112
  • NEXUS6
    Ezcsak a konspirációs elmélet fedősztorja, engem nemvágnak át!
  • Epikurosz
    Inkább nem mondok semmit.
  • gothmog
    Nem ufó, az óriások. Benne van a nevében.
  • Bordapapa
    Ez természetes képződmény, vulkáni tevékenység eredménye.
    Óriások Lépcsője
  • NEXUS6
    Ez micsoda meló lehetett, ráadásul kőkorszaki szerszámokkal.

Szal egyértelmű, hogy a zufó csinálta eztis!

• Szefmester
    ez is a zUFÓK műve?:

"Óriások lépcsője" Írország egyik nevezetessége..

persze ettől még építhették az ufók is:D
  • gothmog
    1. Senki.
    2. Milyen az a földi sémájú civilizáció? Amilyen a prekolumbián észak-amerika volt? Vagy közép amerika? Tibet? A Nyugati? A mezopotámiai? (sőt: ajánlott olvasmány: Bradbury:Masbeli Krónikák)
    3. Egy szögletes kő a marson mitől lesz automatikusan ősi civilizáció nyoma?
    4. A Marson van légkör. A sűrűsége a földi 2%-a. Az is többnyire CO2. (nem korrozív)
  • Bexter
    ki mondta hogy nincs légkör?
  • karmicsek
    És ki volt az a hüle aki azt mondta hogy csak és kizárólag földi sémában lehet élet és civilizáció?
    Mellesleg a Marson nagyon is van légkör.
  • Pares
  • gothmog
    "A természet néha kérdéseket tesz fel, elvtársak."
  • endrev
    Most nem azért, de a két kép ugyanarról az objektumról nem ugyanarról az objektumról készült. Csak meg kell nézni a környezetet. Ezek hülyének nézik az embert?
  • gothmog
    "Ilyen van a holdon is"
    Nem kell olyan messzire menni, van a Földön is:
  • Pares
    Istenem. Ez nem igaz. Az hogy _néha_ szoktam nézegetni a képeiket, még nem azt jelenti, hogy az összes képüket láttam (beleértve ezt is). És még én vagyok az egyszerű...
  • gothmog
    furcsa kövek-google
    :)
  • Bexter
    Ha az ember keress valamit, a legfurcsább alakzatokban is megtalálja azt amit keresni akar. Ha ufo-t vagy idegen civilizáció nyomait keressük találunk dolgokat amelyekre ezek ráfoghatók.Egészen addig mennek az össze esküvés elméletek a témáról amig oda nem megy egy szonda vagy et és nem videozza le nekünk, nem deriti fel rendesen. Addig is mennek a spekulációk, hogy az most mesterséges vagy természetes.
    Mindkettő érdekes.
    Ha természetes akkor azért, mert ilyen dolgok ritkák még itt a földön is (ha valakinek van képe ilyenről linkelje már be mert én soha nem láttam ilyet természetes közegben)
    Ha mesterséges akkor meg a B kategóriás sci-fi filmek aranykorukat fogják élni, és mi is lázban égünk egy darabig.
    Pont.
  • mrzool
    És képzeld (ha nem is gyakran), de szokásom nézegetni a képeiket.

Érdekes, ahhoz képest eddig nem nyilvánultál meg ezzel a 'monolittal' kapcsolatban. Ellenben ahogy felveti a témát valamelyik népszerű hoax oldal, a társaiddal együtt mindannyian beálltok a birkák közé bégetni, és jön a 'gonosz, elnyomó, eltitkoló NASA'.

Annyira, de annyira egyszerű vagy...
  • Chocho
    Ott a pont. Néha kell egy kis hír, egy kis nyilvánosság. A kép marha régi már, mégse törődött vele a kutya se. Most meg előásták, hogy valakit érdekeljen az űrkutatás is.
  • Sanyix
    ...oristák kezébe kerüljön!
  • Sanyix
    Bár a hülyeségre tényleg nyitott vagy :D
  • Chocho
    Ha nem, annak csak örülök, mert az a világ eddigi legjelentősebb felfedezése lenne. De még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, mire kiderül az igazság. :)
  • Sanyix
    hát pedig egyáltalán nem vagy nyitott, ezt már többször bizonyítottad :)
  • gothmog
    Neee, nem lehetne. Az univerzum felháborodna a vizuális környezetszennyezésen, és indoklás nélkül elpusztítaná a cuccot.
  • Pluskast
    Most mindentől függetlenűl... Miért ne lehetne éppenséggel kocka lakú? Az űrben nem tök mindegy? Légellenállás nincsen szóval akár a hupikék-törpikék 300 szoros nagyságú mását is lehetne űrhajóként használni.
  • Pares
    Azt jelenti amit leírtam. Se több, se kevesebb...
  • gothmog
    Hanem?
  • TommyC
    h lehet ekkora baromságot egyáltalán leírni úgy h ne csapjon pofán a billentyűzet
  • gothmog
    Bizonyíték!
    Az egész bolygó vörös a sok rozsdától!
    Valójában az történt, hogy elszabadult a nanotehnológia, és a nanorobotaok minden fémet -a marsiak mindent vasból készítettek- felemésztettek. Ami aztán elrozsdásodott, és egyenletesen ellepte a felszínt. Ennek már százmillió éve. Ez ma a Mars vörös pora.
  • Pares
    És képzeld (ha nem is gyakran), de szokásom nézegetni a képeiket.
  • Pares
    "1. pares: "Elolvastam a cikket, és mily meglepő, hogy ismét az érzékeink csalnak csak."
    tehát a nasa titkolózik."

A mondatomból ez következik? Komolyan? Ne forgasd ki a szavaimat, ha kérhetlek.
  • Pares
    Jogos felvetés. De mi van ha egy aszteorida vetett véget nekik vagy valami hasonló?
  • gothmog
    1. pares: "Elolvastam a cikket, és mily meglepő, hogy ismét az érzékeink csalnak csak."
    tehát a nasa titkolózik.
    2. "Az eredeti felvétel tavaly júliusban készült, majd nem sokkal után megjelent a HiRISE weboldalán, valahol a fényképek tömegében."
    tehát közzétették, akkor mégsem tűnt fel seniknek. (linket kérek, ha mégis)
    3. "A héten ismételten közzétették, ekkor azonban már egy jóval szembetűnőbb helyen, a nyitólapon kapott helyet" szóval elsőre senkinek nem tűnt fel, úgyhogy kitették szem elé, hogy valaki vegye már észre. Mert ők titkolóznak. És elhallgatják az igazságot. Biztos, ami biztos, a Daily Mail-nek is elküldék, nehogy kiderüljön.

Az én véleményem meg az, hogy ennyi munka után akartak egy kis nyilvánosságot -közpénzből gazdálkodó szervezetnél nem árt, ha az embereket érdekli- úgyhogy bulvár-eszközökhöz nyúltak. "Keressünk egy érdekes követ, és tegyük ki a címlapra."
    Tegye fel a kezét, aki az elmúlt egy évben -ez elött a hír elött akár egyszer is ránézett a Mars Reconnaissance Orbiter vagy a HiRISE -egyébként tényleg szenzációs képeket tartalmazó- oldalára.
    Ugye, hogy nem.
  • who am I 7
    Csak nehogy a terr...
  • who am I 7
    ahhoz képest eglég magabiztosan állítod, h természetes "képződmény".És kizárod a másikat...mivan, ha nem?
  • Molnibalage
    A romjai annyi idővel is látszanának, ha nem takarja be a homok és nem rozsdásodik el. A Marson nincs már egy ideje légkör, az tuti. Egy technikai civilizáció után iszonyatos mennyiségű tiszta vagy ötvözött fém marad. Vizsgálták már radarral a Marsot? Hogyhogy nincs nyoma abnormális koncentrációnak sehol, ha igen?
  • Pares
    1 millió évet kibírna egy felhőkarcoló?
  • Talgi
    Nem beszélve arról, hogy marsi környezetben nem oxidálna a fém.
  • Molnibalage
    Szerinted mi az ellenállóbb egy száraz környezetben ahol nagy hőingás van. A rugalmas acél vagy a kő?
  • Chocho
    Hidd el, nálam nyitottam embert keveset találsz. Akiket igen, azok már dilisek és minden este az eget bámulják "VÁRUNK" feliratú transzparensekkel. Meg kell tanulnunk két lábbal állni a földön, mert ha nem így teszünk, sokat csalódunk, és ráadásul minden hülyeséget elhiszünk, amit nem kellene. Vannak dolgok, amik szerintem is megtörténhettek és lehet bennük igazság (Roswell incidens, történelmi ufórejtélyek, vagy a szovjet eset Szverdofszk mellett), de ez egy nagyon jellegtelen fotósorozat valamiről, ami k*rva messze van.
  • roliika
    És én vagyok aki nem nyitott...aham.