19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem naluk ez a 75%, csak ok "igy szeretik" (a McLaren is "furcsa" mas progihoz kepest) :)
Az onboard ABS/TC/SC "bukta", az ISI nem foglalkozott vele, talan majd az S397 (mintha lett volna erre is igeret?!). Itt a global beallitasok mukodnek, amit "furcsa erzes" bekapcsolni, raadasul csak "3 fokozatu", de elvileg amelyikben gyarilag letezik, ott az auto fizikai reszeben ezekhez vannak rendes beallitasok (vagyis nem egy natur segitseg).
Vagyis rendesen mukodik, csak kevesebb allitassal es "furcsa" hasznalni.
Az autok upgrade reszevel valoban foglakoznak, mas autonal is van lehetoseg tobb mindent "atalakitani vagy kivalasztani". Van ahol jobb/bal kormanyos valasztas is van (nem a GT pack-ben:D). Igy ha jo az upgrade, akkor ezekbol mashol 2-3 autot is "kiadnak".
A mukodes (kormanyzas, tapadas) valoban furcsa.
Egyreszt gyarilag "keves" a kormanyszog (400 fok, kulon ki is emeltek a leirasban). Masreszt caster-t sem lehet kulon allitani, ami persze nem gond, ha igazabol sem lehet. De kicsinek tunik, elegge hirtelen es "magaalatt fordul". Ami meg igaz is lehet a valodira, szandekosan lehet ilyen, elnezve az auto bazihosszu elejet, sulyelosztasat es egyebeket. Csak kicsit kellemetlen;)
De tuti hogy a felfuggesztes (rugok, lengescsillapitok, merevites) beallitasai is bekavarnak a mukodesbe es tapadas erzesbe.
Pl. kozepesen gyors rafekezos kanyarban dol es tekeredik (ami OK), de aztan egyszer csak elfogy a rugout es "beut" a felfuggesztes. Igy hatul, azon az oldalon "megszunik" az oldaltartas; ami igy nem csak megcsuszik, hanem hirtelen az egyensuly is megvaltozik (kasztni doles, tekeredes). De mivel nagy tempo nincs es visszalendul/tekeredik a kasztni, "azonnal" lesz tapadas. -
formula1996 #16967 "As per regulations, all of these cars are allowed to run with anti-lock brake systems (ABS) and traction control (TC)." -
Merci GT3-mal meg volt a teszt.
Ha ez így marad akkor inkább Simtek mod. Nincs állítható ABS és TC, ami ha jól tudom van ezekben az autókban. Fékezéskor elég furcsán reagál pedig már állítottam rajta mindent fékerőt, elosztást. Olyan mintha hirtelen el veszne minden tapadás. Ellenben ha megcsúszik kigyorsításkor akkor meg lehet fogni.
Beltér jó bár így hogy ugye nincs benne ABS és TC, a műszefalon nem is jelzi ezeket.
Viszont nem rossz ötlet hogy lehet választani sima lökhárítót és az endurance verziót több lámpával.
Egyelőre ennyi, de biztos lesz jobban hozzáértő is aki vagy megerősít vagy cáfol. :D Annyira nem rossz, de szerintem 75%os állapotban van. -
Betyarkoro #16965 Mentem 2 kört mindegyikkel.
A bently az olyan mint egy tank belülről. Szal többet nem igen fogom elindítani. És szerintem az irányítása is egy tanké a többihez képest.
A mercedes ffb-je tök fura a többihez képest. Pici és olyan mintha a többihez képest alapból alacsonyabban ülnék. Ennél a kocsinál feszt éreztem hogy elmegy a tapadás. Belső nézetben nekem feszt vibrált az árnyék nem tudom miért.
A radical olyan mint vmi kis kocsi. Oda teszed ahova akarod és nagyon jól lehet vele manőverezni. Bár valahogy silverstone-on boxból míg álltam ki fejre álltam vele. Fogalmam sincs hogy mi történt. Lehet hogy bugos. Mentem kb 20-al és kerestem a 6-ost a billen mert a hud takarta a kocsi kijelzőjét.
A c7-nek szerintem bugos a hangja. Elindítottam és micsoda mély dübörgés aztán 3mas fokozatban meg elmegy a mély hang. :D Mindközül nekem ez tetszett a legjobban. Nem ért vele meglepetés.
-
Holnap majd többet tesztelgetek. De eddig nekem furcsán reagál fékezésre, hirtelen elmegy a tapadás. De lehet h csak állitgatni kell. -
shiet #16963 Majd ha vki megveszi a packot elmesélhetné, hogy mekkora a különbség eközött és a Simtek modja között vezetésben és FFB-ben. -
Az a "tores" inkabb csak latvany elem a kasztnin, de biztos jobb, mint a semmi;) Foleg ha egyszer a hangokat is hozza hangolnak, vagyis nem csak szuperszonikus becsapodasnal lenne utkozes hang, hanem az egyszeru koccolasoknal is;D Folegugy, hogy az engine tizeneve tudja, es mindenhez kulso/belso 5-5 hang tartozik, az utkoze erossegetol fuggoen. Csak nem mukodik:D
Toresben a rendes szamolt gyurodes lenne az igazi, azt is tudja az engine, de az ISI "kikapcsolta" (vagy nem fejezte be?!). -
formula1996 #16961 Gondolom napok/hetek kerdese es jon az uj build ami mar nem beta lesz, azt irta Marcel meg nem olyan amilyet szeretnenek ezert nem adjak ki.
Valaki dob majd fel kepet errol az uj toresrol? Elvileg csak a gt3pakk tudja :( -
Vaamit kezdtetnenek ezzel a beta allapottal. Ugy is mindenki tudja mi tortenik. A beta "betaja" mar vicces:D -
A Radical kicsit toltelek, de OK, a Corvette logikus volt, de a Merci valoban "meglepetes" toluk. -
Joex22 #16958 Még mielőtt valaki belefutna, van új dx11 beta branch is (1109), amire manuálisan kell átállni.
Fixed: Bumped the rFactor 2 version for multiplayer compatibility to 1109 because of the new visual dents that required changes to the multiplayer protocol. -
formula1996 #16957 https://www.studio-397.com/2017/10/gt3-power-pack-release/ -
Hellboy76 #16956 En is hasonlo okokbol konvertaltam az eddigieket. De most mar tenyleg csak a ritkabb palyak maradtak ki.
Csak az eleje nagyon latvanyos, kesobb meg a rengeteg munka van vele, ami annyira mar nem is latszik. De jo ez, a regi gtr2 hangulat.
A gt osztaly autoi is jok lennenek. -
Norbixx75 #16955 Egy régebbi rF1-re konvertált Zhuhai_ILMC_2010 Wet by GIGGHIONE-ból lett "átültetve" ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno (4-5 éve) az OBHUNracing-re készített bajnokságba gondoltam beletenni, de elmaradozott , azóta itt pihent a HDD-n és most volt is kedvem átkonvertálni.
...
mivel az ismertebb és használatos pályákat már régebben átkonvertálták rF2-re , így hobbi szinten elő-elő keresgetek és konvertálok nem túl használatos helyszíneket
-
formula1996 #16954 Grafika alatt az esot ertem amin dolgoznak mar, illetve a vilagitas gyotrelmes dx11alatt deli idoben, de mar irta a programozo csavo hogy dolgoznak rajta. SPlusz nekem nagyon hianyzik a gumirol a grass/dirt pickup effekt. Hat jo az AI viszont, miota az s397 atvette es kiadta azt az egy buildet, nalam azota ha bejon az sc akkor lehet race restartot nyomni mert meghulyul, az elso elhuz a tobbiek szanaszet szakadnak es megbuntet mikor kimegy az sc, valamit nagyon elkurtak. -
GeriDoc #16953
Grafika rendben, pl a BMW M6 GT3-nak sehol nem sikerült megcsinálni az ALS hangját, csak itt, a ma létező legjobb AI.
Pályák valóban jöhetnének, elsősorban (ha már van, és működik a napszak, din. időjárás) olyanok, ahol szoktak endurance versenyeket rendezni.
Igazából ezt kellene kihasználni, és erre ráfeküdni, bár most az esőre nagyon rámentek.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.10.16. 11:04:05 -
formula1996 #16952 Hat a GT3 pakk evileg hamarabb fog jonni, mint az uj build, pedig szerintem sokkal tobben varjak a buildet. Egyebkent tolhatnanak valami crowdfundingot mint anno az automobilistaval, rendbe tennek a grafikat, hangokat, AI-t, aztan johetnenek a contentek, abbol is nekem a palyak hianyoznak. Egy jo spa, barcelona, imola, lemans, monza jo lenne :( -
Joke1RS #16951 Hát ez fasza!
