Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fegyverbõl én a lassú, de magas alapsebzésû használatát javaslom, ezek a suhintós skillel egybõl leszedik az átlag ellenfeleket. Fõellenségek ellen tarthatsz magadnál másodhasználatra gyors, de magasabb dps-û fegyvereket.
Warrior karim van. Jó ütõs talent kiosztásban tudnátok segíteni? Mészáros warrior szeretnék lenni.
Köszi
Szerintem kezdj visszafelé menni, lehet hogy nem vettél észre egy leágazást.
Ezt a kaput hogy lehet kinyitni? Vagy itt merre tovább?
A második waypoint kapu-tól nem messze van ez..
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Fogod az ékkövet, és te belerakod az inventory nézetbõl. Nem kell ehhez kovács.
Trainert nem is merek amúgy, de a google lehet, hogy a barátod :)
Van egy nagy gondom, hogy szereztem egy nagyon jó kardot.
God's war sword 1800 körüli sebzéssel.. csak az a baj hogy amikor bele akartam rakni 1 ékkövet akkor a kovács közölte hogy bocsika.. elrontottam a kardot és eltünt az inventorymból. ráadásúl az elõzõ legjobbat is eladtam már...
nincs valami oylan trainer amivel tárgyakat lehet adin a karakteremnek és így visszakaphatnám azt?? nekem kell az a kard!! :)
Is now fixed. All I did was Uninstall Torchlight go into;
For XP: Documents and Settings\(Username)\Application Data\runic games
For Vista/Win7: C:\Users\(Username)\AppData\Roaming\runic games
And detele that folder (Runic Games), Then Re-install Torchlight and it was done and it worked for me. Hope this helps other people.
http://www.akciofigura.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.akciofigura.hu
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Egy bizonyos szint után, amikor az ember több ezreket sebez, életet/manát szív, minden második ütése critical, a pajzsal blokkol és az ellenfelek sorra nyomják a glancing blow-t, akkor szinte semmit nem látni már a játékból a repkedõ szövegek miatt:S
Van ilyen mod? Vagy ha valaki meg tudná mondani, hogy melyik fájlban kutakodva találnék erre vonatkozó infot, az is segítene valamit.(talán Oo)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Az új fiókom: DevLupius
Az hogy mûködik ?
Próbáltam:
- Átváltoztattam a petet majd rányomtam a halra "permanent", ekkor visszaváltozott a pet alapra.
- Rányomtam a halra "permanent" majd átváltoztattam a petet, de 120mp után visszaváltozott.
- Rányomtam a halra "permanent" majd átváltoztattam majd megint rányomtam a halra és megint visszaváltozott a pet alapra.
Az új fiókom: DevLupius
GeForce2 MX Jun 2000 NV11 180 AGP 4x 32 175 166 0:2:4:2 700 2.7 SDR 128 7 1.2
még FX5200:
GeForce FX 5200 Mar 2003 NV34 150 AGP 8x,PCI 128, 256 250 333, 400 1:2:2:2 *:4:4:4 1000 2.7,6.4 DDR 64,128 9.0 1.5 2.1**
Eleve sokkal fejlettebb (DirekX), ha nem tûnt volna fel, DDR ram nyilván gyorsabb az SDR ramnál, magasabb a gpu és ram órajel is, szóval nem kétséges, hogy jobb.
Steamon 2 acsi is tartozik hozzá:)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD