19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Philip0000 #5659 Sziasztok!
Nagyon bejön a játék, viszont egy dolgot nem tudok úgy állítani, mint az RFactor 1-ben: a plr-ben volt egy ilyen sor, hogy AI Tire model, amit ha egy 1.0-ra állítottál, akkor úgy kopott az AI gumija, mint neked, viszont ez a sor nincs most a plr-ben. Amkor átadom az AI-nak az irányítást és felgyorsítom az időt (legyen akár 7x gumi kopás9 és vissza veszem az irányítást semmit nem kopott a gumi, de ha én megyek akkor viszont kopik. Hogy lehet beállítani, hogy az AI-nak is kopjon a gumi? -
ezt a fost? arány javításra jó másra nem :p -
végül kiraktam asztalméretben ablakmódba, így nem lett feketeképernyőm és ablak keret se :D -
egyjátékosban is fekete képernyő van, de egy allttab majd visszalépés megoldja, multyban alttabnál kifagy és annyi.. :-/ -
Debilon #5655 éjszakai futam, extra hard-on? :D sem villany, sem autólámpa? :D -
pályabetöltés után fekete képernyő :S
valami ötlet ? :D
10kor kezdene nemzetközi fun verseny és nem tudok kimenni se a pályára mert fullfekete minden xD
elkövettem azt a hibát hogy alttaboltam, majd pár percel később már nem engedett vissza a játék, azóta már volt gépresi is de ugyanúgy fekete minden, állítottam grafikát és váltogattam a digitális kijelzőket is de semmi -.-" -
Mindegy, ujdonsag, ki kell probalni, legfeljebb torlom :) -
Igen, igen, ez rögtön az első videók alapján is kitűnt! SAJNOS!!! :( -
Fékezel elkezd driftelni az autó, na ilyen a fizika:D Szerintem sokkal szarabb mint az egy. -
abban sehogy nem volt lineáris kormányzás egy darabig jól fordult aztán utána hirtelen alászedte ...
fizika meg olyan volt amilyen, nem szim, de legalább igazi dögös autósjáték volt :)
-
CamelX #5649 Kíváncsi vagyok erről véleményedre, ha az "kimondottan szar volt" :) azt lehet én látom rosszul, én imádtam az 1-et kormánnyal, igaz ha hosszú ideje nem játszottam vele, mindig jópár quickrace-t le kellett darálnom mire visszaszoktam :D -
Az kimondottan szar volt kormánnyal :)
De nem is azért szerettük, egy darabig ... :)
Legfeljebb kuka lesz, ha már van internet, néha töltsek is valamit, ne csak a mónikasót! :) -
CamelX #5647 Ne alapozz a véleményemre, de az 1 mérföldekkel jobb volt kormánnyal (kormány nélkül is) :D -
1-nél gondolom nem rosszabb, márpedig azt minden általam ismert HC szimes nyúzta nem keveset :) -
Én tuti kipróbálom ! :) -
Ugyan, gondoltam felkavarom egy kicsit az állóvizet, ezért a ":D"
Egyébként tényleg "félek" még letölteni is, bár min írtam, kíváncsi lennék milyen kormánnyal. Sajna a videók nagyon kiábrándítottak amellett, hogy sohasem számítottam szimulátorra! -

akkor a GRID 2 topikba miért írtad ezt ?
-
Ja és a fizikája is sokkal jobb mert fix 60 fps és jobban csillog a pálya!!!444 -
Ti is toljátok már a GRID 2-t? Nagyon KIRÁLY! :D -
az 1 módjai nem jók a kettőhöz, ha ezt kérdezted :D
jelenleg még nagyon kevés autó van, mert amíg nem lesz "kész" verzió a játékból, addig nem adják ki a módokat a modderek, vagy csak kezdetleges bétákat, de nem frissítik őket mindig a következő játékverzióra :)
a pályákból már egész sok van, viszont ezeket se nagyon szokták frissíteni, szóval előfordulnak vizuális hibák rajtuk
remélhetőleg hamarosan végre lesz egy "kész"-nek mondható játékverzió, de ez még akár 1-2 hónap is lehet, utána meg sok-sok hivatalos autót és pályát kell még megcsináljanon az ISI is :D -
alexander1993 #5639 Hello! Az rFactor 1 és 2 mennyire kompatibilisek valamint milyen módok jelentek meg eddig a 2-re?
