pláne offline esetén?
Miért ne lehetne egy idõsávos log-in kontrollt inkább kialakítani? Hetente, 2 hetente,havonta tökmindegy a játék indításakor bejelentkezni a szerverükre, ott kiderül, hogy legális és lecsatlakozni, majd vígan játszani a következõ kontroll idõpontig, de ne minden alkalommal és ne folyamatosan.
Mi lesz a következõ lépés? Kibocsátanak egy UBI-óvszert, amivel nekem is és a csajnak is jobb és minden alkalommal csak szerver kapcsolattal együtt ..ghatom a világhálón?
Hát a jó édes Geronazzo Mária csókolgassa õket minden reggel ébredéskor!
Ha kitalálnak egy felhasználó barátabb védelmi rendszert, mert kell, persze, hogy kell, akkor megveszem, addig meg kenjék a hajukra a DRMjüket.
http://www.youtube.com/watch?v=UZm47SrmuwM
Captain Sonar 2024 Remake
Aki játszani akar vele annak meg kell vennie a játékot és a Blood Steve szintû emberek inkább kihagyják.Ez mindenképpen jó!<#bee1>#bee1>
Egyébként pedig a cég ( neoqb ) maximálisan figyelembe veszi a fizetõ felhasználók igényeit ( amennyire lehetséges ), észrevételeit, javaslatait a peccsek készítésénél.Komoylan mondom, hogy példás a kapcsolat a felhasználókkal!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"