Torchlight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem voltam ideges kicsit se...
(visszatölteni ugyanis nem lehet, nincs save game)
Azaz, ha erre jár valaki a topicban, kettõnkön kívül akkor én is kérdeznék:
Lehet cinkesen menteni, kilépni a bájolás elõtt, átmásolni gondolom az appdatából pár file-t, majd visszalépni a játékba, és ha beüt a szar újra visszarakni azokat a file-okat.
Na ennek a részletei érdekelnének, ha valaki tudja, megköszönném..
Azért is kellene, mert hamarosan újraraknám a rendszert, és a karakteremet ki szeretném menteni valahogyan...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
1. Van egy mod a neten amit ha felraksz, akkor a városban az egyik kereskedõtõl vehetsz egy olyan italt ami nullázza õket majd újra szétoszthatod az összeset. Én nem próbáltam még.
2. igen, a faluban összekombinálhatsz köveket, én ezzel sokat nem foglalkoztam, mert annyira nem nagy táp az a +2 +4 +10 tûzsebzés, rezisztencia, stb. Csak poénból beraktam köveket ha már volt üres foglalat a fegyveren, de szerintem kár ezzel idõt is fecsérelni, nagyon gyenge lett ez a része a játéknak.
Ami talán ér valamit az a HP regain (v ilyesmi) talán koponya..??
meg a lifesteal-es kövek. Esetleg az armor.
A többi hulladék.
Késõbb semmi jelentõségük (12 ezres sebzések, 7000 Hp, stb)..
3. Nem tárgyból hanem parázsból (ember), azaz drágakõbõl. A fentebb írtam le. Sok értelme nincsen, max az elején.
4. Bájolás. Jó móka... :)) Pénzbe kerül, magasabb szinten egyre drágább lesz. A belerakott tárgynak ad egy plusz képességet, vagy egy meglévõt tápol. Cinkes, mivel van pár % rá, hogy nem történik semmi.. vagy leszedi a tárgyról az összes enchantot.
NEM FELESLEGES!!! Jó cuccokat lehet így generálni... és elveszíteni is....
1, A kiosztott skill pontokat gondolom nem lehet le nullázni mint pl a Titan Questben, de ha mégis lehet akkor hogyan? ( amiért fontos egy szép bugba futottam bele, 3 pontot tettem a közelharci fegyverek használatára - mivel a barbár harcos karit választottam - következõ indításnál már ez a 3 pont más képességen volt rajta :S )
2, Itt is találni ilyen drágaköveket, azokat itt is lehet csiszoltabbá tenni valahogy?
3, Van egy tárgykészítõ a faluban, 4 tárgyból csinál egyet. Van valami séma amire lehet tudni mikor mit csinál? Milyen kombinációk vannak, stb? Mint pl anno a Diablo 2-ben a Deadric Cube-ban - ott volt külön táblázat hogy miket kell beletenni és mi lesz belõle.
4, A bájolás az meg csak annyi hogy beteszünk egy dolgot és újra generál random tulajdonságokat? ( kicsit felesleges dolog. ) valami alap cuccból úgye fog valami komoly dolgot készíteni. )
valami kell szólj!
színtelen (szürke betûs): hétköznapi tárgy, hulladék
zöld: bájolt (mágikus) tárgy, az elején jól jön, késõbb hulladék
kék: ritka, ezek jó cuccok lehetnek, jókat ki lehet fogni
sárga: UNIQUE - egyedi tárgy. Nagyon ritka! Nagyon jók is lehetnek bennük.. ki kell fogni (van egy páncélom ami sárga, epic, 180 armort ad és annyiféle bónusz tulajdonságot ami szinte ki se fér már a képenyõre, ráadásul 340 HP stealt, vagyis egy ütésnél gyógyulok 340 HP-t.. gyógyítani se kell magam.)
