800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
Csokis #720 Most így néz ki a karakterem és ezek a cuccok vannak rajta.
-
#719 szép lesz!!
Jövőre veszem öcsémnek az új gépet... hálózás lesz szarásig. :DD -
#718 Torchlight 2 homepage -
#717 A Legnagyobb újítás a co-op, meg hogy nem csak föld alatt fog játszódni. -
#716 Upsz.
Milyen újítások lesznek benne? Tudni már róla valamit?
Remélem hosszabb lesz... -
#715 Nem, jövőre a Torchlight 2 jön, abban már lesz co-op is. 2012-re várható az MMO Torchlight. -
#714 baromijó játék, csak túl rövid, és egy idő után egysíkú.
De 3000 Ft-ért korrekt.
Jövőre jön a MMO változat, kiváncsi leszek...
Állítólag nem lesz drága vagy ingyen lesz..
WoW: idióták. 13 ezer ft a játék. Oké. Kifizetem, ér annyit. De hogy 2havonta 8ezret fizessek az accountomért, hogy napi 1-2 órát játszak... ló..t a seggükbe. -
Csokis #713 Nincs, csak 100-ig viszem. -
#712 ebben van olyan ami enged 100-as szint fölé (és 55 fame fölé)??
vagy Te csak 100-ig viszed? :) -
Csokis #711 Igen, csak az elején tölt egy picit többet (15 másodperc a kb. 5 helyett), utána gyors végig. Igaz, nem sok modot használok, csak ezeket:
Hungarian
No Pet Sounds
BrighterMap
RespecMod
Small-Floaty-Text-Skope-v0.1
TorchlightTextures1.3 -
#710 Neked minden moddal szépen gyorsan betölt a játék?
Nálam kb 5-ből 4 mod egyáltalán nem is működött, a maradék 1 pedig úgy hogy indításkor kb 4-6 percig tölt amíg bejön a játék, és szintelhagyáskor is vagy 10 másodpercig.
A pak-ot ki és be csomagoltam újra, ahogy fórumokon írják, nem ért semmit. -
Csokis #709 Persze, de nem akkor láttam meg sose a + ikont a jobb oldalon, amikor megnőtt a hírnevem. A szövegelést meg nem hallom, mert kapásból tettem fel egy modot ellen. Kurva idegesítő az állandó pofázása. -
#708 A karakterlapodon gondolom a sárga csík (xp) alatti lila csík, és az előtte lévő szintmegjelölés (kis körben) feltünt.. :))
NA AZ a fame szinted.
Ha eléri a csík a végét akkor összegyűlt elég FP, és ugyanúgy lejön az égből a sárgaistenanygyaláldásfényeffektus, és vele a kellemes férfi hang: "Júhev géjnd .. féjm!" :DDD
Na akkor lépsz, kapsz pontot a jobboldalon, elosztod, hátradőlsz, örülsz. -
Csokis #707 Áhh, akkor már értem, hogy néha miért jelenik meg jobb oldalt a + ikon! Nem tudtam elképzelni, hogy mire kapok +1 elosztható pontot. Így már világos. Bár a névnek nem sok értelmét látom továbbra se, csak esetleg jól néz ki. Köszi! -
#706 minden FAME szintlépésnél kapsz 1db skill pontot amivel (jobb oldalon) a képességeidből az egyiket növelheted 1-el (ugyanúgy mint szintlépéskor, csak ott a karaktertulajdonságaidra is kapsz 5 pontot.. na itt csak a skillekre kapsz 1-et) Jól jön az hidd el!!
Másrészt a besorolásod változik: ismeretlen, ismert, falu hőse, bajnok, legenda, érinthetetlen, stb.
Az alapban 55-ig mehet fel (míg a szint 100-ig)
Skill&level 2.25 moddal LVL999 és Fame 200 (ha jól rémlik)
Más jelentősége nincs. (nem vettem észre, és leírásban sem szerepel)
Talán a vásárlásnál a piaci árakba szólhat még bele jótékonyan a magas FAME... -
Csokis #705 A hírnévnek van valami jelntőssége a játékban vagy csak nő és kész?! -
#704 igen, pont ma este próbáltam ki, de nemtudom egyelőre, hogy a teljes torchlight mappát (kivéve a mods mappa) másolgassam, vagy csak a save ill save.backup könyvtárak tartalmát?
