Torchlight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Van inventory a petnek is kereskedõnél pl automatice látod is, de meg is tudod nyitni pakolhatsz bele, sõt beküldteted a városba az állatkát, hogy a nála lévõ cuccot adja el.
Vannak horgászhelyek, ahol különbözõ halakt gyûjthetsz a petnek, átváltozhat, tualjdonságra adhat bónuszt, stb, a halevés után bizonyos ideig.

A városban van egy ládátok, amit az összes karaktered használhat (csak közös része van).

Az a martial skill passive?

Meg lenne még egy olyan kérdésem is, hogy van a petemnek is inventory-ja? Néztem egy videót, és úgyláttam, mintha az õ inv-jébe pakolt volna. Jó is lenne, mert alig fér el pár cucc nálam:S

Ok.

morcosqtya
térképet ne nézd, mert üressel jelölt helyeken is néhol tovább lehet menni (hidak, pallók stb) így az nem mindig pontos. Menj a bejárathoz és menj úgy mintha elõször kezdenéd.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Még a térképet is nézem, de nincs semerre út:S

morcosqtya
sajna már nem ott tartok egyik karakteremmel sem, de nem lehet eltévedni a játékban.. 😊))

tippek:
- kapcsold be a tárgyak mutatását!
- vannak lever-ek, amik ajtókat nyitnak ki, vagy pallókat mozgatnak, azokat húzd meg!
- ruins-nál (romok) sok olyan ajtó (átjáró) van ami alig látszik mert benõtte a zöld növényzet
- labirintus szabály: elindulsz jobbra, mindig csak jobbra tartasz, és egy idõ után kijutsz

Elakadtam a játékba annál a résznél mikor 3 teleport volt, sárga kék lila, és mindegyikbõl egy kõ kellett. Amikor meglett beszéltem egy csajjal, és a középsõ porál is megnyílt. Ott a végén volt egy nagy tüzes fa, megöltem, de ott nem tudom hova kell menni. Bejártam az egész mapot de semmi. Pls help

Oks. Amúgy én ezekre tettem nagyjából, + a stampede-re, és az armor expertise skillekre.

morcosqtya
az nem kaszt hanem irányultság / osztály.
Érthetõ példa:

ORVOS vagy, mindenképpen, de azon belül orientálódhatsz: lehetsz belgyógyász, sebész, fogorvos, stb..

Na itt a pusztítón (harcos) belül 3 skill tree van, kicsit eltérõ stílusú harcmodort alakítva ki, de természetesen mindent úgy variálsz ahogy akarsz. (nem kell egyen belül maradni, mindegyikbõl a jókat mazsolázd ki)

Felesleges kis szar feet-ekre elosztani a pontjaidat. Jobban jársz, ha a beváltakra koncentrálsz, pláne az elején.
Kiosztott pontokat nem lehet visszavonni!! (azaz egy speciális moddal igen, de azt most hagyjuk)

Mint mondtam, kezdj Shadow armorral és Slash attack-al, dual wielding-el és martial wps-el.. fasza lesz hidd el!! 😊)

morcosqtya
2 db egykezes fegyvert használj, azon belül mindegy hogy mace, kard, vagy kalapács, csatabárd, a lényeg, hogy fastest attack-ja legyen, így gyorsabb ütés mellett kisebb bájolások is jelentõsen növelik a DPS-t (mp-enkénti sebzés) továbbá az összes knockback és lifesteal-bõl is több jut majd azonos idõre nézve.
Gyors legyél, így az összes hatásra több esélyed van hogy bejön.
Kritikállal is nagy kombó ez...

Ja, meg az nem világos nekem, hogy miért van ez a 3 kaszt? berserker titan spectral. Ezek közül nem az egyik vagyok? Nekem ez nem világos.

okés, és duál kard a legjobb neki?

morcosqtya
késõbb meg tanuld meg az identify varázslatot.

