Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Tényleg ez az 576 egy rakás...pedig a legrégebbi cég(ek) egyike.Nálunk is csak ez van,meg a Medi Markt.Mondjuk haver MM-be dolgozik és mondta,hogy már rendelt SH5-öt.Miattam!<#nyes>#nyes>Mondtam nekem CE kell,simát csak végszükségbe tervezek venni.
Érdekességnek itt van egy régi oldalunk:
Silent HUNter Hungarian Fan Club
AN-TEC-nél remélem lesz CE.
Olvastam, hogy a CE-ben +7skin lesz, de ez csak tengó festét, vagy más tengó???<#conf>#conf>
Mert ha csak skin, akkor lehet beérem a simával is.
AN-TEC Kft. Címünk: 1135 Budapest, Szent László út 8.
Telefonszámunk:
(+36) 1 431-0707
Fax:
(+36) 1 431-0959
E-mail: [email protected]
Röhelyes az 576 még mindig!Nem lehet náluk a neten elõrendelni!<#duhos2>#duhos2>
Jópofák a videók,de megcsinálhatták volna,hogy szépen odafordulnak az emberek,és nem egy kattra már arra is néz amerre te vagy.
crossy 104:Azt nem mondták,hogy lesz-e nekik CE?
Cdgalaxisnál 8.990ft, ha neted rendeled 10% engedmény de 990 a posta, szóval ugyan az.
Az an-tech kft.-nél 7.990ft.
CE kiadást magyar oldalon még nem láttam hogy vásárolható.
Nekem pl. a 3 jó vétel lett volna, ha jobb gépem van, viszont a 4-ért meg a kiegészítõjéért szerintem kár pénzt adni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
crossy104: köszi csak poénkodtam, bár ha dunakeszi vagy budafok közelébe vagy akkor esetleg jó lehet.<#nyes>#nyes>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
némi videó tanulmányozzátok!<#taps>#taps>
Panzer halód? <#wink>#wink>
Tõünk nyugatabbra más a mentalitás, hidd el. Na, de mindegy is.
Sh5: jó lesz az! 😄 DRM nélkül biztos.
Just do it :)
Azért nem veszek konzolt mert nem akarok költeni Feleslegesen.Pénzkidobásnak tartom.Konzolon engem nem sok játék érdekel.Sõt,Pc-n is egyre kevesebb(eddig se érdekelt mondjuk sok).Most amit még várok a Mont & Blade warband kieg.Az új Splinter cell talán,de az sem annyira mint régen.Az SH-tól meg megint elment a kedvem kicsit.
Senkivel nem ba..nak ki. A PC-sekkel miért is kell? Én így mondanám.
Egyébként segíts magadon az Isten is megsegít. 😊) Mi akadályoz abban, hogy vegyél egy konzolt egy tipikus PC upgrade-nek 1/4-e áron?
Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic
Assassin's Creed 2
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Splinter Cell: Conviction
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Ghost Recon
Kieli csatorna
Szerintem az UBI érzi a végét. Szerintem õk is jól tudják, hogy ez egy nagyon nagy bukta lesz.
3 játék van, ami jónak ígérkezik mégis elég necces ÉS még csak február van.
Assassin Creed 2: folyamatos netkapcsolat offlineban is -> Megoldás: Konzolon nincs offlineTERROR!
Metro 2033: Schwarzenegger hardverigény -> Megoldás: Konzolon standard hardverre írják a játékot.
Silent Hunter 5: folyamatos netkapcsolat offlineban is -> Megoldás: Egyelõre nincs. DE lesssssz! UBInak viszont fájni fog!<#hehe>#hehe>
Hát akkor a steam elárulta a nagy titkot. <#rinya>#rinya>
"3rd-party DRM: Ubisoft’s Online Services Platform. Ubisoft requires a permanent Internet connection to play this video game at all times. "
Csak angolul? A német nyelv???
http://www.subsim.com
ilyen jenez lesz az 5-ben hogy jégtáblák alatt vagy között hajózunk?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
#359: Méééér is akarsz te egy ArmA 2ért 8at kiadni? http://cdgalaxis.hu/PC/16658/armed-assault-2.html ;-)
Isten áldja a pogányokat!
És tényleg nem a felhasználót szopató dolgokkal kell teletömni a játékot ahhoz, hogy megvegyék, hanem jóra, hoszúra meg kell csinálni, és olcsón kell adni!!! Sokkal szívesebben kiadok 8000Ft-ot egy ArmA 2 ért (megunhatalan) mint 12E-et egy Call of Dutiért (8 óra játék)
Én most pont emiatt nem fogom megvenni a Wings of Prey játékot Steamen.
Mikor fog már felnyílni a játékkiadók szeme és jönnek rá, hogy nem akkor fogják sokan megvenni a játékokat ha telerakják a felhasználók életét megkeserítõ védelmekkel, hanem akkor ha jó játékot csinálnak.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu