Brutális lesz a filmes augusztus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az 5 ropis filmnél érdemes várni, mert elég hamar lemegy az ára 1990-2990-re.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
G.I. Joe-t nem láttam, de nem is szándékozom (picit sokat nyomnak a latban az eddig olvasott kizárólag negatív kritikák). A bemutató alapján (ahol mint tudjuk a leglátványosabb részeket sütik el) inkább szánalmasnak tûnt.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kíváncsi leszek az sg GIJ-s cikkre...remélem megnézed Viktor😊
Nekem csalódás volt, pedig nagyon vártam a filmet. Az effektek miatt adnék a filmnek 6 pontot a 10-es skálán, de DVD-re már nem adnék pénzt. Talán, majd ha Tesco-ba lesz 499-ért.
A pokolba taszítva?😊looool...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A fene egye meg. Augusztusban sem megyek moziba. <#falbav>#falbav>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
A G.I. Joe elõzetesétõl traumatikus görcseim támadtak (a nemrég elszenvedett Transformers 2. sokkok utórengései nyomán). Sajna semmi bizonyíték nincs arra, hogy ne ugyanazt kapjuk Sommers-tõl, amit Bay-tõl.
Az Inglourious Basterds meg hidegen hagy (már a téma is könyörgöm: zsidó bosszúállók a gonosz nácik ellen - ilyen mondjuk még nem volt - mármint zsidó bosszúálló brigád). Nos én már nagyon tele vagyok a gonosz nácik elleni "offenzívával", eleinte még izgalmas volt (Piszkos 12), de mára már annyira elcsépelt lett. Tudom, ma "az újszülöttnek minden vicc új" kort éljük, illetve szinten kell tartani az "ordas eszmék" elleni hangulatot (ami azért vicces mert az "antifa" oldal sokszor nácibb a nácinál 😊), de akkor is egy ilyen film - fõleg Tarantino-tól - szerintem totál érdektelen (mondjuk sokan biztos azért fogják megnézni, hogy õ mit hoz ki ebbõl). Javasolnám következõ témának az "Aliens vs. Nazis" címû témát feldolgozásra, ha jól emlékszem olyan sem volt még...
Komolyabbra fordítva a szót: az európai produkciókra is lehet hogy érdemes lesz odafigyelni. Annak oka, hogy nem olyan fogékony a közönség rájuk, talán abban is keresendõ, hogy a multiplexek szeretik bojkottálni ezek vetítését.
Itthon elvileg szeptember 20 körül jön, megvárják kint bukik vagy sem. Szerintem nem fog. Ha nem lesz bukta akkor bemutatják 😊
Lehet úgy kell érteni hogy az elõzõ évek augusztusaitól lesz brutálisabb.->"Amerikában az augusztus a nagy nyári filmek lecsengetésérõl szól"...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Innen tölthetõ:
http://bt.avistaz.com/details.php?id=822612ed3c9937c715770059c71aead2acfe2a18
https://twitter.com/foodlfg
inkább menjetek fanboysra, az nagyon jó
(most konkrétan erre a hörcsögösre gondoltam...pff)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A
Köszönöm szépen!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.