rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mondjuk erre sokan panaszkodnak, tuti javítani fogják .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Téged tényleg nem zavar ez a FOV és ez a rázkódás az egyenesben?
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
Csak be kell masolni azzal a konyvtarszerekezettel, ami a ZIP-ben van. Nalam mukodik, remelem jo lesz nalad is;)
NEM mukodik modkent, nem latja se a manager se a progi, component-kent van bent, de AllTracks&Cars-ban hasznalhato.
Remelhetoleg valaki megcsinalja normalisan, telepithetokent, mert valoban jo auto.
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Az elõbb meg jogos, sorry, tényleg nem azt írtad, félreértettem. nem rég keltem, úgy néz ki, nem voltam toppon. :/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem lehet, hogy te egy kicsit el agy tévedve? Ittál vagy szívtál? De mindegy is, nem érdekel.
Lassan, hogy sikerüljön megértened: nem mondtam meg, hogy mondhat-e véleményt. Azt mondtam, hogy ennyi idõ alatt nem lehet megalapozott véleményt írni.
Az, hogy egyezik a tiéddel még nem jelenti azt, hogy lehet. Eddig tudsz követni?
Belépek egy játékba. Egybõl ki a pályára, nem tetszik, nem jó stb... irány a fórum, á ez szar, dejó hogy nem vettem meg. Ennyi idõ alatt nem lehet megnézni, hogy ugyan mit lehet még állítani. Talán vannak bizonyos lehetõségek amik mind részét képezik az alap isi cuccnak.
Te beülsz egy autóba, nem éred el a kormányt meg a pedálokat nem próbálod meg közelebb húzni az ülést? kiszállsz és azt mondod, de jó, hogy nem vettem meg, mert szar?:D
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
11000:18=611Ft/hó
ez nálam van mikor simán 1 reggeli ára meló elött :p
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha annyit fogok vele játszani mint az elsõ résszel akkor igen, megéri a 11000Ft-ot (nem tudom te milyen árfolyamon veszed a dollárt, hogy 15k jött ki). Ha még évente elkérik mondjuk egy ligatagság árát abba sem halok bele. Cserébe megeshet, hogy nem szarják le a fejemt (nem konkrétan az enyémet, hanem az enyémet mint játékos), vagyis figyelembe veszik a visszajelzéseket és ha kell fejlesztenek javítanak akkor talán még meg is érdemlik. Fejlesztés javítást természetesen a végleges verzió kiadása utánra értem, mert most nyilván fejlesztenek, hiszen nincsen készen. Bár egy szoftver sosincs készen.
Most pályatesztelés miatt elég gyakran lépkedek a két progi közt (pálya tesztelés rF1, program tesztelés rF2) és az a nagy helyzet, hogy így visszalépve rf1-be már elég durva a különbség. Így félkészen, béta állapotban is egyedül a modok meg a pályák hiányoznak, maga a fizika már nem. Pedig csináltam nem egy nem két fizikát rF1-es autókhoz, elég jól ismerem a progi lehetõségeit, de nagyjából ég és föld. Pedig még mindig nagyon jónak tartom az rF1-et, csak már van jobb.
Ha neked ez nem ér meg ennyit az még mindig a te dolgod, de ha 100/100-as neted van és a warez lejött 1mp alatt, plusz a gépedre ugyanennyi idõ alatt telepítetted akkor is 1 órád volt tesztelni, az meg kevés a véleményhez. Mármint a megalapozott véleményhez.
Ha holnap este beírtad volna, hogy szar, uninstall egy szavam nem lett volna...
a pénzét az ember meg nem csak a BETA-ért tetted le, hanem a jövõbeni teljesért, le kellene már kicsit higgadnod...
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Tesssek: 40 Euro , nah ez az ami nem er annyit :D
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Norbi nem tudom mit mondott, nem próbálgattam még, de attól mert lehet valamivel vacakolni utólag, azaz buherálni, nyugodtan lehet véleményt mondani, az alap ISI cuccról is. Talán nem szabad? És ezt majd Te mondod meg? Ennyi idõ alatt egyébként is viszonylag sok kört meg lehet tenni, és egyébként sem tudod, mikor tette fel, talált rá, csak hogy mikor írta be. De részemrõl zárva.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Megveszed ha szerinted ér annyit. Ha szerinted nem ér annyit játszol offline a warezzal vagy hamachin a többiekkel akik szerint nem ér annyit.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Jópár kormányrázós kör után mondta Norbi, hogy hogyan lehet megszüntetni a kormányrázkódást. Ez nem azon a napon volt amikor megvettem, pláne nem abban az órában.
Fölösleges szapulás? Szapultam volna? Mindössze annyit mondtam, hogy a warez megtalálásától számított 1 óra alatt kialakítani egy komplett véleményt elég mókás. Mindezt olyan rtl klubos hatásvadász stílusban "pénzhajhász játék, meg rFactor $".
Hogy te mitõl vársz/vártál többet az a te dolgod. Szerintem te is láttál videókat a játékról. Mire számítottál? A videóba direkt gyengébb látványt raktak, hogy majd jól meglepõdjél ha kipróbálod? Mire gondoltál, mi a koncepció? Csinálunk bemutató videókat, de gondosan ügyelünk arra, hogy a játékban tapasztalható látványra még csak ne is hasonlítson, hogy majd mindenki hanyatt vágja magát a székében ha belép?:D
Az nem jutott eszedbe, hogy azt kapod amit ott láttál?
http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27
Lehetne a címe rFactor $
köszi
Regen probaltam a MM-t, de nalam lassu volt, fagyott es kicsit fapad;)
Maradok a Vegas-nal, After Effects-nel vagy a Premiernel;)
Nem tudtam, hogy megy regisztracio nelkul is a MB.
Igen, pont van az rFactor elott, nem tudom miert:)))))))
En sem szenvedtem vele, ez a mod telepites jo lenne, de igy mecera, inkabb bemasolgattam, igy hasznalhato, ugy sem megyek vele online;)