800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
A fősztorinak akkor van vége, ha lenyomod Ordak-ot. Ezután mehetsz az Endless Dungeonba, addig amíg meg nem unod. Nálam ez Lv100 elérésekor következett be :) -
HerrKiss #679 Vége? Ennyi volt?
Azért gondoltam, hogy lesz még, mert ahol a portálok nyíltak, ott még volt "hely" abban az ablakban, alig több, mint a fele telt meg...
Már nem emlékszem pontosan, de kb. a 35. szint mélyen jártam. Így is azt mondod, hogy vége a storynak...? -
Ordrak volt a főellenség
endlessben nem lesznek portálok, mész ameddig bírsz. -
HerrKiss #677 Segítséget szeretnék kérni. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de elakadtam ebben a játékban. Némi nehézségek árán ugyan, de lenyomtam Ordark-ot (vagy kit - sárkányokat meg mindenféle ingyombingyomot idézgetett - angolul nem igazán tudok, így a story-ból semmit nem értek). Szóval lenyomtam, a pálya végén volt egy portál, ami visszavitt a városba. Van még egy lejáró a nyugati részen valami rom előtt, azon elindultam, de valami nem stimmel. 3-4 szintenként szokott lenni egy waypoint, de itt semmi, pedig már a 14. szinten vagyok. Ez lenne az endless dungeon? Merre lehet továbbmenni a főellenség felé? -
Arról az akcióról lecsúsztam sajnos. Most meg 16 euro, annyit nem szánok rá. -
Genesis033 #675 Értem. És miért nem Steamen vetted? Én mostanában ott szoktam vásárolgatni, főleg, mivel atom akcióik szoktak lenni. Volt, hogy Torchlight átszámítva 1500 Ft volt. -
Ettől még nem lesz Steam-es játék. Ahhoz mindenképpen kulcs kell. -
Azt vágom hogy hozzá lehet adni. De attól még nem kezeli ténylegesen steam játékként. Éppen ezek a dolgok hiányoznak nekem is amiket felsoroltál, steamcloud meg az achik. Na meg az is előny hogy bármikor letöltheted steam-ről ha be van regisztrálva. -
Genesis033 #672 Szerintem így is be lehet regisztrálni, regisztrációs kulcs nélkül. Próbáld csak meg. Nem minden Steames játékon van regisztrációs kulcs. Csak simán hozzá lehet adni, bal oldalt alul van egy gomb, de egy kicsit lentebb már írtam erről. Meg asszem neked küldtem erről privát üzenetet is.
Egyedül a SteamCloud, meg az Achievments miatt van értelme beregelni.
Viszont a modok miatt vigyázni kell a SteamCloud-ra, mert egyszer csak úgy tudtam működésre bírni a játékot, hogy az összes karakteremet törölni kellett, ezért azt ajánlott kikapcsolni a beállításoknál. -
Értem. Köszi! -
Van olyan dobozos verzió, melyhez van kulcs. -
Na megvettem a játék dobozos verzióját. De nagy meglepetésemre semmi cd kulcs nincs mellékelve hozzá, csak simán lemez betesz és install. Viszont így nem értem hogy miért írják azt a steam supporton hogy be lehet a steamen regisztrálni. Na mindegy, annyira nem fontos de azért nem lett volna rossz dolog. -
Genesis033 #668 Persze, tök egyértelmű helyen van. De szerintem kapcsold be a nagyítót, hogy mindig lásd a tárgyak neveit, akkor tuti meglesz. -
NiGhTM4R3 #667 Igen, a legfrissebb javítással játszok és nem tettem fel egyéb kiegészítőt (módot) hozzá.
Akkor figyelmesebben nézem a portálokat, meg keresem a köveket.. gondolom valami feltűnőbb helyre pakolták és nem valami kis eldugott vázába? :) mert van, hogy csak rohanok nem szedem fel a cuccokat.
Köszi a választ. -
Genesis033 #666 Elméletben ha bemész a portálokba, mindegyik végén kell legyen még egy portál, amin ha belépsz, találsz majd egy követ. Tehát összesen 3 köved kell legyen a 3 portál bejárása végén. Ez a 3 kő nyitja A 4.-et. Ha esetleg feltettél valami map modot, ami bugos (bár nem hiszem), akkor lehet, hogy nem jutsz el a portálokig. Másrészt milyen verziójú a játékod? 1.15? Eredeti? Bár én az 1.00 törttel végigvittem, azóta megvan eredetiben.
A másik pedig: A Dual Wielding a 2 db 1 kezes fegyvert erősíti.
Állatnak nem lehet tulajdonságot növelni, de van olyan mod, amivel igen, ha jól emlékszem.