Harcoshoz, kezdésnél mindenképpen:

slash attack NÉLKÜLÖZHETETLEN!
Shadow armor szintén muszáj!!
ezekkel ha van már nagy bajod nem esik

késõbb:
dual wielding
martial wps exp
block and parry
armor
folyamatosan fejlesztve

adventurer
critical hit
esetleg treasure hunter

amint lehet: devastate - ezt folyamatosan húzd fel mert táp!!

és a frost armort tanulgassad, az a legnagyobb táp (fõleg ha fent van a skill and level (30/999) mod a gépen..) 😊)))
már már szünetmentes táp...

skill-tree itt

Fantusz
Azonosító tekercs a Diablo2-ben is volt.
Felfedi a tárgyak ismeretlen tulajdonságait, amelyek lehetnek teljesen haszontalanok, de nagyon jók is.
Kereskedõnél mindkét esetben többet ér a tárgy, mint azonosítatlanul, de fõleg nálad lehet jelentõsége az azonosításnak (ne herdálj el egy számodra hasznos darabot)

Aha, olvastam én is vmi tekercset. És azt csak szimplán tanuljam be?
Másik, meg hogy a pusztító karit kezdtem el, és a pontokat hogy érdemes elosztani? Skillek közül mire érdemes? Köszi

morcosqtya
még beazonosítatlan tárgy. Így ne add el (keveset adnak érte).
Vegyél identify tekercset, azonosítsd be, és használd vagy add el.

Köszi, Közben rájöttem, hogy nem egy bonyolult játék😄 Amúgy nem kicsit hasonlít a Titan questre. Jó kis game. Amúgy, van pár itemem amin kéárdõjel van. Az miért van?

lolSL
nem annyira bonyolult hogy ilyen kelljen
de gamefaqs.com-on biztos van pár guide, meg hivatalos fórumon érdemes körbenézni

Üdv. Most kezdem majd el a játékot, és szeretnék segítséget kérrni. Van valami oldal, ahol vannak leírások, kasztotról stb...?
thx

Én ezresért vettem karácsonykor...

tuti most is lesz, esetleg halloweenkor
ollie
Szerintem attól függ, hogy mikor adták ki, mert elvileg be lehet. A Steam-en regisztrálható játékok hivatalos listájában benne van: lista

lolSL
a megjelenéskor szó se volt achievementekrõl vagy más nagyobb frissítésrõl, így nem olyan egyedi cd kulcsokkal gyárották ami késõbb jó lehetne a steames regisztrációhoz.

Mekkora baromság már.

HA akarok acsivmenteket akkor vegyem meg steamen 5k-ért, a dobozos steam nélküli meg 2800FT....Mi ez????

Lunki88
Sajna nem. Nekem is dobozos a játék és nem lehet beregelni. <#szomoru1>
Sziasztok

Az lenne a kérdésem,ha megveszem a játékot cd galaxisból,akkor vhogy betudom regisztrálni steamre?

Az achievementek miatt kérdezem.

Elõre is köszi a választ.
morcosqtya
most az enyém:

Nem, mert elcseszte az oldal, ahova feltöltöttem. <#falbav> Inkább töröltem a képeket és feltettem máshova! Itt a galéria a képekkel!

ollie
1 kép sem jön be ha rákattintok.

+2 kép, mert 10 képnél több nem lehet egy hozzászólásban. <#rolleyes>

Most így néz ki a karakterem és ezek a cuccok vannak rajta. <#smile>

morcosqtya
szép lesz!!
Jövõre veszem öcsémnek az új gépet... hálózás lesz szarásig. 😄D

ollie
ollie
A Legnagyobb újítás a co-op, meg hogy nem csak föld alatt fog játszódni.

morcosqtya
Upsz.
Milyen újítások lesznek benne? Tudni már róla valamit?
Remélem hosszabb lesz...

ollie
Nem, jövõre a Torchlight 2 jön, abban már lesz co-op is. 2012-re várható az MMO Torchlight.

morcosqtya
baromijó játék, csak túl rövid, és egy idõ után egysíkú.
De 3000 Ft-ért korrekt.
Jövõre jön a MMO változat, kiváncsi leszek...
Állítólag nem lesz drága vagy ingyen lesz..

