rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En az egesz gyari Workshop-ot atalakitanam/megszuntetnem. Ami gyari tartalom, tegye fel alapbol, nincs gond. A cache mappat meg lehetne szuntetni, az csak azert van, hogy a gyari tartalmaknal ne legyen plusz toltogetes, azonnal mukodjon, igy plusz helyet nem foglalna.
Kíváncsiságból felteszem a kérdést. Lenne-e értelme az egész workshopra egy ugyan ilyen banner?
Másik. Ki próbálta ki USF2000 oval verziót?
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
A bannerban kint van az S397 utolso 4 Workshop cucca, dinamikus, automatan huzza Steam-rol.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ádám - HRF1RT.hu
Ez meg van?
PP=none vmi alap cuccok.
PP=low glare
PP=medium->ultra glare + depth of field + god rays.
Ádám - HRF1RT.hu
Annyi a trükk hogy fel kell mindent tolni maxra és el kell kezdeni játszani az órával és a kamerával.
Próbáltam néhány beállítást levenni, de nem segített.
Más:
Cache mappát hogy lehet letörölni úgy, hogy a steam fájl épség ellenőrzés ne hozza vissza? Ahogy néztem ott egy az egyben az installedben lévő content van fent ami értelem szerűen nem kell
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.05.24. 09:42:25
Nekem nincs csúcs gépem, meg csúcs videókártyám, de felteszek mindent magasra, és nem látok sok különbséget a dx9-el szemben sem 😄 Nem hogy ilyen assetto szerü képeket lássak a moitoron 😊
Vagy miket kell még bekapcsolni a video settings-be?
Ádám - HRF1RT.hu
- Performance improvements (for PP None to Low)
- Fixed lightshafts in multiview (PP settings Medium to Ultra)
Ráadásul itt nem régebbi AMD a cél, hanem az új, ami az i5-l szemben 6 mag / 12 szál, nem kell hozzá külön hűtőt venni (R5 1600) mert a gyári tökéletesen teszi a dolgát, nem kell delid, és az alaplap is kiszolgálja még jó pár évig az érkező új processzorokat ha esetleg cserélni akar. Az i5 akkor lenne alternatíva ha jelentősen olcsóbb lenne, de mivel cirka egy áron vannak, szerintem rossz döntés a kettő közül az i5-t választani.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.22. 10:20:34
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.05.22. 09:43:48
www.smart-bus.hu
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Nagyon megbízható boltos. Ezer éve csinálja.
Az 1500X 56k OEM verzio. Az i5-7500 62k de az se keves mar. Olvastam rola hogy az 1600 a 12szaljaval eleg jo de sajnos ebbol a kettobol tudok valasztani :/
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2017.05.21. 22:09:58
Formula lights
https://www.mediafire.com/?msopjadmgnsygd9
Formula challenge
https://www.mediafire.com/?d6dxe783qkay501
URD-től ingyé cucc.

Ádám - HRF1RT.hu
Nem a KART pályákra megyek rá, de mintha a másikak is azok lennének.. mert midnenhol palánk.. a nagy pályára nem tudok kimenni. de valószínüleg én vagyok a béna.
Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2017.05.20. 13:31:58
Ádám - HRF1RT.hu
Endurance Series rF2 - build 1.50 RELEASED
EnduRacers Modding Team & Gentlemen Racers are pleased to provide to you the Endurance Series rF2 build 1.50 ! After the recent update of rFactor 2 to the DX11 technology, driver by the new dev team Studio 397, it was necessary to update the mod, specially on the graphic side, in order to enjoy the best possible experience and allow the MOD to take benefits of it. We have updated the bodywork shaders, rims shaders, and cockpit displays (rpm leds or motec devides) shaders.
The team used this opportunity to add in this build a physic update for all the cars, correcting the inertia value. This modification has driven an update of all cars defaut setups, so please be carefull with your current setups before making some feedbacks.
Don't forget to read carefully the instructions to install and setup correctly the mod. Be carefull, the mod is big, reaching more than 3Gb now.
Kíváncsi vagyok hogy a hozzáértők mit állapítanak meg a fizika javításokról? Én teljesen leírtam az 1.0-t miután kb mindenki azt mondta hogy hoki.
Pl. MSV palyak: Olton Park, Brands Hatch, Snetterton, Cadwell, Bedford. Es ezekbol talan gyari szkent is lehet vasarolni.
De eleve ha DLC, akkor mar eleg sok palya es auto lehetseges. Sok az olyan, ami valszeg "ingyenes" (Lotus) vagy eladas utan kell fizetni az "ugynoksegnek".
- Minor performance improvements from 17/05 (fixed online issue)
- Memory improvements
- Performance improvements in pre-race screen
Nekem ilyen volt a tegnapi build:
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2017.05.18. 11:41:06
nagyon hasonló fps kaptam.
Én csak 1360x768 felbontásban tudok játszani, a config: 6magos cpu 4200mhz, 8giga ram, r9 270x 2giga vga.
Utoljára szerkesztette: Joke1RS, 2017.05.18. 10:59:05
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Feltekertem mindent maximumra, élsímítás lvl 1, pp=none és 60fps 15 kocsival USF2000/silverstone kombóba.
PP=mediumra állítva meg a rajtrácson van 52-54 fps aztán ahogy a mezőny szétszóródik szépen felmegy 60+-ra.
Másoknál mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.05.17. 20:51:11
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.05.17. 20:35:14
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.