Ha ilyenekbõl kifogsz LifeSteal-eseket, nagyon durva gyógyulásokat lehet ütéskor nyerni (nálam 5-600 HP ütésenként)
- A lila tárgyak felejtõsek. Egy szett darabjai (pl RAVEN-es cuccok. Ha mindet beszerzed a szettbõl akkor adnak sok plusz bónuszt, de magukban lófaszt se érnek, általában parasztvakítás, nem éri meg. (Szedett vedett epic sárga cuccokból sokkal jobban jársz)
Fegyver/páncélcserénél tartsd meg az elõzõt is, NE ADD EL!! (szükség lehet rá ha megsemmisül az új)
Az elején NE a +1 armor-t meg +30 HP-t adó látványos és drága parasztvakítás gyûrûket viseld, hanem az +1% experience-t adó gyûrûket, minél több ilyen cuccot. Sok kicsi xp sokra megy.. :)))
Vannak varázslatok (spellek) kis papírokon (pergamen). Ezeket gyakorlatilag úgy használod mint a tárgyakat: páncélt vagy ruhát, berakod a slotba (4 db) de ha kiveszed akkor elvész. Ezek manapontba kerülnek, bal gomb a fõképernyõn az ikonjára (0-9-ig a gyorsbillentyûkhöz rendelheted)
Ezeknek az erõsségi szintje tõled független, minél nagyobb annál erõsebb a hatása, de csak úgy találhatod vagy vásárolhatod ezeket. Szintlépéshez nincs köze mert ez valójában tárgy.
Ezeken fel van tüntetve az "erõssége" római számmal azaz I-II-III-IV-V-VI lehet. A VI a legerõsebb értelemszerûen. Ilyet szerezz be és rakd be a slotba ha használni akarod.
Majd a fõképernyõn jobbra pl. a 7 számmal jelzett kis ablakba bal gomb katt, és a felugró ablakban kiválasztod a képét. Ekkor ott lesz az ikonja a 7. számú slotban. Így menet közben ha megnyomod a 7-est akkor ellövöd a spellt, és fogy a manád. (vagy jobbgomb a spellre - ugyanaz a hatás)
Vannak a FEET-ek, vagy SKILL-ek, ezen belül állandó képességek (Dual Wielding pl.) amit nem kell aktiválni, mindig megadják neked a bónuszt jelentõ tulajdonságot (blockolás, vagy nagyobb sebzés, stb) DE vannak aktivizálást igénylõ SKILL-ek, ezeket is nevezhetnénk varázslatnak végülis. Ezeket nem tudod törölni, de minden szintlépéskor oszthatsz rá egy pontot. (FAME level upnál is, egyet). Érdemes egy fontosabbra koncentrálni, nem szétaprózni több között. Harcosnál nagyon jó a Frost Armor, a Slash (oldalcsapás, több ellenfélre) és a Shadow armor.
Késõbb elengedhetetlen a DEVASTATE. Minden fõellenfelet leversz vele.
Ajánlom ezt párosítani a Critical Hit mielõbbi felhúzásával (10-re).
Tárgyazonosítás kétféleképp lehet: vannak kis pirospántlikás tekercsek (indentify) ez elhasználódik mint az italok, ha használod. Az elején ilyenbõl kell sok.
Késõbb megtalálhatod pergamenes varázslatként is, ennek nincs szintje. Berakod a 0-ás slotba és kész. Használod amikor kell. Nagyon olcsó (kevés manát fogyaszt, és mindig sikerül. Így nem is kellenek már identify tekercsek.
Elementális védelem a tûzes/jeges/elektromos támadásoktól, leheletektõl véd, az olyan téged ért sebzéseket csökkenti.
Tárgyakról fentebb..
Van pl olyan varázslat hogy elementális védelem 1, meg van olyan hogy elementális sebzés 3 ( a számot a tekercs nevében írja ) Mit jelez a szám? Mert biztos nem a szintjét mert ha rámegyek a varázslatra jobb fent írja hogy 1/11. Hogyan fejlõdnek ezek? pl 11/11-re hogy megy fel? Sok használat vagy majd csak találni lehet?
Tárgyazonosítót s lehet majd találni? Nem csak a bizonyos mellékküldetésnél lehetett megszerezni?
Tárgy erõsség színre bontva csak 3 van? zöld kék sárga? Még a diablo 2-ben is volt vagy 5 fél-e, és akkor még a set-ekrõl nem is beszéltem ( az abszolút nincs benne?! )
Unlearn esetén elvész a varázslat. De II-III szintûeknél nem is baj, késõbb lesz jobb.
Tipp: minden varázslatból amit úgy érzed kelleni fog késõbb, tarts meg még egy tartalék VI szintût, így ha dobod a jelenlegit de késõbb visszaraknád ott a tartalék.
Ami mindenképpen kellett nekem: Identify, Haste, Town Portal, és talán egy idézõ varázslat.
Heal All és Heal Self VI csak az elején kell, késõbb felesleges.
Vannak ilyen állandóra megtanulható varászlatok pl a azonosítatlan tárgyak felismerése ( egy küldinél adták ) ezekbe be lehet tenni egy 5db-os helyre, kivettem erre el is tûnt akkor ez el is veszett? Meg lehet ezt még tanulni valahol? Illetve milyen varászlatok vannak még? Gondolom több mint 5 de ez nagyon gáz akkor mert ha van egy amit épp használnék valami új akkor kiveszek egyet és beteszem a helyére de amit meg kiveszek elvész örökre?
Szintem nem megy 100 fölé! Nem kapok XP-t!!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Tudom lámaság, de hogy a francba kell???
2.100 a max
3.mapok 20-??---> 20lv-tõl max amekkora szinten vagy, tehát ha 50lvlen vagy, akkor 50 lvles lesz az ellen
100-as szint a max asszem, bár addig még nem toltam el.
Map-et meg nem tolok.
harcossal 4,500-24,000 körül (86. szint)
Íjásszal is lehet majd ekkorákat ütni, vagy képtelenség??
1.
A retirement rendszer röviden? Elveszítem a karakteremet, de egy tárgyat átadhatok a következõként generált karakternek?? ENNYI????
2.
max 99. szintig lehet fejlõdni??
3.
mapok: 20-?? mapoknál miért mindig csak a RIM PALACE-t adja be, egyre brutálabb szörnyekkel?? Ez bug?? Csak nálam van??
Próbáld ki a Paladint, nagyon fasza.
Azért gondoltam, hogy lesz még, mert ahol a portálok nyíltak, ott még volt "hely" abban az ablakban, alig több, mint a fele telt meg...
Már nem emlékszem pontosan, de kb. a 35. szint mélyen jártam. Így is azt mondod, hogy vége a storynak...?
Egyedül a SteamCloud, meg az Achievments miatt van értelme beregelni.
Viszont a modok miatt vigyázni kell a SteamCloud-ra, mert egyszer csak úgy tudtam mûködésre bírni a játékot, hogy az összes karakteremet törölni kellett, ezért azt ajánlott kikapcsolni a beállításoknál.
Akkor figyelmesebben nézem a portálokat, meg keresem a köveket.. gondolom valami feltûnõbb helyre pakolták és nem valami kis eldugott vázába? :) mert van, hogy csak rohanok nem szedem fel a cuccokat.
Köszi a választ.
A másik pedig: A Dual Wielding a 2 db 1 kezes fegyvert erõsíti.
Állatnak nem lehet tulajdonságot növelni, de van olyan mod, amivel igen, ha jól emlékszem.
Ha nem ismered a Torchleech nevû programot, akkor töltsd le, no meg itt egy hasznos oldal:
http://www.runicgamesfansite.com/downloads.php?
Másik kérdés: A 'Dual Wielding' nevû képesség fejlesztése a két egykezes fegyver, vagy a kétkezes fegyvert erõsíti?
Utolsó: A kísérõ állatkámnak a tulajdonságait lehet növelni? azt tudom, hogy gyûrût lehet adni neki meg a halakkal átváltozik, de tulajdonságpontokat nem tudok osztani neki?
A fõ történetszálat viszem (remélem:D)
Szóval 3 különbözõ színû portál van elõttem, meg 1 ami elõtt a csaj áll (nem jut eszembe a neve) és az nem aktív.
Gondolom valamilyen módon be kell zárnom a 3 aktív portált, és úgy nyitja ki az utolsót. Mindegyikbe barangoltam, úgy érzem körbejártam õket de sehol egy fõellenség, vagy valami tárgy. Mit kell csinálni? (12. szintû vagyok, gondolom ez még az elején van)
Ha feltelepíted a Steam-et, akkor a bal alsó sarokban találsz egy "+Add A Game..." gombot, majd ott gondolom az "Activate a Product on Steam"-re kell menni.
Sok szerencsét!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
am én az 1.bossnál ahol kidobott kivettem a magyarítást angolul megcsináltam visszaraktam és eddig (2óra gameplay) nem történt semmi error
látom neten mas is talákozott már ezzel de mivel minden angol nem tom van.e megoldás
de hogy is mondjam elég feles lett nagyon sok dolog angol (lehet csak nekem)
talán hiba volt sürgetni a dolgot
hogy lehetne maszekba ezt folytatni? jó lenne teljesen magyarul kell hozzá valami progi?