Én másoltam mindent...
-
#703 Nem kell trükközni, egyszerűen csinálsz egy biztonsági másolatot a mentésből (azt hiszem a my documents-ben van), és ha nem sikerül az enchant, visszamásolod. -
#702 Én azt csak drágakövekkel próbálgattam.
Na majd ránézek. -
DeDy #701 De van tárgykészítés, 4-ből egyet csinál. Pl 4 gyűrűből csinál 1 drágakövet. Azt hogy milyet nem tudom, csak kipróbáltam egyszer. -
#700 Még a játék felénél vesztettem el egy 1200 DPS-es fastest, epic swordot, +60% critical sebzéssel, +4 critical hit-tel, 340-es lifesteallel.....
nem voltam ideges kicsit se...
(visszatölteni ugyanis nem lehet, nincs save game)
Azaz, ha erre jár valaki a topicban, kettőnkön kívül akkor én is kérdeznék:
Lehet cinkesen menteni, kilépni a bájolás előtt, átmásolni gondolom az appdatából pár file-t, majd visszalépni a játékba, és ha beüt a szar újra visszarakni azokat a file-okat.
Na ennek a részletei érdekelnének, ha valaki tudja, megköszönném..
Azért is kellene, mert hamarosan újraraknám a rendszert, és a karakteremet ki szeretném menteni valahogyan... -
#699 bocs, rosszat mondtam. Spellek nem VI-ig mennek, tovább, tegnap találtam egy Frost X-et, meg Heal Self IX-et.
1. Van egy mod a neten amit ha felraksz, akkor a városban az egyik kereskedőtől vehetsz egy olyan italt ami nullázza őket majd újra szétoszthatod az összeset. Én nem próbáltam még.
2. igen, a faluban összekombinálhatsz köveket, én ezzel sokat nem foglalkoztam, mert annyira nem nagy táp az a +2 +4 +10 tűzsebzés, rezisztencia, stb. Csak poénból beraktam köveket ha már volt üres foglalat a fegyveren, de szerintem kár ezzel időt is fecsérelni, nagyon gyenge lett ez a része a játéknak.
Ami talán ér valamit az a HP regain (v ilyesmi) talán koponya..??
meg a lifesteal-es kövek. Esetleg az armor.
A többi hulladék.
Később semmi jelentőségük (12 ezres sebzések, 7000 Hp, stb)..
3. Nem tárgyból hanem parázsból (ember), azaz drágakőből. A fentebb írtam le. Sok értelme nincsen, max az elején.
4. Bájolás. Jó móka... :)) Pénzbe kerül, magasabb szinten egyre drágább lesz. A belerakott tárgynak ad egy plusz képességet, vagy egy meglévőt tápol. Cinkes, mivel van pár % rá, hogy nem történik semmi.. vagy leszedi a tárgyról az összes enchantot.
NEM FELESLEGES!!! Jó cuccokat lehet így generálni... és elveszíteni is.... -
DeDy #698 Akkor ha már így felajánlod lenn még pár kérdésem:)
1, A kiosztott skill pontokat gondolom nem lehet le nullázni mint pl a Titan Questben, de ha mégis lehet akkor hogyan? ( amiért fontos egy szép bugba futottam bele, 3 pontot tettem a közelharci fegyverek használatára - mivel a barbár harcos karit választottam - következő indításnál már ez a 3 pont más képességen volt rajta :S )
2, Itt is találni ilyen drágaköveket, azokat itt is lehet csiszoltabbá tenni valahogy?
3, Van egy tárgykészítő a faluban, 4 tárgyból csinál egyet. Van valami séma amire lehet tudni mikor mit csinál? Milyen kombinációk vannak, stb? Mint pl anno a Diablo 2-ben a Deadric Cube-ban - ott volt külön táblázat hogy miket kell beletenni és mi lesz belőle.
4, A bájolás az meg csak annyi hogy beteszünk egy dolgot és újra generál random tulajdonságokat? ( kicsit felesleges dolog. ) valami alap cuccból úgye fog valami komoly dolgot készíteni. ) -
#697 nincs mit
valami kell szólj! -
DeDy #696 Köszi a sok infót. -
#695 tárgyak:
színtelen (szürke betűs): hétköznapi tárgy, hulladék
zöld: bájolt (mágikus) tárgy, az elején jól jön, később hulladék
kék: ritka, ezek jó cuccok lehetnek, jókat ki lehet fogni
sárga: UNIQUE - egyedi tárgy. Nagyon ritka! Nagyon jók is lehetnek bennük.. ki kell fogni (van egy páncélom ami sárga, epic, 180 armort ad és annyiféle bónusz tulajdonságot ami szinte ki se fér már a képenyőre, ráadásul 340 HP stealt, vagyis egy ütésnél gyógyulok 340 HP-t.. gyógyítani se kell magam.)
Ha ilyenekből kifogsz LifeSteal-eseket, nagyon durva gyógyulásokat lehet ütéskor nyerni (nálam 5-600 HP ütésenként)
- A lila tárgyak felejtősek. Egy szett darabjai (pl RAVEN-es cuccok. Ha mindet beszerzed a szettből akkor adnak sok plusz bónuszt, de magukban lófaszt se érnek, általában parasztvakítás, nem éri meg. (Szedett vedett epic sárga cuccokból sokkal jobban jársz)
Fegyver/páncélcserénél tartsd meg az előzőt is, NE ADD EL!! (szükség lehet rá ha megsemmisül az új)
Az elején NE a +1 armor-t meg +30 HP-t adó látványos és drága parasztvakítás gyűrűket viseld, hanem az +1% experience-t adó gyűrűket, minél több ilyen cuccot. Sok kicsi xp sokra megy.. :))) -
#694 na sorban:
Vannak varázslatok (spellek) kis papírokon (pergamen). Ezeket gyakorlatilag úgy használod mint a tárgyakat: páncélt vagy ruhát, berakod a slotba (4 db) de ha kiveszed akkor elvész. Ezek manapontba kerülnek, bal gomb a főképernyőn az ikonjára (0-9-ig a gyorsbillentyűkhöz rendelheted)
Ezeknek az erősségi szintje tőled független, minél nagyobb annál erősebb a hatása, de csak úgy találhatod vagy vásárolhatod ezeket. Szintlépéshez nincs köze mert ez valójában tárgy.
Ezeken fel van tüntetve az "erőssége" római számmal azaz I-II-III-IV-V-VI lehet. A VI a legerősebb értelemszerűen. Ilyet szerezz be és rakd be a slotba ha használni akarod.
Majd a főképernyőn jobbra pl. a 7 számmal jelzett kis ablakba bal gomb katt, és a felugró ablakban kiválasztod a képét. Ekkor ott lesz az ikonja a 7. számú slotban. Így menet közben ha megnyomod a 7-est akkor ellövöd a spellt, és fogy a manád. (vagy jobbgomb a spellre - ugyanaz a hatás)
Vannak a FEET-ek, vagy SKILL-ek, ezen belül állandó képességek (Dual Wielding pl.) amit nem kell aktiválni, mindig megadják neked a bónuszt jelentő tulajdonságot (blockolás, vagy nagyobb sebzés, stb) DE vannak aktivizálást igénylő SKILL-ek, ezeket is nevezhetnénk varázslatnak végülis. Ezeket nem tudod törölni, de minden szintlépéskor oszthatsz rá egy pontot. (FAME level upnál is, egyet). Érdemes egy fontosabbra koncentrálni, nem szétaprózni több között. Harcosnál nagyon jó a Frost Armor, a Slash (oldalcsapás, több ellenfélre) és a Shadow armor.
Később elengedhetetlen a DEVASTATE. Minden főellenfelet leversz vele.
Ajánlom ezt párosítani a Critical Hit mielőbbi felhúzásával (10-re).
Tárgyazonosítás kétféleképp lehet: vannak kis pirospántlikás tekercsek (indentify) ez elhasználódik mint az italok, ha használod. Az elején ilyenből kell sok.
Később megtalálhatod pergamenes varázslatként is, ennek nincs szintje. Berakod a 0-ás slotba és kész. Használod amikor kell. Nagyon olcsó (kevés manát fogyaszt, és mindig sikerül. Így nem is kellenek már identify tekercsek.
