A megvalósulás határán a lézer meghajtás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Csak a semmi lehet tökéletes!
Kara kánként folytatom tanításom.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a marsról hogy száll fel? xD eljutni még úgy ahogy okés... de vissza? :D hogy lövik az alját a lézerrel, ha felénk kell jönnie?
magyarán ez csak a föld körüli pályára állításra lesz alkalmas véleményem szerint..
Kis távolságokon esetleg jó valamire, de nagy távokon nulla. gondolj bele, a mars közelében visszaszól a földi központak, hogy kérek egy kis meghajtást, és 40 perc múlva megkapja a löketet - már ha eltalálják.
kínai gagyi gányolás.
lehet feleslegesen írtam le, de tényleg nincs kedvem visszaolvasni :D
Ne rabold az idõm!
Most egy ilyen flémre mit mondjak? Azt, hogy bunkó, aki mondja, vagy hasonló homokozóba illõ megjegyzéseket?
itt pedig láthatóak a kilövések olyan 1:50 körültõl.
"In space, a lightcraft would need to provide this gas itself from onboard tanks or from an ablative solid." /Wikipedia/
Ja, és én még mindig hús-vér ember vagyok, nem fórumozó robot. Ha épp jó kedvem van, akkor jókat írok, ha meg rossz kedvem van, akkor bunkózok.
(Senki kedvéért nem fogok megváltozni! Persze, jószántamból folyamatosan fejlõdöm. Na. bumm!)
Take it or leave it!
(Magyarul kb.: Alku nélkül!)
\"Az emberi faj legnagyobb hiányossága: képtelenek vagyunk felfogni az exponenciális függvényt.\" Albert A. Bartlett
Én ha valamit nem értek, akkor rákérdezek. Ha engem kérdeznek, akkor meg válaszolok. Terminológiai kérdésekben nem szoktam lehülyézni valakit, mert az nálam annyira nem fontos, hanem, amikor erkölcsi aggályaim vannak.
A géprombolást természetesn ismerem, valamikor régen biztos a luddita szó is megvolt, mint ezt leíró idegen szó, de nem emlékeztem rá, ezért megkérdeztem.
Erre jösz a ledorongolással, hogy mivel nem ismerem ezt a szót, egyéb hozzászólásaim is biztosan nem érnek semmit. Ezt most megfejeled azzal, hogy megsimogatod a buksimat, hogy azért annyira nem vagyok buta.
Ráadásul, összekevered a poénkodásaim, a komoly hozzászólásaimmal. Nem is kis bunkó vagy te, az a gyanúm, mert máris elvettél az életembõl 3 percnyi magyarázgatást.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
practitioner of the forbidden arts of death
:DDD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez nekem nincs benne a szószedetemben...
A lényeg nem ezen van, okos törpök, hanem az energián. Cuccokat ide-oda mozgatni energiával lehet. Pünkt. <#heureka>#heureka>
Megteheted, hogy felpakolsz a hátadra egy benzintartályt, és a benzin elégetésével teszed odébb azt a lusta seggedet, meg a még lustább kobakodat, de megteheted azt, hogy az energiaelõállító rendszert otthon hagyod, és mindig csak annyi energiát küldesz magad után, amennyire szükséged van. Ez olyan, mint a bakkártya! Nem kell buksza, csak egy bankkártya, és ATM, és mehetsz világgá. Na, most már leesett, ugye? <#nezze>#nezze>
A lézer kibaszottul jó energiaátvivõ - ezt már meg sem említeném. Ne próbálj otthon a kis szar lézeres mutató fényébe belenézni, oksi?! <#ejnye1>#ejnye1>
Ha energiád van, minden van!
Az, hogy az energiát a repcsidben vagy az ûrcsidben hogyan hasznosítod, az már a te dolgod, nem fogom elmagyarázni ezt is neked. Na, jónapot!<#gonosz2>#gonosz2>
Ott nincs levegõ. Azt is visznek magukkal?
Ebben az esetben nem sokban különbözik a kémiai anyagokat használó hajtómûvektõl.(itt is kell üzemanyagot cipelni)
Elszakadhatnának ettõl a gondolkodás módtól. Ideje lenne valami Star Trek féle irányba elindulniuk. Messze még a fénysebesség 10 x -e :))))
......
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Van egy jó hírem:
A sepsiszentgyörgyi Szerzõ Péter, a Székely Mikó Kollégium diákja elsõ helyezést ért el a nemzetközi fizika-diákolimpián Mexikóban. A tizenkettedikes székelyföldi diák 70 nemzet 300 diákjával mérte össze tudását, legnagyobb örömünkre fantasztikus eredménnyel.
valahogy úgy ahogy a naperõmûveknél.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
<#wave>#wave>
Nem elég erõs a zseblámpájuk hogy csak 70 méterre futja?
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB