800
single player és MMO játékok a diablo nyomdokain
-
#760 W7, Vista: c:\Users\neved\AppData\Roaming\runic games\torchlight
XP: c:\Documents and settings\neved\Application Data\runic games\torchlight"
lolSL: ha lusta vagy utánanézni, inkább ne válaszolj:) -
#759 appdata (google ha nem tudod hol van, minden oprendszeren máshol) -
kenyeresdaniel #758 Üdv
A Játék hova menti a karaktereket ?
Sehol sem találom
Másik gépen akarom folytatni a játékot -
Qbu #757 Hali!
Láttam hogy a Vanquisernél vannak trapek mint daiblóban az assának. Az érdekelne van-e aki valami hasonló buildet csinált volna? Vagyis nem a critre meg dexteritire gyúrt, hanem magicre és a trapekre? Vagy az itt életképtelen lenne? -
#756 Na, végigvittem. Nagyon szuper game. nem is értem, hopgy hogy nem hallotam róla mikor kijött. Az uccsó főellenség, nem volt könnyű, de elsőre sikerült. 10/10! -
#755 Harcosommal 270 ezret ütöttem (270000 HP). (kritikál) -
#754 :)))
az a legjobb amikor magadnak tapasztalod ki.. az első lépések.
Alchemistnél vagy a sebző vonalra állsz rá nagyon erősen, vagy idézgetsz egyre súlyosabb lényeket.. :)) -
#753 Passzív skilleket nem lehet gyorsmenübe kirakni, azok állandóan működnek (pl százalékosan növelt sebzést adnak)
Indítottam egy varázslót, de most én vagyok tanácstalan, milyen képességet érdemes fejleszteni nála (nincs lehetőség a próbálgatásra, az elköltött pont ott marad - csakúgy, mint a Diabloban, Titan Questben misztikusnál volt lehetőség visszavásárlásra) -
Majestic01 #752 Oks. még egy olyan kérdésem lenne, hogy azokat a skilleket amiket nem tudok berakni a csíkba, értelem szerűen azok passive skillek ugye? -
Majestic01 #751 Na jó kis game ez. Előbb megöltem vmi nagy bosst, ember volt a neve, most meg ilyen lávás helyen vgyok vmi börtön. Csomó jó cucc is esett, ja és rájöttem, hogy van iventory-ja a kutyának, szal jó game ez. -
#750 Van inventory a petnek is kereskedőnél pl automatice látod is, de meg is tudod nyitni pakolhatsz bele, sőt beküldteted a városba az állatkát, hogy a nála lévő cuccot adja el.
Vannak horgászhelyek, ahol különböző halakt gyűjthetsz a petnek, átváltozhat, tualjdonságra adhat bónuszt, stb, a halevés után bizonyos ideig.
A városban van egy ládátok, amit az összes karaktered használhat (csak közös része van). -
Majestic01 #749 Az a martial skill passive? -
Majestic01 #748 Meg lenne még egy olyan kérdésem is, hogy van a petemnek is inventory-ja? Néztem egy videót, és úgyláttam, mintha az ő inv-jébe pakolt volna. Jó is lenne, mert alig fér el pár cucc nálam:S -
Majestic01 #747 Ok. -
#746 térképet ne nézd, mert üressel jelölt helyeken is néhol tovább lehet menni (hidak, pallók stb) így az nem mindig pontos. Menj a bejárathoz és menj úgy mintha először kezdenéd. -
Majestic01 #745 Még a térképet is nézem, de nincs semerre út:S -
#744 sajna már nem ott tartok egyik karakteremmel sem, de nem lehet eltévedni a játékban.. :)))
tippek:
- kapcsold be a tárgyak mutatását!
- vannak lever-ek, amik ajtókat nyitnak ki, vagy pallókat mozgatnak, azokat húzd meg!
- ruins-nál (romok) sok olyan ajtó (átjáró) van ami alig látszik mert benőtte a zöld növényzet
- labirintus szabály: elindulsz jobbra, mindig csak jobbra tartasz, és egy idő után kijutsz -
Majestic01 #743 Elakadtam a játékba annál a résznél mikor 3 teleport volt, sárga kék lila, és mindegyikből egy kő kellett. Amikor meglett beszéltem egy csajjal, és a középső porál is megnyílt. Ott a végén volt egy nagy tüzes fa, megöltem, de ott nem tudom hova kell menni. Bejártam az egész mapot de semmi. Pls help -
Majestic01 #742 Oks. Amúgy én ezekre tettem nagyjából, + a stampede-re, és az armor expertise skillekre. -
#741 az nem kaszt hanem irányultság / osztály.
Érthető példa:
ORVOS vagy, mindenképpen, de azon belül orientálódhatsz: lehetsz belgyógyász, sebész, fogorvos, stb..
Na itt a pusztítón (harcos) belül 3 skill tree van, kicsit eltérő stílusú harcmodort alakítva ki, de természetesen mindent úgy variálsz ahogy akarsz. (nem kell egyen belül maradni, mindegyikből a jókat mazsolázd ki)
Felesleges kis szar feet-ekre elosztani a pontjaidat. Jobban jársz, ha a beváltakra koncentrálsz, pláne az elején.
Kiosztott pontokat nem lehet visszavonni!! (azaz egy speciális moddal igen, de azt most hagyjuk)
Mint mondtam, kezdj Shadow armorral és Slash attack-al, dual wielding-el és martial wps-el.. fasza lesz hidd el!! :)) -
#740 2 db egykezes fegyvert használj, azon belül mindegy hogy mace, kard, vagy kalapács, csatabárd, a lényeg, hogy fastest attack-ja legyen, így gyorsabb ütés mellett kisebb bájolások is jelentősen növelik a DPS-t (mp-enkénti sebzés) továbbá az összes knockback és lifesteal-ből is több jut majd azonos időre nézve.
Gyors legyél, így az összes hatásra több esélyed van hogy bejön.
Kritikállal is nagy kombó ez... -
Majestic01 #739 Ja, meg az nem világos nekem, hogy miért van ez a 3 kaszt? berserker titan spectral. Ezek közül nem az egyik vagyok? Nekem ez nem világos. -
Majestic01 #738 okés, és duál kard a legjobb neki? -
#737 később meg tanuld meg az identify varázslatot.
Harcoshoz, kezdésnél mindenképpen:
slash attack NÉLKÜLÖZHETETLEN!
Shadow armor szintén muszáj!!
ezekkel ha van már nagy bajod nem esik
később:
dual wielding
martial wps exp
block and parry
armor
folyamatosan fejlesztve
adventurer
critical hit
esetleg treasure hunter
amint lehet: devastate - ezt folyamatosan húzd fel mert táp!!
és a frost armort tanulgassad, az a legnagyobb táp (főleg ha fent van a skill and level (30/999) mod a gépen..) :))))
már már szünetmentes táp...
skill-tree itt -
#736 Azonosító tekercs a Diablo2-ben is volt.
Felfedi a tárgyak ismeretlen tulajdonságait, amelyek lehetnek teljesen haszontalanok, de nagyon jók is.
Kereskedőnél mindkét esetben többet ér a tárgy, mint azonosítatlanul, de főleg nálad lehet jelentősége az azonosításnak (ne herdálj el egy számodra hasznos darabot) -
Majestic01 #735 Aha, olvastam én is vmi tekercset. És azt csak szimplán tanuljam be?
Másik, meg hogy a pusztító karit kezdtem el, és a pontokat hogy érdemes elosztani? Skillek közül mire érdemes? Köszi -
#734 még beazonosítatlan tárgy. Így ne add el (keveset adnak érte).
Vegyél identify tekercset, azonosítsd be, és használd vagy add el. -
Majestic01 #733 Köszi, Közben rájöttem, hogy nem egy bonyolult játék:D Amúgy nem kicsit hasonlít a Titan questre. Jó kis game. Amúgy, van pár itemem amin kéárdőjel van. Az miért van? -
#732 nem annyira bonyolult hogy ilyen kelljen
de gamefaqs.com-on biztos van pár guide, meg hivatalos fórumon érdemes körbenézni -
Majestic01 #731 Üdv. Most kezdem majd el a játékot, és szeretnék segítséget kérrni. Van valami oldal, ahol vannak leírások, kasztotról stb...?
thx -
PunkZoli #730 Én ezresért vettem karácsonykor...
tuti most is lesz, esetleg halloweenkor -
#729 Szerintem attól függ, hogy mikor adták ki, mert elvileg be lehet. A Steam-en regisztrálható játékok hivatalos listájában benne van: lista -
#728 a megjelenéskor szó se volt achievementekről vagy más nagyobb frissítésről, így nem olyan egyedi cd kulcsokkal gyárották ami később jó lehetne a steames regisztrációhoz. -
Azur92 #727 Mekkora baromság már.
HA akarok acsivmenteket akkor vegyem meg steamen 5k-ért, a dobozos steam nélküli meg 2800FT....Mi ez????
-
#726 Sajna nem. Nekem is dobozos a játék és nem lehet beregelni. -
Azur92 #725 Sziasztok
Az lenne a kérdésem,ha megveszem a játékot cd galaxisból,akkor vhogy betudom regisztrálni steamre?
Az achievementek miatt kérdezem.
Előre is köszi a választ. -
#724 most az enyém:
-
Csokis #723 Nem, mert elcseszte az oldal, ahova feltöltöttem. Inkább töröltem a képeket és feltettem máshova! Itt a galéria a képekkel! -
#722 1 kép sem jön be ha rákattintok. -
Csokis #721 +2 kép, mert 10 képnél több nem lehet egy hozzászólásban.