Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gef2 4 pipeline, fillrate 1600-2000, bandwith 5.3-6.4GB, 128bit
FX5200 2 pipeline, fillrate 1000-1300, bandwith 2.7-6.4GB, 64-128bit
Legalább olvasnál a dolgok után mielõtt butaságokat írsz. A korod megkívánná.
[merlinw.org]
Persze hogy nem, csak szemléltetni akartam mekkora különbség van köztük, de látom nem sikerült. FX5200 DX9-es kártya, GF 2 pedig DX7-es, utóbbi AGP4x sebességû lehet, még FX5200 már 8x (dupla sávszélesség), memória sávszélesség 32bit vs 64 vagy 128 bit stb, nézd meg itt részletesen. Ha ezek után, ha nem lenne elég egyértelmû többszörös az FX5200 teljesítménye a Gef 2-höz képest, de ha megnézed 1 generációs különbséggel is min 50% de sokszor 100%-os teljesítmény növekedés van premium kategóriába (lásd 4870 vs 5870 pl, mondjuk 5870, két 4870 egybe építve, de csak egy GPU-val, de nézhetjük 9800GTX-et a GTX285-el szemben is).
nekem nagyon bejön a játék, tetszenek a Steamos achievementek is
tuti h kiviszem mind a 3om karakterrel a 100lvlt😊)
karácsonykor 4euró volt az ára, én elõtte 8euróért vettem egy 50%os akció keretében, beletettem már 40 óra játék idõt, simán megéri!!!
Nálam az alábbi kategóriák vannak:
1. Ha nagyon jónak tartom megveszem.
2. Ha jónak tartom akkor letöltöm és kiírom.
3. Ha jó de nem kimagasló egy 50 ft-os dvd-t is sajnálok rá.
Van vagy 500 játékom szép is lenne ha mindet megvettem volna mi vagyok én milliomos?
Ezért is döntöttem ugy hogy csak az arra érdemeseket írom már csak ki ilyen is kevés van és a nagyra tartottakat veszem meg!
Én ilyen vagyok lehet fikázni fújjolni ezen nem fogok változtatni.
Next PC upgrade: 2022
768Mb ddr1 ram
3d prophet 4000xt 32mb dx9.1c
Ezen a rendszeren mennie kéne?!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Updates to Torchlight have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Torchlight 1.15
* Five new challenge room maps obtainable as rewards for completing various quests from Vasman in Torchlight.
* New challenges await in the Tomb of the Awakened, Estherian Ruins, Dwarven Fortress, Molten Prison, and Black Palace.
* Challenge rooms offer players more of an interactive experience, and require some thought to successfully navigate - complete them and reap the rewards!
Content Fixes
* Root Golem Fire Breath now deals damage
* Ember Bolt had a bad value in higher levels
* Zealot lightning bolt now does damage
* Gem effects accumulating when recovering from socketed items
* Sushi Helm Recipe fix
* Added Blind Effect for modders
* New Unittype of Bossmap for modders
* Multiple spelling fixes
* Fixed a few spots where floor tiles where missing or had the wrong collision set
* Fixed various locations where monsters were getting stuck in some levels
* Limited Multi-language support added for modders ( tool coming )
* PERCENT_BLEND effect no longer sets the target - for modders
* Scale effect can now be permanent - for modders Code Fixes
* Option in Settings file to turn off steam cloud added
* Settings broke into 2 files. LocalSettings and settings
* Fixed rare teleport crash
* Fix for input latency on low FPS for skills; hotbar skills and items
* Alric Achievement now works on steam
* Fixed XP not being removed correct after death
* Passive skills now adhere to equipment requirements
* Fixed rare case when triggers wouldn't fire correctly
* Texture overrides fixed in paper doll view
* Fixed issue with some looping skills
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amit még igazán furinak találok hogy ott van pl egy nfs u2 ami eléggé 3d és az 1280*960-ba a contrastot kikapcsolva megy rendesen,ez meg egy rögzített kameraállásból játszható játék és mégse megy úgy mint az.
(bár a windóz swap-pelõ technikája önmagában is egy csapással ér fel)
a readme szerint tényleg kis gép kell neki...
a vga-nak gf2 a minimum nekem fx5200 van és mégis szaggat minimumra húzva...ha meg elérek a lávás pályához akkor szinte diavetítést nézek...
a proci meg a memóriám nagyon is megvan neki(amd64 3400+ 1gb ddr)
valaki esetleg valami megoldást?
C:\Users\Narxis\AppData\Roaming\runic games\torchlight
Elég gáz ez a %-os esély az elb@cásra.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
pl acsívmentek közül mit jelent:
-Retire a character (delete?)
-Defeat Alric
-Max fame szint 99??
Na meg nem találtam leírást a karakterfejlesztésrõl , mire érdemes osztani, csak a fórumokon, ott meg nincs sok kedvem se írni ,se végig nyálazni mindent.
Jó lenne olyan írás, ha destroyer 2 kezes közelharcit akarok akkor pontosann mennyit hova 😊
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD