19779
  • tonio2006
    Egyre jobban tetszik ez a GT3 pack. Pontosabban a Bentley. Brutál verda. Ki kell tapasztalni és rá kell feküdni a setup-olásra.

De remélem dolgoznak rajta mint a McLaren-en.
  • tbazsi95
  • Scarry
    Fasza
  • Joke1RS
    Én már próbáltam olyan autót, amihez Zoli készített futóművet valós adatok alapján, és mondhatom, hogy szuper lett. Az eredeti olyan volt, mintha egy fadarabra szereltek volna kerekeket, a Zoliét vezetve viszont érezni lehetett, hogy autó van alattad.

Ezt azért írom, mert a legtöbb mod nagy csalódás ebből a szempontból, se normális futómű, se gumi. Tudom sok idő kiásni a szükséges adatokat és sajnálatos, hogy nincs elég ideje a moddereknek, pedig ez lehelne életet a játékba.
  • zolee145
    Értem, hogy hogy működik a modolás, csak a véleményemet írtam le. :)
  • Alexease
    De az egy MOD. Meg egy gyari auto is "tartalmazhat" szemelyes izlest/elkepzeset (ahol talan vannak komolyabb adatok es jobban ismerik a modolas lehetoseget), egy privat MOD-nal barmi lehet. Ha annak aki csinalja a MOD-ot, eleg egyedi "elkepzelesei" vannak az auto beallitasairol, mukodeserol, "speci" (regi, uj, gyenge, eros stb.) a kormanya es az FFB-je, mar teljesen mas jon at az atlag user-nel.
  • mumus70
  • Alexease
  • zolee145
    Franc se tudja. Van pár nyilvánvalóan nem tetsző dolog, de azért nem olyan rossz mint elsőre.
    Azért a futómű nem kerek. Mintha állandóan felütne, nem tart. Rövid lehet a rugóút.

Tudom, hogy az utcai más, de annak pont az volt a lényege, hogy határ helyzetben inkább túlkormányzott. Kétlem, hogy a verseny verziót alulkormányzottra csinálnák.
  • zolee145
    Hosszú idő után tudtam kicsit játszani. Egyből ráugrottam a BTCC-s Primera-ra. Hááát... csak szerintem nem lett olyan jó mint amennyire várná az ember? Valahogy olyan semmilyen. Valahogy nem érzem.
    Nemrég újraraktam a rendszeremet (egy frissítésnél kifeküdt) és azt hittem, hogy valamelyik kormány beállítás nem sikerült, de most mentem a GT3-mal, és az olyan mint volt. Szóval a hiba tényleg a Primera-ban lehet.
  • Hellboy76

kivetítők, digiflag-ek, boxutcai személyzet, pályabírók, daruk, néhány fényforrás a helyükön :)
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.10.22. 17:11:54
  • Alexease
    SRT-Valencia-Circuito-Ricardo-Tormo_v210_DX11.rar
    SRT-Istanbul-Park-Circuit_v130_DX11.rar
    SRT-Valencia-Street-Circuit_v105_DX11.rfcmp
    RaceRfactor-Monza-2014_v194_DX11.rfcmp
    BetOn-Road-America-2016_v140_DX11.rfcmp
    SRT-Portimao-Circuit_v110_DX11.rfcmp
    SRT-Lausitzring-2016_v105_DX11.rfcmp
  • Alexease

Dom Duhan-t emlitette, aki most S397, vagyis meg akarmi is lehet belole;)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 11:23:20
  • goldboy
    Ja, közben megtaláltam:
    Hungaroring?
  • Alexease
    Ez elofordulhat, ez letezo dolog. Es igy az is igaz, hogy az "rF2 fejlesztoi". Igaz, az rF2-hoz mar nincs koze es nem is lesz;D
  • formula1996
    Nem errol volt szo?
    En neztem a szabadedzes egy reszet de akkor pont lemaradtam :(
  • goldboy
    Tényleg ott van az Nc-n, csak eddig nem találtam:)
  • Danecay
    Azért, hogy meg tudja nézni ha a közvetítés során nem ért rá, amúgy meg minden fent van torrenten :)
  • Alexease
    Az egyenesek/kanyarok miatt valoban nem egy elozos/akcios cunami palya, de valami hektikusabban kezelheto autoval (persze nem 5 kor alatt) azert lehet akciozni.
  • Alexease
    Sajnos minden F1-es kozvetitest erosen vedenek, se ismetles, se archive se semmi. Senki nem fogja felvenni, mert minek:)
  • lac coo
    Hat fene tudja, probaltam en sok mindennel, igazabol semmivel nemnem lehet elozni azona a palyan, max elronrja az elotted levo....
  • Alexease
    Azert Hungaroring nem olyan rossz. De nem a szokasos F1 vagy GT-ben kell gondolkodni:)
  • goldboy
    Minden sz@rt vissza lehet keresni a neten, csak ezt nem tudom megtalálni:))
  • lac coo
    Pedig mennyi jo palya letezik, nem ez a mi vackunk ! :))
  • Alexease
    Lattam, de kerdeses amit emlitett ("megkerestek az rF2 fejlesztoi es a Hungaroringgel kapcsolban volt valami"). Arra nem emlekszem, hogy emlitette volna hogy "erkezik". Azt sem tudni, mikor beszelt az "rF2 fejlesztokkel" (most, 1 eve, 5 eve)?! Celzott megkereses volt vagy csak erdeklodes?

Persze jo lenne, de igazabol barmilyen (foleg lezeres) palya jo lenne. De ne kezdjunk orulni;D
    Lehetnek optimista, mert jo lezeres palyakat tuti el lehetne adni, mert "ertekesebbek" mint a 12 egy tucat auto (lasd AC); de szerencsetlen Zandvoort is ott tart ahol meg kiadtak:D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 10:22:58
  • Danecay
    Az nem rémlik, hogy mondta volna, hogy laser scan-elt lesz, azt viszont igen, hogy elvileg hivatalosan is jön a játékhoz a Hungaroring. Na most ha ez automatikusan azt jelenti, hogy laser scan akkor az :)
  • goldboy
    Nem látta valaki a forma1 második szabadedzést?
    Csak fél szemmel néztem, volt kérdés Wéber Gabihoz, hogy milyen szimulátorral játszik, AC-t említette, meg valami olyat
    mondott, hogy nem rég beszélt rf2-es fejlesztővel, hogy próbálja le a programot, mert érkezni fog laser scan Hungaroring...
  • Betyarkoro
    Carstat 2.1
  • Betyarkoro
    Changelog: McLaren 650S GT3

Improvements to tyres, aerodynamics and physics in general, based on some additional data we received.

• Alexease
  • Hellboy76
    Aktuális állapot:

Domborzati textúrázás, betonfal textúrázás, rengeteg világító textúra, garázsajtók, startlámpa, boxutcai lámpa, AIW készek.
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.10.18. 20:21:54
  • Alexease
    Aki az rF2-hoz egyelore megvesz valamit, az 50% tamogatas:) Ilyen aron az autok azert kicsit "daragk". De mondjuk lezeres palyakkal, rendesen osszelott AI-val es egyebekkel, mar inkabb vasarlasnak szamitana;P
    Ha nem lenne hozza semmmi MOD auto, csak a gyari autok, akkor 75% vasarlas lenne az auto is:D
  • Betyarkoro
    Azt mondta a vezér discordon hogy majd lesz vmi beépített cucc erre az ABS meg TC-re a mostani megoldás helyett.

De ez is Soontm vagyis vmikor 10 éven belül.
    Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.10.18. 18:39:37
  • Betyarkoro
    Szerintem most felesleges megvenni.

Fórumon megint azon pattognak hogy az avg fps kevesebb lett. Szerintem néhány autó bugos is.
  • Hellboy76
    Én is teszteltem, hasonló észrevételekkel, mint az előttem szólók.
    Ami még tök fura, már a radical-nál is észrevettem, hogy a műszerfalon tükröződik a kerékvető. Ez milyen már, hiszen benne ülök a kocsiban az egész autó meg körülöttem, de az csak átüt valahogy. :D
    Szóval ezzel inkább csak támogattuk őket, szerintem is.
  • tonio2006
    Igy igaz nem az a probléma hogy csak azzal akar versenyezni az ember hanem az hogy ezt verseny alatt állítgathatód pálya gumizodás, gumikopás és mondjuk eső miatt. Alapból se kapcsolom be én se ezt mint segítséget, de a rendszer verseny közben müködik. Addig oké hogy nem tudja a játék alapból, de ha kiadók valamit hivatalosan akkor ezt megpróbálom beleépíteni a programba. Mondjuk legalább dolgoznak a programon. Megadtam nekik az esélyt. Nem ez az összeg fog földhöz vágni. De a következő ilyennél azért elgondolkodok hogy van-e értelme.

Amúgy így több kör után egyre jobban kezdem érezni. De mivel nem vezettem és gyanítom hogy sajnos soha az életben nem vezetek ilyen autót így nincs összehasonlítási alapom. Max más sim-ekkel. Pl nekem az iracing-es Merci valahogy kezelhetőbb.
  • simcompany
    Én igazából meg sem akarom venni. Ez a tipikusan fát az erdőbe effektus. Annyi ilyen GT3-as autó van, mondjuk nekem a SIMTEK nem jön be, de pl az URD-s cuccokat szeretem. Nem tudnak ezzel nekem újat mutatni.
  • Adam Jonas
    Az állítható TC/ABS itt nem azt jelenti, hogy ki- meg bekapcsolható, hanem azt, hogy ezeknek a rendszereknek a hatása mekkora legyen. Másképpen megfogalmazva: a TC mennyire engedje kipörögni a kerekeket, az ABS pedig mennyire gátolja meg a kerekek blokkolását.

Általában 1-12-ig mennek ezeknek a rendszereknek az állíthatósága.
  • bottleopener
    Én megvettem a pakkot, nem vagyok elájulva.

De lehet ez amiatt van, hogy én vagyok már kiégve. :D

Mindenesetre több pénzt egyelőre tőlem nem kapnak. Fejlesszék a programot.
  • Alexease
    Nem azzal van a gondja (neki sem:P), hanem hogy az rF2-ben nincs autonkent konfigolt es kijelzett elektronikai reszek:)