Számológépek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
[url=Ilyenem]ilyenem -.-[/url]

Úgytûnik nem úgy mûköszik az url makró, ahogy gondoltam...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Baszki... na szóval Ilyenem[/url] van 😊

ivjoe
Texsas Instruments, de az lehet nem állítja meg 10k. 😊
nearo
Ilyenem[/url] van, eddig még nem hagyott cserben. Amit nem tud, azt én tudom (integrálni, deriválni, stb 😊)
Nálunk egyébként mûegyetemen matek zh-ra és vizsgára nem engednek be semmilyen számológépet sem.

Metalmilitiakid: elvileg enyém is ismeri a másodfokú egyenleteket, de papíron hamarabb megoldom, mint géppel...

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kis cigány <#idiota>

azt mondta, hogy kapta, de nem használja mert van sajátja, aztán rámutatott a fejére 😄
szucsy89
aha a sulinkba is van pár embernek ilyen és engedik vizsgára bevinni szal nem rossz
Metalmilitiakid
egy osztálytársamnak olyan volt , hogy függvényt is rajzolt ki a kijelzõn, de sajnos azt érettségin nem engedték , meg nem emlékszem a márkájára sem

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szucsy89
integrál😮 az nem semmi😄 bizos nem 2ezer ...
Metalmilitiakid
ezt pénzér se add le , magától elvégzi a másod / harmad fokú egyenleteket (mode 2 2 (ez tuti), és mode 2 3 (ez nem biztos) ), ha jól emlékszem tud deriválni is , meg még sok vicces dolgot , ami alap matekon nem is kell , ilyenem van , szinte mindig gyorsabban végeztem a matekdogákkal , meg érettségin se volt haszontalan az a pár perc elõny a másodfokú egyenleteknél 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TommyC
én azt néztem h nemigazán tudják még azt h határozatlan integráljanak.
A határozott integrált is ilyen integrálközelítõ módszerekkel számolják ki, mint pl a simpson formula :/

dixitque deus fiat lux

Molnibalage
A sima tudományos számológépben is olyan durva statisztikai funkciók vannak, amiket az sem tudom, hogy hogyan kell használni.

A deriválós cuccokkal az a gond, hogy vizsgára nem viheti be õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Desiderata
portán leadhattad volna <#schmoll2>
anno matekprofom mutatta, hogy van már olyan ami gombnyomásra integrál derivál, meg még kávét is fõz, de sajna nemtudom, hogy milyen márka volt :S
Én gimnáziumba járok, ott ilyenem van. Igaz találtam, de sztem nagyon jó 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
Mivel a gazdasági fõsuliba járok pénzügy és számvitel szakra és szinte minden tárgyhoz kell a számológép(statisztika, számvitel...stb.), elgondolkoztam rajta hogy beszerzek egy újat, mert a mostanim a legalapabb.
Egy komolyabbat akarok venni, ami kitart már jópár évig max 10e forntot szánok rá. Ti milyent használtok ha használtok egyáltalán és milyet ajánlotok?

(még mielõtt valaki failozna nem találtam ilyen témát pedig végignéztem minden oldalt a megnyitott témákban)
← ElőzőOldal 3 / 3