112
-
Ezcsak a konspirációs elmélet fedősztorja, engem nemvágnak át!
-
Epikurosz #71 Inkább nem mondok semmit. -
Nem ufó, az óriások. Benne van a nevében. -
Ez természetes képződmény, vulkáni tevékenység eredménye.
Óriások Lépcsője -
Ez micsoda meló lehetett, ráadásul kőkorszaki szerszámokkal.
Szal egyértelmű, hogy a zufó csinálta eztis!
-
Szefmester #67 ez is a zUFÓK műve?:
"Óriások lépcsője" Írország egyik nevezetessége..
persze ettől még építhették az ufók is:D -
1. Senki.
2. Milyen az a földi sémájú civilizáció? Amilyen a prekolumbián észak-amerika volt? Vagy közép amerika? Tibet? A Nyugati? A mezopotámiai? (sőt: ajánlott olvasmány: Bradbury:Masbeli Krónikák)
3. Egy szögletes kő a marson mitől lesz automatikusan ősi civilizáció nyoma?
4. A Marson van légkör. A sűrűsége a földi 2%-a. Az is többnyire CO2. (nem korrozív) -
ki mondta hogy nincs légkör? -
karmicsek #64 És ki volt az a hüle aki azt mondta hogy csak és kizárólag földi sémában lehet élet és civilizáció?
Mellesleg a Marson nagyon is van légkör. -
Pares #63 -
"A természet néha kérdéseket tesz fel, elvtársak." -
endrev #61 Most nem azért, de a két kép ugyanarról az objektumról nem ugyanarról az objektumról készült. Csak meg kell nézni a környezetet. Ezek hülyének nézik az embert? -
"Ilyen van a holdon is"
Nem kell olyan messzire menni, van a Földön is:
-
Pares #59 Istenem. Ez nem igaz. Az hogy _néha_ szoktam nézegetni a képeiket, még nem azt jelenti, hogy az összes képüket láttam (beleértve ezt is). És még én vagyok az egyszerű... -
furcsa kövek-google
:) -
Ha az ember keress valamit, a legfurcsább alakzatokban is megtalálja azt amit keresni akar. Ha ufo-t vagy idegen civilizáció nyomait keressük találunk dolgokat amelyekre ezek ráfoghatók.Egészen addig mennek az össze esküvés elméletek a témáról amig oda nem megy egy szonda vagy et és nem videozza le nekünk, nem deriti fel rendesen. Addig is mennek a spekulációk, hogy az most mesterséges vagy természetes.
Mindkettő érdekes.
Ha természetes akkor azért, mert ilyen dolgok ritkák még itt a földön is (ha valakinek van képe ilyenről linkelje már be mert én soha nem láttam ilyet természetes közegben)
Ha mesterséges akkor meg a B kategóriás sci-fi filmek aranykorukat fogják élni, és mi is lázban égünk egy darabig.
Pont. -
mrzool #56 És képzeld (ha nem is gyakran), de szokásom nézegetni a képeiket.
Érdekes, ahhoz képest eddig nem nyilvánultál meg ezzel a 'monolittal' kapcsolatban. Ellenben ahogy felveti a témát valamelyik népszerű hoax oldal, a társaiddal együtt mindannyian beálltok a birkák közé bégetni, és jön a 'gonosz, elnyomó, eltitkoló NASA'.
Annyira, de annyira egyszerű vagy... -
Ott a pont. Néha kell egy kis hír, egy kis nyilvánosság. A kép marha régi már, mégse törődött vele a kutya se. Most meg előásták, hogy valakit érdekeljen az űrkutatás is. -
...oristák kezébe kerüljön! -
Bár a hülyeségre tényleg nyitott vagy :D -
Ha nem, annak csak örülök, mert az a világ eddigi legjelentősebb felfedezése lenne. De még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, mire kiderül az igazság. :) -
hát pedig egyáltalán nem vagy nyitott, ezt már többször bizonyítottad :) -
Neee, nem lehetne. Az univerzum felháborodna a vizuális környezetszennyezésen, és indoklás nélkül elpusztítaná a cuccot. -
Most mindentől függetlenűl... Miért ne lehetne éppenséggel kocka lakú? Az űrben nem tök mindegy? Légellenállás nincsen szóval akár a hupikék-törpikék 300 szoros nagyságú mását is lehetne űrhajóként használni. -
Pares #48 Azt jelenti amit leírtam. Se több, se kevesebb... -
Hanem? -
h lehet ekkora baromságot egyáltalán leírni úgy h ne csapjon pofán a billentyűzet -
Bizonyíték!
Az egész bolygó vörös a sok rozsdától!
Valójában az történt, hogy elszabadult a nanotehnológia, és a nanorobotaok minden fémet -a marsiak mindent vasból készítettek- felemésztettek. Ami aztán elrozsdásodott, és egyenletesen ellepte a felszínt. Ennek már százmillió éve. Ez ma a Mars vörös pora.
-
Pares #44 És képzeld (ha nem is gyakran), de szokásom nézegetni a képeiket. -
Pares #43 "1. pares: "Elolvastam a cikket, és mily meglepő, hogy ismét az érzékeink csalnak csak."
tehát a nasa titkolózik."
A mondatomból ez következik? Komolyan? Ne forgasd ki a szavaimat, ha kérhetlek. -
Pares #42 Jogos felvetés. De mi van ha egy aszteorida vetett véget nekik vagy valami hasonló? -
1. pares: "Elolvastam a cikket, és mily meglepő, hogy ismét az érzékeink csalnak csak."
tehát a nasa titkolózik.
2. "Az eredeti felvétel tavaly júliusban készült, majd nem sokkal után megjelent a HiRISE weboldalán, valahol a fényképek tömegében."
tehát közzétették, akkor mégsem tűnt fel seniknek. (linket kérek, ha mégis)
3. "A héten ismételten közzétették, ekkor azonban már egy jóval szembetűnőbb helyen, a nyitólapon kapott helyet" szóval elsőre senkinek nem tűnt fel, úgyhogy kitették szem elé, hogy valaki vegye már észre. Mert ők titkolóznak. És elhallgatják az igazságot. Biztos, ami biztos, a Daily Mail-nek is elküldék, nehogy kiderüljön.
Az én véleményem meg az, hogy ennyi munka után akartak egy kis nyilvánosságot -közpénzből gazdálkodó szervezetnél nem árt, ha az embereket érdekli- úgyhogy bulvár-eszközökhöz nyúltak. "Keressünk egy érdekes követ, és tegyük ki a címlapra."
Tegye fel a kezét, aki az elmúlt egy évben -ez elött a hír elött akár egyszer is ránézett a Mars Reconnaissance Orbiter vagy a HiRISE -egyébként tényleg szenzációs képeket tartalmazó- oldalára.
Ugye, hogy nem. -
who am I 7 #40 Csak nehogy a terr... -
who am I 7 #39 ahhoz képest eglég magabiztosan állítod, h természetes "képződmény".És kizárod a másikat...mivan, ha nem? -
A romjai annyi idővel is látszanának, ha nem takarja be a homok és nem rozsdásodik el. A Marson nincs már egy ideje légkör, az tuti. Egy technikai civilizáció után iszonyatos mennyiségű tiszta vagy ötvözött fém marad. Vizsgálták már radarral a Marsot? Hogyhogy nincs nyoma abnormális koncentrációnak sehol, ha igen? -
Pares #37 1 millió évet kibírna egy felhőkarcoló? -
Talgi #36 Nem beszélve arról, hogy marsi környezetben nem oxidálna a fém. -
Szerinted mi az ellenállóbb egy száraz környezetben ahol nagy hőingás van. A rugalmas acél vagy a kő? -
Hidd el, nálam nyitottam embert keveset találsz. Akiket igen, azok már dilisek és minden este az eget bámulják "VÁRUNK" feliratú transzparensekkel. Meg kell tanulnunk két lábbal állni a földön, mert ha nem így teszünk, sokat csalódunk, és ráadásul minden hülyeséget elhiszünk, amit nem kellene. Vannak dolgok, amik szerintem is megtörténhettek és lehet bennük igazság (Roswell incidens, történelmi ufórejtélyek, vagy a szovjet eset Szverdofszk mellett), de ez egy nagyon jellegtelen fotósorozat valamiről, ami k*rva messze van. -
roliika #33 És én vagyok aki nem nyitott...aham.