WoW: idióták. 13 ezer ft a játék. Oké. Kifizetem, ér annyit. De hogy 2havonta 8ezret fizessek az accountomért, hogy napi 1-2 órát játszak... ló..t a seggükbe.

Nincs, csak 100-ig viszem. <#smile>

morcosqtya
ebben van olyan ami enged 100-as szint fölé (és 55 fame fölé)??
vagy Te csak 100-ig viszed? 😊

Igen, csak az elején tölt egy picit többet (15 másodperc a kb. 5 helyett), utána gyors végig. Igaz, nem sok modot használok, csak ezeket:

Hungarian
No Pet Sounds
BrighterMap
RespecMod
Small-Floaty-Text-Skope-v0.1
TorchlightTextures1.3

morcosqtya
Neked minden moddal szépen gyorsan betölt a játék?
Nálam kb 5-bõl 4 mod egyáltalán nem is mûködött, a maradék 1 pedig úgy hogy indításkor kb 4-6 percig tölt amíg bejön a játék, és szintelhagyáskor is vagy 10 másodpercig.

A pak-ot ki és be csomagoltam újra, ahogy fórumokon írják, nem ért semmit.

Persze, de nem akkor láttam meg sose a + ikont a jobb oldalon, amikor megnõtt a hírnevem. <#vigyor> A szövegelést meg nem hallom, mert kapásból tettem fel egy modot ellen. Kurva idegesítõ az állandó pofázása. <#rolleyes> <#vigyor>

morcosqtya
A karakterlapodon gondolom a sárga csík (xp) alatti lila csík, és az elõtte lévõ szintmegjelölés (kis körben) feltünt.. 😊)
NA AZ a fame szinted.
Ha eléri a csík a végét akkor összegyûlt elég FP, és ugyanúgy lejön az égbõl a sárgaistenanygyaláldásfényeffektus, és vele a kellemes férfi hang: "Júhev géjnd .. féjm!" 😄DD

Na akkor lépsz, kapsz pontot a jobboldalon, elosztod, hátradõlsz, örülsz.

Áhh, akkor már értem, hogy néha miért jelenik meg jobb oldalt a + ikon! <#smile> Nem tudtam elképzelni, hogy mire kapok +1 elosztható pontot. Így már világos. <#vigyor> Bár a névnek nem sok értelmét látom továbbra se, csak esetleg jól néz ki. Köszi! <#worship>

morcosqtya
minden FAME szintlépésnél kapsz 1db skill pontot amivel (jobb oldalon) a képességeidbõl az egyiket növelheted 1-el (ugyanúgy mint szintlépéskor, csak ott a karaktertulajdonságaidra is kapsz 5 pontot.. na itt csak a skillekre kapsz 1-et) Jól jön az hidd el!!

Másrészt a besorolásod változik: ismeretlen, ismert, falu hõse, bajnok, legenda, érinthetetlen, stb.
Az alapban 55-ig mehet fel (míg a szint 100-ig)
Skill&level 2.25 moddal LVL999 és Fame 200 (ha jól rémlik)

Más jelentõsége nincs. (nem vettem észre, és leírásban sem szerepel)
Talán a vásárlásnál a piaci árakba szólhat még bele jótékonyan a magas FAME...

A hírnévnek van valami jelntõssége a játékban vagy csak nõ és kész?! <#fejvakaras>

morcosqtya
igen, pont ma este próbáltam ki, de nemtudom egyelõre, hogy a teljes torchlight mappát (kivéve a mods mappa) másolgassam, vagy csak a save ill save.backup könyvtárak tartalmát?
Én másoltam mindent...

ollie
Nem kell trükközni, egyszerûen csinálsz egy biztonsági másolatot a mentésbõl (azt hiszem a my documents-ben van), és ha nem sikerül az enchant, visszamásolod.

morcosqtya
Én azt csak drágakövekkel próbálgattam.
Na majd ránézek.

De van tárgykészítés, 4-bõl egyet csinál. Pl 4 gyûrûbõl csinál 1 drágakövet. Azt hogy milyet nem tudom, csak kipróbáltam egyszer.