Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Azért méltóztathattak volna befejezni a fejlesztõ és kiadótulajdonos urak a munkát - ezt talán még nem követelõzés irányukba, csupán egy valós és igazán dühítõ hiányosságra való rámutatás. (Ha belegondolok, hogy a IV-en is de sokat kellett (volna) még csiszolni a már elfogadható szinthez - stabilitás, küldetések, stb. - , akkor végül is erre lehetett számítani...)
Az nem mentség, hogy kegyeskedtek a modderek jövõbeni munkáját, amire emígyen kötelezõen szükség is lesz, megkönnyíteni. (Számomra az igazi kihívás, a KÜZDELEM az 1943-1944-es évben kezdõdött az elõzõ - a III-as - részben...)
Ha ezen tendencia folytatódik, akkor 2-3 év múlva azért fog lelkesen éljenezni a sorozat - az ilyen jelenségek miatt - egyre csökkenõ számú vásárlója(?), mert végig lehet vinni az 1939-es évet egy II-es tengóval és csak 1 hajót és a kiadó által meghatározott "kicsiny" részfeladatot - a fejlesztésbõl - kell minden egyes vásárlónak kötelezõen megcsinálnia és feltöltenie a kiadó szerverére, hogy az azt a játékhoz illeszthesse és a vásárlás után játszhassanak is vele a vevõk...
Elhiszem, hogy a grafikai fejlesztéseken kívül már nem sok - igazi - újdonságot lehet kitalálni a SH III + GWX 3.0 pároshoz (bár ki tudja, azért mégiscsak volna 1-2 ötletem...), de a kiadó hozzáállása így eléggé kiábrándító és ha ezt "polkorrekt" (el)hallga(tta)tással tûri az addigi vásárlóréteg, akkor elõbb-utóbb moddolni-való sem fog akadni a piacon - érdeklõdés és VISSZAJELZÉS hiányában minek is fejleszteni, nem igaz?!
.PONT. <#worship>#worship>
Jó merülést és sikeres vadászatot!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyébként olvastam valahol olyat hogy egyes emberek aszt pecegetik hogy egyszerûn át lehetne hozni a SH4 a hajókat és mûködnének az 5-ben is de nem teljesen értetem mit írogatnak.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
nem movie<#wow1>#wow1>
<#vigyor3>#vigyor3>
Ezt a fogyasztó-centrikus hozzáállást a kiadó részérõl... <#gonosz3>#gonosz3>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mindegy megrendelem a honlapjukon 7.990ért, meg gondolom +990 a gls vagy nem tudom mivel küldik.
Se a vezetékest, sem a mobilt nem veszik fel.
Crossy nemtudod, hogy 2játéknál mennyi náluk a posta költség?
Én sem a C-re szoktam a gameket.
Tehát a játékokat általában a C meghajtó, Program Files mappába telepited vagy Te, vagy maga a játék.Itt ne oda telepitsd, hanem csak simán a C meghajtóra.Valamiért csak akkor látja a jutalom pontjaidat a UBI szerver, ha nem a Program Files könyvtárba, hanem simán a C meghajtóra telepited.
A Silent-nél még nem tudom milyen jutalmakat adnak a pontokért.
A folyamatos internet kapcsolat miatt a UPlay szerver érzékeli, ill. ott váltod be.Poén, de az egyik vidám csávó irta, hogy " Akkor 1000 pontért kaphatok majd egy hét internet kapcsolat nélküli játékot?<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#zavart2>#zavart2>
Crossy mit ne telepítsünk, nem értem, meg mi ez az Uplay?
Geforce 9600 GT ,4gb ram, és közepes beállitáson szaggat.
Tehát egymagos proci is kevés.
<#worship>#worship><#violent>#violent>
SH5 fórumán már bejelentették
Részletek itt
A DRM mindenki nagy csalódására eddig ezzel volt a legkevesebb gondja.<#hehe>#hehe> Simán belehet lépni és nem voltak problémák a kapcsolattal.
Hát hozza a játék a szokásos 1.0 stílusát. Bár talán nem olyan nagyon mint az eddigiek. Néhány grafikai baki. És néhány visszatérõ kedvenc hibáikból. co2 szint mérés, nem jelenti a kapcsolatokat a legénység, a morál 0 esik és képtelenség följebb vinni, ez a kampánynál jelentkezik bár akkora hatással nincs igazán a legénységre szóval nem mennek át sztrájkba. Szóval gyors pályázni simán lehet meg multizni, a kampány során még adódhatnak problémák. egy-két javítás biztosan kell majd hozzá.<#szomoru1>#szomoru1>
Ha pénteken odaadják a futárnak akkor hétfõre ott van nálad.Szerintem postán már nem küld a cdgalaxis.
Csütörtökön én is érdeklõdöm náluk.Mondjuk elvileg küldenek majd emailt,hogy kell-e a játék(meg ven-e CE-jük) mert elõjegyeztem rá.
Jó nektek, ha már pénteken meglesz, nekem sztem csak jövõ héten mert ha pénteken feladják az csak hétfõ-kedd esélyes.<#felkialtas>#felkialtas>