Pedig először magát a játékot kellene rendbe tenni (UI, DX11 ,stb,) vonzóvá tenni a vásárláson gondolkodóknak, aztán lehet foglalkozni DLC kiadással.
Nem ismerem a számokat, de nem hiszem, hogy nagyon tolongnak a GT3 autókért. Én biztos nem veszem meg mostanában. -
Anno GTR2es volt szerintem. Aztán valaki rFactorra valaki frissitette. De elég jól sikerült. Kedvenceim közé tartozik. -
Hellboy76 #16949 Ez a Zhuhai amugy honnan valo? -
Áá jó kis Zhuhai! Már teszteltem is. Nagyon király kis pálya. -
formula1996 #16947 Az uj buildben, nem lesz benne az uj UI. Ami azert furcsa, mert lassan pont egy eve jelentettek be... -
Norbixx75 #16946 Lehet körözgetni 
Zhuhai_2010_unofficial_v0.05
és egy kis aszfaltmentes ...
Varshko_Dirt_(only)B_unofficial_v0.05
Utoljára szerkesztette: Norbixx75, 2017.10.14. 21:48:16 -
Joex22 #16945 CART Factor 1998 by Racing Line Developments Conversion
-
tbazsi95 #16944 -
Könnyen lehet, hogy keverem :) -
Betyarkoro #16942 Az a raceroom-hoz jött mint hír.
-
formula1996 #16941 Tenyleg arrol valaki tud valamit? Reiza2017 alatt futott asszem a projekt de jo ideje nincs hir rola.
Yebist irtam anno csoportba hogy az lesz, mert a legelso closed beta buildben a kepen volt egy halvany layer yebis logoval gondolom akkor meg nem volt meg a licensz. De egyebkent ezzel a bejelentessel remelem kozelebb kerultunk a final build kiadasahoz. Tegnap rakrak ki uj kepet a negyedik autorol talan bar szinte semmi nem latszodik belole :D -
Az talan meg a Reiza-nal volt tema. Oda igertek DX12-ot, dinamikus idojarast es hasonlokat. Az egyelore maradt DX9:) Bar ahhoz kepest jo kis progi lett! -
Az elején még Unreal engine-ről is volt szó, vagy rosszul emlékszem? :) -
Mindharmat (jobb, szebb, gyorsabb) idezojelbe kellett volna raknom, igazabol ugy ertendo:D
Az iR-nel elsosorban az engine miatt volt erdekes az atallas es 1-2 uj dolog miatt, a latvany nem volt fontos. Foleg hogy 1 evig parhuzamosan furtott a DX9-cel. De most mar erre alapozhatnak a kovetkezo 4-5 evben:DD Naluk durvany bonyolult minden, rengeteg a tartalom, 3 havonta van update, minden 5× addig tart mint mashol.
De az iR, szerencsere, mar Dx9-cel is alapbol eleg kulturaltan nezett ki, nagy gond nem volt vele. -
Meg az elejen volt valami kavaras, hogy nem Yebis lesz mert "mit tudom en":))
Egyszer piszkaltam ki belole a PP dolgokat, de nem lattam Yebis-t, de lehet csak nem talaltam:DD -
GeriDoc #16936 Ezt a szebb kérdést továbbra sem értem.
Tegnap megint sikerült vele mennem egy fél órát, Silverstoneban és Doningtonban a Radical-al, illetve az F2000-el (vagy mi?), és megint kész voltam. Bitang jól néznek ki a fények, és a Radical "műszerfalán" a karbon, ahogy rásüt a nap. Elképesztően jól sikerült. Az iR Dx11-e messze nem hozta azt a látványbeli javulást, mint az rF2. Az továbbra is Dx9 feeling, de ez....
-
formula1996 #16935 Eddig is YEBIS volt benne, a legelso dx11es closed beta ota. Vagy mire gondolsz? -
1234? -
Hat az nagyon jo lenne ha gyorsulna...!' -
Este kirakom, nem erem el a szerverem, elfelejtettem a pass-t:))) -
Csak megegyeznek a Yebis-szel?!:)) Mar az elejen nem ertettem, miert kell "egyeb" PP megoldassal kinlodni. Bar lehet hogy a Yebis "draga"?!
Mindegy, igy elvileg jobb lesz, gyorsabb es szebb;) -
Szia Alex.
Most nem variálom a bannerünk, ezt kiraknád felülre? Előre is köszi :D -
formula1996 #16929 http://www.siliconstudio.co.jp/en/news/pressreleases/2017/en1710yebis/en1710yebis.html