Elementális védelem a tűzes/jeges/elektromos támadásoktól, leheletektől véd, az olyan téged ért sebzéseket csökkenti.
Tárgyakról fentebb.. -
DeDy #693 Köszi, ezekről a varászlatokról kérnék még egy kis infót.
Van pl olyan varázslat hogy elementális védelem 1, meg van olyan hogy elementális sebzés 3 ( a számot a tekercs nevében írja ) Mit jelez a szám? Mert biztos nem a szintjét mert ha rámegyek a varázslatra jobb fent írja hogy 1/11. Hogyan fejlődnek ezek? pl 11/11-re hogy megy fel? Sok használat vagy majd csak találni lehet?
Tárgyazonosítót s lehet majd találni? Nem csak a bizonyos mellékküldetésnél lehetett megszerezni?
Tárgy erősség színre bontva csak 3 van? zöld kék sárga? Még a diablo 2-ben is volt vagy 5 fél-e, és akkor még a set-ekről nem is beszéltem ( az abszolút nincs benne?! ) -
#692 Nem 5 csak 4 slot van, petnél meg 2.
Unlearn esetén elvész a varázslat. De II-III szintűeknél nem is baj, később lesz jobb.
Tipp: minden varázslatból amit úgy érzed kelleni fog később, tarts meg még egy tartalék VI szintűt, így ha dobod a jelenlegit de később visszaraknád ott a tartalék.
Ami mindenképpen kellett nekem: Identify, Haste, Town Portal, és talán egy idéző varázslat.
Heal All és Heal Self VI csak az elején kell, később felesleges. -
#691 igen -
DeDy #690 Üdv.
Vannak ilyen állandóra megtanulható varászlatok pl a azonosítatlan tárgyak felismerése ( egy küldinél adták ) ezekbe be lehet tenni egy 5db-os helyre, kivettem erre el is tűnt akkor ez el is veszett? Meg lehet ezt még tanulni valahol? Illetve milyen varászlatok vannak még? Gondolom több mint 5 de ez nagyon gáz akkor mert ha van egy amit épp használnék valami új akkor kiveszek egyet és beteszem a helyére de amit meg kiveszek elvész örökre? -
#689 na mostmár kb 1 perc a betöltés, de nem működik a mod.
Szintem nem megy 100 fölé! Nem kapok XP-t!!
-
#688 a 100. szint fölé vivő mod meg nem működik rendesen nálam, mert a játék betöltése kb 8-10 perc lesz.. ez így használhatatlanul szar. -
#687 screenshotolni nem tudok mert ctrl+Printscreen-nél a ctrl miatt a játékban eltűnik a felugró ablak a fegyverről, így azt nem fotózza le... :(((
Tudom lámaság, de hogy a francba kell??? -
ProEvoFan #686 1.a kari nyugdíjba megy és nem lehet vele többet játszani
2.100 a max
3.mapok 20-??---> 20lv-től max amekkora szinten vagy, tehát ha 50lvlen vagy, akkor 50 lvles lesz az ellen -
Genesis033 #685 Ja, retirement után átadhatsz egy tárgyat, meg 2-es fame-ről indulsz. Semmi haszna, csak Achievment miatt érdemes megcsinálni.
100-as szint a max asszem, bár addig még nem toltam el.
Map-et meg nem tolok. -
#684 íjászcsajszival 150-300 körül sebzek, (tizenikszedik szint)
harcossal 4,500-24,000 körül (86. szint)
Íjásszal is lehet majd ekkorákat ütni, vagy képtelenség?? -
#683 Bocs, nincs kedvem most visszaolvasni..
1.
A retirement rendszer röviden? Elveszítem a karakteremet, de egy tárgyat átadhatok a következőként generált karakternek?? ENNYI????
2.
max 99. szintig lehet fejlődni??
3.
mapok: 20-?? mapoknál miért mindig csak a RIM PALACE-t adja be, egyre brutálabb szörnyekkel?? Ez bug?? Csak nálam van??
-
Genesis033 #682 Azért azt túlzás, hogy ennyi, mert van hozzá kismilliónyi mod, amivel fel lehet dobni a játékmenetet.
Próbáld ki a Paladint, nagyon fasza. -
ProEvoFan #681 nálam meg a 50. dungeonnál, mert ekkor adta meg az egyik "acsit":)