Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen szoktam hordani<#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

PanzerWolf
Megvan még neked Karabiner ez?
Póló
Nekem még igen.<#nyes>

PanzerWolf
crossy104:Köszi az infót!
Tényleg ez az 576 egy rakás...pedig a legrégebbi cég(ek) egyike.Nálunk is csak ez van,meg a Medi Markt.Mondjuk haver MM-be dolgozik és mondta,hogy már rendelt SH5-öt.Miattam!<#nyes>Mondtam nekem CE kell,simát csak végszükségbe tervezek venni.
Érdekességnek itt van egy régi oldalunk:
Silent HUNter Hungarian Fan Club

Én simát veszek, mert ha mennem kell érte, akkor kb. 6000 Ft-ért kell tankolnom.<#szomoru1>

Ha péntekig nem lesz fent a neten, akkor péntek reggel megveszem.Ha igen, akkor megrendelem, mert akkor már nem sürgõs.A lényeg, hogy pénteken legkésõbb délelõtt mindenképpen a gépemen legyen.Tovább már nem akarok várni.

Akkor elég lesz a sima, térképet sztem a sima is fog tartalmazni, ha meg nem 1-2nap és úgy is lesz neten fennt.
Csak skin.Ott a fémdobozt,plusz dvd-t és a térképet veszed meg.

*festés
576 egy vicc, amúgy is drágák.

AN-TEC-nél remélem lesz CE.

Olvastam, hogy a CE-ben +7skin lesz, de ez csak tengó festét, vagy más tengó???<#conf>

Mert ha csak skin, akkor lehet beérem a simával is.
Bocs, hogy ismétlem magam, de nálunk van 576.Voltam náluk, és ott mondták, hogy nincs elõrendelés, játék sem lesz.Nincs a listán, ne is várjam.Vegyem meg máshol.

Azt modták, hogy csütörtökre tudják megmondani, hogy lesz-e.Addigra tudnak pontositani a beszállitóval a CE kérdésben.A szállitmány csütörtökön érkezik.Péntek reggeltõl lehet elvinni.Ha gondolod érdeklõdj náluk.Ja, az 576 nevû selejt cég nem is rendel belõle.

AN-TEC Kft. Címünk: 1135 Budapest, Szent László út 8.

Telefonszámunk:
(+36) 1 431-0707
Fax:
(+36) 1 431-0959
E-mail: [email protected]

PanzerWolf
Most nézem a videjóban,hogy az Aces of the Deep klán még megvan!Jó régóta!
Röhelyes az 576 még mindig!Nem lehet náluk a neten elõrendelni!<#duhos2>

PanzerWolf
Igen hallottam karabiner.<#nyes>
Jópofák a videók,de megcsinálhatták volna,hogy szépen odafordulnak az emberek,és nem egy kattra már arra is néz amerre te vagy.
crossy 104:Azt nem mondták,hogy lesz-e nekik CE?

Most beszéltem le telefonon, péntek reggel mehetek érte.

Állatiak a videók, nagyon komolyak sztem.

Cdgalaxisnál 8.990ft, ha neted rendeled 10% engedmény de 990 a posta, szóval ugyan az.
Az an-tech kft.-nél 7.990ft.
CE kiadást magyar oldalon még nem láttam hogy vásárolható.
Muki100
A védelemnek magának neki fognak esni, mivel olyan nagy nevek is ugyanezt használják mint a Splinter Cell vagy az Assassin's Creed. Az a baj inkább, hogy mivel SH-ból demót nem is lehet csinálni, nehéz kiértékelni hogy megéri-e megvenni vagy nem.
Nekem pl. a 3 jó vétel lett volna, ha jobb gépem van, viszont a 4-ért meg a kiegészítõjéért szerintem kár pénzt adni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Valószínûleg ha lejár a támogatási idõ, kiadnak egy feloldó javítást. De szerintem nem túl drága egy ilyen acunt szerver fõntartása ez nem jár hatalmas adat menyiséggel, sok évig üzemeltethetik. Az SH3 szerverek még mindig mennek például.
crossy104: köszi csak poénkodtam, bár ha dunakeszi vagy budafok közelébe vagy akkor esetleg jó lehet.<#nyes>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Tört mostanában úgysem lesz, mert nem siker játék.

O.K. Hol lax?

Jól gondold meg, hogy megveszed eredetiben... nem biztos, hogy 3-4 év múlva is fogsz tudni játszani vele, mikor leállítják a játékot kiszolgáló szervert...

Hozzál nekem is!<#smile>

Pénteken már ott lehet a cd galaxys-ban?Próbáltam hivni õket, de folyton foglalt.Képtelenség elérni õket.Ha igen akkor péntek reggel ott szobrozok.

http://www.marinesims.de/wbb2/thread.php?threadid=11936
némi videó tanulmányozzátok!<#taps>
Panzer halód? <#wink>

Új vidi: http://www.youtube.com/user/Subsim#p/a/u/0/9vD4MLTm6Uc

Muttley
Biztos is vagyok. 😊) Van még néhány ilyen ország. Ja, Közép-Kelet Európában.
Tõünk nyugatabbra más a mentalitás, hidd el. Na, de mindegy is.
Sh5: jó lesz az! 😄 DRM nélkül biztos.

