A megvalósulás határán a lézer meghajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.rpi.edu
\"The voices are back... Excellent.\"
ingyenes parkolást a villanyautóknak Budapesten!
Kara kánként folytatom tanításom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak a semmi lehet tökéletes!
https://twitter.com/foodlfg
Amúgyezzel a centrifugás témával az a probléma, hogy
1. ember nem bírná ki
2. minden elégne amit így megpróbálnak kilõni :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
magaslégköri szelek eltérítõ hatása, vagy követi a lézer azt is...
nanomûhold, mikromûhold. szerintem meg ûrszemét. az lesz mint a wall-e ban...
2000-szer magasabbra kellene menni, az pedig nem kis szám
van hozzá anyag ami kibírja ezt a hõhatást?
mekkora lesz egy pályára állítás villanyszámlája
ez kb az ûrlift kategória. ilyeneket én is ki tudok találni. pl építeni kell egy nagy centrifugát amit egyre gyorsabban pörgetünk, aztán a megfelelõ pillanatban elengedjük róla a kabint, ami irányítottan repül marha messzire és ott ejtõernyõvel leszáll. ha pedig függõlegesen tesszük ezt, már mehetnek is fölfele a mûholdak...
Viccet félretéve, én örülök, ha sikerül kidolgozni az alkalmazható technológiát. Fõleg, ha az elõállítása meg olcsó lenne, é kihívójává válna a kémiai meghajtásnak.

\"The voices are back... Excellent.\"
Ez így elsõre olyan, mint a Star Trek vonósugara.
u.i.
Ebbe a szövegbe tedd be a hiányzó J-t:
"az eddig elvégzett legnagyobb teljesítményû lézer meghaJtási kísérletté lépett elõ"
Kara kánként folytatom tanításom.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Csak a semmi lehet tökéletes!