Előre is köszi az esetleges segítségeket. -
nagyszerű.... így már csak 50 évig lesz jó a kormányod :D -
mindig bekötöm a biztonsági övem
-
Vigyázz, le ne rántson a székről! :) -
GPx8 #5635 Ne kocáztass, még tönkremegy! :P -
Majd mesélj, hogy milyen. :) -
csak hogy mindenki megnyugodjon, felraktam 30%ra az ffb-t :DD -
Hívhatnánk Zsiguli kormánynak, abban még volt ffb. :D
Más: erre most jöttem rá, hogy az ai védi a pozícióját. 370Z-vel üldözöm az ellent, utolsó kör, mennék előzni, erre behúzza elém. Mondom véletlen. Következő kanyarban ugyanez. Aztán abban a szűkülő jobbosban csak elmentem mellette (Malaysia), de érdekes volt. Ez még persze nem ember, de fejlődik a gépi ellenfél. -
a 4. Munoz tegnap az Indy500-on 2. lett!
Nincs is már gondja, hogy jövőre melyik csapathoz szerződjön. -
persze hogy nincs de valamilyen nevet kell adni neki mikor mész az úton és a kormányon keresztűl azért érzed, hogy az úton mész és az vagy száraz aszfalt vagy esős, falevelektől borított jó kis erdős szakasz :)
Téli útviszonyokról ne is beszéljünk. -
WSR-es autókhoz(Megane,Clio,3,5) nincsenek valódi festések? -
Engem is érdekelne a dolog, de mint nemrég írtam én is, nálam sem indult el vele a a játék, pedig elvileg egyszerű a recept, a d3d9.dll kivételével amit a CORE mappába kell tenni, mindent az rF2 gyökerébe kell másolni. Na nálam így nem történt semmi változás, ha másként variáltam, akkor nem indult el a játék. Volt még egy harmadik verzió is, amikor elindult a játék és a Scroll Lock (SweetFX KI/BE kapcsolás) hatására megállt egy pillanatra a kép, mintha ki, vagy bekapcsolná de semmilyen változást nem láttam. Végül betudtam a verzióm jellegének :)
Ja az FXAA Tool-al is ugyan ez volt a helyzet :( Egyébként ha alapvetően nem is, de véleményem szerint valamelyest tudna még javítani a játék jelenleg megjeleníteni tudó látványán. -
Debilon #5627 a színekhez, nekem így néz ki:
rF2
a játékban reggel 8 volt beállítva vagy valami délelőtti idő, semmi hókusz-pókusz ami default van a hdr-nél is (vagy talán ki is kapcsoltam) ha kell graf settings lövök arról is képet -
IndyLight befuto:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
0.0026 sec :P
-
Nekem is jó lenne, csak ahogy a képemen is látszik nálam rohadt fakó, sötét az egész .....Lehet egyedi dolog, vagy driver probléma, de jó lenne állítani rajta ....Ha shaderek rondák ( nem hiszem el egy normális fényes autófestést nem lehet csinálni ...), legalább ez legyen jó :)
Rájuk kéne írni, hogy rakjanak be állítási lehetőséget mint AC-ban van !
fülke nézet miatt nem egy fölösleges dolog, gyakran ott már becsapja az egészet a sötét autó belső .... -
Elvileg/allitolag nem sokat vesz le, viszonylag gyors (persze az extra effekteket [tv, mozi, rajzfilm stb.] nem kell eroltetni:P). Lehet hogy megeri kiserletezni vele.
Engem nem izgatott. Nem azt mondom, hogy jo a grafika, de nekem nincs nagy gondom vele, foleg ugy hogy a lehetosegekhez kepest jol mukodik, mar az is nagy szam:) -
Értem, mondjuk igen, nincs 150 fps. hogy még azzal is szarakodjon :))) -
Nalam nem indult el vele, de nem is eroltettem, nalam amugy sem valami gyors a progi. -
rf2 alá milyen sweetFX jó? Hátha azzal tudok valamit világosítani meg egy kontrasztot adni a hdr-nek ... -
hát ha ilyeneket csinálsz vele, persze hogy kiesik alóla minden ! :D