Ha nem ismered a Torchleech nevű programot, akkor töltsd le, no meg itt egy hasznos oldal:
http://www.runicgamesfansite.com/downloads.php? -
NiGhTM4R3 #665 Szóval a hölgy neve Syl.
Másik kérdés: A 'Dual Wielding' nevű képesség fejlesztése a két egykezes fegyver, vagy a kétkezes fegyvert erősíti?
Utolsó: A kísérő állatkámnak a tulajdonságait lehet növelni? azt tudom, hogy gyűrűt lehet adni neki meg a halakkal átváltozik, de tulajdonságpontokat nem tudok osztani neki?
-
NiGhTM4R3 #664 Srácok, segítene valaki? elakadtam.
A fő történetszálat viszem (remélem:D)
Szóval 3 különböző színű portál van előttem, meg 1 ami előtt a csaj áll (nem jut eszembe a neve) és az nem aktív.
Gondolom valamilyen módon be kell zárnom a 3 aktív portált, és úgy nyitja ki az utolsót. Mindegyikbe barangoltam, úgy érzem körbejártam őket de sehol egy főellenség, vagy valami tárgy. Mit kell csinálni? (12. szintű vagyok, gondolom ez még az elején van) -
Ahol euroval fizetnek ott a boltban is ennyi. -
Genesis033 #662 Én úgy tudom, hogy be lehet regelni a nem Steamen vett játékokat is, ha az megtalálható a Steamen is.
Ha feltelepíted a Steam-et, akkor a bal alsó sarokban találsz egy "+Add A Game..." gombot, majd ott gondolom az "Activate a Product on Steam"-re kell menni.
Sok szerencsét! -
Ezt sajnos már én is észrevettem. Minden drága, de mégis a top seller-nél például ott figyel a Mafia 2 az 50 eurós árával. :D Azért elég sok pénzes ember lehet... :) -
foxxi #660 Ha valamit meg lehet kapni MOST itthon akkor a steam-et elkell feledni a borzasztó euro ( pfuj ) ár miatt, jobb esetben átszámolva 2szer drágábbak a cuccok,de az AA kategóriás cuccoknál van hogy 3szoros a mo-i bolti árhoz képest. Szal mostanság a pízesek kivátságává sülyed a steam. Persze a napi, heti, havi akcióik között mindig érdemes csemegézni :) -
Eszerint a lista szerint igen. Még nem vettem meg, de valószínűleg a dobozost fogom mert steamen elég drága. -
Ha jól tudom nem. -
ha 4x4 karakteres a cd kulcs benne akkor igen -
Sziasztok! A játék bolti (tehát dobozos) verzióját be tudom regisztrálni a steamen? A steames achievementek miatt érdekelne a dolog. -
2bUs #655 a vigyázó könyvtárát merre találom?(sly küldetése a megfertöződésre)
am én az 1.bossnál ahol kidobott kivettem a magyarítást angolul megcsináltam visszaraktam és eddig (2óra gameplay) nem történt semmi error -
ricsa008 #654 na örömmel látom hogy az MP forumon is áll ez miatt a bál remélem lesz megoldás -
ricsa008 #653 runtime error
látom neten mas is talákozott már ezzel de mivel minden angol nem tom van.e megoldás
-
ricsa008 #652 a nagyom dögöknél kidob valami hibával ez is csak nálam van xp -n is így volt és most Win7 en is -
ricsa008 #651 na meglett a peccs
de hogy is mondjam elég feles lett nagyon sok dolog angol (lehet csak nekem)
talán hiba volt sürgetni a dolgot
hogy lehetne maszekba ezt folytatni? jó lenne teljesen magyarul kell hozzá valami progi? -
ricsa008 #650 igen látom szomoru vagyok :(
na nembaj majd valakivel leszedetem a héten
köszi -
Nem tudom nem veszek újságokat,de rákérdeztem magyarítások.hu-n! -
ricsa008 #648 fene ez tulnagy ennek a vodás gprs netnek és az ujságmellékletekn sincs fenn alapal esélytelen az indulás? -
Torrentről szedtem le! -
ricsa008 #646 fene basszus
az a tapasz merre található? -
A hiba az ön készülékében van.
1.15-ös verzió és simán megy.Mods mappát nem kellett csinálni mert alapból volt! -
ricsa008 #644 fene most el sem indul pedig mindent ugy csináltam ahogy le van írva :( -
ricsa008 #643 sajnos a MP -re nem tudom abelépési adataim hirtelen
de helyette itt 2xmillioó köszönet stopposnak
http://rapidshare.com/files/414611368/torchhun.rar -
MrTwister #642 Kicsit késett a dolog! DE! Elvileg órákon belül kinn kell, hogy legyen a magyaritasok.hu-n vagy a fórumában! Figyeljétek! :-)))) -
MrTwister #641 Nagyon nagy köszi érte stopposnak!