rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Köszi !!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Az valamennyit csökkentett a rázkódáson, de még mindig nem az igazi.
mondjuk erre sokan panaszkodnak, tuti javítani fogják .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ebbõl jól látszik hogy az új gumi tényleg erõssége a programnak, fõleg az rF1-hez képest!

Téged tényleg nem zavar ez a FOV és ez a rázkódás az egyenesben?

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Alexease
rFactor2_TestingMOD_Barkacs.zip

Csak be kell masolni azzal a konyvtarszerekezettel, ami a ZIP-ben van. Nalam mukodik, remelem jo lesz nalad is;)

NEM mukodik modkent, nem latja se a manager se a progi, component-kent van bent, de AllTracks&Cars-ban hasznalhato.

Remelhetoleg valaki megcsinalja normalisan, telepithetokent, mert valoban jo auto.
simcompany
http://www.youtube.com/v/J25vkZxUZB8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

köszi, majd ma este megnézem :)
Szerintem alapjátékkal kapcsolatban igen is lehet már 20-30+ kör alapján véleményt írni. Pláne, hogy õ az alapjátékot joggal kritizálja, mert oké, hogy BETA, de mivel a "nép" nagyobb része túlzottnak tartotta az FFB-t néhol, talán az ISI-nek lehetett volna annyi "esze", hogy menübõl legalább kicsit csillapíthattunk volna. Vagy kínált volna magától rá megoldást. mert nem hiszem el, hogy ez a zárt BETA tesztelõknek tetszett...

Az elõbb meg jogos, sorry, tényleg nem azt írtad, félreértettem. nem rég keltem, úgy néz ki, nem voltam toppon. :/
Dietrich
Norbi nem tudom mit mondott

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
" Talán nem szabad? És ezt majd Te mondod meg?"

Nem lehet, hogy te egy kicsit el agy tévedve? Ittál vagy szívtál? De mindegy is, nem érdekel.

Lassan, hogy sikerüljön megértened: nem mondtam meg, hogy mondhat-e véleményt. Azt mondtam, hogy ennyi idõ alatt nem lehet megalapozott véleményt írni.

Az, hogy egyezik a tiéddel még nem jelenti azt, hogy lehet. Eddig tudsz követni?

Belépek egy játékba. Egybõl ki a pályára, nem tetszik, nem jó stb... irány a fórum, á ez szar, dejó hogy nem vettem meg. Ennyi idõ alatt nem lehet megnézni, hogy ugyan mit lehet még állítani. Talán vannak bizonyos lehetõségek amik mind részét képezik az alap isi cuccnak.

Te beülsz egy autóba, nem éred el a kormányt meg a pedálokat nem próbálod meg közelebb húzni az ülést? kiszállsz és azt mondod, de jó, hogy nem vettem meg, mert szar?:D

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Dietrich
azért legyünk pontosak..11K..18 hónapra. fél évig havi 1 frissités, fél után full játék 1 évig folyamatos frissitésekkel.
11000:18=611Ft/hó
ez nálam van mikor simán 1 reggeli ára meló elött :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Nagyon sok játéknál van elõrendelés. Sõt, talán mindnél. Ez is az, csak itt kapsz egy béta verziót.

Ha annyit fogok vele játszani mint az elsõ résszel akkor igen, megéri a 11000Ft-ot (nem tudom te milyen árfolyamon veszed a dollárt, hogy 15k jött ki). Ha még évente elkérik mondjuk egy ligatagság árát abba sem halok bele. Cserébe megeshet, hogy nem szarják le a fejemt (nem konkrétan az enyémet, hanem az enyémet mint játékos), vagyis figyelembe veszik a visszajelzéseket és ha kell fejlesztenek javítanak akkor talán még meg is érdemlik. Fejlesztés javítást természetesen a végleges verzió kiadása utánra értem, mert most nyilván fejlesztenek, hiszen nincsen készen. Bár egy szoftver sosincs készen.

Most pályatesztelés miatt elég gyakran lépkedek a két progi közt (pálya tesztelés rF1, program tesztelés rF2) és az a nagy helyzet, hogy így visszalépve rf1-be már elég durva a különbség. Így félkészen, béta állapotban is egyedül a modok meg a pályák hiányoznak, maga a fizika már nem. Pedig csináltam nem egy nem két fizikát rF1-es autókhoz, elég jól ismerem a progi lehetõségeit, de nagyjából ég és föld. Pedig még mindig nagyon jónak tartom az rF1-et, csak már van jobb.

Ha neked ez nem ér meg ennyit az még mindig a te dolgod, de ha 100/100-as neted van és a warez lejött 1mp alatt, plusz a gépedre ugyanennyi idõ alatt telepítetted akkor is 1 órád volt tesztelni, az meg kevés a véleményhez. Mármint a megalapozott véleményhez.
Ha holnap este beírtad volna, hogy szar, uninstall egy szavam nem lett volna...

Jah hát igen lehet ezzel védekezni ISInek, hogy ez béta...és kell is!:)Csak attól tartok, hogy pl optimalizalas terén már nem nagyon lesz elõrelépés mivel ez az engine ugy ahogy van kuka, elavult ami a megjelenitest illeti. Láttunk már ilyet, hiába foltozgatják akkor is fos marad. Az egy dolog, hogy nem 2012es a grafika, nekem ennek ellenére monaco meg spa pl bejön összhatásra, de amikor egy i5-ön nem pörög a játék az gáz. FFB nem vészes annyira sztem de valahogy itt is neha olyan bizonytalannak érezni az irányítást. Iracingba belepsz bekalibralja a kormanyod aztan annyi, tökre természetes a kezelés és azt csinálja a gép amit akarsz. RF2 nekem kicsit fura, de lehet csak megszokas meg állítgatás kérdése.

Éves díj nem kötelezõ szvsz... Bár lehet már én vagyok megkavarodva.
a pénzét az ember meg nem csak a BETA-ért tetted le, hanem a jövõbeni teljesért, le kellene már kicsit higgadnod...
SirAlo
Shift 2 meg 50 :O

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
http://store.steampowered.com/app/44360/
Tesssek: 40 Euro , nah ez az ami nem er annyit :D

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Azt sem kaptam mert pl a HDR sem mûködik, de még lehetne sorolni. De értem én BETA. Csak kicsit kellemetlen, hogy ez is ennyire fapados, amikor elvileg a teljeset Tim 2011-re ígérte.

Norbi nem tudom mit mondott, nem próbálgattam még, de attól mert lehet valamivel vacakolni utólag, azaz buherálni, nyugodtan lehet véleményt mondani, az alap ISI cuccról is. Talán nem szabad? És ezt majd Te mondod meg? Ennyi idõ alatt egyébként is viszonylag sok kört meg lehet tenni, és egyébként sem tudod, mikor tette fel, talált rá, csak hogy mikor írta be. De részemrõl zárva.
cselt
Azt ugye tudod, hogy ez még csak egy beta játék? A pénzedért nem csak azt kapod amit most tud, hanem azt is amit az elkövetkezendõ 1,5 évben tud majd, sõt offilnehoz szerintem megkapod majd az összes frissítést eltekintve attól, hogy milyen licencet vettél.
Ulvar
Hát akkor vedd meg úgy hogy ne keljen éves díjat fizetni...Húúú évente rászántok még 2500-3000 Ftot...azta....hûha...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

cifcuk
Normális:
Megveszed ha szerinted ér annyit. Ha szerinted nem ér annyit játszol offline a warezzal vagy hamachin a többiekkel akik szerint nem ér annyit.

SirAlo
ezt a jatekot minimum 5 evig tudod hasznalni naponta es ott az F1 2011 vagy Shift amit max 1 honapig jatszol es megy a kukaba , es arba az se olcsobb, ez az eves dijj nekem se nagyon tetszik de remelem legalabb egy hotlapot ossze dobnak erte

Firerock
mert szerinted az normális hogy megveszed 15ezerért a játékot amiért jóformán semmit sem kapsz,még éves díjat kell fizetni!?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

cifcuk
Ugye megmondtam, hogy sok vérpistikét elfog riasztani a játék.

zolee145
Nem elég. Ahhoz, hogy normális véleményt tudjon alkotni valaki ahhoz nem elég menni 3 kört. Akkor lenne elég, ha nem lenne semmilyen beállítási lehetõség (nem a kocsira gondolok, mielõtt belekötnél, hanem pl a controllers részre), vagyis belépsz, kipróbálod, jó/nem jó és kész.

Jópár kormányrázós kör után mondta Norbi, hogy hogyan lehet megszüntetni a kormányrázkódást. Ez nem azon a napon volt amikor megvettem, pláne nem abban az órában.

Fölösleges szapulás? Szapultam volna? Mindössze annyit mondtam, hogy a warez megtalálásától számított 1 óra alatt kialakítani egy komplett véleményt elég mókás. Mindezt olyan rtl klubos hatásvadász stílusban "pénzhajhász játék, meg rFactor $".

Hogy te mitõl vársz/vártál többet az a te dolgod. Szerintem te is láttál videókat a játékról. Mire számítottál? A videóba direkt gyengébb látványt raktak, hogy majd jól meglepõdjél ha kipróbálod? Mire gondoltál, mi a koncepció? Csinálunk bemutató videókat, de gondosan ügyelünk arra, hogy a játékban tapasztalható látványra még csak ne is hasonlítson, hogy majd mindenki hanyatt vágja magát a székében ha belép?:D
Az nem jutott eszedbe, hogy azt kapod amit ott láttál?

Egyáltalán nem érdekel milyen formában van, csomagold össze kérlek :)

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Dietrich
Ha van bankszámlád (már pedig van)akkor regisztrálj paypalra vagy a moneybookersra itt leírás is van hozzáés utána lesz egy rf2-d is.

mert aztán egy óra nem elég ahhoz, hogy rájöjjünk az FFB el van baszva elég rendesen. (néhol semmit nem érezni, néhol meg szétgyilkolássza a kormányt) a többi dologtól meg én is többet vártam volna, béta ide vagy oda. Nem kell itt feleslegesen szapulni a másikat...
Dietrich
:DDDDDD

Firerock
odaírtam hogy nagyon gyenge EDDIG!!

