22
-
Epikurosz #22 A wave nem más, mint a felhő, csak a Google így akarja nevezni. Ha érted a felhőt, érted a hullámot. -
gemihu #21 Még nincs kész , szóval lehet benne sok hiba.
A másik,hogy mi az a google wave? Egy üzenetfolyam szemléletű protokoll.
Vagyis a kezdő üzenethez kapcsolódó összes válasz , hozzászólás egy folyamatot alkot,amely megadott részéhez,a megadott személy hozzáférhet.Szerintem fa struktúrájú forumra hasonlít majd.Csak korlátozva lesznek a hozzászólók.
-
Szemjuel #20 "már akinek. nekem többet ér a sajátom mint a tied. xD"
szerinted a gugli különbséget fog tenni közted és köztem? xD
olvas, értelmez, válaszol! köszönöm! -
orkaman #19 "az én életem is kb annyit ér mint a tiéd"
már akinek. nekem többet ér a sajátom mint a tied. xD
"Wave rendszerében elindított hullámok 25 százaléka, vagyis egynegyede fagyással végződik, ami semmiképpen nem elfogadható arány. Ezt a fejlesztők szeretnék 1 százalék alá szorítani"
amúgy meg számomra értelmezhetetlen ez az indított hullám fogalom. Szóval küldesz 4 üzenetet és behal az egész rendszer? -
#18 ...meg egy neológus. -
#17 mennyi ortológus... -
#16 szörnyű :S -
FoodLFG #15 A protokoll nyílt és még valami nyílt forráskódú wave szervert is el lehet érni a gugli oldalán. Innentől már akárki használhatja google nélkül is. -
#14 Most hogy mondtátok gyorsan rágugliztam, és úgy tűnik tényleg az internetes hirdetésekkel kepcsolatban következetesen a "targetálás" kifejezést használják...
Mondjuk tényleg nincs sok értelme. -
bracsek #13 Fejlesztői besorolás, hát mást még sokáig nem is kaphat, mert a googlenél a kiadható változat 20 millió felhasználónál, és 5 éves múltnál kezdődik. Kivétel a chrome, de az nem google fejlesztés... Ha nem szégyellnék, még most is a google kereső főoldalán is ott lenne a beta felírat, úgy imádják azt a kis szócskát, és ha ott lehet, nem kell felelősséget vállalni, hát nem sima ügy? de amit kiadnak mint beta, az már egy tényleg végső változathoz közeli inkább rc változat, mint beta. -
#12 ez nekem is szemet szúrt :D
mért nem lehet magyarul mondani olyan szavakat, amire van megfelelő szavunk, sosem értettem...
-
#11 Én most is tartom magam ahhoz, hogy nem lesz ebből semmi. -
msstz #10 targetálni, bzdmeg -
Szemjuel #9 akkor ne használt a Zinternetet! néha ki tud borítani egy-egy ilyen hozzászólás! nem érdekelnek a reklámok? használj operat vagy firefoxot! két kattintás! ha meg az zavar, hogy sokat tudnak majd rólad, akkor költözz egy lakatlan szigetre! hidd el, nem a google az, aki a legtöbbet tudja, vagy fogja tudni a te jelentéktelen kis életedről! (félre ne érts, az én életem is kb annyit ér mint a tiéd :D) -
opeca #8 Hát igen, mondjuk a google sosem titkolta ez irányú törekvéseit, miszerint információt akar, nagyon sokat, és nagyon részleteseket. Jól csinálják, a maguk módján, de ez az üzleti modell csak addig lesz jó, amíg a cégek hajlandóak a célzott reklámozásért nagyon nagy összegeket fizetni, mert szentül hisznek abban, hogy a célzott reklámozás annyival jobb. -
#7 Ez esetben fokozottan igaz a közismert szleng: "Google a barátod", hát használjátok, mielőtt hülyeségeket kérdeztek vagy válaszoltok.
Akit érdekel, nézze meg ezt a cikket: Google Wave - forradalom a kommunikációban? -
sonicXX #6 Nem. Ez a Google-nek lesz jó. Minél jobban összevonnak, centralizálnak, annál pontosabb képet kapnak rólad, rólunk, rólam - a felhasználóról - és annál jobban tudják targetálni a reklámokat. Azt szerintem már most is tudják, hogy kinek mekkora a "micsodája"... Kezd uncsi lenni ez a hegemónia. Kezd teli lenni a hócipőm az Internettel, úgy általában véve... -
opeca #5 Akkor minek kellett bemutatni? Ajaj, ez a gugli is kezd rossz irányba elmenni.
"Egyébként mi ez a google wave ?"
Egy nagy lufi, szvsz. Integrációs megoldás, közösségi tartalomra, közösségi kommunikációra és e-mailre.
Lehet, hogy kisebb cégeknek, meg internetfüggőknek, esetleg egyetemistáknak hasznos lesz. -
#4 jó nagy hülyeséget mondtál.
"Google Wave is a new model for communication and collaboration on the web..." -
Alfa Of NS #3 Diablo 2 kiegészítő extra pályákkal. -
hodobaj #2 operációs rendszer -
morden #1 Egyébként mi ez a google wave ? új mailrendszer vagy mi?