Just do it :)

PanzerWolf
Nem szeretem ezt a megfogalmazást,hogy "Tipikus magyar módjára közelited".Szerintem más nemzetek nem fogalmaznak így?biztos lehetsz benne,hogy sokan!
Azért nem veszek konzolt mert nem akarok költeni Feleslegesen.Pénzkidobásnak tartom.Konzolon engem nem sok játék érdekel.Sõt,Pc-n is egyre kevesebb(eddig se érdekelt mondjuk sok).Most amit még várok a Mont & Blade warband kieg.Az új Splinter cell talán,de az sem annyira mint régen.Az SH-tól meg megint elment a kedvem kicsit.

Muttley
Tipikus magyar módjára közelíted.
Senkivel nem ba..nak ki. A PC-sekkel miért is kell? Én így mondanám.
Egyébként segíts magadon az Isten is megsegít. 😊) Mi akadályoz abban, hogy vegyél egy konzolt egy tipikus PC upgrade-nek 1/4-e áron?

PanzerWolf
Jah csak a Pc-s játékok,a konzolosok nem?Nah ez a köcsögség!Kicsit kiakadtam most!

Minden Ubisoft játék megkapja az új védelmet! Végleges döntés!
Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic
Assassin's Creed 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Splinter Cell: Conviction
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Ghost Recon

PanzerWolf
Igen nem lenne rossz.

A DRM hivatalos FAQ-jában olvastam
Azért a BF-et, az AVP3-at idõ elõtt feltették.Ezt is feltehetnék, legalább nem kellene egy hetet várni a megvételre.Addig ismerkednék vele, ill. az irányitással stb.Aztán nyugodtabban várnám a postást, és indulhat a karrier.

TitaniumRR
Honnan a forrás?

Captain Sonar 2024 Remake

Lehet majd Kieli csatornán rövidíteni nem kell meg kerülni Dániát<#taps>
Kieli csatorna

Egyébként úgy hallottam, hogy minden DRM-es játékhoz elõre el van készítve egy patch, ami eltávolítja a DRM-et.

Szerintem az UBI érzi a végét. Szerintem õk is jól tudják, hogy ez egy nagyon nagy bukta lesz.
Egy két SUBSIM fórumozónak már megvan a játék. De játszani csak hétfõtõl tudnak vele, mert akkor indulnak a szerverek.
Muttley
Csak halkan szólok:
3 játék van, ami jónak ígérkezik mégis elég necces ÉS még csak február van.
Assassin Creed 2: folyamatos netkapcsolat offlineban is -> Megoldás: Konzolon nincs offlineTERROR!
Metro 2033: Schwarzenegger hardverigény -> Megoldás: Konzolon standard hardverre írják a játékot.
Silent Hunter 5: folyamatos netkapcsolat offlineban is -> Megoldás: Egyelõre nincs. DE lesssssz! UBInak viszont fájni fog!<#hehe>

PanzerWolf
Csak tesznek bele!Az gáz lenne ha nem.Amúgy írják,hogy nem lesz vagy mi?Nem tudok angolul.

TG Gida
Jaja...

Isten áldja a pogányokat!

Már várom! Ideje hogy kint legyen már. <#taps>
Hát akkor a steam elárulta a nagy titkot. <#rinya>

Steam - Available: 3 March 2010

"3rd-party DRM: Ubisoft’s Online Services Platform. Ubisoft requires a permanent Internet connection to play this video game at all times. "

Csak angolul? A német nyelv???

http://www.subsim.com

Akkor még 8000 voolt amikor én vettem😊
samsung123

ilyen jenez lesz az 5-ben hogy jégtáblák alatt vagy között hajózunk?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Muttley
Cuppantsd csak be még abba a sorba a Richard Burns Rally-t is. 😊)

#359: Méééér is akarsz te egy ArmA 2ért 8at kiadni? http://cdgalaxis.hu/PC/16658/armed-assault-2.html ;-)

TG Gida
Így van.Azért van amivel éveket lehet eltölteni.IL-2,Lockon,GTR széria,na meg az SH.Nahát,mind szimulátor!Érdekes.Ja és persze a Red Orchestra.Ezek megérik.

Isten áldja a pogányokat!

Igen ám. De nem elég csak jónak lennie egy játéknak. Hanem elég hósszúnak. Éppen ezért, az utóbbi idõben nem vettem emg semilyen játékot, mert szerintem 10E Ft-ot elkérni 7-8 óra játékért rablás. (pl:Call of Duty széria)

És tényleg nem a felhasználót szopató dolgokkal kell teletömni a játékot ahhoz, hogy megvegyék, hanem jóra, hoszúra meg kell csinálni, és olcsón kell adni!!! Sokkal szívesebben kiadok 8000Ft-ot egy ArmA 2 ért (megunhatalan) mint 12E-et egy Call of Dutiért (8 óra játék)
garferi
Kis esettanulmány: Jó játék + idegesítõ védelem = rekord letöltés
Én most pont emiatt nem fogom megvenni a Wings of Prey játékot Steamen.
Mikor fog már felnyílni a játékkiadók szeme és jönnek rá, hogy nem akkor fogják sokan megvenni a játékokat ha telerakják a felhasználók életét megkeserítõ védelmekkel, hanem akkor ha jó játékot csinálnak.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Igazad van! Már nagyon várom.A gépfejlesztés is megtörtént.<#nyes><#nevetes1>

Mondjuk szerintem szegény játék jusson el odáig elõször hogy 60-70m után a szonár már ne találjon meg pontosan. Emlékszem SH3 200m álló motorral is pontosan a nyakunkba dobták a szeretet csomagjaikat.<#nyes> Bár a SH4 már egészen jól mûködõt hogy bizonyos mélység után már nem nagyon találtak.

Viszont az Atlantin ott a Golf áramlat.Dél Amerikától jön.Az meg jó meleg.