Ulvar
<#eljen><#eljen>

SirAlo
az a gond hogy sokan elfelejtik hogy ez BETA es abbol is az elso publikus, C.A.R.S-nal az elso betanal teljesen iranyithatatlan volt az auto pl. en is a warezt hasznalom egyenlore es kivarom hogy milyen surjen jonnek hozza a javitasok, hogy halad a dolog es ha tetszeni fog a folyamat akkor megveszem, de igy is eleg jo csak meg sok a hiba

zolee145
22.02-kor beírtad, hogy van mûködõ warez, 23.12-kor már komplett véleményed van. Jó, mondjuk helye tényleg van, az sg szerverén elfér...

Ulvar
:S nincs az az isten :S :(. De hát visszalépés! A Grafika szar, hulladék minden :). De online még mindig alig tudnának menni 10en esõben :). Fõleg MOn ahol örülj ha tudsz fejleszteni árak vannak...na mindegy :).

Firerock
szerintem bõven van helye a véleményemnek,hátha valaki emiatt nem ad ki pénzt erre a pénzhajhász játékra.
Lehetne a címe rFactor $

Akkor most letörlöd és soha többé nem látunk itt ? <#rinya><#banplz><#szomoru1>
Firerock
így igaz,kipróbáltam és nem bántam meg hogy nem vettem meg,ez nagyon gyenge eddig... fényviszonyok borzasztók(mit keres valami lámpa a megane-ban esõben??) force feedback szintén borzasztó,grafikáról ne is beszéljünk,ez elég komoly visszalépés eddig:/

SirAlo
es ez a warez is olyan mint egy demo beta, kiprobalni jo a jatekot, megnezni hogy fut stb de aki tenyleg jatszani akar az meg kell vegye mivel nem mukodik online

Norbi1990
Azzal nem tudsz.
Alexease
Szerinted, akit erdekel, az meg nem tudja vagy nem hasznalta?!:)
Valaki segitsen MAESTRO-val fizetnéK!!!!!!!!!!!!!

köszi
Alexease
Igen, ugy nem kell a Fraps-nek meretezgetnie, plusz sebesseg, plusz minoseg;)

Regen probaltam a MM-t, de nalam lassu volt, fagyott es kicsit fapad;)
Maradok a Vegas-nal, After Effects-nel vagy a Premiernel;)
Firerock
van mûködõ warez

Alexease
A masik valasztas is a Moneybrookers-en keresztul utal, csak sajat feluleten;)

Nem tudtam, hogy megy regisztracio nelkul is a MB.
SirAlo
vagyis az rfactort allitod 1280x720-ra ? Amugy probaltam a Pinnacle videoszerkeztot is de az annyira brutalisan lassu - fagyos hogy kukaztam azonnal, Movie maker nagyon jo cucc , zokkenomentesen es gyorsan csinal mindent

Én a moneybrookers-esre kattintottam és ott választottam a visa electront, beírtam a kártyám számait és egybõl levonta.

Alexease
En a programokat 1280×720px-re allitom felvetelhez, 1:1-ben veszek fel Fraps-szel, 50 fps-sel. Aztan Vegas-ban vagy Premierben konvertalok H264-es codec-kel 4096 Mbps bitrataval. Igy jo szokott lenni;)
Alexease
Itt van 3 file, ezeken kivul mast nem tarolgat (csak szemetet a devkit-hez, de az nem erdekes:P): c:\Documents and Settings\TE_NEVED\Application Data\.rFactor\

Igen, pont van az rFactor elott, nem tudom miert:)))))))
Norbi1990
Van Youtube video editor progi, próbáld azzal, vagy Sony Vegassal.
Ulvar
Kiakartam próbálni a virágbolti verziót, de nem tudtam összehozni fel is húztam magam letöröltem a francba, de nem tudom hogy ha Dre telepítettem, valami rendszer fájlt még találhatok Cn? Minden fájlját leakarom törölni hogy ne legyen semmi gond, mert meg akarom venni most. Elõre is köszi a választ!

SirAlo
kicsit off: nem tudjatok hogy lehetne ennel tisztabb kepet youtuben kihozni ? Fraps-al vettem fel Half Size-be, aztan Windows Movie Makerbe konvertaltam es azzal is toltottem fel youtubera, HD-ba is lehet kapcsolni de megse eleg eles a kep:( de amit a Fraps-al felvettem az meg teljesen jo volt csak ez a 1.40 perc 1.7 gb szoval mindenkepp konvertalni kell

http://www.youtube.com/v/h9hy7OxxSKQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Alexease
A Sounds\18L16VEngine konyvtarbol pakold at a hangokat az Sounds\rFTrainer konyvtarba, mert abbol olvassa a motorhangokat. Aztan ird at a SFX file-ban a hangelereseket.

En sem szenvedtem vele, ez a mod telepites jo lenne, de igy mecera, inkabb bemasolgattam, igy hasznalhato, ugy sem megyek vele online;)